|
|
#331 | |||
|
ćwir ćwir
|
Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. II
Cytat:
![]() No co będę w samotności się cieszyć, podzielę się z Wami i może kogoś sprowadzę na złą drogę tak jak często Wy sprowadzacie mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() W tym momencie układam już na książkach w poprzek, mam tylko 3 regały i czarno to widzę, bo w wynajmowanym mieszkaniu ( a właściwie pokoju, bo tylko jeden dla mnie przypada) nie mam możliwości dokładania kolejnego mebla Ale jak będę miała swoje mieszkanie.... Cytat:
|
|
|
#332 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
napisalam o ksiazce 'jeden dzien' ze jest romansem czy cos w ten desen ![]() A ksiazka MacDonald to jedna z grubszych jakie przyjdzie mi czytac. Jest ogromniasta. Po Waszym opiniach widze, ze wybralam dobra ksiazke ! Cytat:
![]() U mnie ksiazki na zbyciu zajmuja miejsce na podlodze ![]() Ja mam jeszcze jakies 30 ksiazek Kraszewskiego po dziadku, ktore zajmuja mnostwo cennego i ograniczonego miejsca. Edytowane przez fossa Czas edycji: 2011-03-19 o 13:18 |
||
|
|
|
|
#333 |
|
Wtajemniczenie
|
Planuję założyć konto na jakimś książkowym portalu. Nie ukrywam, że zależy mi głównie na rekomendacjach. Którą stronę mogłybyście mi polecić?
|
|
|
|
|
#334 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pytałaś o portale czytelnicze. Moim zdaniem najlepiej poleca biblionetka, ale mam też konto na lubimyczytac.pl i tam podoba mi się opcja uporządkowywania książek i porównywania biblioteczek ze znajomymi Zarejestrowałam się też na portalu nakanapie, ale jakoś mi się tam niezbyt podoba.Zwracam honor, źle zrozumiałam |
|
|
|
|
|
#335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ksiazka chyba bedzie wznowiona, bo dostalam wydanie z 2011 a nie to z 2006. Ale cena nie jest zachecajaca bo 45zl, ale jak jest ktos obrotny to moze kupic na allegro nawet za polowe tej ceny tylko, ze 'stare wydanie'.
|
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do MacDonald to sama planuję zakupienie i "Co widziały wrony", i "Zapach cedru", bo o obu słyszę już od tak dawna i takie recenzje, że muszę je mieć i przeczytać ![]() Mam ochotę na "Jeden dzień". I powiedzcie mi, Dziewczyny, czy naprawdę czyta się ją tak fajnie? I czy to książka do przeczytania "na jeden raz", czy się mylę? Mysiu, mam do Ciebie prośbę, bo widziałam w Twoim stosiku "Kiedy ulegnę". Napisz mi jak możesz po przeczytaniu parę słów o tej książce, czy warto przeczytać itd. bo nabieram coraz większej ochoty na nią
|
|
|
#337 |
|
Zadomowienie
|
fajne stosiki
![]() na mnie czeka "Jeden dzień" do odebrania w empiku. zrobiłam już sobie liste na kwiecień, mam nadzieje że będą jakieś fajne promocja na Światowy Dzień Książki...
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
no ....w empiku przynajmniej jest to zawsze promocja, kup 3, za trzecią najtańszą zapłacisz 1 grosz
|
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojecia kiedy sie za nia zabiore-z jednej strony kusi mnie podwojnie jako nowosc (wydawnicza i u mnie na polce) a z drugiej strony mam wyrzuty sumienia jak siegam po cos co dopiero kupilam, a wczesniejsze zakupy czekaja i czekaja i czekaja....ale postaram sie w takim razie siegnac po nia w najblizszym czasie
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
|
|
#340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najwcześniej i tak ją kupię na ŚDK
|
|
|
#341 |
|
Wtajemniczenie
|
Dosiak, fossa, seduction - dziękuję za opinie
Chyba zdecyduję się na biblionetkę.
