![]() |
#31 | ||
BAN stały
|
Dot.: Mąż i ON
Cytat:
![]() Cytat:
Kraj matek- babć i nieświeżych panien młodych ![]() Może lepsze geny...Polki widać się szybciej starzeją skoro im tak spieszno ![]() A co do treści wątku - rozwiedź się z mężem i zacznij związek z tym drugim. Męża nie kochasz, buduj nowy związek. Gdzie tu problem ? Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-03-21 o 11:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2011-03-21 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
" Całowaliśmy się, choć miałam ochotę na wiele więcej, ale powstrzymałam się, nie wiem może pomyślałam wtedy choć raz o mężu, choć dziś już nie pamiętam co mnie wtedy powstrzymało..."
mam pomysł. może chodziło o nie wydepilowane nogi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-03-21 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
HeHe nigdy nie zwierzaj sie z tego typu spraw na Wizaz.pl.
![]() Tu same Matki Polki, wierne i oddane. Ale czy oby na pewno... Nikt Cie tu nie pocieszy, raczej zbluzgają- to standard.
![]() |
#37 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Ale z jakiego powodu mają ją tutaj pocieszać? Pocieszyć można, jak się coś złego komuś przytrafi, a ona z własnej głupoty pakuje się w beznadziejną sytuację i niszczy życie innej osobie.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2011-03-21 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I takie "młodzieńcze małżeństwa", bo wpadka, też znam, chociażby rodzice mojego faceta. Generalnie masakra. Nawet kiedyś rozmawiałam z moim chłopakiem o tym, co by było, jakbym zaszła w ciążę, czy wzięlibyśmy ślub. Obydwoje stwierdziliśmy, że nie. Można razem wychowywać dziecko bez ślubu, a jak poczuje się, że to ten właściwy moment, to można się śmiało pobrać przecież. Także na ten temat mam podobne zdanie co Ty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Ona teraz tego i tak nie zrozumie.
Przyszla na forum po jakies slowo wsparcia. Po co ją bluzgacie??? Bez przesady. Zacznijcie czasami mysleć, bo mam wrazenie ze tu sa same egoistki i psycholżki- ale od 7 bolesci. Postawcie sie czasami na miejscu kogos innego i nie robcie z siebie takich swietoszek, bo to jest zalosne.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
Witam, założyłam specjalnie nowe konto, ponieważ mąż zna nazwę i hasło do starego, a nie chciałabym aby to przeczytał.
pierwsze zdanie, a jak wiele moze pokazac. jesli ma ip stale, moderatorka moze szybko znalesc jej prawdziwy nick. niby maz tu wchodzi, a ty sie zalisz w publicznym watku... nie na jakims onecie, ale na wizazu... hmmmm duzo tutaj prowokacji. byc moze to kolejna. do tego jeszcze ta zmiana pracy. hmmm mamy kryzys. praca to teraz luksus powoli. sam to wiem po sobie niestety, i znajomych. kiedys na moje miesce bylo max. kilka osob, teraz kilkanascie. a ty sobie ot tak skaczesz do innej roboty. na kasie robisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Autorko wątku, nie każdy związek musi trwać 10, czy 20 lat (czy "całe życie"). Musisz się zastanowić, czy Twój związek ma szansę przetrwać (i nie jako byle jaki związek, a coś satysfakcjonującego i Ciebie i męża), czy też się wypalił (wypala) i niewiele da się z tym zrobić. Bądź jednak uczciwa, bo takimi kombinacjami, zdradzaniem męża, tylko sobie wszystko skomplikujesz, zaciemnisz obraz sytuacji. Nie podejmuj decyzji na zasadzie "chwycę nową gałąź, zanim puszczę starą". Facet Ci już nie imponuje, czy też go nie kochasz, może przestałaś lubić? OK, bywa, ale nie doprawiaj mu rogów, nie rób z niego idioty. Szanuj go. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Z tego watku morał taki - matko polko kłam jak Pinokio
![]() ![]() Nie wiedzę problemu, najmniejszego: wszędzie tylko Jego, Jemu, Z Nim, On, Jego, Jemu, Z Nim... Autorka powinna się rozwieść, zająć się tym nowym (drugim, nie trzecim). I tyle. Przecież to jasne jak słońce, ten mąż w tym całym wątku to robi za tło.
