|
|
#2041 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Ja wodą nie myję twarzy od wielu lat,bo mi strasznie ściąga skórę A minerałki poprawiły mi cerę-kiedyś przed @ normą był wysyp krostek,teraz luzik,pojedyncze się trafiają
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie jest to wiedza zbędna - wszelkie wynalazka - patrzę tylko pod kątem włąsnych poczeb - ale rozumiem ze u Ciebie włosy to własnie ta poczeba - zatem powodzenia -raz tam byłam, zaglondłam, i wróciłam szybko - nie dla mnie takie zgłębianie tajników |
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcenie jest najwazniejsze
|
|
#2044 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To się nie liczy,załatwione po znajomości
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-03-21 o 20:17 |
|
|
|
|
#2045 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ar ju siur? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kuleżanka kupiła mi żel ale mi się tak nieee chceee z nim bawić ale będzie trzeba. Ino w kremy ostatnio inwestuję - może to za duże słowo bo i tak kosztują ze 20 zeta - żeby nawilżały i miały jakiś filtr. A kolorówka, mój boszz, jakieś starocie nieznanej firmy ciągle zużywam ale póki parchów nie dostałam na oczach to chyba dobrze... |
||||
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza przypadkami gdy myję włosy , bo trudno zmoczenia uniknąc, czyli ze trzy razy w tygodniu, wtedy stosuję specjalny żel do twarzy.Poza tym tylko mleczka i płyny. Aktualnie z Ziaji i jestem zadowolona. Ale pozostałe kosmetyki już z półek gdzie na palcach muszę siegac
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ot i cała filozofia, nie wiem co tu jeszcze mogą jakieś minerały firfidały inszego dać
|
|
#2048 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Co racja, to racja
|
|
|
|
|
#2049 | ||
|
Zakorzenienie
|
no so? trochęu mnie poniosło
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mojej kredki już nie produkują
|
||
|
|
|
#2050 |
|
Wpisz tu zomzing
|
o, już mówieu; tyż sobie wybieram ciężkie formuły, nie temu, że widzimisię
![]() ale: nie patrzyłam, czy dla suchej, czy dla tustej (takom mam), tylko patrzyłam, czy efekt matu ma dawać, czy nie; i tak wlazłam w najcięższą formułę lauress: ethereal, która położona na frakcję sojową zmatowioną dry-flo lub krzemionką okazała się dobrym wyborem - więc mimo że na tłustą paszczę kładę jeszcze tłuszcz, to nie warzy się i nie złazi, a wiele różnych, nawet i lżejszych formuł, nakładanych jedynie po hydrolacie, czy lekkich nawilżaczach itp. warzyło się koncertowo - najgorzej wyglądała lucy, która w ogóle nie dawała się równo nałożyć, a jak już człowiek to powcierał, powcierał i uznał, że ujdzie, to po godzinie biegł opłotkami do łazienki, bo miał pomarańczowe błoto na twarzy... - nie do zmatowienia, nie do schusteczkowania, tylko do zmycia i zastąpienia filtrem... |
|
|
|
#2051 | ||
|
Zakorzenienie
|
<dlaczego nie ma ikonki, że Ty rzucasz w kogoś pomidorem, a nie tylko w Ciebie rzucają>
![]() Cytat:
Ty też chcesz być piękna? ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2052 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Niech Cię Pan Bóg broni przed zapuszczaniem się w tamte rejony, apage! ![]() Cytat:
Cytat:
--- Idę szczaskać sieu Blu Szugarem i wybywam |
|||
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo wporzo 7 zł z groszami |
|
|
|
|
#2054 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (tym bardziej, że na te produkty do codziennej pielęgnacji w sumie i tak mnóstwo kasy idzie, bo się toto szybko zużywa )Cytat:
A z nawilżania, to gęsty krem na noc i rano jest cacy (bo sam krem na dzień nie daje rady i miałam suche skórki )A kolorówka - od miss sporty (bdb eyeliner i tusz do rzęs, taki lekki na co dzień), vipera (świetne cienie sypkie po 15 zeta, więc po co 6 dych na maca wydawać ) po max factor (podkład, puder i ulubiony mocny tusz na imprezy :brzydal)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-21 o 20:30 |
||
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
odebrałam dzisiaj flakonik z poczty , owinięty w bibułkę , oklejony tasmą i wrzucony w koperte babelkową.
Mało nie popłakałam sie ze wzruszenia ,że cały .....
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-21 o 20:32 |
|
|
|
#2057 | ||
|
BAN stały
|
Bo to była też ulubiona kredka Polly_
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2058 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale matuje tylko na 2 h.
|
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Mić - dziękuję, rogered that
![]() ja będę nakładać tylko na hydrolat lub tylko na hdrolat + krem nawilżający - innych warstw juz nei stosuje bo mi sie nie kce i nie lubię |
|
|
|
#2060 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
no i na razie z apteki to pokrzywę biorę, petroleum i naftę, no i filtr, chociaż co do ostatniego mam własnie kizys, bo chyba dzieciński rosmańczy jednak wystarczający
|
|
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam mleczko z tonikiem z serii Kozie mleko i jestem zachwycona , a płyn z serii klinika zdrowej Skóry ok. 10 zł .
|
|
#2062 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gryksie-zamiast romansów i randek to jedź do Fromborka miejsce załatwić
Chyba masz tam jakieś znajomości Mam nadzieję,że byłeś grzeczny i nie spaliłeś za sobą wszystkich mostów
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
To było podchwytliwe
Przecież nie odpowiem " Tak, jestem siur "Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2065 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A powiedz, z perspektywy lat Cytat:
|
||
|
|
|
#2066 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tyle co niektóre maseczki zmywam.Ziaję lubię,b.długo używałam micela z serii Sopot,teraz Flo namówiła mnie na Eveline.I krem na naczynka Ziaja Med.
|
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
W waszym wieku to ja z kremów tylko nivEĘ stosowałam
|
#2068 |
|
Nindżopesz
|
To chyba odpowiada na moje powyższe pytanie
![]() |
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
ja też, ale jak nie dam tłustego kremu na noc, to rano wstaję z suchymi skórkami na paszczy
![]() A świecący nos zawsze można zbanować lekkim kremem matującym, podkładem i pudrem ![]() Najważniejsze, to dobrać kosmetyk pasujący pod indywidualne potrzeby - jednym pomoże tani krem, innym specyfik za kilkaset zyli i ot, cała filozofia.
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-21 o 20:38 |
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Może powinnas uzywac kremu do cery mieszanej ?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

rimmel, miss sporty, w innych sklepach vipera itp.
Ja wodą nie myję twarzy od wielu lat,bo mi strasznie ściąga skórę

To się nie liczy,załatwione po znajomości
Kuleżanka kupiła mi żel ale mi się tak nieee chceee z nim bawić ale będzie trzeba. Ino w kremy ostatnio inwestuję - może to za duże słowo bo i tak kosztują ze 20 zeta - żeby nawilżały i miały jakiś filtr. A kolorówka, mój boszz, jakieś starocie nieznanej firmy ciągle zużywam ale póki parchów nie dostałam na oczach to chyba dobrze...

, ale wolę wywalić to to na perfumy... jak tylko te 3stówy se uzbieram)

Mam nadzieję,że byłeś grzeczny i nie spaliłeś za sobą wszystkich mostów