|
|
#2491 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
|
|
|
|
|
#2492 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
a takiej szczoteczki-klepsydry w tuszu nie lubię,raz miałam jakiejś firmy i na środku szczoteczki,tu gdzie są krótsze włoski nie łapało mi rzęs,tylko na bokach brrr...dlatego się zniechęciłam
|
||
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2494 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Wcześniej, jakiś rok temu jeszcze, było mi właśnie jakoś dziwnie smutno, że w całym kartonie kosmetyków nie ma nic dla mnie Było to trochę dziwne, bo byłam przecież świadoma że nic sobie nie zamówiłam, a jednak... ![]() Teraz mam taką motywację, że za zarobioną kasę kupię sobie fajny ciuszek, i to jest dla mnie większa radocha, niż kolejny błyszczyk czy cienie do kolekcji Ostatnio nakupowałam sporo ciuszków, m.in. dawno wypatrzony długi szary sweterek z kieszonkami ![]() BTW. Sorki za małego offka, ale do czego się nosi koszulę w czerwono-czarno-białą kratkę? ![]() I która torebka z Avonu by do niej najlepiej pasowała?
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny są już dostępne te lakiery matowe??
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2497 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
moja kremowa Babette by Ci pasowała a do czego się nosi koszulę? do spodni,np.czarnych rurek,do spódnicy ołówkowej...ja szczerze mówiąc nie wiem bo nie lubię koszulowych bluzekNie,i nie będą dostępne,z tego co Avon pisze to w ogóle wycofują
|
|
|
|
|
#2498 |
|
Spiritus Movens
|
Z tego co wiem, to nie są i w ogóle nie będą u nas dostępne
|
#2499 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie też nie ma kolczyków w dzisiaj złożonym zamówieniu Cytat:
może akurat coś z tego co chcesz jest w kolejnych katalogach 6 czy 7 taniej to wtedy możesz sobie zamówić Cytat:
|
||||
|
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- nigdy juz nie będa dostępne. Masz tą informacje przecież na strefie, nasze forum miałoby niby coś zmienić?? Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-03-21 o 17:21 |
|
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
kociaki poszukuje formularz z próbkami do kat 5 , mamy go w ogóle ?
już nie aktualne znalazłam ;P
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-21 o 17:26 |
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Rozmawiałam dzisiaj z miłą panią na infolinii, która powiedziała mi, że zamówienie z katalogu 5 będzie najwcześniej we wtorek, nawet jeśli złożę na paczkomat a w nim podobno ma być w ciągu 48h od zafakturowania, ale upierała się, że pierwsze zamówienia z katalogu 5 będą u nas we wtorek najwcześniej ;/ a mojej klientce tak zależy na Sateen a ma w weekend imprezę ;/
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
na kolejnej fakturze z dzisiaj nadal nie ma kolczyków beatrice - łudziłam się, że poprostu jeszcze nie mieli ich wrzuconych do magazynu i w póxniejszej godzinie będą dostępne skoro 18.03 miały już być
![]() zaraz wysmaruję im e-maila
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
far away dreams nie ma próbki ? czy ja zaś nie widzę ?
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przerabiałam to wiele razy ze sklepami internetowymi... Godziny są od nadania paczki, a sklep ma tyle i tyle czasu, żeby zrealizować zamówienie
|
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze szkoda, bo myślałam, że jak mi zafakturują w czwartek to w sobotę będę mieć, bo wcześniej tak miałam , a tutaj dopiero we wtorek pierwsze paczki z tego katalogu ;/
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdarza się, że są w weekend - ja sama kiedyś w niedziele dostałam smsa i jechałam po paczuchę w poniedziałek napewno będzie
|
|
#2508 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle nie rozumiem tej akcji z matowymi lakierami. Skoro ich nie ma, powinni zrobić zwykłe w identycznych kolorach, a nie proponują mi Gunmetal zamiast matowego siwego.
