Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-20, 18:57   #3571
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

te drugie ładniejsze
Stary 2011-03-20, 18:59   #3572
malwus20
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
przeszłam już tyle sklepów w Lublinie i nigdzie nie znalazłam takich idealnych. A na dodatek często się zdarza że buty są brudne od częstego mierzenia. I dlatego ja na 90% kupię w necie bo te z salonów ślubnych są dwa razy droższe niż zwykłe a mi się nie podobają

ale taki problem mam jak rozchodzić buty ślubne w domu odpada bo z reguły mam tak że w domu chodzę tydzień jest ok pierwsze dalsze wyjście i już pęcherze
Ja ma to samo, w domu chodzę i ok a tylko jakaś wieksza impreza typu wesele to zaraz pięty poobcierane albo znajdzie sie co innego ze uwiera np klamerka od paska.
Stary 2011-03-20, 19:46   #3573
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

ja robię na odwrót najpierw buty potem suknia a welon będę miała klasyczny pasujący do każdej sukni
No każdy robi jak mu wygodniej

O sukience typowo ślubnej jeszcze nie myślę, ale za to w lipcu idę na wesele kuzynki i się zastanawiam co sobie kupić... Podobają mi się sukienki Asos, ale boję się, że jak już mi przyjdzie ta sukienka to nie będę w niej dobrze wyglądać czy coś...
Stary 2011-03-20, 20:45   #3574
Maripossa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
No każdy robi jak mu wygodniej

O sukience typowo ślubnej jeszcze nie myślę, ale za to w lipcu idę na wesele kuzynki i się zastanawiam co sobie kupić... Podobają mi się sukienki Asos, ale boję się, że jak już mi przyjdzie ta sukienka to nie będę w niej dobrze wyglądać czy coś...
polecam przejsc sie do Reserved albo H&M maja fajne sukienki w przystepnych cenach. Ja w H&M niedawno kupilam sliczna marszczona sukienke cielista za 80zl i wlasnie w niej sie wybieram na wesele w lipcu do kuzyna Te z Asos owszem, sa piekne, ale ceny tez powalaja no chyba ze naprawde masz na nie ochote
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 20:51   #3575
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
polecam przejsc sie do Reserved albo H&M maja fajne sukienki w przystepnych cenach. Ja w H&M niedawno kupilam sliczna marszczona sukienke cielista za 80zl i wlasnie w niej sie wybieram na wesele w lipcu do kuzyna Te z Asos owszem, sa piekne, ale ceny tez powalaja no chyba ze naprawde masz na nie ochote
Ochotę to jasne, że mam Ale nie chcę wydawać zbyt dużo kasy. Chciałam przy okazji wypróbować jakąś makijażystkę na co też kasa pójdzie, więc nie chciałabym przesadzać z sukienką
Stary 2011-03-20, 20:54   #3576
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Boże dziewczyny...samotne z nas panny młode, a oto i chlebek (urusł skurczybyk)...a pachnie tak, że nie moge się doczekać az wystygnie, częstujcie sie
Smacznie wygląda

Cytat:
Napisane przez Stka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny. Chciałam się przywitać i dołączyć do grona. Widzę, że dyskusja na temat ślubów 2012 w pełni rozkwita Milo będzie wymienić doświadczenia z innymi Pannami Młodymi
Witaj!!

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
miałam ważyć się za kilka dni ale dzisiaj kupiłam wagę i no musiałam się zważyć
Uwaga! W ciągu 10dni schudłam 6,2kg

Gratuluję Też tyle chciałabym schudnąć :/

Cytat:
Dziewczyny...wykrakałam, jestem a w zasadzie będę chrzestną Igorka, nie jest to może moje ulubione imię...ale za to dzieciaczek cudny i taaaaaaaki grzeczny

A propo imion, macie już jakieś w głowach dla swoich przyszłych pociech. Ja bym strasznie chciała bliźniaki i wtedy nazwałabym je Staś i Nel. A jak się nie uda to ustaliliśmy z Tż że synek będzie Mikołaj a córeczka Marysia Choć Tż się upierał przy Kubusiu, ale teraz bardzo dużo tych Kubków
Igor- strasznie mi się to imię podoba . Co do imion to strasznie podoba mi się imię do dziewczynki: Inetta, Nadia lub Amanda. A do chłopczyka: Igorek lub Kacperek. Z kolei mojemu TŻowi do dziewczynki podoba się Nikola a do chłopczyka to on nie ma ulubionego imienia .

