|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. |
|
1 | 1,61% |
| Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. |
|
2 | 3,23% |
| Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. |
|
1 | 1,61% |
| Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. |
|
0 | 0% |
| Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. |
|
0 | 0% |
| Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. |
|
0 | 0% |
| Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 |
|
19 | 30,65% |
| Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! |
|
6 | 9,68% |
| Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! |
|
1 | 1,61% |
| Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. |
|
4 | 6,45% |
| Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
28 | 45,16% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!
Cytat:
|
|
#1202 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale widzialyscie jak wygladam? Widzialyscie jak sie nazywam? To JA jestem Bialy Jelen, a nie zadne mydlo w plynie ![]() Cytat:
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...#review-148455 Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l#review-53285 Cytat:
Do wrzesnia mialam dwa psy - pieknego, madrego, podobnego do goldena, ktory byl bezsprzecznie najmadrzejszym psem na swiecie i ta glupiutka, slepa jamniczke, ktora nie reagowala nawet na wlasne imie. I ciezko mi bylo uwierzyc, ze to ten sam gatunek zwierzecia ![]() A co do mojej wycieczki, to w ciazy sie niestety nic nie daje zaplanowac na 100%. Napisze jutro bo ide spac. |
||||||
|
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
Piękny piesek
Oliwka Inaczej byłoby jakby był szczeniaczkiem. A miał 4 lata i nie szło go oduczyć. My z TŻ musieliśmy załatwić tą sprawę z wydaniem bo teściowa schowała łeb w piasek. Tak jak pisałam mój Gomez co jest u mojej mamuśki też ma 4 lata i nie sika po pościelach a tym bardziej nie wchodzi na łóżka, bo wie, że nie można. TŻ przed nikosiem miał Korę dobermana. Była z nimi aż 11 lat, ale zdechła, bo była chora. A to już inna sytuacja. Uwierz, że jakby był inny to nie byłoby takiej chorej sytuacji. A wyrzuty sumienia mam, bo się do niego przywiązałam. No może nie aż tak bardzo jak do swego psa, ale jakoś tak. Ugryzł mnie nie raz w nogę. Nie raz skubnął chrześniaka TŻ`ta... Nie wiem jak będę dziś spała. Cholernie się z tym czuję. I przyznam, że mogłam się w to nie mieszać.
|
#1204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Piękny widok i idealny dowód na to, że warto walczyć Anula_81 a może za dużo wrażeń jak na jeden dzień i dlatego słabiej się czujesz? Oby jutro było lepiej |
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz miałam jamniczkę, ale ona była od urodzenia z nami. Od 2 lat mam owczarka niemieckiego - zabrana z lasu, ale jest ułożona pomimo tego, że wzięliśmy ją jak miała około 10 miesięcy tak wet. ocenił wiek ktoś ją musiał bić bo jest do tej pory czasami zlękniona.Także wierzę, że Ci przykro jest, ale z drugiej strony aż takiego zżycia z tym psiakiem nie miałaś chyba. No cóż wyszło jak wyszło.
|
|
#1206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
no śliczna jest
i kolor włosów Twojej pociechy BOSKI !!!!!!! |
|
|
|
#1208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1209 |
|
Raczkowanie
|
Oliwka aż taka zżyta to z nim nie byłam. Ale szkoda mi go było i to bardzo pomimo,że psocił się. Poza tym mamy czyste sumienie z TŻ, że tak wyszło z tym ogłoszeniem i tym panem, bo teściowa chciała oddać go do schroniska. A inne psy mogłyby mu tam zrobić krzywdę. W ogóle na jakie pomysły wpadała to szok był dla nas, że baba taka kościelna, a myśli w sposób jakiś barbarzyński czy jakiś taki.
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Martulka no niestety sporo teraz ludzi tak do sprawy podchodzi...z tym schroniskiem to już w ogóle
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie czasem gorzej od psów się zachowują ... |
|
|
|
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
Andziot nie wydaje mi się żeby miał mu coś zrobić. Ten człowiek ma ładnie koło 60. A jak widziałam jak go wziął na ręce to normalnie w szoku byłam. Zaraz go przytulił, podrapał po szyjce, a Nikoś go po nosie polizał. Więc może coś z tego będzie. TŻ dzwonił już do tego pana i mówi, że wszystko jest dobrze i tylko potrzebuje czasu na zaklimatyzowanie się w nowym domu. Jestem dobrej myśli. Musi być dobrze
|
#1213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() du.piato... ![]() znowu mi wieczorem cisnienie uroslo bylo prawie 140/83, nawet mi sie pojawilo troche krwi w nosie ![]() puls 116 znow glowa myslalam, ze peknie polozylam sie, wypilam melise teraz zjadlam apap i glowa nie przechodzi ale cisnienie w normie dobrze ze sie normuje, bo jak by sie nie normowalo to IP ide spac zobaczymy rano ![]() Cytat:
rano was dpoczytam, wybaczcie ![]() ide sie polozyc mam nadzieje, ze zasne
|
||
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
napiłam się soku pomarańczowego i to był mój błąd przez duże B
dobranoc (życzę nocy bez pani zgagi) |
|
|
|
#1215 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc brzucholki.
|
#1216 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczonka mam nadzieje że dziś już lepiej?
