|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
![]() mnie podbudował ortopeda " taka pani młoda - to nie moze tak być " ![]() ![]() niestety juz do niego nie chodzę
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-21 o 18:35 |
|
|
|
|
#1982 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pani powiedziala ze skierowanie od obojetnie jakiego lekarza...ciejkawe czy od weterynarza by łykneli , 35 zł płaciłamnom...a jako ze prawdopodobnie wyjdzie mi jakies zwyrodnienie to sie zastanawiam co dalej? bo ort mi powiedzial ze jedyna nadzieja w fizjoterapii....ale da sie cos takiego załatwic na nfz? i w golole..gdzie i jak? nigdy nie mialam stycznosci z fizjoterapią.... ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- a fogle wiecie co wyczytałam? ze ogon moze boleć od depresji masssakra
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mozna mieć nadciśnienia - czyli mamie ten magnetyczny odpadł u nas fizjoterapia za ścianą przychodni - luksus - ale powie Ci gdzie masz dow yboru cos sie płaci nfz refunduje część EDIT: nasza przychodnia ma 50% refundacji przez fundusz i ponoc kazda ma inaczej, dziwne ale prawdziwe - tak mama mówi - w sumei płaciła 18 zł za jednorazowe fizykoterapiowanie sie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-21 o 18:43 |
|
|
|
|
#1987 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale wyjść raczej włosy nie wyjdą, dobre i to.Co u nich kupujesz fajnego? Mnie kusi półkilowy olejek kokosowy, henna któraś i może właśnie cassja do mieszania. I jeszcze takie cudo na przyspieszenie porostu włosów ale kosztuje 58 zł
|
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olej już trzeci przerabiam (teraz mam śmierdzącą Sesę, ale jakoś bez szału), szamponów kilka miałam (teraz mam Shikakai Hesha). ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() Ja jem, bo lubię i ponoć na flaki dobre. To o to chodzi? |
||
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie jedzą to we tym celu no w sumie przyjemne z pożytecznym (migdały) Mićkuuuuuu - helpunkuuuuu - jestem uzależniona od prochów - a one mi szkodzą (jak to prochy) tzn jest bosko i miło - a potem zjazd tak sie strasznie ważą - już zrezygnowałam z nich - a tu dizś odkopałam próbkę i znóf kcę, kcę coś im zrobić zeby tak nie ważyły sie po 2 godzinach, zeby było tak pięknie jak na początku kwestia firmy i formuły pewnie - ja zwykle te najbardziej kryjące biere - wiem że to juz wałkowałaś - tak sie klasycznie przyszłam pożalić ale jakbyś miałą wytypowac zwycięzcę to skad? Lumiere, EDM, Lucy, Meow - Pixie mi się waży właśnie MdM tyż - buuuuuuu - dopadła mnie żałość bo ino w prochach wyglądam jak reszta lasek - z normalną jednolitą cerą bez czarnych kropków bliznóf i innych kraterów - i nie mogeu ich ze względu na ciastolenie sie prochy to jest to Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-21 o 19:01 |
|
|
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), do tego rumianek, migdały, orzechy laskowe, kminek i jest lepiej. Ale do gastrola i tak pójdę...
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-03-21 o 19:00 |
|
|
|
|
#1992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że chociaż tak, a nie udawali ze wady nie widzą i mimo tego wysłali ![]() Cytat:
) ![]() ja jak zaczęłam mieć problemy ze stawami to też byłam za młoda wg lekarzy (miałam 16 lat) i wówczas lekarz wymyślił mi ze udaję bo nie chcę ćwiczyć na w-fie dopiero jak miałam 20 lat to wymyślili o co kaman (co nie znaczy, że wyleczyli )Byłam cały dzień w pracy, ale i tak bym poszła na spacer
|
||
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie kręgosłup nie boli, tylko mam czasem zakwianie jakieś czy zakręcenie się w mózgu, więc w sumie gorzej Ale się naumiałam z tym żyć
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaa...., no wiadomo, dysortografia naród pustoszy, niczym mors nigra prawie, więc dopadła również najwyższego szczebla władzy ![]() Cytat:
(poza tym imho ma w sobie za dużo "dobroci" - mnie osobiście uczula okropecznie ) Osobiście polecam też Afterglow, ale w tym przypadku niestety trudno zdobyć próbki (ja np. biga strzeliłam w ciemno )
