|
|
#2161 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXV
Poniekąd ja
Bo jak się wymeteoruję to niby nabieram połysku ale cienie, sińce, krosty oczywiście jak były tak są a pędzel tylko mi wymazuje korektor. Do Meteorów to trza mieć idealną cerę żeby robiły wrażenie... Ale same w sobie fajne tylko ja felerna.
|
|
|
|
#2162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, po co jeszcze żyję, no mógłby już ten koniec świata dla mnie nadejść Robota, chłopy, rodzina - jest, to jest, nie ma to nie ma. Jeść, pić, pachnieć i bawić się - no to mnie jeszcze interesuje i trzyma.Mi się życie ogólnie nie podoba, ja chcę wysiąść Szit, zrobiłam sobie na fejsie jakis durny Quiz - Czy spotkasz swojego księcia? Wynik: Ulubiony Aktor / Piosenkarz / Hrabia Jest taki tylko jeden! Pomysl - od razu wiesz, o kogo chodzi! Najprawdopodobniej mieszka w innym panstwie z zona oraz trojka dzieci i nigdy go nie spotkasz Żyć nie umierać ![]() I tym optymistycznym akcentem kończeu i idę spać ![]() Cytat:
Dla mnie "róż" to jest różowe cuś do paćkania na policzkach, a np. brązowe cienie, to: jasnobrązowe, średnie i ciemnobrązowe ![]() Jestem kolorówkowym zacofańcem Jak kiedyś miałąm kupowac cienie, to sobie zrobiłam listę potrzebnych kolorów i mi wyszło, że jakieś 8-10 cieni absolutnie mi do szczęścia wystarczy jak widze w jakimś sklepie np. 20 granatowych cieni, to tylko kręćką i oczopląsu dostaję i goopieję )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-21 o 21:56 |
||
|
|
|
#2163 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() No fakt, organiczne kremiszcza to tak średnio jeśli chodzi o ceny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja
|
||||
|
|
|
#2164 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ha! a u nas nie chcą rejestrowac do innego chyab ze kto umierajacy ...a nie kazdy jest taki bezczel jak mój TZ....ostatnio kazał sie zarejestrować do innej lekarki...a babka w rejestracji mu mówi zeby w takim razie zmienił deklaracje ..a TZ do niej ze zanim zmieni to musi wszystkich przetestować ale te stare baby w rejestracji lecą na wszystkich facetów ponizej 50 tki....a na babki fukają ![]() Cytat:
ale ja nie mam talentu do chodzenia po lekarzach..nie wiem co, jak ,gdzie do kogo..jestem jak dziecko we mgle........ Cytat:
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym mają talc w składzie i mnie zagulowywały po paru użyciach ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-03-21 o 22:02 |
||
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() papa
|
|
#2169 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tego właśnie zazdraszczam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oprócz grubych oud mam jeszcze na wymianę parę innych rzeczy Ale widzę, że większość to pisze, że zadowolona na KWC Tylko czy aby na pewno?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2170 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Też Frombork ![]() Zresztą nie macie wrażenia, że nam się rodzynek ostatnio podejrzanie często oddala wieczorami od kompa ![]() Pewnie na schadzki w krzaczorach nad zalewem wybywa ![]() Albo uczęszcza na kurs "100 rzeczy, o których nie miałeś pojęcia,że możesz zrobić z klamką" ![]() Cytat:
Odświeżam sobie Wiedźminy ![]() "– Placek w dzwonki. – Mała kupa w kule! – Grał król w kule, przesrał koszulę. Dubel w listki! – Gwint! – Nie śpij, Caleb. Dubel z gwintem był! Co licytujesz? – Duża kupa w dzwonki! – Akces. Haaa! I co? Nikt nie gwintuje? Dudy w miech, synkowie? – Wistujesz, Varda. Percival, jeszcze raz do niego mrugniesz, to cię tak pieprznę w oczodół, że do zimy nie pomrugasz. – Niżnik. – Panna! – Wyżnikiem po niej! Panna wydymanna! Biję i ha, ha, jeszcze serca mam, na czarną godzinę ukryte! Niżnik, krayżka, kralka... – I trumfem po niej! Kto nie ściąga kozery, ten jest cztery litery. I w kule! Aha, Zoltan? Tum cię w miętkie trafił! – Widzieliście go, gnoma pieprzonego. Ech, wziąłbym pałę... "
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Avek z Fallouta?