Kiara76 zdjęcia - słodkości !!! Martulka000 dobrze zrobiłaś, bezpieczeństwo dzidzi najważniejsze, ale smutek jest ![]() Dziewczyny, ja dziś do lekarza idę. Stwierdziłam że nie będę się stresować pójdę niech zobaczą co i jak. Zawsze wieczorem mała szaleje, kopie przewraca się a wczoraj tylko takie dziwne delikatne ruchy powolne jakby ślimacze, żadnej energii, to samo rano, codziennie jak tylko się obudziliśmy już wariowała a tu nic. Na dodatek w nocy brzuch twardniał bardziej. Kurcze cały czas było ok, żadnych dziwnych objawów a teraz tak dopadło ![]() Na szczęście wizyta wolna na 9 nie do mojej lekarki ale innej, niech zobaczy może od razu na USG się załapię. Trzymajcie kciuki.
|
#1217 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynyn czemu mi sie przytrafiaja same dziwne rzeczy?
bylam w pt na szczepieniu z synem, szczepionke dostal w obydwie raczki, troche poplakal ale bylo ok, do wieczora i zaczal sie placz ze rece go bola, w sob wiecz goraczka, cala niedziele a w nocy to byla masakra!!!!!!!! prawie 39 i nie do zbicia !!!!! nie spalam, balam sie ze cos mu sie stanie, robilam zimne obklady i nic, teraz ma 38.5. padam na pysk, aha, zapomnialam dodac ze lewa reka od szczepionki spuchnieta, wielki czerwony plac ma i goracy. czekam az otworza rejestracje i ide do lekarza(niestety tego nie fajnego co mnie odsylal z "reklamacja " do szpitala jak potrzebowalam pomocy) |
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kiaro, śliczny ten Wasz psiak! Wielki szacunek dla Was za walkę o Niego Mimbi, dobrzy z Was ludzie, uratowaliście tę jamniczkę przed śmiercią. Mam nadzieję, że żona dziadka kiedyś zostanie potraktowana podobnie, jak chciała potraktować suczkę. Może ktoś z jej rodziny będzie się zastanawiał, czy oddać ją do domu starców? Ciekawa jestem, co robią tacy ludzie, którzy mają problem z wychowaniem i oddają zwierzęta, jeśli np. starsze dziecko jest niegrzeczne dla młodszego? Też się oddaje? Aguś, wieczorami tak Ci skacze ciśnienie? Agnieszko, przykro mi! Biedny syneczek ![]() Uciekam, dopijam kawę i zmykam w teren
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
hej
moja noc do du.y i tak całą noc. Miałam wrażenie, że zaraz ze mnie wyjdzieagnieszka_pe25 zdrówka dla syncia no i Ty też użyłaś nie ma co![]() Jak to z tymi skurczami jest dziewczyny? jak one są odczuwalne? jako kłucie czy ból i gdzie dokładnie
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Olliwko, ja od jakiegoś czasu codziennie miewam takie jakby bóle okresowe, ale nie jakieś mocne. Ale nic więcej nie wiem, w tym temacie
![]() Teraz to rozpychanie będziemy mocno odczuwać, dzieciaki rosną i mają mniej miejsca. |
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
mary no wiem, wiem.... tylko ja to panikuję i z każdym ruchem modlę się żeby nie bolało mnie
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
ja cala noc nie moglam spac, jestem nieprzytomna, mialam chyba wysokie cisnienie, albo nei wiem co, bo serce mi bilo jak szalone i co zasnelam to budzilam sie co godzine, pol godzinki i meczylam brzuch mi twardnial ale nei bardzo bolesnie ale jakos czesto, rano juz nie moglam spac, wiec przyszlam do pracy, ale ejstem tak slaba ze nie wysiedze calego dnia. Normalnie sie wystraszylam, caly czas czuje sie slabo. a najgorsze ze jest mi niedobrze i w ogole nie moge nic zjesc, ledwie wcisnelam na siebie pol bulki teraz a wcoraj od obiadu nic nie jadlam, no nie moglam po prostu. Masakra jakas. nie wiem co sie dzieje. jeszcz etak nie mialam ![]() agnieszka_pe trzymam kciuki, zeby ci sie udalo dostac do lekarza i zeby z synkiem bylo wszystko w porzadku ![]() andziot mnie dzisiaj nie meczyla zgaga(bo nic nie zjadlam prawie wczoraj) ale mdlosci i bezsennosc z palpitacja serducha ![]() agus mam nadzieje, ze juz lepiej z tym cisnieniem, straszne masz te skoki, moze lepiej zebys polozyla sie do szpitala? Agnieszka M nie wiem czy to tylko z nadmiaru wrazen, bo dzisiaj czuje sie w sumie bardzo podobnie ciagle i nic nei moge zjesc... Ania ![]() Kiara jaki piekny labradoreeeekkk, cuudo ![]() mary a gdzie to wybijasz w teren? moniqac sliczny brzuszek siasku a ty jak tam dzisiaj? biore sie za prace coby szybko stad dzisiaj zwiac
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamusie, wczorajszy dzień do d... nawet nie chce mi się pisać i nie będę wam smęcić
Moniqa, świetny efekt po remoncie!
