|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
![]() Zabuszowałam w starych SB jeszcze na moment. Zmykam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zimą za zimno latem za gorąco Ma w dupie facetów ale ciągle o nich mówi![]() Kurna - nie idę spać. Nerwa mam.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2194 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjmę na klatem - rozmiar B wiec nic mi nie będzie ![]() ja tymczasem jakgdyby nigdy nic gotuje fasolówkę na kolację - ot kcica - |
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Ty nie masz o czym pisać?
Przez Cię mi też się przypomniało toto woreczkowe, smaka mi robi ![]() ![]() ![]() Ale na czyje? Może popatrz na jakieś inne oczy i poczujesz się lepiej ![]() ![]() To pałą go
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2198 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko dopiero za miesiąc , bo nam obecnie osiedlową Biedronę upgrejdują...
|
|
|
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Wam za głaski - tak byłam dziś spięta, że dopiero teraz sobie przypominam całą rozmowę z Profesorem. Tzn wiedziałam, że badziewia mu nie pokazuję, ale byłam ciekawa, czy nie będzie mówił o "taniej dekoracyjności" czy czymś takim- a tymczasem powiedział też na koniec "Gratuluję, dzwoń, co się będzie działo" nogi powyrywane. Uff.
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć powtarzam nci tak mnei nie kołysze jak O.... 23.40 Lektor na tvp 1 ( tak juz widzę te pytania sarkastyczne "no dobrze, ale we jakim filmie? " - fto widział ? - nie wiem czemu lubię Winslet i czemu Flo nie pisze co w tiviku musiałąm sama sprawdzać - cza aktualizować newsletter czy so?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-21 o 23:00 |
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio mój Obiekt zaniknął. Wcięło go normalnie
|
|
|
#2203 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jajka to ZUO
Zjadłam jajecznicę z jednego jajeczka i teraz mi brzuch na....rza
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pamiętasz "ciepłe lody"? Takie megasłodkie, niedobre, w starawych, nie chrupiących wafelkach? Kurna, jakie to było dobre...! |
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mina ekspedientek jak 30letnia kobita wchodzi i kupuje miski - paczek 2 Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-21 o 23:04 |
|
|
|
|
#2206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łooooo, pamiętam ten smak, pamiętam! Tzn. nie natknęłam się nigdy.....Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-03-21 o 23:09 |
||
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na fejsie czytałam, że będzie - jedna Wizażanka podrzuca ciekawsze pozycje
|
|
|
|
|
#2208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
som pyszne i zdrowe, to na pewno wina tuszczu na którym robiłaś jajecznicę albo dodatków...a nie jajeczek..... Nie mów tak o jajeczkach...
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w obronie jajeczek tera podstępem cza Cie wywołać |
|
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skarbku, ja swoja! Mam pastę jajczaną w lodówie
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-03-21 o 23:17 |
|
|
|
|
#2211 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O W. już po jesieni jest ![]() Cytat:
Pogrubione -> Pamiętam, ale te lody już mniej lubiłam Pamiętam Donalda, Turbo i Kukuruku czy coś takiego Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-21 o 23:21 |
|||
|
|
|
#2212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
Specjalnie na życzenie Flo wrzucam nogi z za krótkimi legginsami i wiejskom mini. Jakość słaba to i dobrze
|
|
|
|
#2214 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
otóż... no ten... tego... ekhem, ekhem... widoki na wolne dwa łóżka na oddziale najwcześniej pod koniec października A może Świecie n/W? ![]() I tu jest klu całego sytuacyjnego dramatu ![]() Aż tak żem się nie szczaskau, ażeby aż nad Kaszuby zaleciało Cytat:
![]() A co to fogle za pytanie? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Były też takie różowe, z posypką jakąś? ![]() --- W kwestii odkurzalniczej - w zeszłym tygodniu zanabyliśmy polecanego tutaj niejednokrotnie Syriusa 1900 W z turboszczotą (za całe 390zł), i spisuje się (odpukać) na medal Chyba mnie jadłowstręt dopadł
|
|||||||
|
|
|
#2215 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tylko na kogo wszyscy są udani w tej przychodni ![]() Cytat:
![]() jak w pysk strzelił o maji ![]() ![]() Cytat:
fłasnie problem jest w tym ze ja nie stont moja mam jak z nami latała to tez pocztą pantoflową sie wywiadywała poza tym w małym miescie to w kazdej specjalizacji jest 1 dobry lekarz i wiadomo który to.......a tu nie mam nikogo do wywiedzenia...w dodatku ci dobrzy krakowscy lekarze są zabardzo wyspecjalizowani kazdy ma jakies hobby i tylko tym sie zajmuje-np chirurg onkolog...bardzo dobry...ale zrobił doktorat ze zmian skórnych i tylko tym sie teraz zajmuje...no i tak jest z wiekszością...no i weź tu znajdź w tym gąszczu lekarza ktory mi ogon naprawi Cytat:
trza było tylko polizac ![]() Cytat:
o fuuuj o bleeeeeeeeee! i takoż prażynki
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-21 o 23:39 |
|||||
|
|
|
#2216 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2217 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Mam chyba nawet gdzieś ten album w czeluściach piwnicy A pamiętacie takie wafle w stylu Princessy, na opakowaniu była narysowana taka dziewczynka z kucykami? Albo coś, co się nazywało Pszczółka bodajże, w formacie niedużej czekolady, i smakowało o tak ---> ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nei Flo - ale masz seksiiiiiiiiiiiiiiii nooogi i pupę - co ty chcesz nic jej nei rób sam seks - wybacz ale nie umiałąbym sie nie gapic - o hesusie świebodziński - toż Gryniek dzis nie zaśnie jak rasowa Pin - bym była chłopem bym cię miała na pulpicie bankowo aha legginsy śa tak samo za krótkie jak nogi Redzi za grube i fogle olać legginsy |
|
|
|
|
#2219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Może być
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

Ja jak coś chce to mam pogodę w dooopie, pogoda jest ostatnim czynnikiem, który miałby mi uniemożliwić np wyjście do knajpy
W lato na pewno będziesz miała jakąś inną wymówkę 

Też Frombork 

Tzn. nie natknęłam się nigdy.....
som pyszne i zdrowe, to na pewno wina tuszczu na którym robiłaś jajecznicę albo dodatków...a nie jajeczek..... Nie mów tak o jajeczkach...

Sodomia i gomoria! Bezczelność i gańba!