|
|
#2311 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
A w sobotę była idealna okazja, właśnie a propos pustek, niby była Gotho., ale nawet eventa na fb nie zrobili, zero reklamy i niestety - przyszło parę osób na krzyż... Totalna stypa. Pewnie gwóźdź do trumny.
|
|
|
|
|
#2312 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wolę herbę albo mleko Cytat:
![]() tez nie szartowałam jak pisałam rok temu wiosną, że czekanie na CP było jedynym sensem mojego życia. Ale wszyscy wiedzą lepiej - bo od 3 miesięcy nie mam roboty i w domu siedzeu, to teraz nagle marudzę, straciłam chęć i sens co mi się wyfdaje trochę dziwne, bo od roku nie zmieniłąm swojego podejścia co do bezsensu życia, facetów, ani przez zeszłą zimę na żadne imprezy nie jeździłam, bo mi się nie chciało (i nadal nie chce, skoro jedyną imprezą w pobliżu jest dyskoteka, a te klimaty mnie nudzą już od jakiś 2-3 lat nimożebnie ), i miałąm wciąż te same problemy z rodzicami, ale widocznie to teraz tylko mi odbija ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-22 o 14:41 |
||
|
|
|
#2314 | |||
|
Zakorzenienie
|
To może tasakiem go ? ![]() ![]() Cytat:
![]() To się nazywa alkoholizm Oszczegam tylko, że nie na wszystkich to tak działa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Żeby udaru nie dostać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-22 o 14:40 |
|||
|
|
|
#2315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam jak parę lat temu pojechałam pierwszy raz na turniej rycerski, to potem chciałam wstąpić do jakiegoś bractwa Zauroczyli mnie strasznie Stroje, miecze, strzelanie z łuku podczas jazdy na kuniu (bez skojarzeń ![]() Cytat:
Pogrubione to na pewno od Mai podchwyciła ![]() Nie znają się ? Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2316 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
moja dobra kumpelka właśnie urodziła syna, Eryka
|
|
#2318 | ||
|
Zakorzenienie
|
na mnie też się darli, ale i tak na dworze łaziłam i nic mi nie było, a wręcz przeciwnie - czułam się świetnie jak nigdy ![]() (udar? ze 3-4 lata temu koleżanka mnie wyciągnęła w niedzielę na wiejskie zawody strażackie nuda kompletna, ale potem miałyśmy na jakąś pizzę albo lody do miasta skoczyć, to się dałam namówić. pamiętam, że było w cieniu +34 stopnie, to założyłam bialy top i krótkie, szerokie lniane spodenki. A tam wiejska rewia mody - z połowa panien wystrojone w obcisłe bluzeczki na ramiączkach w jakies modne wtedy wzory i długie dżinsy )Cytat:
Wojciech Kusiak "Rycerze średniowiecznej Europy łacińskiej" Ale nawet nie zaczęłam czytać, muszeu suwak se w kurtce wszyć i dłubię nad nim od rana ![]() Cytat:
Eryk Wiking?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-22 o 14:51 |
||
|
|
|
#2319 |
|
Nindżopesz
|
Skoro oboje byliście stałymi bywalcami to trza było podpytać o niego barmana
![]() Chyba nie ![]() Nie śmiejcie się z Mai bo jak nadejdzie lato i upały to ja zacznę zrzędzić i złorzeczyć - nienawidzę gorąca, nienawidzę no! Smrodu w komunikacji i ogólnie smrodu, siódmych potów spływających po tyłku, problemu co na siebie włożyć, spływającego pudru... długo tak mogę
|
|
|
|
#2320 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2321 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Jade dzis na szmateks haha