|
#1224 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie piękna pogoda, mroźno ale świeci słoneczko. Uwielbiam takie poranki ![]() Aga jak tam twoje ciśnienie? agnieszka_pe25 to zapewne reakcja na szczepionkę, tylko dziwne, że tak długo utrzymuje się gorączka, eh... Jak wrócisz to daj znać co i jak
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
andziot; jak tam samodzielne spanie bez małża? Wszystko u Was dziewczyny oki?
Pogoda lux, pewnie na jakiś spacerek skoczycie Michałka jadałas a kułam się 2 x pod rząd bo prawie nic kiedys nie zjadłam, tzn same dietetyczne rzeczy i cukier był 160. Zmieniam palce W srode ide do diabetologa znów wiec sie dopytam o te wahania.. tylko jak zobaczymy moje wyniki to pewnie zaproponuje mi insuline.. ale niech spada nie wezmę jejanulka, dzieki za info o isofix. A samemu to mozna zamontowac czy trzeba w aso albo u zwykłego mechanika? zaraz zadzwonię do jakiegoś ASO w krk i sie spytam czy mają. Rób co masz zrobić i mykaj do mamusi ![]() agnieszka_pe, ja w pazdzierniku mialam wiele szczepień przed wyjazdem na wakacje i tez strasznie mnie ręce bolały, do tego stopnia, ze ból budził mnie w nocy a kolega z którym lecielismy własnie wylądował na L-4 z powodu złego samopoczucia, osłabienia i temp. Cytat:
Moja przez chwilkę też miała kłopot z siusianiem i sikała w domu na dodatek bardzo intensywna woń tych sików... jak sie okazało miała zapalenie pęcherza.
|
|
#1226 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Brzuchatki
Nie mogę spać. A poszłam późno. Głupia jestem. Mogłam wyjść sobie gdzieś wieczorem. I udać, że o niczym nie wiem . Głupoty jakieś mi się śniły, plecy mnie bolały. Aga_pe zdrówka dla synusia. Oby gdzieś dalej Was nie odesłali. Miłego dnia
|
#1227 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno wszystko jest w porządku, zobaczysz !!!Cytat:
oby przeszło szybciutko !!! Cytat:
Cytat:
oj dziewczyny wszystkie na coś narzekamy .... dobrze, że to już końcówka, bo nikt by z nami nie wytrzymał dłuugo ![]() ja nockę miałam spokojną ... Zosia coś bardzo chrapała dziś, mam nadzieję że choróbsko żadne jej nie bierze ... poza tym odparzyła sobie tyłek no i ma dość suchą skórę na ciele ![]() ja dziś na nic narazie nie mogę narzekać, poza malutką zgagą w nocy, ale przewróciłam się na lewy bok i przeszło ... (Zosia tatę wołała w nocy )DZIŚ WIOSNA !!!!!!!!!!!!! rozpoczynam dziś pranie ciuszków dla Gabrysi
|
||||
|
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej, witam się wiosennie z rana. Wybieram się zawieźć moje CV do szkół podstawowych i przy okazji wpadnę do położnej, żeby zapytać o to twardnienie brzucha i skurcze. Zobaczymy co mi powie.
|
|
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() To co naprodukowałyście przez weekend to przechodzi ludzkie pojęcie!!!! Jesteście niedobre baby!!! ![]() U nas weekend spokojnie minął Jak widzicie w piątek zaczęłam już 30 tydz ![]() ![]() ![]() ![]() A pieniedzy z chorobowego jak nie było tak nie ma kutafony!!
|
|
#1230 |
|
Raczkowanie
|
Ślicznie wszystkim dziękuję za miłe słowa pod adresem mojego pieszczocha
Martulka, było minęło, każdy co dzień dokonuje wyborów, nie zawsze słusznych, czasem ciężkich, tak bywa, teraz uszy do góry, dbaj o siebie i maleństwo i będzie dobrze.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

) takim specjalnym, do higieny intymnej i nie mogę znaleźć.. ciągel tylko, te zwykłe widuje 

02.08.2014
Piękny widok 

.
.
.
no i Ty też użyłaś nie ma co
nie wezmę jej
, tam gdzie stał, tak po prostu, merdał ogonem i nie popuszczał, ale wysikiwał wszystko co wypił. Nasikał mi w aucie, na siedzenie, podczas jazdy do weta, na miejscu w przychodni kilka razy nalał i to tyle, że w głowie się nie mieściło. Był przebadany wzdłuż i w szerz, na standardowe i bardzo rzadkie nawet choroby (m.in. guz chromochłonny, cukrzycę, boreliozę itp.) i nic
)
kutafony!!