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2174 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jutro będziemy w Grupie D. ![]() Cytat:
![]() w skrócie: u mojego Profesora pokazałam obrazki wiadome- Panią z Pieskiem, Red z Kotami i Flo z Bassetem - i uślyszałam "Brawo, Justynko, to właściwa droga"- to najsurowszy znany mi recenzent, więc rozumiecie- aż prawie pofrunęłam A potem u gina też w porzo kontrola ok Więc wszystko byłoby fajnie, gdyby nie W., który kolejny raz zostawił flaszkę i wyjechał , a teraz przywiożł ze sobą znad morza spiryt rozrobiony z wodą w butelce od wody i Gucio się tego napił, przez długi czas się w ogóle nie ruszał... - a takie były już przeprawy, bo to pierwsza zasada postępowiania- nie ma flachy w zasięgu alkoholika, choćby nie wiem ile czasu nie pił - i W. o tym wie i się zgadza, no niepoważny jestTeoretycznie powinniśmy robić co innego, ale skoncentruję się na wyrywaniu nóg z d...y
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
A ten z kolei wdzięczny utwór nie wiedzieć czemu kojarzy mi się z Mają
![]() "Nie dziwota, że są harde urodziwe panie Wszak im drzewo wynioślejsze, tym trudniej wleźć na nie. Wżdy i z panną, i ze drzewem kto nie kiep poradzi Trzeba owszem wziąć i zerżnąć, no i po zawadzie. "
|
#2176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2177 | ||
|
Zakorzenienie
|
e tam, jeszcze gorzej
![]() niech się ta zima ✂✂✂ana wreszcie kończy!!!!!!!!!! Nic mi sie nie kce, wszystko mnie w✂✂✂✂ia i nie mam na nic ochoty - tylko jeść i spać, jeść i spać I zimno mii i źle ![]() Cytat:
Cytat:
niedoczekanie, no... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-21 o 22:20 |
||
|
|
|
#2178 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lekarza w necie nigdy nie szukałam - zawsze podpytywałam rodziny i znajomych, albo lekarza rodzinnego - którego poleca i do których poradni mam iść się wypytywać o terminy wizyt, zabiegi. fakt, większość nie chce wypisywać skierowań do specjalistów i na droższe badania - ale da się ich przycisnąć
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Kurza dupa, ale mnie naszła nagła chcica............
![]() ...........na prażynki Takie PRL-owskie, które dziecięciem będąc jadłam, popijane przez słomkę oranżadą w woreczku...
|
|
|
|
#2183 |
|
BAN stały
|
O ✂✂✂✂a.
Klub, ten z Trentem Reznorem, zamknęli... Więc, Kameno, nie wiem, co z tym Rozzem, co miał być za dwa tygodnie. W ogóle teraz nie wiem, co z moimi sobotami. Koniec rumakowania. |
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc - tak szybko zleciało co nie?
![]() Cytat:
to te same stare prażynki |
|
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wykończona
Ledwo na oczy patrzę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mi dzwoniło, ale jak widać nie w tym kościele Branoc |
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Ju i gratuluję i przytulam i piszę PW
|
|
|
|
#2188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2189 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to też dobra wiadomość Cytat:
![]() oby się już nigdy więcej nie przytrafiło. Cytat:
Cytat:
jest uleczalne - wystarczy chcieć i zmienić podejście, nabrać dystansu, skoncentrować się czymś poza sobą etc... i życie od razu staje się łatwiejsze i przyjemniejsze....
|
||||
|
|
|
#2190 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ich nie pytam
Cytat:
![]() ves zrobiłaś mi poniedziałek A może on coś z jakąś myszką (od komputera Cytat:
Cytat:
bo zasłużył no ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Maju czy to nie jest tak, że np pogoda to jedna z Twoich wymówek, by czegoś nie zrobić? Jeden z pretekstów by pomarudzić? Ja jak coś chce to mam pogodę w dooopie, pogoda jest ostatnim czynnikiem, który miałby mi uniemożliwić np wyjście do knajpy Ja staram się zrozumieć, że komuś może się coś nie chcieć w zimie - jeden raz czy drugi, ale cały czas? W lato na pewno będziesz miała jakąś inną wymówkę Weno nie marudź, bo Cię kopnę w ten zadek i polecisz, aż się w Finlandii znajdziesz, tam dopiero będziesz miała zimną zimę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

Bo jak się wymeteoruję to niby nabieram połysku ale cienie, sińce, krosty oczywiście jak były tak są a pędzel tylko mi wymazuje korektor. Do Meteorów to trza mieć idealną cerę żeby robiły wrażenie... Ale same w sobie fajne tylko ja felerna.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)
strach sie bać - to zmień deklaracje i ój
- a takie były już przeprawy, bo to pierwsza zasada postępowiania- nie ma flachy w zasięgu alkoholika, choćby nie wiem ile czasu nie pił - i W. o tym wie i się zgadza, no niepoważny jest