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), żadnej miejskiej komunikacji, za to kawał łąki koło domu i za stodołą, tylko się klapnąć i leżeć cały dzień, grzejąc się w słońcu A już najlepiej, jak starzy gdzieś pojadą na cały dzień - siedzę na słońcu i wpierniczam wielkie pudło lodów (i nic więcej przez cały dzień poza lodami i owocami z krzaka )esuu, jaka ja wtedy jestem happy, jak mi dobrze, ach ![]() Puder... po co puder? za stodołą? a problemu siódmych potów nie ma - siadam na krzesełku z książką w miejscu, gdzie jest przewiewnie,więc się ze mnie nie leje, bo wiatr z pól mnie chłodzi ![]() edit: ja chcę lata!!!!! w tyłku mam te wiosny-srosny z ich marnymi dziesięcioma stopniami, ja chcę upału Nienawidzę zimna! Nienawidzęęęę!!!!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-22 o 15:01 |
|
|
|
|
#2323 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas nigdy tak nie było Cytat:
Dziś się dowiedziałam, że koleżanka, która ponad 3 lata nie pracowała w ogóle, nagle odkąd synek poszedł do przedszkola pracuje, praktycznie z dnia na dzień. Bardzo dobrze, że poszła do pracy Cytat:
![]() Mój małż też czasem marudzi, że on chce mięso (ale tylko czasem, jak jest głodny to zje co jest ![]() ![]() Nie ubieraj się w ogóle ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-22 o 15:05 |
|||||
|
|
|
#2324 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Kurcze, muszę rozgryźć skład szamponu i odżywki Ktoś się zna...?
|
|
|
|
|
#2325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az się człowiekowi czasem w głowie kręci jak wchodzi zgrzany z dwora, a na korytarzu zimno i cimno ![]() Ale ostrzegam, że zimą jest w ch**a zimno, jak są mrozy, to 15 stopni w moim pokoju to maksymalna temperatura Cytat:
|
|
#2326 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a moj małz wie ze jak se sam nie zrobi to miensa nie bedzie
![]() , albo produkuje 7 litrów napakowanego bigosu ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- a fogle to wymysliłam szybkie i pyszne danie na lato -zimny kubek-zupa kefirowa :do kefiru 400 ml wkrawamy 1 gotowanego ziemniaczka, dodajemy zioła w proszku, albo pieprz, czy tam sól albo szczypiorek or łotewer-zamieszujemy i zjadamy
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-22 o 15:24 |
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ffstyć sieu ![]() Nie wiesz, że męszczyzna ciężko pracuje na chleb i trza mu robić to, co se zażyczy? I jeszcze naszykować sztućce, nalać zupy i postawić przed nosem? ![]() A gospodyni je na końcu, najpierw musi domownikom albo gościom nałożyć i zaczekać, czy im starczy, a wtedy może sobie nakładać i zjeść (o ile oczywiście podczas gości ma czas zjeść, zamiast latać w tę i we wtę i podawać, kroić,nalewać, podczas gdy szanowny małżon będzie siedzieć cały czas za stołem i pić flachę za flachą )
|
|
#2328 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() No właśnie wątek jest ale nie znalazłam tego, czego szukam. Poszukam jeszcze raz
|
|
|
|
|
#2329 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
od szykowania sztućców i noszenia talerzy mam dziecko , a małżowi w sumie często robięcos o czym nawet nie wiem ze chce , no ale to przyjemne widziec ze sie cieszy jak dziecko ze dobre papu będzie ,w sumie oboje mamy tak mało czasu ze staramy sie realizować temat wyzywienia na ile kto może ![]() zreszta proponowałam małzowi ze rzuce prace,bede lezec,pachniec i gotowac a wieczorem mu sie oddawac-niech tylko zacznie zarabiać ze 3 razy tyle co teraz....ale jakos nie chciał
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-22 o 15:29 |
|
|
|
|
#2330 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
mam nadzieję że ni zrobią remontu wewnętrza ![]() kurde, 1ego kwietnia miałam iść na RD&K, 2giego na Rozza, 15tego na Joannę muszę poszukać info czy coś z tego gdzieś indziej może będzie..bo już miałam wiosenne plany wychodzenia częstszego do NM i może poznania jakichś ludziuff ![]() pfffff, foch czy to było wystarczająco żeńskie? ![]() Wikinga? ![]() Cytat:
