|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
Superowo!!! Pokazuj co to za suknia Jeśli już pokazywałaś, to soreczki, ja nie widziałam, pewnie mnie jeszcze nie było w tym wątku.... Ciekawe ile Cię to cło wyniesie.... to kiedy się spodziewasz tego listonosza??? Jak dostałaś info z cła to pewnie lada dzień będziesz ją miałaCytat:
I jak mam teraz się pokazać np u chrzestnych, których nie odwiedziłam chyba z 10lat, z zaproszeniem na ślub??? Jak mam jechać z zaproszeniem do ciotek, kuzynek, które widywałam tylko w momencie "nałożenia się" naszych wizyt u Babci??? Nigdy sama nie pojechałam konkretnie odwiedzić kogokolwiek z nich....(i vice versa...) Odwiedzałam tylko Babcię.... Ehh i też sobie to średnio wyobrażam.... Ale jednocześnie nie ma mowy, by mimo wszystko, kogoś NIE zaprosić.... Więc nie jesteś dziwna , nie tylko Ty tak masz, jak widzisz....No, chyba, że obie jesteśmy dziwne ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Ci bardzo za wszystkie bardzo pomocne informacje Cytat:
Pokazuj, pokazuj!!!!...BIAŁYM MICHAŁKIEM???????? A cóż to za cudo???? UWIELLLLLLBIAM MICHAŁKI!!!!!!!! Ale o białych jeszcze nie słyszałam..........z jakiej to firmy????Mmm...pychota Osobiście odradzam tylko jeden rodzaj ptasiego mleczka....WEDLOWSKIE Z GALARETKĄ!!!!! OHYDA!!!!!! ![]() ... A dodam, że ja też niestety jestem łakomczuchem na wszelkiego rodzaju słodkości ...jak My to mówimy, taka ze mnie "słodka dupa"Oooooo....moja kolej dopiero w maju, ale Ty już chwal się co fajnego upolowałyście z Mamą w Polandii Jestem ciekawa. Może coś i dla mnie okaze się pozycją wartą zwrócenia uwagi podczas mojego pobytu w PL ![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle....bo była mowa o butach już....że niby jak ślubne to białe, a jak białe to ślubne bla bla bla....A jak Wam się podoba ten nowy trend z bucikami na ślub jednak w jakimś "żywym" kolorze? Np. zielonym czy czerwonym? ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- haha ![]() BTW ja też jestem fanką S&C ![]() ![]() ![]()
|
|||||
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
gregiatym razem poszłam spać
A michalki białe są firmy wawel
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
kindziulindzia
nena1984 jak juz będziesz miala kiecuszkę, to obowiązkowo fota ląduje na forum ![]() białe michałki sa the best i przegryzać na zmiane mieszanką marcepanową ![]() |
|
|
|
#3724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brydzia pisałam juz do niego, cennik dostałam więc wiem co i jak. Ceny takie same jak mój fotograf nad którym się zastanawiam, ale jeszcze nie wiem, na którego się zdecydować
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ja tam łakomczuchem nie jestem na słodycze ale odkąd jestem na diecie opędzlowała bym coś ;p ale daję radę ;p
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam dylemat:
Czy mogę mieć dwóch świadków? Mam tylko brata a wiadomo że rolą świadka ze strony PM jest pomoc w trakcie wesela (poprawianie fryzury, makijażu itp.) dlatego chciałam poprosić dziewczynę brata żeby była świadkową a brat byłyby drugim świadkiem. Czy w kościele mogą stać przy mnie dwie osoby? co o tym sądzicie?
|
|
|
|
#3727 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 --------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- łał zawielocytowałam ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam porabiacie dzisiaj?