Cytat:
Co do imion chciała Wiktoria dla dziewczynki kocham to imię sama mam tak po bierzmowaniu ale jest to ostatnio tak popularne imię że jeszczę się zastanowię jeszcze podoba mi się Oliwia dal chłopca Kubuś ale tak ma na imię mój siostrzeniec, dla chłopca nie mam typów
Ja mam kuzynkę (5letnią) Wiktorię i mi już przeszło to imię. Chociaż swego czasu strasznie się mi podobało

Edytowane przez ewika19
Czas edycji: 2011-03-20 o 20:56
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 21:05   #3577
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
NightButterflyVIP aaa to przyjmij jeszcze moje gratulacje

Dziewczyny a teraz tak serio. Myślimy z TŻ o zapoznaniu w swięta naszych rodziców. A konkretnie jego rodziców z moją mamą. I teraz zastanawiam się czy to ma być w pierwszy czy drugi dzień i czy na obiad, jeśli tak to co ma być na ten obiad, czy na kawę i ciasto.
My zapoznaliśmy rodziców przed oglądaniem sali (chcieliśmy im ją pokazać, żeby wiedzieli co i jak ) rodzice TŻ przyjechali do nas na kawę posiedzieli ok 1,5 h i pojechaliśmy na sale. Specjalnie tak to zrobiliśmy bo widzieli się pierwszy raz, pewnie trochę zestresowani byli, a nie wiedzieliśmy czy będzie o czym gadać

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Witaj i opowiadaj A jak będzie data, to wpiszę do kalendarza.

W ogóle Dziewczyny to postanowiłam, że zanim ktoś nie napisze czegoś o sobie to w ogóle nie będę wpisywać, będę miała mniej roboty z czyszczeniem. Bo jeden wpis nie powinien być automatycznie wpisem do kalendarza, niech będą chociaż ze 2 posty od razu i dopiero wtedy

A, znalazłam wczoraj nową metodę na pływające świeczki - piękne, co? http://chatka.soup.io/post/116930455/Image
Bardzo dobry pomysł - mam wrażenie, że w ciągu tygodnia witamy 4-5 PMek, a i tak rozmawiamy w mniej więcej stałym gronie, niewiele z nich zostało na dłużej - mam nadzieję, ze bliżej ślubu do nas wrócą bo im więcej opinii i pomysłów tym lepiej

Cytat:

Dziewczyny!
miałam ważyć się za kilka dni ale dzisiaj kupiłam wagę i no musiałam się zważyć
Uwaga! W ciągu 10dni schudłam 6,2kg

gratuluje!
to baardzo dużo, czytałam, że tak ok 1 kg na tydzień jest zdrowo

aż się zestresowałam i teraz na wagę nie wejdę co jak nic nie ubyło ?