Robiłam malutkie zamówienie jeszcze z kat.04 i brak pierścionka Demi r.8 i nadal charmów żabek. Czy one się jeszcze pojawią? Może któraś z Was ma informacje, że już ich nie będzie? ![]() Może już o tym pisałyście, ale ciężko się przebić przez tyle postów więc zaryzykuję- Jak z trwałością różu do policzków? Łatwo się nakładają czy trzeba się "namachać"?
|
|
#2511 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny interesuje mnie ten nowy puder w pedzlu, który jest przedstawiony w Avon Magazine 7/2011- czy jest jakieś ograniczenie ilosciowe przy zamawianiu z demo bo chce zamówic 3 sztuki (rodzinka
) jak myslicie, chyba nie powinno byc problemu, ja nie wiem bo zawsze zamawiałam po 1 szt. róznych rzeczy.
|
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2513 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Chyba, że jest wyżej lub niżej napisane "Oferta Nielimitowana". Ale wtedy to już nie jest typowe Demo, tylko tzw. Oferta Znam-Polecam
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyb, że jest dopisek "oferta nielimitowna", ale w tym wypadku jej nie ma
|
|
#2515 |
|
Przyczajenie
|
a o dostawę czemu się wypytujesz? ;> czyżbyś planowała wystawić na All.. i musisz wiedzieć jaką datę wysyłki wpisać? (sorry ale tak to zabrzmiało )
na ulotce wszystko jest , więc poczytaj sobie bo ten temat jest bardzo często tu wałkowany My Ci nie powiemy kiedy ją będziesz mogła zamówić i kiedy Ci przyjdzie bo wszystko zależy od tego kiedy zaczęłaś program(czy w 3 czy w 4 katalogu ) .. zależy też kiedy składasz zamówienia z katalogu (czy kurierem czy regularne ) ja Twojego harmonogramu dostaw nie znam nie bardzo rozumiem tego: a o dostawę czemu się wypytujesz? ;> czyżbyś planowała wystawić na All.. i musisz wiedzieć jaką datę wysyłki wpisać? (sorry ale tak to zabrzmiało ) chodzilo mi o to czy moge ją zamowic dopiero po spelnieniu warunkow czy trzeba wczesniej to jakos zaznaczyc ale dzieki ))fajnie ze są zdjecia |
|
|
|
#2516 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2517 |
|
Rozeznanie
|
kiedyś szukałam i nie było więc pewnie nadal nie ma.
Swoją drogą mam wrażenie, że od początku roku (albo i nawet od świąt) w Avonie coraz gorzej. A to czegoś nie przysyłają, a to produkcja opóźniona a to coś... To naprawdę wkurzające. W katalogu 1 czy 2 zamówiłam dla klientki spray na zniszczone końcówki i do tej pory nie mam! Za każdym razem opóźniona produkcja i doślą w kolejnym zamówieniu. Z tymi lakierami to tez kurde narobili zamieszania. A przypuszczam, że ładnie by się sprzedawały gdyby wszystko było ok. Ciekawe czy je jeszcze wprowadza po jakimś udoskonaleniu. |
|
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
odpowiedź na moje żale apropos kolczyków beatrice
Cytat:
no i ciekawe, co to za "symboliczny" produkt
|
|
#2519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest nim zachwycona Jednak po nałożeniu na skórę ładnie się prezentuje i wcale nie jest taki ciemny Trzeba by się bardzo namachać, żeby kolor na policzku była tak ciemny jak w opakowaniu![]() Cytat:
U mnie w soboty wydają paczki do 12
|
||
|
|
|
#2520 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

możesz pobrać formularz z internetu lub po prostu jak dostaniesz nr personalny to na swoim koncie też masz ten plik do pobrania, tam są wszystkie kody dotyczące też właśnie reklamówek, próbek oraz różnych innych dodatków 
jakieś urodziny czy imieniny w rodzince zawsze się znajdą, a do kobiecego prezentu będę miała dodatek
może to je zachęci ... chociaż jakoś niezauwazyłam, żeby na nie to działało
jeszcze to przemyślę ...

ja bym była smuuutna

a w nim podobno ma być w ciągu 48h od zafakturowania, ale upierała się, że pierwsze zamówienia z katalogu 5 będą u nas we wtorek najwcześniej ;/ a mojej klientce tak zależy na Sateen a ma w weekend imprezę ;/