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
(kicia) dlaczego wstajesz tak wcześnie myślałam że idziesz do pracy czy coś a ty nadaj na wizażu??
|
#3730 |
|
Wtajemniczenie
|
ja to dziś chyba nic nie porabiam...
wczoraj wysprzątałąm kuchnię na cacy,a dziś mi się nic nie chce robić, tylko ogarnę w domu cokolwiek ale do tego też sie nie mogę zebrać
|
|
|
|
#3731 |
|
Zadomowienie
|
Ja muszę dzisiaj mojego psiaka poczesać bo jest taka piękna pogoda, że aż żal nie wykorzystać
Fajny byłby rowerek jednak nie mam z kim pojeździć :/
|
|
#3732 |
|
Raczkowanie
|
TŻ jednak chce full opcję z całym zespołem, mówi że sam za to zapłaci, więc niech płaci ile chce
![]() Ojjj sukienka jest absolutnie cudowna, w jaskrawym koralowym kolorze, ale na zdjęciach wychodzi różowa. Ładnie mi się komponuje z ciepłą karnacją. Nigdzie w necie nie znalazłam jej zdjęcia, babka w sklepie mówiła że dopiero co ją przywieźli, jakaś nowa kolekcja. Wrzucam więc swoją skromną osobę w niej, sorki za jakość, zdjęcie robione komórką w przymierzalni: 20110321024.jpg TŻ mówi że jakaś dziwna teraz ta moda że sukienki taki wielki zad robią, ale Mu wytłumaczyłam że to się nazywa bombka Do tego kupiłam w Deichmanie za grosze zwykłe czarne szpilki, obcas 9,5 cm:20110321025.jpg20110321026.jpg Edytowane przez bahari Czas edycji: 2011-03-22 o 10:36 |
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
u mnie dzisiaj pieknie świeci słoneczko do ego mój tz juro bedzię juz wnocy przy mnieibyza prosze bardzo stronka z serialami -> http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ ps. uważaj to grozi uzależnieniem
|
#3734 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję gregia
ostatnio jak dopadłam "Pamiętniki Wampirów" to obejrzałam 2 sezony w 3 dni najgorsze dla mnie były te limity... ;/ ale jak był limit to ściągałam w tym czasie na komputer serial i tak pękły 2 sezony
|
|
|
|
#3735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3737 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widze juz w kolejnym wpisie, ze slub bedziecie mieli w małopolsce. To tak jak i my. A zdradzisz gdzie? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3738 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam rozumieć,że od swojej strony chcesz dwóch śiwadków??? natomiast twój TŻ ma świadka??? bo nie wiem jak to pytanie zrozumieć więc pisze tak jak zrozumiałam hehe ![]() Więc jeśli Ty ze swojej strony chcesz miec dwóch świadków to wątpię żeby w kościele "oboje" stali koło Ciebie zawsze jest tak ze siedzi świadek od strony Młodej i świadek od strony Młodego aa jeżeli Ty chcesz zaangażować w to dwie osoby to nie wchodzi to w role zeby oboje siedzieli koło Ciebie .. brata możesz posadzić w pierwszej ławce ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- bahari sukieneczka świetna
05.06.2010 - ![]() 04.08.2012 - g. 16:00
|
||
|
|
|
#3739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A nie dziwię Ci się, że chcesz ją założyc bo śliczna ta sukienka, muszę poszukać czegoś przynajmniej o fasonie podobnym.
|
|
|
|
|
#3740 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.asos.com/Asos/Asos-Waiste...t=-1&clr=Coral Ale bliżej jednak do Lipstick Pink. ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- No ale w każdym razie do panieńskiego zostało jeszcze kilka tygodni, więc może jeszcze coś wymyślę. |
||
|
|
|
#3741 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do Twojej sukieneczki to moim zdaniem to Twoja decyzja czy pójdziesz w tej samej sukience na Weselicho Moim zdaniem nie ma w tym nic złego to tylko ludzie przesadzaja ze powinno się iść w czymś innym (wymysły ludzi) ![]() widocznie maja za dużo pieniędzy ha ha ha Ja spotkałam się z takim przypadkiem,że dziewczyny na paniejskim i na weselu były w tych samych sukienkach
|
|
|
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
BTW tak patrzę na to moje zdjęcie i zastanawiam się nad tym jaką fryzurę sobie wymyślić na swój ślub. Zostawić taką długość jak jest czy zapuszczać? Upięte czy rozpuszczone? Strasznie podoba mi się idea asymetrycznego warkocza ale nie wiem czy coś takiego pasuje na ślub:
warkocz.jpg Edytowane przez bahari Czas edycji: 2011-03-22 o 11:55 |
|
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem zostawiłam otwartą poszłam na zajęcia i dopiero teraz zauważyłam właśnie siedzę u koleżanki i pijemy herbatkę
|
|
#3744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale do sierpnia przyszłego roku coś tam na pewno urośnie aa co do Twoich włosków jak piszesz ze podoba Ci się warkocz to mozesz pomyśleć nad czymś podobnym hmmmmm np pokrecone włosy i upięte na bok tak jak ten warkocz
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Wtajemniczenie
|
powiedzcie mi czy jak Wy ogladacie te seriale to też włącza Wam sie limit czy coś wykupujecie?? i oglądacie non stop bez limitu???
