|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
a i dobrze! niech teraz to chuopy się smakiem obejdą i szybę poliżą... ![]() branoc wsiem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 23:17 |
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie - a propos Bridżet - kogo byście wybrały - Marka czy Daniela?
Bo ja doszłam do wniosku, że chciałabym miksa Żeby to była mieszanka dobroci i spokoju Marka z wyluzowaniem i zabawowością Daniela.To się zmóżdżyłam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-20 o 23:19 |
|
|
|
#1803 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1804 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A propos facetów, to wczoraj na imprezie widziałam klona Trenta Reznora. A nawet stałam z metr od niego. I a propos Anathemy, to kiedyś był w koszulce Anathemy, swój ziom.Bo w sumie co dwa tygodnie go widzę na tych imprezach, no ale cóż z tego. |
|
|
|
|
#1805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Puć w me ramiona ![]() Tera to już napraffde idem spać
|
|
#1806 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: o kurka, spojrzałąm na listę ffontków na dole i tak mię zdziwiło... jak oni na tym jednym wyliczają, zę 1 ml będzie po 0,895 zł?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 23:27 |
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Co "no właśnie", co "no właśnie"?!
Ja się tu droczę, żeby uwypuklić i unaocznić wyimaginowany kompleks z dupy wzięty, a ten mi tu potakuje.... ![]() Cytat:
Ja złożyłam reklamację, bo miał pewne usterki
|
|
|
|
|
#1809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i Ty ściemniasz tu no . Proszę aktualizację zdjęcia w takim razie. Może być tu i teraz, dziewczyny ocenią, no żesz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-20 o 23:30 |
||||
|
|
|
#1810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klontffa jak nic ![]() A cza było brać, nie wydziwiać - co z tego, że się nie myje, albo nie sprzunta ![]() Cytat:
ale potem trzeźwieję
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 23:30 |
||
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeden wysłałam w kosmos Teraz podoba mi się inny, ale problem w tym, że ktoś go już polizał
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1812 | |
|
BAN stały
|
Ale wczoraj to już w ogóle porażka na maxa. Prawie pusty klub, koleś na wyciągnięcie ręki, ty na niego patrzysz, on na ciebie patrzy, a i tak I tak zawsze. Jestem zdolna do tego, żeby pierwsza zagadać (po dwóch piwach), ale wychodzę z założenia, że jak on tego nie zrobi, to widać wcale nie jest zainteresowany i tylko się wygłupię. ![]() Cytat:
![]() Spuśćmy na to zasłonę (yy torbę) milczenia
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Lodowoa Polly słyszała nowy kawałek Lady Gagi?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak mu się podobam, to sam podejdzie ![]() (i nie gadać mi tu, ze chopy nieśmiałe - odważny ma byc, po co mi drugi tchórz )yy, moze lepiej się zasłońmy, od spuszczania to som chopy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 23:35 |
|
|
|
|
#1816 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1817 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() to ja tez napisze przedwczoraj mialam sen o SB...ale scent bar to była firma....normalnie wszyscy siedzieli w jednym biurze ![]() ale znali sie tylko po nickachNo i pewnego dnia ktos zaczął mi przysyłać listy z cytatami tego co ja tu piszę ![]() odbierałam to w tym snie jak pogrózkę-wiem kim jestes i to wykorzystam ...i tak strasznie sie w✂✂✂✂iłam , wpadłam do SB i zaczełam wszystko rozpieprzac l zaczełam śledztwo kto mogł mnie zidentyfikować i wyszło mi ze to flo ....obudziłam sie cała spocona i z kołataja cym sercem ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- a fłasnie nie słyszała-choc mi gagusia pisze ze ma nową piosenke nawet mialam taki liczniczek na fejsie ile dni, godzin i minut do premiery
|
|
|
#1818 | |
|
BAN stały
|
Cicho, nie ma Cytat:
![]() Ostatnio jeden nawet wziął numer i więcej się nie odezwał. |
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że Gryx we snach nowe przepisy kulinarne wyhacza - bardzo ta dieta przenisoła sie i na stan nieświadomości
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo Flo i Gryx to są szpiedzy-hakerzy |
|
|
|
|
#1821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie, melk nie widziałam chyba, ale to nic nie szkodzi ![]() Obrażasz Dziewczyny ![]() C'nie? ![]() Cytat:
Przypomniał mi się mój wujek, jak często po pijaku mówił do mnie, mojej siostry ciotecznej (chyba w żartach? - " Ja jestem teraz pijany, ale ja jutro wytrzeźwieję a Ty/Wy nadal będziecie brzydkie" A potem dodawał: "Ale wiesz/ wiecie, że Cię/Was lubię?" i się chichrał Zresztą nie tylko z nim, z mym Tatą też było, z moimi Wujkami innymi i Ciociami i ogólnie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-20 o 23:42 |
||
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - for ju
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Z4a8Q...feature=fvwrel Nawet mi się podoba
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to i tak sukces ja numeru nie daję - przecież i tak potem nie odbiorę Młodaś jeszcze, masz szanse, czymam kciuki za poprawę ![]() Bo ja to już stara doopa zardzewiała jezdem ![]() Teraz tylko starośc i mogiła (bo o kile se mogę pomarzyć Gaga taka se (to brzdękolenia na początku przypomina mi piosenki z dyskotek sprzed 4-6 lat )ta piosenka lepsiejsza http://www.youtube.com/watch?v=gGPwu...eature=related Spać Maja idiotko Ty
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 23:43 |
|
|
|
|
#1824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nadrobiłam Was nie było mnie cały dzień bo po pracy pojechałam do rodziców, którzy mieli instynkt ciągłego karmienia mnie czymś więc wróciłam niemal szersza jak dłuższa ![]() Głaskam kogo trza |
||
|
|
|
#1825 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1827 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1828 | ||||||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A Tobie/Wam się podoba? ![]() Myślę, że brzydszy nie jestem ![]() Cytat:
Zasiałaś ziarno niepewności w mej duszy, a ono wykiełkuje, i będzie rosło, i rosło, i rosło, aż mię po kres jestestwa zatruje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czyj mu numer dałaś? ![]() Cytat:
PS Maja musisz częściej przeterminowane piwo pić Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1830 |
|
Nindżopesz
|
Dla mnie to on wygląda jak Kononowicz.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

Żeby to była mieszanka dobroci i spokoju Marka z wyluzowaniem i zabawowością Daniela.
A nawet stałam z metr od niego. I a propos Anathemy, to kiedyś był w koszulce Anathemy, swój ziom.

Ja się tu droczę, żeby uwypuklić i unaocznić wyimaginowany kompleks z dupy wzięty, a ten mi tu potakuje....

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)