|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
Alex śliczne pazurki i kolor super
![]() No właśnie Maliny nie ma, oby to tylko brak czasu ![]() A Diabełka to już ho ho Diabli (woła) ![]() Czuje potrzebę kupienia zielonego lakieru
|
#1232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W buteleczce tak dobrze się nie prezentuje.. ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- I słusznie, ze zadowolona, bo bardzo ładne
|
|
|
#1233 |
|
Rozeznanie
|
alex1989 super
![]()
|
|
|
|
#1234 |
|
Zadomowienie
|
Nie bylo mnie rpzez dwa dni i nawet nie mialam zbyt wuele do nadrabiania
Jednak nie bylo sensu cytowania, bo i tak nie pamietam co komu mialam napisac, ale wszystkie pazurki i kolorki piekneMi sie zaczyna jeden zadzierac i piluje go jak moge, zeby sie nie ulamal i jednoczesnie, zeby nie zniszczyc ksztaltu
|
#1235 | ||
|
Zadomowienie
|
Antii,AnulaPPP,Ewalucja,Meeedzik,Fergieunia,Carmen10210
![]() To jest taka czysta morska zieleń jak na blue lagoon ![]() Ewalucja - Lovely Color Mania
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Diablice jedne
tyle stron do nadrobienia Nie cytuje bo kolejne 3 by wyszły ![]() Napisze tylko, że WSZYSTKIE bez wyjątku macie śliczne pazurki i śliczne zdobienia tworzycie Aa i dziekuję za komentarze moich pazurków A teraz wstawiam moje zakupy wczorajsze Nie zdążyłam więcej nacykać także sa tylko kciuki ![]() A lakiery z golden rose numerki widać na zdjęciach
|
#1237 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie do Was
![]() Jakie lakiery polecacie do płytek ze stempelkami esence?
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fergieunia dziękuje koszyk - lakiery essence są dobre specjalne do stempli, lakiery linery wibo
Edytowane przez antii Czas edycji: 2011-03-20 o 20:21 |
|
|
|
|
#1239 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;25852308]
Ewalucja, dużo ścięłaś?[/QUOTE] wszystko co nie bylo różowe czyli na zero
|
|
|
|
#1241 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1243 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super jest ![]() śliczne pazurki masz Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ahh cudeńka ![]() Cytat:
... Cytat:
Carmen Twoje fiolety powalają
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z taką myślą go kupiłam plus zamarzyły mi się białe wzorki na ciemnych pazurkach tylko na razie paznokci długich brak ![]() Lidzia
|
|
#1245 |
|
Konto usunięte
|
To teraz ode mnie takie bieżące - opis i recenzja na blogu
|
|
|
|
#1246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no więc zerknęłam do mojego wątku i folderu pazurkowego i ostatnie krótkie zdjęcie jest z 13 września 2009! https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1291364150wróciłam wtedy z pracy wakacyjnej po raz drugi i zapuszczałam od zera (praca masakryczna dla paznokci )a za Twoje zapuszczanie trzymam kciuki robisz jakąś kuracje? ![]() Cytat:
biały też się fajnie prezentuje! czekam na całe łapki i lavi.... [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;25858094]To teraz ode mnie takie bieżące - opis i recenzja na blogu [/QUOTE]świetne
|
||
|
|
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że niedługo choć jak wracam do domu to jeszcze ciemno mimo, że dzień coraz dłuższy (a za tydzień przestawianie czasu) a do tego mimo, że w pazurki co dzień wmasowuję olejek rycynowy to i tak sie łapią, wystarczy, że delikatnie za opuszek wystają no nic pożaliłam się
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Ala ładny fioleciak
no właśnie teraz czekamy na pazurki nim pomalowane ![]() Orlica podoba mi się Anula 0 wow jakie króciaki nie poznałabym, że to są Twoje paznokcie ![]() Ale oczywiście też śliczne
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co coraz bardziej jestem za pomysłem palenia klawiatur!!!! po 2-3 dniach potrzebuję 3 godzin na doczytanie tego wszystkiego co nabaźgracie plus godzina na odpisanie każdej z osobna a i tak nie wiem czy kogoś nie pominęłam
Hosenka- śliczne pazurki! Nikki- dziękuję ![]() Carmen- dziękuję ![]() jakie Ty masz piekne te pazurki!!!!!!!! i jakie zdrowe i te białe końcówki!!! u mnie zwykle końcówki są biało-przeźroczyste ![]() a te pomalowane na czarno wyglądają cudnie!!! kocham czarny kolor na paznokciach!!! Agateczka- dziękuję ![]() Alex1989- dziękuję ![]() ja po Komunii włosy tez ścięłam ale potem uznałam że źle się czuję w krótkich włosach ![]() Ewalucja- dziękuję ![]() moje włosy mają jakieś 90cm plus minus 2cm bo wiadomo że dokładnie to zmierzyć graniczy z cudem ![]() a jakie Ty masz cudne włosy!!!! zawsze marzyłam o takich lokach!!!!! czasem próbuję zrobić loki na swoich włosach ale zwykle jest tak że po 2 godzinach mam spowrotem proste jak druty ![]() Karola- dziekuję ![]() moje włosy to rosną tak same sobie, od czasu do czasu je podetnę bo robią się krzywe i na tym moje zajmowanie się nimi kończy ![]() jedyne co dla nich robię to to że myję je od bardzo bardzo dawna w szamponie L'biotica BIOVAX naprawdę świetny szamponśliczny ten Twój brokatowy french no i