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

umowa z fotografem podpisana
tak się ciesze że kolejny krok do przodu

polecam
http://www.tomasz-horowski.pl/glowna.aspx
Stary 2011-03-20, 21:21   #3578
gregia
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny
Nena bardzo mi sie pdobają butki które wkleiłas uwielbiam butki a'la Laboutin to moje marzenie, żeby mieć kiedyś 1 oryginalną parę og tego projektanta
Malwus cudowna sala, w ogóle piekny pałacyk lub dworekbo ośrodkiem tego nie nazwę
Dziewczyny znalazłam wirtualny organizer ślubny może któreś się przyda
http://www.notatnik.wyjdzzamnie.pl/index.php
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 21:34   #3579
(kicia)
Zakorzenienie

a ja sobie zamówię http://allegro.pl/organizer-slubny-t...503058301.html a co... kosztuje niby 39 zł ale ja wolę mieć wszystko takie namacalne a nie w kompie a potem taka pamiątka też zostanie

właśnie wrócił mój TŻ tzn wrócił 1,5h temu i poszliśmy na spacerek po mieście. Doszliśmy do wniosku tak sobie rozmawiając że odkąd tak już naprawdę zaczęliśmy planować ślub nasz związek bardzo się zmienił. Jest inaczej jakoś tak... czasami potrafiliśmy siedzieć cały dzień przed kompem oglądać jakieś pierdoły gadać o niczym taka zdka nuda a teraz jest tak jakoś inaczej. nie umiem tego opisać ale tak jakoby ta miłość się tak na max rozwineła ten czas jest tak cudowny że mam nadzieję że po ślubie będzie jeszcze lepiej
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-03-20 o 21:36
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 21:42   #3580
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
a ja sobie zamówię http://allegro.pl/organizer-slubny-t...503058301.html a co... kosztuje niby 39 zł ale ja wolę mieć wszystko takie namacalne a nie w kompie a potem taka pamiątka też zostanie

właśnie wrócił mój TŻ tzn wrócił 1,5h temu i poszliśmy na spacerek po mieście. Doszliśmy do wniosku tak sobie rozmawiając że odkąd tak już naprawdę zaczęliśmy planować ślub nasz związek bardzo się zmienił. Jest inaczej jakoś tak... czasami potrafiliśmy siedzieć cały dzień przed kompem oglądać jakieś pierdoły gadać o niczym taka zdka nuda a teraz jest tak jakoś inaczej. nie umiem tego opisać ale tak jakoby ta miłość się tak na max rozwineła ten czas jest tak cudowny że mam nadzieję że po ślubie będzie jeszcze lepiej
a ja zauważyłam, że im dłużej tż jest za granicą tym bardziej czuję, że się od niego oddalam, jakbysmy żyli w całkiem 2 różnych światach dobrze ze za tydzień już do niego jadę i mam nadzieję, że to tylko chwilowe i za pare dni będę sama się śmiała ze swoich głupich myśli
Stary 2011-03-20, 21:43   #3581
bahari
Raczkowanie

Cytat:
Też się wybieram na wesele i muszę kupić:
1. sukienkę na wieczór panieński
2. sukienkę na wesele
3. czarne szpilki bo stare już się nie nadają.

Od tygodnia chodzę po sklepach i NIC, wszystkich tych rzeczy nie wzięłabym nawet za dopłatą

Ehhhh poradźcie cooooooooś

Wieczór panieński jest w typowo lanserskim klubie z selekcją, więc potrzebuję czegoś w czym mnie selekcjoner wpuści Tylko nie wiem co by to miało być, błagam o sugestie...

Na wesele chciałabym sukienkę jedwabną lub szyfonową w jakimś ciepłym kolorku, ale oczywiście nie mogę znaleźć nic co by dobrze leżało: klasyczny problem płaskiej klaty na której wszystko wisi i wielkiego tyłka na którym nic się nie dopina

A buty to normalnie: żadne mi się nie podobają. W czymś takim bym się widziała, tylko nie zamsz a lakierek:
images.jpg
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? W jakiejś rozsądnej cenie?
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 21:45   #3582
aleksandrettaa
Zakorzenienie

powiem wam, że ja największy problem będę mieć z butami właśnie. Wszystko poza adidasami mnie obciera zaraz za progiem domu i naprawdę ciężko mi kupić buty które pozwolą wytrwać w nich kilka godzin o tańczeniu nawet nie mówiąc. Jednocześnie kocham śliczne buty więc przeciętniaki nie wchodzą w grę. Naszukam się, oj naszukam przed ślubem.

