|
|
#2431 |
|
szeryfcio
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
a, co do tych plam, to wręcz odwrotnie, powiedział, że słońce utrwala już powstałe przebarwienia. (też tak próbowałam, słońcem je zakryć, ale mi sie nie udało)... tzn. jak się mocno opalisz, to wiadomo, że ich nie będzie widać, ale jak opalenizna zejdzie, to znowu je zobaczysz. I prawdopodobnie właśnie słońce je utrwala. Powiem ci, że mi udało się je zwalczyć (w dużej mierze) preparatami z kwasem glikolowym. Kiedyś były w avonie płatki z anew z całkiem dużym stężeniem tego kwasu i po 2 opakowaniach cera mi się poprawiła. Teraz ich nie ma, ale trzeba szukać preparatów z kwasem. Jak nie tu, to w innych firmach.
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
no i z dzisiejszej faktury - nad brak kolczyków beatrice
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dzięki za radę odnośnie produktów z kwsem może coś wyszukam, bo teraz z racji wieku, bardziej uważam na słońce![]() a jest coś teraz w avonie z kwasem glikolowym
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-03-21 o 11:18 |
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2435 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy dezodorant do stóp neutralizujący zapach nadaje się też do obuwia?Klientka pyta, a ja nie wiem. Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam w wyczekany przeze mnie pierwszy dzień wiosny.
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
kwas salicylowy
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
A ja ponawiam moją prośbę: Czy widziałyście ten naszyjnik z liściem? Bo słyszałam, że bransoletka jest dość duża, ale zastanawiam się nad naszyjnikiem....
Jeśli chodzi o eliksir urody z białą herbatą, to ja sobie ją bardzo chwalę. A ostatnio hitem u moich klientek jest krem do stóp z silikonem. Koleżanka wzięła 4 sztuki
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
jaki jest nr do avon, ale taki, żeby mogła z komórki zadzwonić
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2442 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Nie, żeby nic mi się nie podobało, ale obkupiłam się w kat 04 i teraz mam takie postanowienie ![]() Klientki w kat 05 super się spisują i uzbieram na sexi ciuszek ![]() ... oczywiście będę go nosić razem z Avonowymi zapachami
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszę |
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet miałam u mnie klientki baaaardzo go lubią, a ja wogóle ....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2446 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Dziewczyny uzywala ktoras z was nowej wody perfumowanej Romantic Voyage z Today Tomorrow?? Czaje sie na nia i nawet dopisalam do wish listy bo mam ja w demo w UK. |
|
|
|
|
#2447 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a jak jest z trwaloscia Pur Blanc Blush?
|
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2449 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ten fioletowy to ReflectionCytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- moja mama ją ma, i jest bardzo bardzo trwała
|
|
#2450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- i wydaje mi sie ze z kwasem bedzie tez to serum z anew rozjasniajaco redukujace przebarwienia jak wchodzilo to byl opis skladu i wlasnie tak mi sie kojazy ze ten kwas tez tam byl
|
|
#2451 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cena jest rewelacyjna w 5, zapach tez mi sie podoba wiec pewnie zamowie
|
|
|
|
|
#2452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chyba nie będą ją namawiać na takie eksperymenty.
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I było to napisane na początku w katalogu a później miałam telefony od klientek, że pomyliłam się, bo ona nie zamawiała takiej rzeczy a miała zapakowane i kiedy ma mi to oddać Miały być już 18.03 Niech ich szlag .... |
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak mam
![]() teraz w lazience mam 6 otwartych zeli, wszystko to zapachy limitowane, ktore wchodza na chwile, bo te ze stalej oferty mi nie podchodza
|
#2455 | |||
|
Rozeznanie
|
ulotki mam jeszcze jakieś od czasu wprowadzania Outspoken, dostałam ich dość sporo z miejscem "sprawdź zapach" czy jakoś tak :p one były z takimi ankietkami, ale nie rozdawałam nikomu. Teraz postanowiłam oderwać te ankiety i po prostu rozdam gdzies na ulicy, oczywiście wypisane z moimi danymi :p dodatkowo wymyśliłam i dopisałam, że z tą ulotką rabat 5 % na zamówienie
![]() a minikatalogi - z 5 dostałam też kilka, znajdują się w nich wybrane oferty z pełnego katalogu, te najlepsze. Też było miejsce na ankietę. Może dostałam dlatego, że 'niby' jestem tym LS :p Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
(jedynie próbki)jestem z siebie dumna a to dlatego, że mam w domu tyle balsamów i wszystkiego a nie potrafię tego wykończyć :/ więc teraz po kąpieli się zmuszam do smarowania wszystkim :p ostatnio stwierdziłam, że kolejny kosmetyk kupię dopiero jak wykończę wszystkie inne kosmetyki, które mam. Ale obawiam się, że to długo potrwa i nie wytrzymam w końcu :p No i zaczynają mi się lakiery do paznokci podobać. Ale powtarzam sobie, że lakier mogę bo nie mam :P |
|||
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktos w ogole uzywal tego w celu pozbycia sie plam po krostach? ja ich w sumie az tyle nie mam, ale wolalabym uzywac samej bazy Magix dla matowienia, bez podkladow
|
|
#2457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
były super dużo osób mnie wtedy pytało co robię że mi cera tak się poprawiła dla mnie były lepsze te podwójne co jednym się smarowało a drugim się zmywało później były pojedyncze ale to już nie było to
|
|
|
|
|
#2458 |
|
w krainie snu i marzeń
|
właśnie dostałam odpowiedź odnośnie kremowego peelingu do twarzy z białą herbatą:
Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na zapytanie informujemy, że wymieniony przez Panią produkt w najbliższym czasie nie będzie dostępny w Ofercie. Z pozdrowieniami, xxx xxx Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska |
|
|
|
#2459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Raz się jej zapytałam czy odżywianie może jakoś wpłynąć na tą ilość syfów to się wydarła, że chyba zgłupiałam i jestem nienormalna bo to zwykły trądzik a nie uczulenie. :/ Poczekam jeszcze i może później skorzystam z Waszych porad bo widziałam, że nie jedna z Was pisała o poprawie cery za pomocą Avonu może akurat u mnie też się coś zmieni na lepsze
Edytowane przez ewula91 Czas edycji: 2011-03-21 o 13:01 |
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Czy jeśli dzisiaj złożę zamówienie na 5 to będę mieć światła? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

nie nawidzę morskich zapachów (może dlatego nowe perceive Dew mi ni pasują...);
a ten fioletowy to Reflection