![]() |
#48 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Nie odpisujce jej po prostu wcale. Ale jak szuka pocieszenia, to jej nie bluzgajcie. O to mi chodzi. Ale to juz norma na tym forum. Lubicie być "dobrą radą"
![]() Milego dnia. U mnie jest prawie 20 stopni, wiec komputerowe zycie zamieniam na realne. Ciao.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyna jest zagubiona, ale od dorosłej kobiety, mężatki można jednak oczekiwać elementarnej dojrzałości, a nie zachowania rodem z II klasy gimnazjum "ojej, a on mi się tak podoba, więc puszczę się z nim". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Po co dziecko wychodziłaś za mąż? skoro masz naturę skaczącej z kwiatka na kwiatek i jesteś tak uległa na męskie zaloty to po co się decydowałaś?
Współczuje mężowi, bo dzięki Tobie żyje w kłamstwie! Chodzi o dojrzałość i odpowiedzialność, a to jest domena ludzi dorosłych, a nie matek polek! Chodzi o zwykły szacunek i swoją godność, a jesli się jej nie ma w stosunku do siebie, to chodź do męża, który podejrzewam zdecydował się na małźeństwo świadomie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, ja wiem, zaczną się zaraz standardowe teksty, że zycie nie jest czarno-białe, że są jeszcze różne odcienie szarości itp itd komunały. Ciekawe, co bys napisała, gdyby autorem watku był żonaty facet i pisał, ze inna zawróciła mu w głowie a z jeszcze inna się obcałowuje ![]() a co tak cienko? w kotłach ze smołą nie buzuje? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Gosposia Szatana, a jakiego rodzaju wypowiedzi oczekujesz?
Pogłaskania po głowce, ze stwierdzeniem "No tak, lizałaś się z kolega z pracy, potem z innym na imprezie, Ty biedna zagubiona..." ?! Świat nie jest czarno-biały, są odcienie szarości, niemniej- lizanie się po kolei z dwoma kolesiami będąc w związku małżeńskim i w czarnym i białym świecie nosi jedną nazwę- "zdrada", no chyba, że ktoś stwierdzi "Alez nie, zdrada jest pójsciem do łóżka, lizanie się jest fair", wówczas chyba mamy do czynienia z szarością w dziwnym odcieniu.... Ciekaw co by poczuła Autorka, gdyby Jej Mąz przelizał się z dwoma panienkami? To pewnie byłaby zdrada, a czym jest to co sama robi?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
A jak na spacerek, to na zdrowie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
a gdzie jej maz. przeciez tu zaglada... jeszcze skojarzy, ze chodzi o niego i rozwod
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ona chciała ratować związek, jak umiała, przecież przelizała się z drugim, aby o pierwszym nie myslec, a tan pi..... pi.... pi..... zażądal rozwodu, gdy o tym na wizazu przeczytał, o jaka biedna nieboga!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, jak można uwodzić kogoś, o kim się wie, że jest żonaty/zamężna.
On w ogóle nie powinien tego zaczynać. Nie wiem, co Ci poradzić, szkoda Twojego męża. Edit.: doczytałam. ![]()
najważniejsze w życiu jest być zdrowym, mieć zdrowego małżonka, zdrowe dziecko, zdrowych rodziców, zdrowe rodzeństwo. wszystko inne jest kwestią chęci i siły, niekiedy szczęścia... Edytowane przez wika82 Czas edycji: 2011-03-21 o 15:06 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=madana;25864679Dzie wczyna jest zagubiona, ale od dorosłej kobiety, mężatki można jednak oczekiwać elementarnej dojrzałości, a nie zachowania rodem z II klasy gimnazjum "ojej, a on mi się tak podoba, więc puszczę się z nim".[/QUOTE]
właśnie od kiedy dorosła kobieta, mężatka "ból" po zdradzie zwalcza kolejną zdradą, tym razem z innym panem? była dojrzała na ślub to powinna być już na etapie kiedy myślenie jest czymś normalnym, ona nie robi pod siebie i nie czeka aż mamusia czy tatuś pampersa jej zrobią, więc dlaczego zachowuje się jak takie małe dziecko które robi pod siebie i jeszcze udaje że pampersa ma suchego? miała odwagę iść i umawiać się z jednym a potem drugim to niech ma odwagę i kończy swój związek. nie zależy jej na związku to niech go kończy, a że nie zależy jej na małżeństwie to fakt, gdyby zależało nie umawiałaby się z innym i nie zdradzałaby z nim swojego męża po raz kolejny zresztą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.