Imion dla dzieci nie mamy wybranych, będziemy na to mieć 9 miesięcy ciąży

Prezentu z okazji ślubu mój tż nie dostanie bo nie widzę takiej potrzeby. Będzie wystarczająco dużo do załatwienia i masa wydatków więc nie będę dokładać kolejnych.

My w tym roku nie idziemy na żadne wesele więc testować fryzjerek i makijażystek nie będę.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 21:49   #3583
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
niekoniecznie
z tego co się orientuję jest jeszcze darmowa wysyłka, a na wyprzedażach można dorwać sukienki w bardzo przystępnych cenach (czasami rozmiary wracają, trzeba odświeżać często stronę i szybko łapać do koszyka tam taka rzecz może siedzieć 2h i czekać na decyzję o zakupie)
np takie cudo za 5 funtów czyli ok 25zł
image1xl.jpg
ale nie udało mi się mojego rozm złapać

Oczywiście mówię o stronie asosa, bo ceny na allegro faktycznie powalają
Stary 2011-03-20, 21:49   #3584
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
a ja zauważyłam, że im dłużej tż jest za granicą tym bardziej czuję, że się od niego oddalam, jakbysmy żyli w całkiem 2 różnych światach dobrze ze za tydzień już do niego jadę i mam nadzieję, że to tylko chwilowe i za pare dni będę sama się śmiała ze swoich głupich myśli
na pewno to trochę przez tą rozłąkę. Ja np nie widziałam TŻta kilka dni co dla mnie jest po prostu ciężkie bo zawsze widywaliśmy się codziennie no i się pokłóciliśmy trochę. Ale dziś normalnie szał jak się zobaczyliśmy wszystkie złości i złe emocje poszły papa

Stary 2011-03-20, 21:51   #3585
gregia
Zakorzenienie

My pod koniec czerwca mamy wesele, więc cały czas myśle gdzie iść się uczesać, żeby wypróbować fryzjerkę jak wchodzę na forum swojego miasta i czytam różne posty o fryzjerkach to jest tyle opinii o różnych fryzjerkach, że nie wiem do której pójść jak coś
Stary 2011-03-20, 21:51   #3586
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
widziałyście to http://www.youtube.com/watch?v=K0DmtmmFEVo chyba bym zabiła biednego chłopa
hahha powaliło mnie ale ja bym bo też zabiła

co do butów zbytnio problemu nie mam mój TŻ jest odemnie o 5 cm wyższy tylko. A bęędę miała fryzutrę z podniesionymi włosami więc już będę jego wzrostu więc o butach na obcasie mogę pomarzyć. Będę miała płaskie a kolor to się zobaczy
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 21:55   #3587
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno to trochę przez tą rozłąkę. Ja np nie widziałam TŻta kilka dni co dla mnie jest po prostu ciężkie bo zawsze widywaliśmy się codziennie no i się pokłóciliśmy trochę. Ale dziś normalnie szał jak się zobaczyliśmy wszystkie złości i złe emocje poszły papa
dlatego ja też mam nadzieję, że te wszystkie wątpliwości miną jak tylko znów będziemy razem
Stary 2011-03-20, 21:57   #3588
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
dlatego ja też mam nadzieję, że te wszystkie wątpliwości miną jak tylko znów będziemy razem
rozłąka zawsze jest trudna. Myśmy przez to zerwali kiedyś na samym początku... byliśmy razem 3 msc przez miesiąc mnei nie było no i tak się oddaliliśmy od siebie i w ogóle. Ale to dawno było. Po roku i tak się zeszliśmy

A zauważyłam ze za dwa tyg minie 6 lat odkąd znam TŻ

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-03-20 o 21:59
Stary 2011-03-20, 22:56   #3589
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
rozłąka zawsze jest trudna. Myśmy przez to zerwali kiedyś na samym początku... byliśmy razem 3 msc przez miesiąc mnei nie było no i tak się oddaliliśmy od siebie i w ogóle. Ale to dawno było. Po roku i tak się zeszliśmy

