|
|
#2611 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
Było napisane, ale zapomniałam. Nie mogę znaleźć już tej informacjo. Poznaje stronę i nie do końca jeszcze wiem co gdzie tutaj może być
|
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co widzę w strefie można już robić zamówienia na 5
![]() Ale się wściekłam klientka mi dopisała do swojego zamówienia, że też chce te 5 próbek 24K szminki dla siebie, bo ja dawałam im to przetestowania kolorów, chyba zwariowała
|
|
|
|
#2613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz dobra reklama dwa żyłka handlowca trzy dobra bajera ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2616 |
|
Zadomowienie
|
Patrycja11 w COKu jeszcze nie kupisz z K5. Dopiero jak się skończy K4
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2618 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2619 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
brrrr ja osobiście na róż jestem uczulona![]() Cytat:
też jestem zainteresowana bo lubię![]() Dziś zużyłam resztkę kremu z liposomami buuu ![]() a teraz na mnie pora bo i proszę o ciszę nocną i miłego pierwszego dnia wiosny moje Avonówki
|
||
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- czemu lipa ?
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez złoże w czwartek ale chyba tylko swoje zamówienie
zresztą do czwartku zostało jeszcze kilka dni, nie ma co się martwić na zapas
|
#2622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oni chyba te swoje regułki mają zapisane i każdemu wysyłają to samo jak miałam podobną sytuację dotyczącą reklamacji zamówienia to dokładnie taka samą odpowiedź otrzymałam i chyba nawet ta sama osoba mi odpisała
|
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2625 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie też za każdym razem mówią ,że się pomyliłam i tego nie zamawiały i kiedy mają mi to zwrócić ja im mówię ,że to był taki gratis , to się cieszą i dziękują chociaż mam jedną klientkę -koleżankę , która ciągle wydziwia ostatnio z kremem do rak , z pudrem ze za ciemny a teraz mówi ze dobry jest a dziś mi narzeka ze zly odcien podkladu zamowila bo jej Nude z rozswielajacego jest za jasny później znowu jej sie odmieni i będzie mówić że odcień dobry ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:47 ---------- Cytat:
eh chyba sobie jednak daruję ten pierścionek miałam zamówić w trzecim zamówieniu z katalogu 4 , ale nie zamówiłam i chciałam właśnie dopisać do czwartego zamówienia z tego 4 katalogu poczekam aż naprawdę będzie dostępny i wtedy zamówię
|
||
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Mogliby dać nowy podkład w musie
eh, kiedyś był taki w słoiczku, szkoda że nie zamówiłam go na zapas
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2011-03-22 o 00:15 |
|
|
|
#2627 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam kilka zaczętych i używam je zależnie od humoru/pogody lub koloru ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
Cytat:
o właśnie a co do prezentu przeprosinowego dzis otrzymałam odp że na moje konto wprowadzili pr. przeprosinowy [ jak to ja napisałam : " za wprowadzenie mnie w błąd i że czuję się oszukana " ] a moja reklamacja dotyczyła balsamu Ungaro , który miał niby pojemnosc 200 ml a juz po fakcie czyli jak zamowienie mi przyszlo to napisali ze ma 150 , wiec napisałam im co myślę i dostanę prezencik a co , trzeba się upominać ![]() paula600324 ważne ,że dadzą jakiś prezent
|
|||
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz, że ciężko by mi było wybrać. Ale chyba na obecną chwile HL. Mi zapachy często się nudzą dlatego mam ich sporo i co kilka dni schodzę na nowy. Dzisiaj zaczęłam Treselle, bo tak wiosennie i letnio się mi skojarzył, a to w końcu 1 dzień wiosny
Mimo, że bardzo lubię Treselle, to jednak wydaje mi się, że w koło sporo jest podobnych perfum o tej nucie zapachowej. Nato miast HL jest po prostu dla mnie wyjątkowy i na chwilę obecną niepowtarzalny. Osobiśnie nie znam żadnych podobnych perfum. Marzy mi się, aby Avon wypuścił coś w stylu Angel Thierry Mugler - dla mnie to prawdziwy nr 1 |
