|
|
#1081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Cytat:
![]() Bede na Ciebie czekac |
|
|
|
|
#1082 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie mogę Wam dać takich używanych, musimy zrobić zamówienie nie nowe
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
O Jezu
Mam nadzieję, że telenowelę o podróży czas zakończyć, dziękuję, że mnie wspierałyście w tak trudnym dla mnie czasie i wyszukiwałyście połączenia, ale sprawa się - mam nadzieję - wyjaśniła, jadę jednak z Panem Transportem z tablicy AGH dziś wieczorem. Ale o ten Hrubieszów i tak zapytam ![]() A co do tych miękkich pędzli z Essence z różową końcówką, co niby są wprowadzone do stałej oferty (bo z kimś o tym rozmawiałam, na pewno z gg) - są tylko te małe, do różu, do pudru nie ma
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
40 ?
![]() jeszcze były w D. w Tesco na Kapelance
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1086 |
|
Copyraptor
|
Mądra Cholera po szkodzie
chyba nie muszę roztaczać przed wami wizji pobojowiska które tu jest...
|
|
|
|
#1087 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() a też mam takie górki i dołki w okolicach bioder, ale nie zawsze miałam (na pewno nie tak wyraźnie) dopiero odkąd mi się przytyło Cytat:
![]() Cytat:
super ![]() a ja przy okazji zakupów spożywczych robiłam szybki przegląd wiosennej kolekcji w sklepach... no i oczywiście nigdzie nie ma tego czego mi się zachciało ![]() wszędzie tylko wyblakłe beże, róże, brązy... ewentualnie styl marynarski, granaty, biel, czerwień. a mi się zachciało bluzek i wiosennych sukienek w intensywnej, trawkowej zieleni albo mocnym niebieskim.... widziała któraś gdzieś? ![]() ps. kurier z bielizną ma przyjść koło 17, a jutro odbiorę paczkę w której będzie też spódnica dla M-ki (tak myślę że to to ) ps.2. czy ktoś chce 50g Tandoori Masala z Helfy? http://www.helfy.pl/tandoori-masala-...awa-orientalna
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-03-22 o 14:12 |
|||
|
|
|
#1088 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Dziewczyny z zamówienia kuferkowo-kosmetycznego,
Sprzedawca zadeklarował nam zniżkę -10% przy następnych zakupach
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiencja super
![]() Albo na zajęcia w czwartek?
|
#1090 |
|
Pani Buka
|
Monika, jestem na weekend w domu
Jutro jeszcze nie wiem jak sobie zorganizuję dzień, ale prawdopodobnie idę na wykład o 13:15 (albo nie ), potem muszę coś zjeść i załatwić na Rynku, a potem od 16:45 do 19:00 znowu siedzę na uczelni. W czwartek nie wybieram się do centrum raczej, w piątek będę dostępna na Mickiewicza-Piłsudskiego ok. 10 rano. Chce któraś odebrać coś swojego ode mnie w takim razie?
|
#1091 | |
|
Wtajemniczenie
|
39
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Copyraptor
|
Nieszczęście zawsze boli mniej jak ktoś też cierpi
|
|
|
|
#1093 |
|
Nie depcze krokusów
|
Zwal na kota...
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 18go jest chemia. A ostatnie matury pisemne są 22-go, w końcu trochę tych przedmiotów jest. ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
i uwielbiam Amber Tamblyn )
|
|
|
#1096 |
|
Copyraptor
|
"To kot nie wyszorował podłogi w kuchni, kazałam mu dwa dni temu!"
|
|
|
|
#1097 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
"
|
|
|
#1098 |
|
Raczkowanie
|
Ale że ja? Ja mam dobre serce po prostu, pakuje co stworzyłam & nazbierałam z różnych źródeł i się dzielę z ludźmi. Wiem jak to życie ułatwia, zwłaszcza tym pracującym ^^ A pozostałym krakowiankom kłaniam sie, Asia jestem Cholerka mnie molestowała, cobym się na wątku zameldowała, reklamuje Was, ze hej!A propos - jasne, że wykup stolik na konwencie. Każda obecna kobieta będzie cię oblegać, a pewnie i paru skruszonych samców zechce się zaopatrzyć w dary przebłagalne dla swoich kobiet, które zostawili w domu na rzecz kumpli
|
|
|
|
#1099 | |
|
Copyraptor
|
"A tak w ogóle, to ten sos pomidorowy też ona rozchlapała!"
