|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja martwię się coraz bardziej, podobno w Napletku jest dowództwo operacji. Tośmy trafili ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Ja bym sobie chętnie to i owo poprawiła ![]() ![]() Wszystko jest dla ludzi ![]() Idę powygrzewać moje starcze kości w łóżku dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
ahhhhaaaaa... no ale, cholera, ja nie zauważyłam aby one źle wyglądały... zdjęcia były ostre, to fakt, no ale w pewnym wieku ma się zmarszki i jaki niby jest z nimi problem? Nie, no najwyraźniej ja czegoś nie kminię, więc pytam do skutku aż zrozumię. Bo jeśli Raquel Welch wyglada jak wygląda mając 71 lat, no to sorry.... że niby co z nią jest źle? Serio, nie rozumiem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
owszem.. jest.. ale.. one są tak śliczne, że mogłabym je zamordować za to, co sobie robią!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a propos poprawiaczy urody to ja tam bym się zdecydowała...ale na te mniej inwazyjne... może jakieś powiększenie ust...wypełnienie zmarszczek itp... ale wszystko gdzie wkracza skalpel odpada ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Wyszłam wyrzucić śmieci i potwierdzam, że Księżyc wygląda jak u Ciebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Powtarzam, wszystko jest dla ludzi choć z umiarem. Niektóre kobiety na pewno zbytnio zatraciły się w walce o utrzymanie młodości do tego stopnia że ich twarze przypominają maski. Niektóre ![]() Zresztą nasze babskie życie to na ogół ciąg mniejszych czy większych "oszustw" mających za zadanie poprawę wyglądu: odpowiednio dobrane ubrania, bielizna korygująca, makijaż farbowanie włosów a nawet dobra fryzura , to wszystko ma za zadanie poprawić naturę i nieco zmamić otoczenie. Zresztą jakichś wybitnych potworów w tych linku nie widzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty sama wiesz najlepiej, czy miałaś dziecko, czy nie. Jeśli uważasz, że tak - to nikt nie ma prawa Cię tego pozbawiać. Dla mnie temat nie podlega dyskusji. zapach natury to też wyziew z paszczy z samego rana... nie polecam ![]() Cytat:
![]() - ząb - zupa zębowa - dąb - zupa dębowa - itd. ![]() A teraz przebłysk Sherlocka Holmesa w wydaniu mojego męża: ja: ciekawe, czy mała wypastowala sobie buty na jutro...? mąż: chyba tak, bo wszystko jest urąbane... ![]() A u mnie dzisiaj wiosennie było... ![]()
![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Ja z ulepszaczy urody na razie korzystam z dobrodziejstwa kwasów... no i unikam słońca jak ognia (ale tylko twarz chowam) - szkoda tylko, że zrozumiałam to zbyt późno...
Oglądacie :"Przepis na życie" na TVN? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Przeglądałam link. I tam jest też Piękne po 6--ce .I 2x stoi jak byk "ma już 58 lat.....
Moje zdanie na temat starzenia to starzeć się z godnościa. Ale jak komus ma poprawić lub uratowac życie operacja podbródka lub powiek to jego sprawa.To nie tak,że ludzie chcą oglądać tylkio młodość o piękno. To wymysł.Oni tylko to pokazują i dziwią się,że tylko to oglądamy. I dzieci nie wiedza co to jest starośc, niedołężność i przemijanie. Tylko młodośc, uśmiech itd,itp. Niedługo będzie tak jak ze zwięrzetami wsiowymi,że dzieci nie będą wiedzieć jak wygląda krowa i ,żw mleko to z niej, a nie z marketu.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ja wychodze z zalozenia ze wszystko jest dla ludzi, tylko z umiarem.
![]() |
#733 |
Zadomowienie
|
no i znowu się rozgadałyście
![]() Olla niezła przygoda taty ![]() Eva ładny księżyc ![]() mww ja oglądałam do tej pory na vod więc dzisiejszy odcinek już za mną (mimo to leci w tle ![]() objadłam się dziś niemożliwie, sama nie wiem dlaczego, chyba czas znowu pilnować zdrowego odżywiania i wziąć się za regularną gimnastykę ![]() ![]()
![]() |
#734 |
Nie depcze krokusów
|
ciąża spożywcza
![]()
![]() |
![]() |
#735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A księżyc obejrzałam, faktycznie jest taki jak na zdjęciu Evy, ale kiedyś moim zdaniem był ciut inny - może to przez to przekoszenie osi ziemi po tsunami? Ja mam pamięć fotograficzną, wydaje mi się, że było ciut inaczej może nie zupełnie inaczej, ale jednak... No... nieważne ![]() Koncert był do dupy, wyszłam wcześniej :| Edytowane przez veloute Czas edycji: 2011-03-20 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a propos "polepszaczy urody" jeszcze.. ja miałam kilkakrotnie okazję widzieć przed, po, móc obejrzeć z 10 cm, dotknąć, i szukać pomadek i innych rzeczy, żeby skutki tej zabawy u psiapsióły ukrywać.. to nie tak, że jestem przeciwnikiem zupełnym itd.. jestem przeciwnikiem, jeśli to nie autentyczna potrzeba, tylko coś, co ma na przykład podnieść samoocenę.. bo to ślepa uliczka.. tak można jak Jackson.. do śmierci.. ze stołu na stół.. ale przesada w botoxie aż bije z niktórych z tych zdjęć.. kiedy uśmiech jest wręcz naciągany mięśniami uszu, bo inne już nie działają.. a kobieta nie ma władzy na przykład nad uśmiechem.. nad wargami.. ale nieważne.. gdzieś miałam ładne zdjęcie, to wam wkleję.. i polecę z psiakiem.. za oknem łazienki widziałam, jak po niebie zapychają chmury.. na tle księżycowej łuny.. może uda mi się łysego zobaczyć.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Marudziara
|
Dobry wieczór
![]() Ja dziś opuściłam zajęcia na uczelni , zachciało mi się pomagać przy remoncie łazienki ( dziś wynoszenie wanny i wszelkich gratów z łazienki) Tż pomagał ![]() ![]()
![]() |
#738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pizza ![]() gdzie blondynka znajduje zdjęcia? w koszu na pulpecie, of course ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Marudziara
|
Tak, tak pizza z salami serkiem żołtym i sosem pomidorowym pyszna wyszła Pizza Hut się chowa
![]() ![]() Ale naprawdę wspaniałe są blaszki do pizzy ![]()
![]() |
#740 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja zwykle zamawiam, albo jedziemy do lokalu.. ale.. hmm.. jeśli jutro dam radę, zajrzę do lidla.. mam tyle urządzeń i akcesoriów kuchennych, że mogłabym duuuży sklep otworzyć.. bo to wszystko nowe i nie używane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Marudziara
|
U mojej mamy też "kupka" rośnie
![]() ![]() jestem zauroczona ![]() Uciekam chyba spać bo jutro męczący dzień, projekt REMONT ![]()
![]() |
#742 |
Wtajemniczenie
|
Eva księżyc piękny
![]() Powiem Wam coś ale się bardzo nie śmiejcie. Zawsze miałam dziwny ogląd świata i jak byłam mała to myślałam, że Księżyc i Słońce to jedna planeta. Po jednej stronie Słonko, a jak idzie noc to się obraca i jest Księżyc... Jak mając z 9 lat zobaczyłam wcześnie rano oba te ciała niebieskie na jednym niebie to się przestraszyłam. do tej pory tłumaczę sobie że to dla tego zawsze byłam kiepska z fizyki i geografii ![]() ![]() Olla historia Twojego taty mnie powaliła na kolana. Musi być świetnym facetem, z poczuciem humoru na właściwym miejscu ![]() Ellachris na prawdę nie wiem czym się jarać w związku z tymi zdjęciami kiedyś / teraz, z makijażem / bez. I tak wszystkie wiemy, że magia fotoshopa potrafi z piękności zrobić maszkarę i odwrotnie. Z resztą jak zauważyła z pierwszej danej przez Ciebie galerii zdjęcia mają straszną rozciągłość czasową, chociażby Kylie Minogue - pierwsze foto jak miała naście lat, drugie teraz. No soorry, ale czas płynie.. No i Kylie to kobieta po przejściach, wygrała z rakiem więc i tak szacun za to jak się trzyma. Ja nawet na takie galerie nie wchodzę, hieny dziennikarskie zrobią wszystko żeby mieć na kim zęby ostrzyć. Jeśli chodzi o poprawianie urody to ja się na to nie piszę. Nie żebym nie chciała poprawić tego czy owego. Po prostu mam dość szpitali skalpeli i cierpień pooperacyjnych. Wolę się zestarzeć z godnością i mieć dzięki Wam zmarszczki od śmiechu niż straszyć twarzą, która wygląda jak po ataku szerszeni. Biust ma mały, nie opadnie więc po co sobie zawracać głowę, dodawać cierpienia a innym nabijać portfel. Jakbym miała taką kasę to założyłabym gdzieś kawiarenko- księgarnię, zrobiła parę kursów, albo kupiła mieszkanie, a resztę przejadła. Vision Express ![]() ![]() ![]() Kuraczku zmyślnego masz męża ![]() Mandra szalejesz z tymi avatarami ![]() Jutro wycieczka do PUPka ![]() Jadę na dzień do biblioteki jeszcze trochę pomóc. Mam nadzieję, że pani Ala zrobiła to co miała przez 3 dni. Jeśli nie to ja jej prezentacji na szkolenie z niczego nie stworzę ... eh... Jak się uda, umawiam się w tym tygodniu na dopieszczanie z M ![]() Dobrej nocy gaduły ![]()
![]() |
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny za te słowa ![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą kumpela znać nie dała już, jak pisała Badymka dobrze, że to już ten tydzień, mała podrośnięta, są duże szanse na powodzenie, żal mi tylko jej, całą ciążę coś ![]() A ja wróciłam z Sali Samobójców...mocny film...robi wrażenie..i niestety choler..nie prawdziwy...zwłaszcza jak widzę podobne zaniedbania na co dzień... Dziś mam jakiś płaczliwy dzień, tzn popołudnie i wieczór ![]() A i wyszlam, a tata miał dopilnować, żeby się chałka ładnie upiekła, oczywiście była gorąca linia ze wskazówkami i co ... i dzielny tatuś zjarał spód ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
chodzi o to, co one ze sobą robią, bo to ja mam w realu i namacalnie.. i czy to będzie gwiazdka, czy sprzątaczka, czy kierowca pługa do odśnieżania, czy minister, zwisa mi to.. i powiewa.. chodzi jedynie o to, jak kobiety się okaleczają w pogoni za.. ?? ideałem?? sorry, ale to problem psychiczny; iniekcja ani skalpel nie pomogą.. a podniecanie się tym, że to gwiazdki? hmmm... dla mnie to po prostu materiał poglądowy, podany na tacy.. a z dziennikarskimi hienami ostatnie starcie "na noże" miałam w kwietniu rok temu, i staram się omijać szerokim łukiem.. jak najszerszym.. a w ogóle, to dobrej wszystkim ![]() ![]() ps. a w tym zdjęciu nie zniżki są ważne, ale czułość i piękno tej kobiety ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
![]() ależ bym zjadła chałkę ![]() już nie mogę się doczekać rana, w ciastkarni zaprzyjaźnionej drożdżówki, japonki, nalopeonki, torciki ect ect ect.. ![]() uśmiechnij się, każda z nas niemal coś takiego przeszła.. a z mamami to na 99,99% każda, jak jeden mąż ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mamuśka moja ogólnie dobra i fajna kobieta ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
lecę na chałkę ![]() ![]() ale zanim ruszę leniwe pupsko, to ci powiem, że chyba sprawdza się moje gdybanie.. że powodem jest fakt, że ona sama sobie z tym słabo radzi, że może nawet sama sobie wmawia to, co tobie próbuje.. bo twoje cierpeinie ją bardzo boli, a że pomóc nijak nie może, bo wahikułu czasu nie posiada, to sama wiesz.. ![]() chyba zawsze najtrudniej się z najbliższymi o sprawach bolesnych rozmawiać, bo oni żyją naszym bólem.. norma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc me piękne skamielinki ![]() Jutro znów Poznań...echhh całe życie w trasie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Wtajemniczenie
|
dzieki Eva za zdjatka
a z kim jak nie z najblizszymi o sprawach bolesnych rozmawiac? dzieki temu sa naszymi najblizszymi osobami dobranoc
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.