|
|
|
#2629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hmm a z którego katalogu ona będzie zamawiać? z siódemki, tak? a katalogi dlaczego oglądasz na youtube? przecież taki sposób jest wg mnie niewygodny , bo na filmiku niewyraźne są np kody , nie można przyblizyć strony etc katalogi możesz oglądać np na str Avonu http://www.pl.avon.com/PRSuite/eBroc...pgnYrNr=201106 tu jest na 6kat. ale np 7 bd mogla obejrzeć zmieniając końcówkę z 6 na 7 (ale narazie nie wyswietla siódemki) lub pobierać z neta z naszego wątku katalogowego Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-22 o 01:21 |
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia jak to się zrobiło ale chyba wcisnęłam przez przypadek jakiś klawisz i takie cóś mi się wyświetliło
Wrzucam, może komuś się przyda
|
#2631 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
o pamiętałaś o nas
hehe ja Kryśką zachwycam się ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- fotki Kryśki tzn Torebki Kristina z kat.6 będą jak mmmww777 zrobi zdjęcia )---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
ja mam cerę mieszaną a bezbarwny magix świetnie matował ![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- zakupy z kat. 5 będziesz mogła zrobić w czwartek (bo wtedy rusza właśnie nowy katalog) lub w piątek jeśli będą mieli już wszystko w COKU przygotowane na kat.5 ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
) a jak zależy jej na tym lakierze to może zrób zamówienie z kat.4 na min. 50 zł i wpisz ten lakier i zamówienie będziesz miała wcześniej ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
Kairra ta temperówka z katalogowego to jest Avonowa? chyba jakas dawniejsza wersja? ![]() bo ja zamawiałam jakiś czas temu ( w tym roku) i mam inną ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Cytat:
wystarczy zamówić jeśli ją chcesz ![]() może się komuś przyda info dot. dostępności szamponu oczyszczającego i wody Ungaro różowej , to dostałam taka odpowiedź : Szanowna Konsultantko, Uprzejmie informujemy, że obecnie nie posiadamy produktów o podobnym działaniu i nie planujemy wprowadzenia szamponu oczyszczającego. Jednocześnie informujemy, że wody Ungaro, nie posiadamy w sprzedaży. Pani sugestie przekażemy do odpowiedniego działu. Dziękujemy. No i ciekawe co ten "niby dział" z tym zrobi ![]() poczekamy , zobaczymy
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-22 o 01:29 |
|||||
|
|
|
#2632 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, nie wiecie czy kredki żelowe te co są oznaczone , że do wyczerpania zapasów jeszcze są ( czy są już w brakach), bo chciałam sobie zamówić zieloną i brązową i nie wiem czy jest sens zbierania zamówienia ?
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Ja składam zamówienie w czwartek wieczorem, a nie mam żadnego
Umarłam ze smiechu
|
|
|
|
#2634 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Jolu cos dziwnie ci sie ''cytuje'' moge spytac dlaczego masz inaczej niz my wszystkie???? kazdy ma ta cytowana wypowiedz w takim prostokatnym obramowaniu a ty masz pogrubione??? czy jak chcesz kogos zacytowac to naciskasz ten przycisk co jest pod ta wypowiedzia ''cytuj'' czy jak???
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Cleo80 piekny ten makijaż
Ja jutro 2 kartony, dzisiaj też 2, ale to moich kk, więc nic dla mnie.. |
|
|
|
#2636 |
|
Zadomowienie
|
a no i tak moze sie zdazyc ze sie nie zauwazy
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak wycofali to przerzuciła się na wygładzający mus w sztyfcie i .... też wycofali ![]() może wprowadzą coś podobnego
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2640 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

Ja jeszcze nowych katalogów nie rozniosłam nawet

później znowu jej sie odmieni i będzie mówić że odcień dobry 

(