![]() |
#451 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jeszcze tylko 5-10 kg! Wiosennie od 14 marca :)
hej dziewczyny
ja postanowilam zaczac wiosne od diety 1000kcal bo glupie ograniczanie sie przez kilka dni konczy sie u mnie tragicznie ![]() a przez okres czuje sie jak beczka-jak nigdy jakos i chce kupic masazer-czy ktoras z was moze cos polecic? i mam pytanko jak robicie owsianke tak czesto wspominana tu ![]()
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Ale żeście się rozpisały
![]() U mnie niezbyt dietkowo :/ Dobrze, że do lata daleko ![]()
![]() |
#453 |
Raczkowanie
|
Witajcie. Ciszę się, że u wszystkich dobre nastroje
![]() ![]() ![]() Także dziś mój jadłospis uległ zmianie: I. Owsianka (140), banan (100), kawa (20); II. Pomarańcz (40), kawa (70); III. 100g makaronu razowego (350), 100g fasoli czerwonej (100), 200g pomidorów z puszki (40); IV. Twarożek (130), ogórki kiszone (20) RAZEM: 1100 kal Owsiankę jem z płatków błyskawicznych firmy Elovena, pyszne i szybkie w przygotowaniu. Wystarczy 40g płatków na 250ml wody. Gotujemy parę minut, na koniec dorzucam jabłko/banana/inne owoce + 1 słodzik i pyszne śniadanko gotowe. Owoce najczęściej taruje ![]() O 18.30 lecę na aerobik ![]() ![]()
![]() |
#454 |
Wtajemniczenie
|
no dziewczyny ładne wyniki!!
![]() słoneczko motywuje do działania ![]() zaczynałam z wagą 62kg(dochodziło do 62,5 ale to przez zjedzenie tony słodyczy poprzedniego dnia) dzisiaj 60,8 --> powiekszylam dla Chloe, zeby było latwiej odnaleźć ![]() szkoda, tylko, że później już tak ładnie nie będzie lecieć :P ja na 17.45 idę na fitness, ale głowa mnie boli ![]() ide sobie zorbić zieloną herbatkę ![]()
biegam ![]() dbam o siebie ![]() Edytowane przez ojalika Czas edycji: 2011-03-21 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
Ja dziś się zważyłam i było równo 70, czyli spadek jest około 0,5kg
![]() ![]() ![]() Jedyne nielegalne dziś do tej pory to szklanka ice tea green mango - musiałam jej spróbować ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#456 |
Raczkowanie
|
I jeszcze jedno! Postanowiłam ważyć się codziennie, tak jak robiłam to kiedyś! Łatwiej wtedy kontrolować dietę, można modyfikować w zależności czy idzie w dół czy w górę i w jakim tempie
![]() Dla przypomnienia Chloestic u mnie 0,8kg na PLUSIE ![]() ![]()
![]() |
#457 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! Ja sie dołączam, bo watki, ktore odwiedzalam padaja i co za tym idzie, moja dieta rowniez. Ale wczoraj ladnie mi poszlo było w miare grzecznie i rower stacjonarny 20 min. A dzis zaskoczył mnie @ i brzucho boli, nic mi sie nie chce, a w dodatku zjadlam big milka (jak slodkie to tylko lody - 1 big milk ok 80 kcal - co to jest
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Chcialam jeszcze dodac, ze wczpraj rano wazylam ponad 62 kg i wkurzylam sie jak nigdy, ale wiem juz ze to przed @ taki skok wagi. Zobaczymy co bedzie po @
![]() |
#460 |
Zadomowienie
|
U mnie dziś w miarę dobrze. Jadłam regularnie i zdrowo. No oprócz małego wybryku kiedy po obiedzie, zanim jeszcze dotarło do mnie uczucie sytości zaczęłam wcinać musli, które mam na śniadanie
![]() ![]() ![]() Dobrze, że czytam ten wątek i Wasze wypowiedzi mnie motywują. Załączam sobie Brazil Butt Lift i nie ma zmiłuj ![]()
Ciekawostka na dziś Edytowane przez Amitri Czas edycji: 2011-03-21 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na pewno to tylko okres;* |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
WOW!!!! Kluseczka wlasnie zauwazylam ile udalo Ci sie schudnać!!!!! Woooow! Gratulacje. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() zajęło mi rok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Przyczajenie
|
Gratuluję wszystkim dziewczynkom sukcesów
![]() Mój rachunek sumienia na dziś wygląda tak: - pieczywo typu "Wasa" z dżemem brzoskwiniowym niskosłodzonym na szybkiego;/ chyba z 5 kromek + pół kubka czerwonej herbaty - duuża kanapka podwójna z bialym serem i pomidorem do szkoły + Cappucino, zielona herbata i jabłko - sałatka z wędliną i kromką chleba - półmisek utartych marchewek i jabłek... no najlepiej nie jest, ale przynajmiej (z trudem bo z trudem) nie skusiłam się na nic słodkiego. Nie licząc dżemu rano ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#465 |
Zadomowienie
|
Mi półtora roku zajęło samo gadanie o diecie i przygotowywanie się do niej
![]() ![]()
![]() |
#466 |
Raczkowanie
|
ważne, że robimy cokolwiek dla siebie!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Zadomowienie
|
Pan Dukan w swoim tescie zalecał 2 dni I fazy, jednakże uparłam się na 4.