A zauważyłam ze za dwa tyg minie 6 lat odkąd znam TŻ
nam we wrzesniu minie 9

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

ja już się żegnam, dobranoc
Stary 2011-03-20, 22:57   #3590
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Jej ale naprodukowałyście przez ten weekend. Przebrnęłam przez wszystko

DZIECI - nie rozmawialiśmy jeszcze jakoś szczególnie na ten temat ale myślę że damy sobie pół roku do roku po ślubie i wtedy o dzieciaczku myśleć będziemy

PREZENT DLA MĘŻA: nie przewiduję w swoich planach takowego. za swój jedyny prezent będzie mógł uznać mnie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
powiem wam, że ja największy problem będę mieć z butami właśnie. Wszystko poza adidasami mnie obciera zaraz za progiem domu i naprawdę ciężko mi kupić buty które pozwolą wytrwać w nich kilka godzin o tańczeniu nawet nie mówiąc. Jednocześnie kocham śliczne buty więc przeciętniaki nie wchodzą w grę. Naszukam się, oj naszukam przed ślubem.
BUTY - będę mieć tak samo jak Ty. Nawet japonki potrafią mnie obetrzeć Najgorsze że podobają mi się akurat takie gdzie obcas to 12 cm a w takich to ja sobie nie potańczę więc będę musiała chyba z takich zrezygnować i wybiorę niższy obcas no i będą musiały być wygodne i mega miękkie bo inaczej w poprawiny będę same bąble mieć i żadnego buta nie ubiorę

A tak w ogóle to pojechaliśmy dziś z TŻ-tem do Wrocławia i spotkaliśmy się z fotografami. Wszystko mi się spodobało i UMOWA JEST PODPISANA
Teraz jeszcze tylko dogram salę w kwestii zniżki (a właściwie tato TŻ-ta bo tą sprawę wziął na siebie) i jak to będzie załatwione to w kwietniu catering. Umowę się podpisze, zaliczkę wpłaci i z większych wydatków to powinno być póki co wszystko

http://www.youtube.com/watch?v=26a8J...eature=related no i trzeba będzie sprawdzić spodnie TŻ-ta i świadka

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-03-20 o 23:00
beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 23:15   #3591
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Jej ale naprodukowałyście przez ten weekend. Przebrnęłam przez wszystko

DZIECI - nie rozmawialiśmy jeszcze jakoś szczególnie na ten temat ale myślę że damy sobie pół roku do roku po ślubie i wtedy o dzieciaczku myśleć będziemy

PREZENT DLA MĘŻA: nie przewiduję w swoich planach takowego. za swój jedyny prezent będzie mógł uznać mnie

BUTY - będę mieć tak samo jak Ty. Nawet japonki potrafią mnie obetrzeć Najgorsze że podobają mi się akurat takie gdzie obcas to 12 cm a w takich to ja sobie nie potańczę więc będę musiała chyba z takich zrezygnować i wybiorę niższy obcas no i będą musiały być wygodne i mega miękkie bo inaczej w poprawiny będę same bąble mieć i żadnego buta nie ubiorę

A tak w ogóle to pojechaliśmy dziś z TŻ-tem do Wrocławia i spotkaliśmy się z fotografami. Wszystko mi się spodobało i UMOWA JEST PODPISANA
Teraz jeszcze tylko dogram salę w kwestii zniżki (a właściwie tato TŻ-ta bo tą sprawę wziął na siebie) i jak to będzie załatwione to w kwietniu catering. Umowę się podpisze, zaliczkę wpłaci i z większych wydatków to powinno być póki co wszystko

http://www.youtube.com/watch?v=26a8J...eature=related no i trzeba będzie sprawdzić spodnie TŻ-ta i świadka
Gratuluję kolejnej załatwionej sprawy
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-20, 23:23   #3592
ibyza
Wtajemniczenie

nam w lipcu minie 5 lat bycia razem a ok 7 znajomości

(kicia) te 2. buciki są boskie
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 23:35   #3593
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
nam w lipcu minie 5 lat bycia razem a ok 7 znajomości

