|
|
#2281 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXV
red-umarłam
ale z jednym sie zgadzam Cytat:
tez bym tak wolała, zwłaszcza jesli kredyt hipoteczny a pieniądzee dobrze zainwestowane...
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wpuszczać do domu więcej
|
|
#2283 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale nie chce spłacać bo nie.---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Argh, wróciła i mówi, że idzie bo o czym ma ze mną rozmawiać, o farbach do włosów? Nie, lepiej ponarzekajmy, że teściom się powodzi. |
|
|
|
|
#2284 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Fogle to doszłam do wniosku że pasowałoby do mnie zaopatrywanie się w dobra materialne na zasadzie jak w prl-u...
Czekam sobie cierpliwie na mieszkanko albo lodówkę czy odkurzacz i przydzielają mi konkretnie a ja akceptuję z całym dobrodziejstwem inwentarza.. A nie wybieranie, wybrzydzanie, decydowanie a na końcu i tak wyrzuty że mogłam wybrać lepiej
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Red, mama wymietła ![]() ale dziwaczy no, w cienżarne dziecko wnerwia, to nie jest dobre
|
|
#2286 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2287 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2288 | ||
|
BAN stały
|
Dobry!
Wbijam się na obiad! ![]() Nie chcę Cię namawiać do zua, ale to nie jest głupi pomysł ![]() I K. siostrę/brata mieć będzie (Polly, Ciebie to też się tyczy) ![]() Cytat:
A jeśli miałbym robić, to też self made, bez żadnych torebkowych ulepszaczy (chociaż jakieś 0,5 h temu dostrzegłem sosy sałatkowe Knorra w szufladzie i od razu przez mą głowę myśl przebiegła "Ha! Marynata do mięsa a'la Rejcz i Jej Mama") Aaaa... jak niedyskretne to loooz ![]() Cytat:
--- Ale pogoda (aura ) za oknem |
||
|
|
|
#2289 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nom, jaja + sałata = Cytat:
najbardziej by mnie dobiło to narzekanie że inni mają lepiej, taa, każdy tak może narzekać bo w sumie zawsze znajdzie się ktoś kto jest bogatszy, chudszy, piękniejszy, bardziej kochany, itd... o no paczcie, a myślałam że to tylko ja tak ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i nie wiedzieć z jakiej mańki wszystkie posiłki są robione pod niego, a jak człowiek powie, że nie chce, bo nie lubi i zje coś innego (a nie tłuste miencho 3 razy dziennie) to jezd darcie, eech ![]() Ale mi się zachciało spaghetti naleśników z dżemerem i ryżu z sosem wczoraj w sklepie z 5 minut stałam przed półką z nutella i walczyłam ze sobą, żeby nie kupić, bo bym zjadła cały słoiczek od razu Nalesniki albo kanapka z nutellą ![]() A zamniast tego ide te sffoje zielska parzyć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-22 o 12:56 |
||
|
|
|
#2291 | |
|
BAN stały
|
Ty mnie tu z zaskoczenia podejść nie próbuj
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2292 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też właśnie piję pokrzywę. |
||
|
|
|
#2293 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ale z jakiego zaskoczenia? sam napisałeś że to niegłupie..
i weź tu chciej dopsz dla kogoś ![]()
|
|
|
|
#2294 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie mama jest po stronie taty - gotuje to co jemu pasuje i się na mnie drom razem jak nie chceu ![]() Ostatnio była awantura, jak rano nie chciałam jajek na miękko, że leń! że niewdzięczna bo jej zrobić śniadanie i jeszcze wybrzydza! A przecież powtarzam jej od kilku lat, że jajek na miękko nie tknę, bo mi po tym wypływającym żółtku potem niedopsz i rzygać mi się chce pół dnia Z tego samego powodu od kilku lat nie próbuję ciasta na surowo - co dziwne, bo jak byłam mała, to nałogowo oblizywałam pałkę i czepaczkę i nigdy nic mię nie było ![]() śmierdzi ![]() dopsz chociaż, że w smaku jest znośna, to trza zatkac noc i szybko siup! do dna
|
|
#2296 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
(poważnie).
|
|
|
|
|
#2297 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesu Betty zrobiłaś mi wtorek ![]() jestem fanką tego co po domu chodzi szczerbaty, a prorezkę zakłada tylko na wyjścia
|
|
|
#2299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żem sie uśmiechła - mimo ze ni huhu przez wtrętne choróbsko skorzystać z pogody nie mogę - ale mimo to ![]() no tak - jednak jestem chuopem Cytat:
ale ja też - i to babcia nam dawała - bo w sumie u niej sie wychowalam - tak se mysle czasem to byl z niej niezły kierownik - mam wrazenei ze wszystko grało ajk w zegarku - suuuuper wspomnienia - brutalne sceny z kuzynami, krew pot i łzy - ach to był czas dobra piknie leniwo a ja mam zpaierdzielankowy tydzień na sekretarke jest 765 wysłanych ofert az tyle kobit szuka takiej pracy w regionie to jest masakiera
|
||
|
|
|
#2300 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie powaliłą rodzinka razem grzebiąca w palcach u stóp podczas zawziętej dyskusji
|
|
|
#2301 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja z herbat i ziółek lubię tylko czarną, czerwoną i miętę. Całą reszta mi nie smakuje i jeśli już piję, to dla działania, a nie przyjemności
![]() (łącznie z zieloną, która jest dla mnie bez smaku i białą, która smakuje jak rozwodniona zielona, choć trudno w to uwierzyć )Cytat:
tylko ja mam mączno-makaronowo-ryżowo-pierogowo-mleczno-czekoladowy ![]() Najchętniej bym się żywiła naleśnikami, budyniem, czekoladą, spaghetti z sosem, makaronem z truskawkami, ryżem z sosem, ciastami z budyniem i kajmakiem, pierogami i knedlami ![]() Only ![]() A to wszystko co lubię zwykle tuczące Cytat:
![]() Jak ze sto lat temu w chacie kmiotów normalnie ![]() ciekawe kto od tego wyłysiał ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-22 o 13:49 |
|||
|
|
|
#2302 |
|
Nindżopesz
|
A mi się podoba ten mąż co się spuszcza do skarpety.
|
|
|
|
#2303 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no fłasnie ja sie cały czas zastanawiam czy dobrze zinterpretowałam słowa tej laski
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2305 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
I kto to mówi?
![]() Maju, nie będziesz jak dr House, tylko jak teściowa Red- tyle, że marudzić będziesz komu innemu Idę się pakować i pryskam stąd
|
#2308 |
|
Wtajemniczenie
|
Ju a gdzie uciekasz
|
|
#2309 |
|
Nindżopesz
|
Śffiente słowa, śffiente!
|
|
|
|
#2310 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie fiedziauam, w końcu żeńska póeć jestem, nie?
![]() fogle ziółka to jedne z moich ulubionych picióf
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

Ale nie chce spłacać bo nie.

- juz od dawna - czyt od kiedy zobaczyłąm go na fixie kamis albo co - ale nie robie z fixa ino samemu
i ryżu z sosem

- i to babcia nam dawała - bo w sumie u niej sie wychowalam - tak se mysle czasem to byl z niej niezły kierownik - mam wrazenei ze wszystko grało ajk w zegarku - suuuuper wspomnienia - brutalne sceny z kuzynami, krew pot i łzy - ach to był czas
az tyle kobit szuka takiej pracy w regionie to jest masakiera