|
|
#2011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Cytat:
dzięki dziefszyny - kamor z serca - tera przebieranie nóżkami - bo poczekam an wymiankową Veenę - i jak zobaczę jak sie zachowuje to strzelę se po jednym z każdej formuły - biga łatwiej wymienić - ja juz wyczysciłam próbki - za duzo z nimi kłopotutzn prawdziwy kamor z serca będzie dopiero gdy sie okaze że to nie moja cera - bo i ją podejrzewam że wszystko odrzuci - no ale trudno, będę sie wtedy warzyć chyba i co chilę bibułę przykładać bo inaczej tego nie widzę z maziajkowych fluidów hitem jest Neutrogena Healthy Skin - ino jeszcze nie trafiłam w odcień - i obawiam sie że nie mają takiego w ofercie - na necie fatalne poglądowe kolory - ale jest to ukojenie idealne ten fluid Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-21 o 19:51 |
||
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Sałać, a Pixie Cover De Luxe znasz
|
|
|
|
#2013 |
|
Nindżopesz
|
Przestańcie, przestańcie!
Już i tak mi się w d... poprzewracało od Wizażu a te dobijają człowieka jakimiś blushami ![]() Kiedyś życie było proste, nakładało się chamski podkład na krostowatą paszczę, chamską farbę na włosy, chamski szampon i odżywkę, żeby schudnąć jadło się wasę i selera, robiło aerobik a tera co? Tera trzeba se dobrać minerały, mazidła, serum, kwas, bógwieco, hennę taką a taką, pić herbatki, ziółka, wcierać ampułki, wcierać olejki, myć włosy metodą OMO, jeść białko i inne w odpowiednich proporcjach, jak ćwiczysz to tak, jak nie to srak, ćwiczyć interwały, skałysrały a efektów i tak się nie zobaczy bo a) będzie koniec świata w 2012 lub b) nie dożyjesz i do piechu "niezrobiony" pójdziesz. ...Ja kcem być piękna bez czytania ze zrozumieniem tysięcy wątków |
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2016 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2017 |
|
Nindżopesz
|
A to po stokroć gorsze niż Armageddon
|
|
|
|
#2018 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Nindżopesz
|
Dobra, już mi lepiej
![]() To teraz powiedzcie, drogie wizażystki czy jest sens się wdrażać w to-o-czym-piszecie skoro w sumie jestem zadowolona z nakładania na paszczę korektora za 10 zeta i pudru z Rossmanna? |
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Jak myje się włosy metodą OMO?
|
|
|
|
#2022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siłą Cię tam targają ?- ja nie wchodze w te klimaty bo mi sie centralnei nie kce, nie dizwie się ze masz dość o tym ze pokrzywa je dobra wiem od dziecka i skrzyp tez - przy okazji moczopędne - co z atym idzie wypłukuje wszystko z organizmu - czy to trzeba we wątku siedziec zeby to wiedzieć? no rabarbary to juz si-fi dla mię ![]() a proch jak kupie i będzie dobry zamiar mam stosować na wieki wieków amen ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
skoro jestes zadowolona i mozesz - w sensie nie skzodzi Ci zresztą jakbyś nie mogła przez to spać to Ci jakieś próbeczki popodsyłam jak juz zanabędę - i sie oprószysz - i zobaczysz czy ta bajka dla Ciebie - jako pępkowe Baby Shower Ci prześlę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-21 o 20:03 |
||
|
|
|
#2023 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Odżywka,mycie,odżywka-chyba o to chodzi?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2024 |
|
Nindżopesz
|
Ja nie myłam
ale: odżywka/olejek przed, mycie szamponem/ odżywka po.Ha, jeszcze jest metoda kubeczkowa gdzie o ile zrozumiałam chodzi o spienienie szamponu (odżywki?) w kubku żeby nie męczyć włosów tylko już takie rozrobione polać na łeb. Obie metody popularne w wątkach dla zakręconych gdzie nawet nie mam siły zajrzeć bo się okaże, że wszystko robię źle
|
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Cieu to pocieszy, to ja mam kosmetyki ino ze zwykłych rossmanów i superpharm a do włosów z sp albo inkszej aptekiI wsio ![]() A na liczenie kalorii jestem zbyt leniwa - po prostu mniej żrę i codziennie ćfficzeu
|
|
#2026 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2029 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
czy raczej na mężatkach ![]() 2 i 3. ale nie wiedziałam, że działa na przyspieszenie porostu włosów - niby ![]() W każdym razie na mnie to działa bo se myślę "acha, wszystko robię źle, powinnam się wdrożyć w temat coby wypięknieć i nie wykupić nadarmo całego sklepu" - to straszne jest. |
|
|
|
|
#2030 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
a wyjaśniam,bo jeszcze ktoś pomyśli,że ta metoda polega na myciu skalpu proszkiem do prania OMO
|
|
|
|
#2031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie ma sensu.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każda fryzjerka i dermatolog polecają rozcieńczyć szampon przed podaniem na włos - żadna tam rewolucyja - ot trzymasz plastikowy flach np po hydrolacie i tam bełtasz przed myciem |
|
|
|
|
#2033 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
po drodze był jeszcze dermacol
|
|
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myję i smaruję paszczę zwykłym garnierem za kilkanaście złotych, a kolorówkę kupuję w rossmannie rimmel, miss sporty, w innych sklepach vipera itp.Ale czasem też max factor, więc się prawie snobuję
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-21 o 20:11 |
|
|
|
|
#2035 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kocim kałem Sorry, sorry... wiem... ale nie mogłem się powstrzymać, no ni stryja Cytat:
Cytat:
A na co Ci aż tyle?! ![]() Ała! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale przecież dzisiaj nie sobota?! ![]() To musisz sobie kupić te wkładki z reklamy, o której Ju wspominała, wtedy nikt nie zwróci uwagi na Twoje nietrzymanie moczu Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2036 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Rakelo, senkju, kupię albo Pixie, albo Lumiera. Fluidu mam już dosyć...
Winter, Red, no to ja tak robię, że olej przed myciem, na jakieś 2-4 godziny, zależy ile mam czasu, mycie i odżywka w sprayu. |
|
|
|
#2038 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Red-ja mam cerę kapryśną i muszę o nią trochę zadbać
|
|
|
|
#2039 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja (po wypieprzeniu 1000zł na różne kremy do ryjka) przeżywam właśnie zauroczenie kremisiami z najniższej chyba półki cenowej(no, co prawda marzy mię się kremiś za 3stówy, bo był rewelacyjny , ale wolę wywalić to to na perfumy... jak tylko te 3stówy se uzbieram)przyszłam se do Was, bo mam się na sądówkę uczyć, a mię się ni chu chu nie chce ![]()
|
|
|
#2040 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

) W Afterglow mieszam Ivory z Tan, bo nie znalazłam u nich idealnego koloru niestety.
- kamor z serca - tera przebieranie nóżkami - bo poczekam an wymiankową Veenę - i jak zobaczę jak sie zachowuje to strzelę se po jednym z każdej formuły - biga łatwiej wymienić - ja juz wyczysciłam próbki - za duzo z nimi kłopotu

Nie zaprzeczaj kłamczuszku 

na różne kremy do ryjka) przeżywam właśnie zauroczenie kremisiami z najniższej chyba półki cenowej
, ale wolę wywalić to to na perfumy... jak tylko te 3stówy se uzbieram)