rózowe z zeberką też smacznie wyglądają ![]() Antii- dziękuję ![]() teraz nachodzi mnie na jakieś fioletowe kwiatuchy zobaczymy co z tego wyjdzie a Ty piękne masz pazurki i do tego czerwień- wzorki też ślicznie Ci wyszły Meeedzik- dziękuję ![]() Framebasics- dziękuję ślicznie ![]() Guinessi- cudne pazurki Andzioch- piękne pazurki i imponująca długość ale jak dla mnie także za długie Lidzia- dziękuję ![]() piękne masz pazurki! takie równiutenkie Wszunia- dziekuję za komplementy w kierunku włosów i pazurków ![]() nowe nabytki piękne no i pazurki jak zwykle super! SBSS- dziękuję! włosów oddam nawet 20cm ![]() Alexis77- dziękuję ![]() miałam własnie wizję domalowania rózyczek do tego frencha z fioletowymi holo ale czasu brak ![]() Cekinka88- śliczne pazurki!! i ten wzorek konadowy też cudnie na nich wygląda Elunia_r- ale cudaśne te fioleciki!!!! zakochałam się w nich Orlica- piekne pazurki |
|
|
|
#1250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie Tż umówił mnie na wizytę do lekarza zdycham normalnie
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie będzie tak źle, nie przesadzaj
Toć Cie na kciukach nie powiesza
|
#1252 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Będę teraz mieć przez to dobry humor co najmniej przez tydzień (no chyba, że nie o mnie chodzi o podczas mojej nieobecności pojawiło się jakieś inne Diablisko Jak widzicie jestem, w zasadzie cały czas Was podglądam i podczytuje tylko z ukrycia A tak na poważnie jakoś strasznie dużo ostatnio mam rzeczy na głowie... W weekendy znowu jestem rozerwana między dwoma miastami (a to jadę do rodziców, a to jacyś znajomi przyjeżdżają do mnie). Generalnie jestem zła, że tak to się układa i nie mam czasu nawet na spokojnie usiąść i sobie tutaj z Wami poplotkować, pooglądać pazurki. Inna sprawa, że STRASZNIE dużo i szybko piszecie i nawet jak jednego dnia mam ochotę coś napisać następnego mam już ze 30stron do nadrobienia A żeby nie było totalnego offa, to moje pazurki raz lepiej, raz gorzej, generalnie jednak nie narzekam. Nowości lakierowe -raczej mizerne bo tylko 3 przez taki okres czasu. I obiecuję uczciwie, że jak tylko znajdę wolną chwilę - pstryknę jakiś kolorek i wrzucę (akurat mamy cudną wiosnę i lepsze światło co dla mnie istotne bo robię zdjęcia tel.) Pozdrawiam Was dziewczynki Wszystkie macie przepiękne pazurki!!! (ukradnę je Wam którejś nocy do tego lakiery pozabieram i będę miała spokój ![]() )
|
||
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Orli śliczne!!!!
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- w ogóle wszystkie macie śliczne pazurki ![]() Anti fajny kolor!!
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
O masz Ci Anula i Madzik przywołali Diabliczkę
no przynajmniej dałaś kobieto znać żeś cała i zdrowa
|
|
|
|
#1256 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;25858094]To teraz ode mnie takie bieżące - opis i recenzja na blogu
[/QUOTE]O, jak ladnie Jedyny minus to taki, ze ten wzorek przywoluje zime w mojej glowie![]() AnulaPPP Ile czasu Ci zajelo, zeby je zapuscic do takiej dlugosci, jaka masz teraz ?
|
#1257 |
|
Rozeznanie
|
Siemaa
![]() lecicie szybciej niż prędkość światła :-o Kilka dni mnie nie było i nawet nie próbuję nadrabiać to co naskrobałyście, ale pazurki śliczne macie jak zawsze ![]() Mnie się moich jakoś sensownie nawet malować nie chcę bo jeden się non stop łamie WrrDziewczyny może się spotkamy/poznamy na fejsie ?
|
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam!!!
Dziękuję bardzo za komplementy odnośnie wzorków I widziałam krótkie paznokcie Anuli Myslałam, że to mit... Coś jak o wielkiej stopie. Wszyscy słyszeli- nikt nie widział A oto i były ![]() Cytat:
![]() Poka poka ![]() Nalegam ![]() Łoo kurde ![]() Możnaby ![]() Antii- ten bordowy lakier z O.P.I jest po prostu boski ![]() Alex- świetny turkus Zdecydowanie mi się podoba ![]() Guinessi- nie mój kolor zdecydowanie ale paznokcie piękne Elunia- fioletyyy I wzorek- rewelacja!Wszunia- pomarańcz megaaaa Z mgiełką też ślicznie Cekinka- świetne te wzorki konadowe. Szczególnie pepitka ![]() Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam ![]() PS: ja swoja kolekcję "Wally zwiedza świat" też mam do tej pory gdzies w pudłach na strychu
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Konto usunięte
|
Zmalowałam ten Egipt
Może nie jest rewelacyjny, ale na start chyba może być.Później cyknę zdjęcie, bo się aparat ładuje, a na kolejny rzut, za kilka dni, pójdzie Biegun Północny
|
|
|
|
#1260 |
|
Zadomowienie
|
Anula a nuum..
Diana dziękuję ![]() Diablątko się odnalazło witamy witamy i na pazurki czekamy . Karolka dziękuję ![]() Także pokazuje - różowy w rzeczywistości jest ciemniejszy
czego Ty nie chcesz sam!" Edytowane przez Lidzia007 Czas edycji: 2011-03-21 o 15:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

Oszczędzam na PERFUMY!!

Jedyny minus to taki, ze ten wzorek przywoluje zime w mojej glowie![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Zdjęcia pokaże jak Karolka pozwoli
Zdecydowanie mi się podoba