(kicia) te 2. buciki są boskie
Nam w tym roku w czerwcu wypada też 5lat związku super wypada mam w tym roku w niedzielę więc na pewno gdzieś pojedziemy

Stary 2011-03-20, 23:42   #3594
menippe
Raczkowanie

Dziewczyny dziękuję wszystkim, które doradzały jak napisać umowę. Z różnych linków, które podałyście skleciliśmy własną umowę. Jeżeli któraś potrzebowałaby pomocy w tym temacie to już mogę pomóc

I uwaga, uwaga.... ta dammm mamy datę naszego dnia
28.07.2012
Jeździliśmy oglądać sale, aż weszliśmy do Karczmy Ochodzita w Koniakowie i mamy To jest to czego szukaliśmy. Knajpka w stylu góralskim ze swoistym klimatem.

Co do wątku butków... Ja uwielbiam śmigać w balerinkach, baletkach sandałkach. Natomiast dla TŻ im mam wyższe tym lepiej. Jednak na ślub wybiorę jakieś pośrednie, bo jakoś trzeba wytrzymać. Zastanawiam się też właśnie nad butkami do tańczenia. Wiem, że są bardzo wygodne. Chodzimy już dłuższy czas na kurs tańca i zafundowaliśmy sobie takie profesjonalne. Jak wcześniej w wyższych butkach nie potrafiłam tańczyć to w tych całego sylwestra prześmigałam. W Katowicach jest sklep z takimi butkami i sprzedawca fajnie potrafi doradzić jak taki but dobrze dobrać do stopy. Ja mam problem z tym, że mam nogę wysoką w podbiciu i w dodatku dość szeroką, więc specjalnie mam poszerzany przód, by nigdzie mnie nie uwierały. Dlatego warto się nad tym zastanowić
Stary 2011-03-20, 23:58   #3595
(kicia)
Zakorzenienie

menippe gratuluję załatwionych spraw i wybrania daty. widzę że ta sama którą ma Chatka 2tyg po nas coraz więcej lipcowych PM tu gości

A teraz lecę spać dobranoc

Stary 2011-03-21, 00:06   #3596
bahari
Raczkowanie

Cytat:
te przebijają tamte poprzednie ale obcas 12cm ale one są takie śliczne
No ja bym takich wysokich nie brała, szczególnie że mają platformę, a na platformie i takim obcasie można sobie kostki powykręcać. Wg mnie jak but jest wygodny, to może być i wysoki, ale pod warunkiem że nie ma wysokiej platformy. Ja na studniówce wytrzymałam w 10-cm szpilkach całą noc, bo na dno wsadziłam sobie kawałek wyciętej gąbkowej wkładki do butów. To o wiele lepsze niż te żelowe niby specjalnie do butów na obcasie.
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 00:24   #3597
menippe
Raczkowanie

Cytat:
menippe gratuluję załatwionych spraw i wybrania daty. widzę że ta sama którą ma Chatka 2tyg po nas coraz więcej lipcowych PM tu gości

A teraz lecę spać dobranoc
Dziękuję z terminem było wesoło, ponieważ był jeden wolny w maju, czerwiec Pani miała już zajęty, 28.07, był jeszcze jeden w sierpniu i jeden na koniec września, więc TŻ zdecydował, że chciałby się zmieścić przed 30tką i wypadło na 28, ponieważ 31.07 ma urodzinki. Zatem wstrzeliliśmy się w sam raz

