|
|
#2611 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna XII
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
na jakies konkretne zajecia chodzisz czy tak samej pocwiczyc??
|
#2613 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po przebudzeniu mnie bardzo bolało bo mialam dreszcze z zimna i zaciskały mi sie mięśnie klatki przez to- ale nie każdy tak ma więc to indywidualna sprawa wręcz rzekłabym mniejszości ![]() Złoszczą mnie tak te wlosy że w zasadzie chodzę tylko w spiętych więc nie ma co pokazywać... Ja też się na siłownię wybieram, czekam tylko do końca miesiąca żeby sie ta prawa poprawiana pierś podgoiła. Trzeba wypracować cialko na lato
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2617 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno jednak bym sie zmeczyla na takich tancach ale jednak silownia to powinien byc wycis jak dla mnie ![]() Cytat:
ja jak tylko znajde prace to inwestuje w silownie
|
|
#2619 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jesteście zadowolone ze swoich włosów??
![]() bo moje to chyba potrzebują natychmiast fryzjera, tylko nie wiem czy je podciąć czy znowu pocieniować..bo ostatnio cieniowałam...ale teraz już trochę zarosłam W ogóle to kurde czasami mijam takie dziewczyny na ulicy, włosy wyprostowane, lśniące itd i mega wiatr wieje a ich włosy są mega ułożone nadal, prawie nie drgną..a ja np. jak wyprostuje włosy i w ogóle cudnie ułożę, to wystarczy ze wyjdę na dwór to wyglądam jakbym się nie uczesała i te włosy wywiewa w 5 stron i mam szopę a włosy innych dziewczyn to ledwo drgną...nie wiem jak one to robią, że ich włosy są tak perfekcyjne bo wiadomo ze najłatwiej związać
|
#2620 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moje włosy też mnie wkurzały i były takie bez życia poszłam do fryzjera, trochę cm poszło, wycieniowałam i jestem zadowolona od razu lepiej mi się włosy układają
|
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Witam Was pierwszego dnia wiosny U mnie pogoda rewelacyjna. Słonko za oknem mocno świeci i ma być u mnie dzisiaj 12 stopni. Całe szczęście, że ta zima już dopiega końca. Teraz trzeba troszke zadbać o kondycje i korzystać w pełni z pięknej pogody
|
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() wrocilam znowu i kawkuje i sniadankuje ![]() dalej nie doszłam na solarium musialabym pofarbowac wloski,ale nie ma mi kto pomoc, a ja sama tego nigdy nie robilam haha
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ja już po śniadku Teraz herbatka. Cytat:
Wieczorkiem ide na fitness, a później biegać |
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() świetna pogoda w ogóle mam świetny humor ![]() pomijając to że nie spałam dzisiaj
|
#2625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
humorek się zmieni raz dwa!
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczy magnez i chodzę jak na kręcona do nocy
|
|
#2627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
hejj
ja znowu niedługo do pracy ![]() a ja właśnie myślę stretching taniec brzucha bo tak fajnie w formie zabawy trenować ale pewnie i tak wybiorę siłownię albo basen bo mogę iść kiedy chcę i o której chcę![]() co myslicie o tej kurtce? fajna? http://moda.allegro.pl/pilotka-strad...515407896.html bo chcę sobie kupić jasną kurtkę na wiosnę ![]() a co do włosów ja jestem z moich zadowolona, ale chcę je troszkę podciąć żeby lepiej się układały bo już trudno im dać taką puszystość teraz chodzę w kitce takiej upiętej troszkę wyżej a moje włosy sięgają do pasa ![]() ostatnio ja rozmawiam z koleżanką w pracy i nagle czuję jak ktoś mi przejechał ręką po włosach odwracam się a tam nowa koleżanka "jejuuuu jakie Ty masz śliczne włosy no musiałam ich dotknąć!" hehe
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2011-03-21 o 10:22 |
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
ja mysle co by tu ubrac na przysiege TŻta- w piatek
![]() neheszta, kurtka nie w moim stylu ![]() ale tez bym chciala jakas w jasniejszych kolorach kurtke, mam co prawda jasniutki płaszczyk wiosenny, ale chcialabym cos krotkiego jasnego. Bo mam tylko czarne okrycia w wiekszosci i granatowa skorke. Zastanawiam sie tez jakie buty kupic sobie na wiosne.. taie z wygodniejszych. Ostatnio kupiłam sobie wysokie szpilki czółenka, z ukryta platformą, klasyczne, bez ozdobnikow, brązowe za 19zł |
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie wg mnie jest niby ładna ale coś mi w niej nie pasuje... no dlatego się was pytam
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2632 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i nie wiem czy by mi do stylu pasowalo Cytat:
![]() ale ja musze wszystko na zywo zobaczyc i przymierzyc
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę na pół sportową na pół taką wiecie
trudno mi okreslic nie chce mega eleganckiej bo od tego mam płaszczyk a nie chcę sportowej bo mam od tego inną kurtkę ja chcę taką na codzień a zarazem do adidasów jak i do obcasów ![]() żeby fajnie wyglądała przy jeansach jak i spódniczce |
|
|
|
#2634 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Ja już po obiadku, po ćwiczeniach i za niedługo wybieram się na zakupy A wieczorem muszę się pomasować bańkami ![]() Cytat:
Coś śnieg znikać nie chce ![]() Neheszta mnie kurtka też się nie podoba. Mnie siostra zawsze farbuje
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Tygryska, ja bym trampek chyba jednak nie nosiła. a raczej na pewno nie
ja tam balerinki mysle ze jak zwykle kupie z tych wygodnych, bo szpilek to az za duzo mam-bo nie mam ich gdzie nosic cashmere- ja jutro tez na pewno pojde na solarium dzis była gruntowna depilacja to akurat![]() a,że mnie opalenizna łapie szybko i bezbolesnie... to pojde jutro i w srode i do piatku(przysiegi) sie zbrązowie ![]() Kupiłam sobie własnie biała przewiewną bluzke i chuste-szalik taki cienki w kwiaty ![]() Gdybym miała aparat... |
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
noo i się wyspałam ![]() za 1.5h mam rozmowe o prace, mam nadzieję że nie spóźnię się jak na ostatnią ![]() kawkuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- jem właśnie śniadanie + magnez mam problem, odkąd waże49kg waga leci sama w dół nie wiem co mam zrobić przed chwilą się ważyłam i jest niecałe 47 ![]() wskazówka nie chce iść w górę
|
|
#2638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak ktos mowi zebym nie pytala to sie robi jeszcze ciekawiej a jesz normalnie? masz apetyt?
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy romansowałam właśnie nie mam apetytu rano totalnie(ale się zmuszam), obiady normalnie, a kolacje to mój ulubiony posiłek
|
|
#2640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jaka to praca? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.

a włosy innych dziewczyn to ledwo drgną...nie wiem jak one to robią, że ich włosy są tak perfekcyjne

Coś śnieg znikać nie chce