|
|
|
|
#3746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Obejrzałam koło 40 odcinków z limitem i daję rade
|
|
#3748 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jasne, że to Twoja decyzja i nie zamierzam się do niej wtrącać. Ja bym jednak na Twoim miejscu zapytała którejś z koleżanek czy nie mogą Ci pożyczyć jakiegoś fajnego stroju. Ja często wymieniałam się z koleżankami sukienkami na rózne okazje
|
||
|
|
|
#3749 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlansie i mi szkoda kasy
![]() dlatego pytam
|
|
|
|
#3750 | |||||
|
Rozeznanie
|
Mmmm....to właśnie z tej firmy uwielbiamy michałki....
![]() Cytat:
Ja byłam na basenie i siłowni w niedzielę....i tak właśnie postanowiłam kupić karnet ![]() Cytat:
Bo mam dwie bardzo dobre psiapsióły....i boję się jak zareaguje jedna, jak o świadkowanie poproszę tę drugą..... ![]() To zrozumiałe, że chciałabyś poprosić swojego jedynego brata, a jednocześnie bardziej pomocna byłaby Ci kobieta... Ja Ci poradzę tak: weź na świadka brata, będzie to dla niego coś ważnego. W kościele może stać przy Tobie tylko jedna osoba. Ale tak naprawdę w samym kościele nie będziesz ani tańczyła ani nic takiego nie będziesz robiła, co by mogło naruszyć make-up czy coś pochrzanić z sukienką/welonem. Niech dziewczyna brata pomoże Ci w domu, przy samych przygotowaniach- tak jak już dziewczyny pisały, pewnie i tak będą ze sobą cały czas, więc i w domu mogą Ci pomagać oboje I przed samym wejściem do kościoła, też niech dziewczyna brata się upewni, że wszystko z Tobą OK i wtedy, na czas mszy, odda Cię pod skrzydła swojego mężczyzny.... Chyba, że Twój TŻ nie ma świadka, to pogadajcie, że może fajnie byłoby żeby świadkowała Wam para? Tak było u siostry mojego TŻa. Wraz ze swoim przyszłym mężem, poprosili na świadka mojego TŻa, jako brata przyszłej PM, oraz mnie na świadkową, jako Jego narzeczoną I tym oto sposobem- mój TŻ pomagał JEMU, a ja siostrze TŻ.Cytat:
Ale Ci dobrze, nie musisz się martwić o żadne siłownie czy diety Sukieneczka bardzo fajna, do tego, wydaje mi się, że widać kolorek koralowy Ostry kolor tonujesz czarnymi dodatkami- pasek, buty- bardzo dobrze![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

Superowo!!! Pokazuj co to za suknia
Jeśli już pokazywałaś, to soreczki, ja nie widziałam, pewnie mnie jeszcze nie było w tym wątku.... Ciekawe ile Cię to cło wyniesie....
to kiedy się spodziewasz tego listonosza??? Jak dostałaś info z cła to pewnie lada dzień będziesz ją miała
, nie tylko Ty tak masz, jak widzisz....No, chyba, że obie jesteśmy dziwne 
A cóż to za cudo???? UWIELLLLLLBIAM MICHAŁKI!!!!!!!!

i przegryzać na zmiane mieszanką marcepanową
skierowała mnie na badania i na testy na prolaktynę w sobotę rano więc potulnie zrobiłam morfologię, cukier i ten test pomijam już fakt że musieli mnie kuć dwa razy bo tyle krwi było potrzeba
no i wyszło że mam jajniki policystyczne co nie jest dobrą wiadomością