|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
|
|
|
|
#1412 |
|
BAN stały
|
Ja tez szukam butow wlasnie...
W Deichmanie nic nie ma dla mnie A szukam takich http://moda.allegro.pl/nowosc-hit-ko...497588165.html Moze ktos widzial? Wolalbym tylko zeby nie byly wiazane a mialy zameczek z boku i byly takie krotkie nie jakies dlugie wystarcza przed kosteczke aaa i niekoniecznie takie wysokie ale takie tez moga byc
|
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ekran zrobił się popękany, takie rysy na całym, później to się całe "rozlało" i nic nie było widać musiałam oddać do naprawy...
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Zadomowienie
|
Dziś w kosciele widzialam typiarke mającą buty z odkrytymi palcami i piętami do tego czerwone paznokcie i kabaretki ... zamurowało mnie jak w takie zimno można było się ubrać... Przecież to jakby wyszła na dwór bez niczego, bo tymi kabaretkami wywiało chyba całe ciepło :O
|
|
#1415 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
farba 9,22 byla cudowna, ale tak sobie mysle zeby zrobić odrobinę jaśniej, wiec myslalam o syossie.. teraz juz sama nie wiem ![]() tak, był bardzo miłyi spacerek, kocham morze Cytat:
ja sie zastanawiam czy półbuty pelne moge ubrac jak bedzie tak z 8st a ona przy 3 w ogole odkryte+kabaretki
|
||
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() naciapają tych wszystkich modnych wzorków i myślą że są ikoną mody
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam bardzo. Podobno już mu trochę lepiej no i lekarze mówią, że są duże szanse, że wyjdzie z tego
Oczywiście trzeba było zapłacić, żeby zaczęli się nim interesować I to w państwowym szpitalu! ![]() Soph nie zapchał mnie. Mam taką fajną delikatną twarz po nim Bałam się, że mi coś powyskakuje po nim, bo wiadomo- tłusty, ale czytałam w wątku o nim, że nic nie powinno....Jeśli mi coś wyskoczy, to z racji "przed okresem"- o ile go dostanę
|
|
|
|
#1419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja własnie zrobiłam peeling, masaż syrenką, depilacje pomalowałam paznokcie na taki naturalny (zauważyłam ze lakiery z golden rose jak są świeże to nawet tydzien potrafią trzymać bez odpryskiwania )a niedługo zmykam spac.. jutro mam na 11 więc trzeba sie wyspac porządnie chociaż raz w tygodniu;D
|
|
|
#1421 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
ehh juz sama nie wiem...
1299_5.jpg i machnąć na całość |
|
|
|
#1422 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro Ci się podobał efekt po 9,22 to wróć do niej
|
|
#1424 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
majirel 8,42, nie pamietam dokladnie jaka nazwa
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- pewnie tak zrobie , ale kusi mnie jeszcze ta londa
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tak niestety jest. Nawet było, że chirurg przyszedł pijany :/ Jak sobie nie radzą, to dopiero do Krakowa kierują....
|
|
|
|
#1427 | ||||
|
Zakorzenienie
|
znow 4strony do nadrobienia
![]() po zajeciach jechalam prosto do babci, bo ma dzisiaj urodziny pol h temu bylam w SP z mama i kupilam sobie podklad Lirene bo byl w promocji ten 2w1 za 20,99zl, bylysmy ostatnimi klientkami i troche nas panie nie milo poganialy... az sie zdziwilam gdy pani do mnie 'zdecydowala sie pani juz?', zatkalo mnie, bylo 10min do zamkniecia sklepu, wiec....---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Cytat:
pieknie podnosi piersiCytat:
![]() moniaa161, ekomonika, Niezapominajka dziekuje dziewczyny ale w maju scinam dobre 10cm, bo koncowki sa pozal sie panie boze ![]() Cytat:
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Już wróciłam z imprezy Niestety, tak wcześnie |
|
|
|
#1429 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale włosy i tak masz śliczne
|
|
#1430 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
A Ty chcesz do natury przyciemnic? |
|
|
|
|
#1431 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot tak do natury
|
#1432 |
|
BAN stały
|
Rozumiem Was, tez mam takie okresy ze mnie moje wlosy dobijaja.
Teraz jestem na etapie intensywnego zapuszczania oraz zmieniania koloru a to wymaga anielskiej cierpliwosci, obecnie mam wlosy za lopatki, generalnie powinnam sie pofatygowac i je zmierzyc tak jak wiekszosc z Was i wiedziec na czym stoje, zrobie to niebawem ![]() A tak w ogole ktoras z Was slyszala o cudownych wlasciwosiach drozdzy? Moze ktoras z Was robi maseczki albo moze pije drozdze? |