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
Dołączaj Jak będzie data, to wpiszę do kalendarza, a tymczasem opowiadaj o Was wszystko
Chatko będziemy w ten sam dzionek świętować
Stary 2011-03-21, 00:25   #3598
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
Dziękuję z terminem było wesoło, ponieważ był jeden wolny w maju, czerwiec Pani miała już zajęty, 28.07, był jeszcze jeden w sierpniu i jeden na koniec września, więc TŻ zdecydował, że chciałby się zmieścić przed 30tką i wypadło na 28, ponieważ 31.07 ma urodzinki. Zatem wstrzeliliśmy się w sam raz
gratuluję wybrania daty ja was podziwiam dziewczyny ślub w lipcu albo sierpniu to dla mnie hard core. Są takie upały że hoho zdarzają się chłodniejsze dni fakt ale ja bym się raczej nie zdecydowała. A jak wy się z tym rozpatrujecie??
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-21, 00:38   #3599
D0tk4
Zadomowienie

Mamo, 24 godziny i tyyyyyyle nadrabiania! Czy weekendy nie powinny byc jakies cichsze tutaj? :P

Cytat:
dowiedzą się jak ich to dopadnie;p ale tak naprawdę jestem w szoku cywilizowany kraj telewizor,internet itd. a oni takich rzeczy nie wiedzą. szok
Mnie czasami ludzka glupota badz ignorancja powala na kolana niestety ... Kiedys poznalam na uni chlopaka z Egiptu i jak mu powiedzialam, ze jestem z Polski, a on chcac zablysnac powiedzial, ze wie co gdzie i tak dalej. Co wiecej, poinformował, mnie, ze kiedy Polska była kolonia brytyjska .. Jak to mowia, czlowiek uczy sie przez cale zycie .. :P

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
Witam
chciałabym dołączyć do Waszego postu
My planujemy wesele w lipcu 2012 i jesteśmy na etapie szukania jakiegoś fajnego miejsca. Powiedzcie mi proszę podpisywałyście z restauracją jakąś umowę? Mogłabym prosić ewentualnie o rady co w takiej umowie ma być zawarte?
Cytat:
Napisane przez Stka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny. Chciałam się przywitać i dołączyć do grona. Widzę, że dyskusja na temat ślubów 2012 w pełni rozkwita Milo będzie wymienić doświadczenia z innymi Pannami Młodymi

Witamy serdecznie
Widze, ze dziewczyny juz pomogły menippe z umową A ja czekam na wiecej informacji o Was Jak dlugo jestescie razem, kiedy byly zareczyny Cos wiecej My tu bardzo ciekawskie jestesmy :P

Cytat:
A mój TŻ już dawno poszedł spać, a ja rozmawiam na gg z Przyjaciółką (moją Świadkową zresztą) i dowiedziałam się, że wygląda na to, że spotkała swojego ideała Już jakiś czas była na to gotowa, więc wiedziałam, że to kwestia czasu, ale no naprawdę... Poznali się na e-darling, a okazało się, że są z sąsiednich wsi/miast, ale się wcześniej nie znali. Z każdą rozmową odkrywają coraz więcej wspólnego i chociaż są ostrożni, bo po swoich przejściach, to jednak coraz bardziej się angażują... Ale mi się japa cieszy, bo Ona naprawdę już na to zasługuje i jestem taka szczęśliwa, że wreszcie spotkała faceta dla siebie A wszystko wskazuje na to, że to taki sam perfect match jak u mnie i TŻ
Poznali sie przez internet? Wow, coraz wiecej osob poznaje tak swoich partnerow Ja juz mam dwojke znajomych, ktorzy swojego chlopaka/dziewczyne poznali w ten sposob. Ja jednak bym sie na cos takiego nie odwazyla. Spodobalby mi sie ktos, a pozniej okazaloby sie, ze to nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia .. Ale super, ze Twojej przyjaciolce sie udalo )