dziś sobie myślę, że 2 będzie dość. ![]() okej, nie jest tak źle, tylko brakuje pomysłów na posiłki. mam wrażenie, że w fazie I dozwolone są tylko jajka, białe serki i ryba. ![]() poza tym było 25min skakanki i dwa spacery, więc chyba całkiem całkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś do grzechów zaliczę tylko malutką babeczkę z owocami i budyniem ![]()
![]() |
![]() |
#469 |
Wtajemniczenie
|
U mnie waga wskzauje 0,5 kg mniej nie dużo ale patrząc na moje weekendowe obżarstwo to i tak jest sukces,ważne że coś ruszyło
![]() Wszystkim gratuluje spadku wagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#471 |
Zadomowienie
|
Woo, ale się zmęczyłam
![]() ![]() teraz poluje na to: http://www.youtube.com/watch?v=abN-m-lgyE4 zakochałam się w tej zumbie ♥ Po obiedzie (odchudzony bigos) zjadłam wieśniaka z dżemem a na kolacje jakoś nie mam w ogóle ochoty, ale wypadałoby coś przekąsić. JakKazdaInna - do tych jajek, ryby i serków jeszcze pierś z kurczaka ^^ i chyba w sumie niewiele więcej ![]() Emilius ja też wolę zjeść loda niż batona jak próbuję trzymać się diety i mam nieodpartą chęć na słodkie. Bigmilk 80kcal, a wodne to już w ogóle prawie nic ^^
![]() |
![]() |
#472 |
Raczkowanie
|
ja na dukanie szamałam cały czas kurczaka w przyprawach usmażonego na patelni teflonowej z sosem czosnkowym
![]() i wytrzymałam całe 5 dni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Raczkowanie
|
Ja również nie dawno wróciłam z zajęć.. Niezły wycisk!!
![]() ![]() ![]() Miłej nocki dziewczyny ![]()
![]() |
#474 |
Wtajemniczenie
|
mam wrażenie, ze strasznie duzo dzisiaj zjadłam
![]() śniadanie: owsianka(6łyżek) z cynamonem(zrobiona w 1/2 szklanki wody i 1/2 szklanki mleka 0,5%) II śniadanie jogurt truskawkowy light z pomarańczą II śniadanie kanapka(2 kromki) posmarowane serkiem wiejskim obiad: potrawka z papryki, poimdorów, mięsa z indyka i soczewicy podwieczorek: orzechy jakaś garść, więc myślę, ze stanowczo za dużo kolacja: serek wiejski z papryka i kromką razowca ![]() jak to wygląda w waszych oczach? wstałam o 5 stąd tak dużo tych "śniadań" wpadam w jakąś paranoje...
![]() |
#475 |
Zadomowienie
|
A mam zaliczoną godzinę na rowerze
![]() ![]() Dzień udany ![]() Ja dietę Dukana przetestowałam na sobie i zdecydowanie to nie dla mnie... źle się czułam i jak tylko wróciłam do normalnego jedzenia dopadł mnie z podwójną mocą efekt jojo. Nie polecam, ale pewnie kazdy musi sprawdzić na sobie ![]() ojalika - ja tu nie widzę jakiś szaleństw, wszystko dietetycznie... ogólnie to chyba nie ma zbyt dużo kalorii z tego wszystkiego. Kiedyś oglądałam dietetyczkę w TV i wypowiadała się, że świetną dawką orzechow czy suszonych owoców jest właśnie garść... no i nieraz słyszałam, żeby nie rezygnować z mleka np. 2% ... podobno takie 0,5 jest dla ogranizmu bezwartościowe... a jednak dieta ma być urozmaicona... czy jakoś tak... może jeszcze ktoś się wypowie? Bo ja do końca nie pamiętam jak to było tłumaczone ![]()
Amelia nic się nie zmieniła, nadal ucieka w samotność. Lubi stawiać sobie głupie pytania na temat świata lub tego miasta. W oczekiwaniu na dzidzię.... Edytowane przez milvunia83 Czas edycji: 2011-03-21 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
Regulator reniferów
|
Cytat:
![]() Mało tego masz, jak na oko pracującej. Umysłowym naprawdę tyle wystarcza?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
ojalika przestań nie jest źle!
orzechy to NNKT (czyli najlepsze "zło" z możliwych)poza tym jakoś nie widzę u Ciebie tłuszczy, trza je jeść. A w tej garści to na pewno wiele Ci się nie zmieściło .. jedynie co mi się rzuciło to ten razowiec na kolację, ale ogólnie jest dobrze ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- a i chyba dzisiaj byłaś na fitnessie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Konto usunięte
|
hej hej hej
![]() nie zaglądałam tu ostatnio, bo miałam dużo na głowie, ale całkiem nieźle mi szło z dietą. aż do soboty... zawsze jak jestem na weekend u tżta to nie umiem się opanować z jedzeniem. a teraz dodatkowo jego mama upiekła chlebek (razowy, chociaż tyle dobrze) i zjadłam z miodem chyba pół bochenka w jeden dzień. potem tż mi zrobił ciasteczka kokosowe, były też urodziny jego siostrzenicy itp. ![]() aż się boję na wagę stawać z tego wszystkiego ![]() no ale dziś poniedziałek, pierwszy dzień wiosny, jestem już u siebie i jestem pewna że do soboty będzie bez grzechów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Wtajemniczenie
|
byłam an fitnessie
![]() dorzuciłam teraz km stepperka bo więcej nie dałam rady ![]()
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
no to za dużo na pewno nie było!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.