|
|
|
#1433 |
|
Wtajemniczenie
|
a właśnie, mierzyłam wczoraj włosy i mają tylko 43 cm
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz połóż tą 9,22 i będzie pięknie tak jak Ci się podobało Ja też miałam kryzys włosowy teraz przed pofarbowaniem Majirelką, matrix się tak wstrętnie wypłukał, włosy jakoś się nie układały no niefajnie po prostu
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór!
Ja niestety tylko na momencik, akurat czekam aż mi odżywka wyschnie na paznokciach i muszę położyć jeszcze lakier ![]() Miałam tu Was jeszcze wieczorem ponadrabiać, ale jakoś tak wyszło, że Tż wyszedł ode mnie grubo po 21, a potem jeszcze ćwiczyłam, wykąpałam się, herbatkę wypiłam i tak jakoś wyszło że już ta godzina ![]() A i usłyszałam dziś od Tż'a, że mam tak cudownie delikatne, mięciutkie dłonie i ciało i usta, że są jak z jedwabiu, że by tylko dotykał i dotykał A i wczoraj koleżanka powiedziała mi coś, co sprawiło, że było mi tak bardzo ale to bardzo miło i się tak dobrze poczułam Ale jak mnie już lepiej poznała to utwierdziła się w przekonaniu, że jednak piękno i inteligencja mogą iść razem w parze (i że wcale nie jestem wredna, chyba, że ktoś mi zajdzie za skórę to wtedy niszczę psychicznie ) i że jedyne co jest u mnie złe, to to, że taka śliczna dziewczyna ma takie ogromne kompleksy na punkcie swojej cery I tak miło było to usłyszeć, że naprawdę, nie spodziewałam się, że którakolwiek z dziewczyn tak o mnie myśli, zwłaszcza, że ta koleżanka to ma tak, że co na sercu to i na języku i zawsze niechcący wytyka wszystkie błędy urodowe u innych także jeszcze lepiej się poczułam Dzisiejsze SPAmowanie: - 2x Merz Spezial - dużo mineralki - zielona herbatka Włosy: - zero prostowania i suszenia Twarz: - micel Bourjois x2 - żel do HI, Oceanic AA - krem Alantan Plus - żel aloesowy, GorVita + olejek pichtowy punktowo na noc - żel pod oczy, Flos-Lek na noc - maść z wit.A na usta na noc - dałam odpocząć oczom i rzęsom - zero makijażu Ciało: - masaż Syrenką - żel rozgrzewająco-wyszczuplający, Ziaja - krem Nivea Soft - krem do stóp, Avon - krem do rąk, Isana co jakiś czas - ćwiczenia: 8min ABS i BUNS - zmyłam czerwony lakier z paznokci (zmywacz migdałowy Isana) , pomalowałam odżywką Nail Expert z Miss Sporty i właśnie maluję lakierem Et Voila! French Manicure - Oh Oui! Pastel Shades również z Miss Sporty - na noc będzie maść z wit.A grubą warstwą na dłonie i stopy Także Kochane ja lecę, nie wiem kiedy do Was wpadnę i to wszystko nadrobię, naprawdę...A jutro muszę o 6 rano wstać, także idę spać za chwileczkę, buziaki i NIE ZAPOMNIJCIE O MNIE!
|
|
#1436 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
to chyba nie ma się o co bać
![]() Cytat:
wiem, że to głupie pytanie, ale czy na tych nierównych wlosach po 10,21+odrost, kolor 9,22 wyjdzie ladnie? nie lepiej np polozyc londe 12/9 zeby wyrownac (bo wtedy ta londa naprawde rozjasnila mi wlosy, zrobiły się jasne, aż troche za bardzo) a nastepnym razem polozyc na calosc 9,22? czy to bez sensu i od razu klasc 9,22? co prawda mam jeszcze troche czasu, no ale jak juz tak rozmawiamy to dobrze jest zapytac
|
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to tak ciemno Ci ta 10,21 wyszła? Ja powiem szczerze, że po zmyciu miałam stracha bo włosy naprawdę ciemne mi się wydawały ale umyłam szybko fructisem przeciwłupieżowym, zostawiłam spieniony na 15min i tamto wrażenie zniknęło na szczeście Yattamance też ta majirelka jakoś ciemno wyszła jak na poziom 9.. czyżby te majirelki tak ciemno wychodziły?
|
|
#1438 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie wiem, moja koleżanka też przyciemniała z jasnego blondu na swój naturalny ciemny blond i przebija się u niej taka zielonkawość
tylko że ona miała bardzo jasne blond wlosy, taki chlodny odcień, a ja mam bardzo ciepły, prawie żółty. Mam nadzieję, że u mnie inaczej wyjdzie
|
#1440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pokaż się w niej jak już dotrze do ciebie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

i co było po tym, jak na niego usiadłaś?
na zamkniętym, czy tak centralnie na ekranie?

a czemu z 10,21 nie jesteś zadowolona? 
farba 9,22 byla cudowna, ale tak sobie mysle zeby zrobić odrobinę jaśniej, wiec myslalam o syossie.. teraz juz sama nie wiem 

teraz połóż tą 9,22 i będzie pięknie tak jak Ci się podobało
) i że jedyne co jest u mnie złe, to to, że taka śliczna dziewczyna ma takie ogromne kompleksy na punkcie swojej cery