powodzonka, czego się śmieje?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2331 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Spoko, jeżeli faktycznie od 1.04 znów otworzą, to te wszystkie imprezy będą Niech tylko spróbują zamalować Iana........ ![]() Co do pogrubionego: chodzę do nm regularnie od pół roku i niezbyt poznałam ludziuff
|
|
|
|
|
#2332 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ciekawe czy cos kupie? pewnie dzieckowi jak zawsze
dzieckowych jest duzo fajnych
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeść mi się chce
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-22 o 15:50 |
|
|
|
|
#2334 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() co do ludziuff, jak kiedyś byłam tam sama to o dziwo udało mi się poznać jedną laskę, więc nie wykluczam poznania kogoś jeszcze gdybym zaczęła bywać częściej, wszystkiego byłam w NM ze 6 razy..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i jeszcze za tatusia, bo w szoku jest strasznym to udanych łowów życzę ta pani ma 39 lat i to jej pierworodny, więc brawa zasłużone ![]() Cytat:
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Red ![]() Flo, złóż moje gratulacje ![]() Polly, ja też się wybieram wkrótce ![]() A dzisiaj znów na kariokie
|
|
|
|
#2337 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak to mawia sie u nas w ciemnych kręgach szyderców " no cóż, trudno"
![]() nie bić - szart tak po prawdzie to gratulacje i powodzenia - jakies szczegóły dla Redzi ? Cytat:
no dyć ja szukam ale znaleź ni umie - znajomosci ot tak sie nie znajdują - wszystkie tak na prawdę poruszone jzu dawno - nie ma - kazdy ma córke, syna, zięcia i innych do wykarmienia - czyt wciścia do pracy - zostaąłm sama na placu boju - i nie marudzeu - tak po prostu jest i ja z tym faktem jestem pogodzona od dawna i nie widze w nim nic nadzwyczajnego i dziwnego Cytat:
jesssssu zaś lecem |
||
|
|
|
#2338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O taka wizja to mi się podoba Ale ni mom ani stodoły, ani łąki, ani ogrodu Cytat:
Ja tyż Cytat:
![]() No to Tatuńko nie szokować się tylko I Żonie trochę przynieś
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2339 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko w gospodarstwie (a tata w gospodarstwie i we własnym warsztacie, więc co oni wiedzą o pracy u kogoś, myślą, że praca w biurze to hop-siup taka lekka, łatwa i przyjemna, nigdy nie mieli styczności ze stresem ani zmęczeniem psychicznym i im się nie wytłumaczyło, że przez kilka lat wracałam z warszawy zrypana jak koń po westernie, bo przecież "po czym jesteś zmęczona? przecież ty nic fizycznie nie robisz!" ech, szkoda się z nimi w dyskusje wdawać, olać tylko )I nie wiem już czy mnie plecy bolą od roboty, czy zawiało mnie, bo wiało mi po plecach (mimo puchowej kamizelki), a się zgrzałam ![]() Idę robić kolację, placki dzisiaj, to zjem 2 albo 3 małe placki z marmoladą, co za rozpusta jee
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-22 o 18:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

co mi się wyfdaje trochę dziwne, bo od roku nie zmieniłąm swojego podejścia co do bezsensu życia, facetów, ani przez zeszłą zimę na żadne imprezy nie jeździłam, bo mi się nie chciało (i nadal nie chce, skoro jedyną imprezą w pobliżu jest dyskoteka, a te klimaty mnie nudzą już od jakiś 2-3 lat nimożebnie
), i miałąm wciąż te same problemy z rodzicami, ale widocznie to teraz tylko mi odbija 

)

(i nic więcej przez cały dzień poza lodami i owocami z krzaka 

I Żonie trochę przynieś