|
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
mam informację z pierwszej ręki, że jest
![]() chyba, że coś się zmieni |
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Oby się nie zmieniło nic,bo ja z utęsknieniem na nią czekam
Pora Picoult kompletować
|
|
|
|
|
#344 |
|
Zadomowienie
|
ja też bym chciała żeby w tym roku była ta promocja w empiku bo mam wybrane z 10 książek
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Super
dzięki za info
|
|
#346 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam też dzisiaj te dwa pierwsze tomy Wielkie Biografie i... zaprenumerowałam resztę
Zobaczymy co to dalej będzie ![]() A słyszałyście,że niby Empik w tym roku ma dodawać jakąś książkę Szwaii z okazji ŚDK? Tak coś wyczytałam na jednym forum, na portalu literackim... No i ciągle czekam, co KŚK przygotował na ten dzień i cały miesiąc kwiecień, jak się reklamują
Edytowane przez Czarindia Czas edycji: 2011-03-20 o 19:50 |
|
|
|
|
#347 |
|
BAN stały
|
Nie korzystałam dotąd z tej promocji, ale w tym roku chętnie się skuszę. Pod warunkiem, że to będzie wariant 3 za 2, a nie książka Szwaii
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
tez mam nadzieje, ze bedzie ta promocja, bo ostatnio ( oktydzien temu) byla akcja 3 za 2 ale na wybrane dzialy) i nie skorzystalam bo mam nadmiar ksiazek do przeczytania a mimo to teraz taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaak zaluje
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam kolejną część serii Fortuna - "Świat zabawy"
Wizyta w bibliotece zaowocowała 3 nowymi książkami ![]() "Na piaskach pustyni" Rosie Thomas "Ślepe posłuszeństwo" Debra Ginsberg "Wszyscy mężczyźni mojego kota" Karolina Macios ![]() Czekam również na książki z wymiany. Chciałam dziś kupić "Dziewczynę z sąsiedztwa" Ketchuma, ale okazała się książką nie do zdobycia. W ŚK i matrasie jej nie mają pozostał mi jeszcze empik
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
od zawsze był to 23.04, ale wypada to w tym roku w wielką sobotę i nie wiem czy strzelą sobie takiego samobója, na ich miejscu przełozyłam tydzień wczesniej
![]() że 3 za 2 to niby pewne Cytat:
|
|
|
|
|
|
#351 |
|
Wtajemniczenie
|
Empik chyba niezbyt rozsądnie postąpił - nie wiem jak na Was, ale na mnie promocja z Szwają działa odstraszająco
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://selkar.pl/dziewczyna_z_sasied..._p_144704.html
Edytowane przez GOśka T. Czas edycji: 2011-03-21 o 21:43 |
|
|
|
|
|
#353 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a może wy wiecie gdzie mogę dostać książkę:
Fatwa. Życie w nieustannym zagrożeniu -Jacky Trevane ?? Przeczesałam cały internet i nic Może któraś z was ma jakiś pomysł na jej zdobycie?
|
|
#354 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm wydaje mi sie , ze w poprzednich latach akcja 2 za 3 w necie trwala chyba tydzien-w kazdym razie napewno nie tylko 1 dnia, bo po wizycie w empiku, gdzie nie bylo ksiazek, ktore chcialam kupic, zamowilam je nastepnego dnia przez neta
moze ta wielka sobota jest m.in. przyczyna dla ktorej śk ma w tym roku inny sposob na dzien ksiazki-w kazdym tygodniu kwietnia inny rodzaj ksiazek jest w promocji.
|
|
|
|
#356 |
|
ćwir ćwir
|
Przeczytałam "Zwyczajnego faceta" Kalicińskiej. Ale przyjemna książeczka
Ogólnie rzecz biorąc to taka męska wersja Rozlewiska, znowu człowiek po 50tce, nowe życie, wyjazd, nowa miłość. Ale czyta się miło, szybko "wchodzi"
|
|
#357 |
|
Raczkowanie
|
W internetowym empiku jest promocja 25% rabatu na wszystkie książki - warunkiem jest zakup za minimum 50 zł:
http://www.empik.com/25procent/regulamin Uwaga! Promocja trwa tylko do 23 marca. Zamówiłam "Dobrego psa" Susan Wilson (piękna książka) i "Tatami kontra krzesła O Japończykach i Japonii" Rafała Tomańskiego.
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
GOśka T.
dziękuję, ale chciałam kupić stacjonarnie żeby nie płacić za przesyłkę ![]() Teraz chyba poczekam na kwietniowe promocje i może wtedy zakupię po jeszcze korzystniejszej cenie
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
dostałam dziś maila z Merlina o promocji
Zrób zakupy z poniższej oferty na sumę 120 zł lub więcej, a na Twoim koncie pojawi się prezent w postaci 12 zł. Promocja obowiązuje od 21.03, od godz. 9 do 4.04, do godz. 9, lub do wyczerpania zapasów. |
|
|
|
|
#360 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Margarettko dziękuję za informacje, mnie empik nie raczył na maila poinformować ( chyba się obrażę ) Kupiłam dwie książki do szkoły. W sumie miałam poczekać do 3 za 2 ale i tak się opłaciło. Może wcześniej się zacznę uczyć
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

Ale jak będę miała swoje mieszkanie.... 

Może któraś z was ma jakiś pomysł na jej zdobycie?