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-03-21 o 19:32 |
||
|
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Spo
|
|
|
|
#1997 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
o, i niektórym pomaga nakładanie na mokro - albo zhydrolaconym pedzlem, albo nalozyc normalnie, zmgiełczyć hydrolatem i odczekac, albo rozetrzec raz jeszcze - różne szkoły; u mnie jednak sprawdza się cieżar na tuszczu vel tuszczopodobnem, a ciastoplastelinowe z lucy wychodziło nawet na gołej paszczy i fogle, to ta Eenax, co sieu tak fita, to una tyż umi proszki, a siedzi cicho , oo, Sałać dobrze prawi, jeszcze chyba Lily Lolo z tych lżejszych i Blusche Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-03-21 o 19:31 |
|
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam pytanie o Lumiere, bo wiem, że mają tam podkład kryjący, ale piszą, że do cery suchej. Na tłusty ryj się nie nada...?
|
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopóki szczyszczone fundusza mnie nie opamiętały, a linki wczorajsze do naturalnych czyscicieli i pachnideł kapielowych mam zapisane, na lepsze czasy ![]() Lumiere dojdzie mi z wymianki - nie ukrywma że mam Wielekie Nadzieje Miciel - dziekować dobra kobito - nie rozumiem jednego fragmentu ale nieszkodzi, nevermind - ogólnie rayja - ja nie będe nic mieszać - gdyż ponieważ mój makijaż prochami granicza sie do kilkunastu sekund - i to jest w tym piękne - nienawidzę robić makijazu, i gdyby nie cera to bym uzywąła ino tuszu do rzes ( of kors na jakies wieczorne igrachy jakas kreska i ten teges, ale to od dzwona )naładowanam jest energią do poszukiwań - których nie zdzierżam - lubię znaleźć i miec po wsze czasy, ale masz racje w prochach do upadłego Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-21 o 19:39 |
|
|
|
|
#2001 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zamiast szukać butów to poszłam do wanny wymoczyć cielsko
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz tylko sami dyslektycy w szkołach i inne dys ![]() To jest myśl
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-21 o 19:34 |
|
|
|
|
#2003 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam Lumiere i Blusche i jestem zadowolona
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale napisałam nadmiar pracy mi szkodzi |
|
|
|
|
#2005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) W Afterglow mieszam Ivory z Tan, bo nie znalazłam u nich idealnego koloru niestety.Wyżej edytowałam jeszcze o formułach Lumiere |
||
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Ze swojej strony też polecam Lumiere
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-03-21 o 19:45 |
|
|
|
#2008 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2009 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I są to obserwacje poparte własnym doświadczeniem ![]() tja...można se dla odmiany popuścić ze śmiechu na kanapie ![]() Cytat:
mój na szczęście nie wykazuje poważniejszych usterek. I dobrze, bo już dawno po gwarancji jest ![]() Cytat:
za polizanych podziękujemy. Za moich młodszych czasów towar, który nas interesował (kanapki, ciasto itd) oznaczało się wtykając weń palec. W tym kontekście nie brzmi to najsmaczniej ![]() Cytat:
Cytat:
mój tż dzielnie już 5 dzień na samych zupkach jedzie. I jest dużo lepiej. Ja za to wciągnęłam właśnie placek ziemniaczany wielkości patelni i pękam.
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

nawet prywatnie 

Ale przynajmniej właśnie skończyły się wycieczki - po neurologach, laryngologach, ginekologach (jeszcze psychiatry brakowało do kompletu
).

tak sie strasznie ważą - już zrezygnowałam z nich - a tu dizś odkopałam próbkę i znóf kcę, kcę coś im zrobić zeby tak nie ważyły sie po 2 godzinach, zeby było tak pięknie jak na początku 

) ?
(poza tym imho ma w sobie za dużo "dobroci" - mnie osobiście uczula okropecznie
) Osobiście polecam też Afterglow, ale w tym przypadku niestety trudno zdobyć próbki