Cytat:
będą tam piszczeć niczym nastolatki na widok Bibera. I niesamowite, że się w końcu przemogłaś
|
|
|
|
|
#1100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaraz się biorę za pranie. Chociaż pogoda taka ładna, może by okna umyć... ? Może ja za rok się też wybiorę, akurat powinnam wyrobić pudło zakładek do tego czasu, a mangowo-anime wzory u mnie zalegają na dysku. Jak uzbieram kasę po świętach jajkowych to zamawiam więcej kanwy ^^ |
|
|
|
|
#1101 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() Cholerko, to kiedy będziesz w Ikei? bo myślę nad pojemniczkami na przyprawy, 6xM mówiła, że są 4 za 9,99 czy coś. nie byłoby problemu? ![]() o te: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40064702 ps. ciekawa jestem tych breloczków warcraftowych
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-03-22 o 16:03 |
|
|
|
|
#1102 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
I wpadaj do mnie! Ciastka trzeba zagnieść, podłogę zawsze można umyć drugi raz, balkon taki usyfiony...Cytat:
do Ikei pewnie zajadę wyjeżdżając, bo jak w niedzielę wracam, to różnie bywa - mogę wracać po zamknięciu I trochę żartuję, ale może zrobiłabym jakieś breloczki w kształcie tych zwierzaczków na których można jeździć. Coś kojarzę, że Twój TŻ grał? Mogłabyś go poprosić, żeby mi powiedział jakie tam te stworki są najpopularniejsze? ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- A, no i w sumie Ci nie odpowiedziałam |
||
|
|
|
#1103 |
|
Pani Buka
|
spoko
jeżeli chodzi o postacie to TŻ mówi, że popularne są gnomy (KLIK i KLIK - ja jestem fanką tych różowych kucyków a to coś na czym się jeździ to ponoć popularne np: KLIK i w wersji takiej, jaką mogłabyś ulepić - KLIK i oprócz tego uroczy gryfon KLIK. możesz się też zainspirować jakimś tam bossem KLIK... eee.. no dobra, tyle mi podyktował a mówi że z takich małych stworzonek które biegają za postaciami to nic nie jest bardzo charakterystyczne, bo jest ich duuużo.
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-03-22 o 16:29 |
|
|
|
#1104 |
|
Copyraptor
|
O, ok
I super! Pomyślę nad tym lwem i gryfonem, idealnie mi pasują podziękuj TŻ.---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Rejected, masz niepowtarzalną szansę załapać się na pierwsze zamówienie do dziś wieczorem, więc akurat masz wymówkę żeby się nie uczyć, tylko przeglądać:http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14258027 |
|
|
|
#1105 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jeszcze jej nie ma w sklepach, śledzę wątek H&M więc jak będzie to napiszę Cytat:
![]() Muszę sie pochwalić, dzisiaj wykonałam mój 6 skok na spadochronie, z samolotu CASA na pustynię błędowską. Dobrze, że pogoda dopisała |
||
|
|
|
#1106 |
|
Raczkowanie
|
kasiencja - w zeszłym tygodniu wrzucałam drugi semestr
cholerko chciałam ci uświadomić, że jest koniec miesiąca, a ja już dzisiaj kupiłam dużą colę i czekoladę. A w zasadzie kilka. Dosyć wydatów! Ale na ciacha mogem wpaść. Mogę nawet mieszać ciasto, tylko nie każ mi piec czegokolwiek rosnącego, bo zakalec pewniejszy niż kolejny botoks Żylety
|
|
|
|
#1107 |
|
Copyraptor
|
Spokojnie, one mają być tłuste i dobrze w tyłek iść, więc za dużo nie rosną. A jak wyjdzie zakalec, to się powie, że tak miało być, po ciastkach nikt nie pozna
![]() Zapominam o ludzkich końcach miesiąca, bo moje wypadają 15ego ![]() Ej i co, wysprzątałam mieszkanie na błysk, a jego nie ma! |
|
|
|
#1108 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mistrzyni - super! Fajnie tak sobie poskakać wiosną
Z jakiej wysokości? Jak się leciało?
|
|
#1109 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Nie wiem, czy to, że Tomek po poznaniu mnie proponuje mi zakupy w bieliźniarskim mam uznać za komplement czy obelgę...w każdym razie Misiek mówi, że jakby co, to możemy dostać 10% zniżki na cały asortyment koronka.pl, intymnie.com - 15% rabatu na kolekcję producenta monaco , Intymna.pl - 10% rabatu na BOCCARA, 5% rabatu na stroje kąpielowe (nie dotyczy wyprzedażowych i się rabaty nie łączą). I w tagomago.pl 5% zniżki na wszystko (perfumy i kosmetyki). |
|
|
|
|
#1110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=yl5_e...eature=related Na 400 m troszkę zimniej ale adrenalinka robi swoje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

chyba nie muszę roztaczać przed wami wizji pobojowiska które tu jest...