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy można podawać linki... ale w każdym razie jest to zespół PROMUZ z Sosnowca Baaardzo podoba mi się wokal dziewczyny i w sumie dlatego ich wzięliśmy Cena to 2 800 zł z wyprowadzeniem (bez 2500) więc myślę, że nie tak najgorzej
2.800 to wydaje mi sie, ze to bardzo dobra cena. My za jeden dzien placimy 3.300 (promocja :P z 3.500 bo zalatwialam ich juz kiedys na moja studniowke :P)

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
a ostatnio u mnie w hotelu była para rozmawiać z managerem o organizację wesela. I musieli zapytać o umowę, bo kiedy skończyli, manager przyszedł i zaczął się śmiać, że po co umowa, że jeśli coś pójdzie nie tak, to chyba wystarczającą karą będzie antyreklama. Więc go zgasiłam, że podpisywanie umowy jest na porządku dziennym i że nawet sobie nie wyobraża, jakie rzeczy czasami mają miejsce... i wtedy trzeba dochodzić swoich praw przed sądem.
No fajnie .. Z takim managerem, to nic tylko interesy robic .. Dobrze, ze postawilas sprawe jasno. No bo co to, ze nie ma umowy? Ja to bym chyba po nocach ni spała, gdyby okazało sie, ze nie mamy umowy! Balabym sie, ze druga para mloda sie pojawi tego samego dnia i bedziemy walczyc o sale :P:P:P

Cytat:
A u mnie dzis rodzinka przyjeżdza z maleństwem dwumiesięcznym płci męskiej Oby tylko nie chcieli mnie prosić na chrzestną Niestety jestem chora więc tylko z daleka sobie na to cudo popatrzę
A czemu nie chcesz byc chrzestna? Ja bym nie miala nic przeciwko, z tym, ze u mnie, jak na zlosc, nic sie nie szykuje :P
Mam nadzieje, ze juz czujesz sie lepiej, bo cos dlugo Cie to chorobsko trzyma!!

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

umowa z fotografem podpisana
tak się ciesze że kolejny krok do przodu

polecam
http://www.tomasz-horowski.pl/glowna.aspx
Super! jedna rzecz do zalatwienia mniej

Cytat:
A propo imion, macie już jakieś w głowach dla swoich przyszłych pociech. Ja bym strasznie chciała bliźniaki i wtedy nazwałabym je Staś i Nel. A jak się nie uda to ustaliliśmy z Tż że synek będzie Mikołaj a córeczka Marysia Choć Tż się upierał przy Kubusiu, ale teraz bardzo dużo tych Kubków [COLOR="Silver"]
Co do chłopca to na pewno Bartus, a dziewczynka to nie jestesmy jeszcze pewni, choc TZ forsuje Maje A jesli uda mu sie mnie namowic na trzecie dziecko, to wtedy pomyslimy

Poza tym, pisze do Was juz z polskiej ziemi )))) Hurra! Nie ma to jednak jak 3 godzinki w samolocie i 6 godzin tluczenia sie po polskich drogach (zamiast 3!!!!). MASAKRA.
Co mnie cieszy, Mama widzac mnie od razu powiedziala, ze schudlam strasznie i zaczela mnie podejrzewac o odchudzanie! Tata to samo! Haha. Weszłam na wage (na Wyspach jest jakas rozlegulowana), a tam 53! Hurra. Jeszcze 2 w dół i chyba sama sie w sobie zakocham :P
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 00:43   #3600
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
gratuluję wybrania daty ja was podziwiam dziewczyny ślub w lipcu albo sierpniu to dla mnie hard core. Są takie upały że hoho zdarzają się chłodniejsze dni fakt ale ja bym się raczej nie zdecydowała. A jak wy się z tym rozpatrujecie??
zawsze mi się marzyło mieć ślub w lipcu albo sierpniu TŻ myślał o wrześniu, jego tato chciał wrzesień no bo w sierpniu to gorąco mu i innym będzie. Ale to nasz ślub i ustaliliśmy że sierpień. To już druga połowa miesiąca będzie więc powinno być ok

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości