|
|
#2701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część IV
a czy ma któraś z was tę torebkę?
![]() jeśli tak to jak się sprawuje?
|
|
|
#2702 | |
|
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
choruje na nią! pewnie kupie ją w czerwcu na %
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Nie moge ich znalezc na stronie. Niedawno jeszcze byly. W kazdym razie lezaly obok tych z guma. Te z guma byly za krotkie
kosztowaly 100zl.
|
|
#2704 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przynajmniej spać będę spokojnie - ufff![]() Cytat:
I powiem szczerze że jestem zadowolna - ze skórka nic się nie dzieje, torebka jest mięciutka i bardzo starannie wykonana, nadaje się na codzień jak i na wyjścia jako wieksza kopertówka (po odczepieniu paska). Minusem jest jedynie długość paska (niestety nie posiada on regulacji). Jest za długi żeby nosić go jako listonoszkę (przy moich 167 cm wzrostu torebka sięga mi za pupę)![]() Ale generalnie bardzo polecam Edytowane przez lenka799 Czas edycji: 2011-03-20 o 20:01 |
||
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wstawiłabyś real fotkę torebki?
|
|
|
#2707 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kupiłam ostatnie granatowe 36. Rano dzwoniłam i pani powiedziała ze nie ma, a tu taka niespodzianka Faktycznie trochę zieleni przebija przez ten granat, żółte też ładna ale dla mnie za jasne. Jeszcze raz dziękuje. ![]() Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2709 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewczyny
![]() Cytat:
Widziałam,ze były jeszcze czarne i beżowe |
|
|
|
|
|
#2711 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a te miętuski są obłędne to będzie już 3 para kolorowych spodni w mojej szafie!
|
|
|
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2714 |
|
Rozeznanie
|
Nikt nic nie wie o zielonych spodniach ze złotymi zamkami
?
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka - ależ Ty masz figurę po porodzie!
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Ja je mam. Niestety nie mam warunkow zeby wkleic fotke. Ja jestem wysoka wiec dlugosc to tak ok. 7/8. Musialam wziasc rozmiar wieksze niz zazwyczaj, ale w zarze to raczej kwestia tego ze ten sam rozmiar moze wypadac inaczej. Moja mama np. kupila sobie biale i odruchowo wziela rozmiar wieksze bez przymierzania i byly za duze. Mi moje troszke spadaly ale z paskiem jest ok. W rozmiar mniejsze bym sie nie wcisnela. Mi sie bardzo podobaja szczegolnie z jakas jasna bluzka/koszula.
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do rozmiaru, to mialam taki jak zwykle nosze w jeansach (chodzi mi u o oznaczenie 27/28/29) i byly na mnie lekko przyduze w pasie. Mniejszych nie mierzylam, nie mam porownania, zlapalam ostatnia pare. Z paskiem bylyby ok, o zwrocie przewazyly te nieszczesne kolana - wygladalo to naprawde fatalnie.
"People, what a bunch of bastards!" by Roy - - - ... beneath the stains of time the feelings disappear ... It just sucks... *sniff sniff* Edytowane przez Eggnogg Czas edycji: 2011-03-21 o 01:52 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#2718 | |
|
Raczkowanie
|
szkoda, że mój TŻ ma w tym temacie inne zdanie
![]() ale na szczęście mam Was - a Wy mnie z zakupoholizmu rozgrzeszycie ![]() ![]() Cytat:
![]() wstawiam obiecane fotki torebki |
|
|
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() torebka boska
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
różowa marynarka
![]() http://www.theblondesalad.com/2011/0...barcelona.html ładna stylizacja, ale zgadzam sie że z blond włosami, tak jak jest to w moim wypadku może wyglądać zbyt cukierkowo, ale na blogu pięknie!
|
|
|
|
|
#2721 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w ogóle co to za pierwszy dzień wiosny, kiedy w Warszawie za oknem słońca nie ma....
|
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Wyglada przepieknie
ubieram sie szybciutko i jade po nia do zary bo dluzej nie wytrzymam
|
|
|
|
|
#2724 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#2725 |
|
Raczkowanie
|
Sluchajcie, czy moze ktoras z Was wyprobowala buty Zary przez dluzszy okres czasu? Szukam fajnych balerinek ze skorki, ale takich przynajmniej na 2 sezony. Moje stare Ecco juz sie ledwo kupy trzymaja (a eksploatowalam je bardzo intensywnie przez 3 lata). Wiem, ze Zara robi ladne buty, ale czy sa trwale?
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zadomowienie
|
podjechalam wczoraj na chwile do SCC po konkretna rzecz-sukienke tulipanową i co-wielkie rozczarownie. Materiał nie taki jak sie spodziewałam, a rozmiar xs leżał jak conajmniej L, co oni maja z ta rozmiarowka? Przymierzyłam różowa, dresową marynarke ale niestety nie dla mnie tak ostry róż, wyglądałam jak Paris Hilton od siedmiu boleści, mimo że doł miałam w kolorze czarnym
. Idealna będzie dla ciemnowłosych niewiast. Miałam ochote na pomarańczową spódniczke, ale oczywiście rozmiaru brak. A na torebke o która pytała Pronunciation mam ochote,ale w jasnej wersji, niestety nigdzie jej do tej pory nie spotkałam, i chyba na pocieszenie skusze sie na czarna
|
|
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zamienię mojej dziury na wielkie miasto nawet z 5 zarami
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
Czy któraś może była w Barcelonie i jest mi w stanie odpowiedzieć na dwa pytania: 1. Gdzie jest outlet Zary?? Słyszałam, że gdzieś przy placu uniwersyteckim ale nic nie znalazłam w internecie na ten temat. A zajrzeć tam muszę 2. Gdzie najlepiej się udać na zakupy? Lecimy tam 2 kwietnia na 5 dni. Zawarłam z mężem umowę, że pozwolę mu iść na mecz podczas pobytu w Barcelonie pod warunkiem, że On pozwoli mi na udane zakupy a że maniak jest okropny to się zgodzil
|
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny byłam wczoraj w Poznaniu. Byłam jednak z córcią i mężem i okropnie się zmęczyłam
Córka nie miała ochoty na zakupy, więc to była droga przez mękę. Oto moje zakupy. Spodnie z ostatniego zdjęcia mam w kolorze pudrowego różu - niemal jak marynarka z pierwszego zdjęcia (są ciutkę bledsze od niej)Nie udało mi się kupić różowej marynarki, bo nie było mojego rozmiaru M było za małe, XL wisiało okropnie Marynarka jednak jest super i będę na nią polować.Mierzyłam też chabrowe spodnie i L była za duża, a M nie było. Sama tylko nie wiem co o nich sądzić. Materiał super, ale mąż mi mówi, że przez to, że są krótsze (przed kostkę) to mi nogi skracają ![]() Chabrowa marynarka nie wyglądała na mie dobrze. M za małe i za krótkie rękawy. L, dobre rękawy, ramiona i biust, ale w talii ogromny luz ![]() No i buty. Te niskie na szpilce 39 ciasne, 40 dobre, ale bałam się brać, bo gabi pisała, że się rozbijają Co tu z nimi robić Są świetne Brać 40 ? Zawsze niby noszę buty w rozm. 39. Czy Zarowa 39 wypada mniejsza niż normalnie
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam ten sam problem i pojezdzilam po zarach i w koncu znalazlam pasujaca 40. (wczesniej mnie cisnely) 41 bylo za duze. Ale ja szukalam innego modelu. W kazdym razie sprobuj innych modeli o rozmiarze 39.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

choruje na nią! pewnie kupie ją w czerwcu na %

kosztowaly 100zl.

Co tu z nimi robić
Brać 40 ? Zawsze niby noszę buty w rozm. 39. Czy Zarowa 39 wypada mniejsza niż normalnie