Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-22, 14:54   #2761
musso4
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
cudowna jest!niewiemw koncu ktora;(
zawsze możesz kupić dwie torebki
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 14:56   #2762
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
[/COLOR]
bierz, tegoroczną wiosną rządzi multikolor
hehehe mam ja na liscie od dluzszego czasu i pewnie nadszedl jej moment
Akurat musialam wyrzucic inna zolta torbe bo juz mi sie wyswiechtala na amen.
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 14:57   #2763
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

hehe ci kurierzy to chyba nie bardzo patrzą na to jakim nazwiskiem się podpisujemy odbierała moja mama podpisała się swoim nawziskiem a na monitorowaniu paczki piszę że podpisano moim nazwiskiem

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 14:59   #2764
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
hehe ci kurierzy to chyba nie bardzo patrzą na to jakim nazwiskiem się podpisujemy odbierała moja mama podpisała się swoim nawziskiem a na monitorowaniu paczki piszę że podpisano moim nazwiskiem
a ja podpisuje swoim, a na stronie ups zupełnie inne, chyba żle przeczytali owszem piszę niewyraźnie ale bez przesady
Stary 2011-03-22, 14:59   #2765
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Co Ty tak kusisz wszystkich na te torebki :p
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:02   #2766
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
Właśnietez zastanawiam sie, jak to robią. Ja czasami mam butelki nie do konca zużytych wod, to wtedy psikam tymi resztkami.
Właśnie tez szukałam próbek Reare Gold i BLACK SUEDE, dla klientki, bo najpierw chciała przetestować. Patrze na formularz i tez ich nie widzę....

Powiem, Wam też, że czasami ten nasz kochany Wizaż, nie wychodzi nam konsultantkom na dobre, chodzi mi o wątek katalogowy. Do czego pije? Otóż, właśnie przed chwila dzwoniłam do klientki powiedzieć jej właśnie, ze nie ma próbek Golda, a ona na to, że nie szkodzi... To ona będzie chciała całą wode za 4,90zł, którą bede miała w ofercie. Ja jej tłumacze, że to oferta tylko dla konsultantek i to po spełnieniu kilku wymogów (o czym dobrze wiedziała), a ona mi na to, że wie, ale przecież ja mam tyle wód, ze po co mi jeszcze jedna?! A poza tym, bedzie jeszcze przecież biżu... Bo ona własnie sprawdzała na necie . Ja jej na to, że oczywiscie, i że JA skorzystam z tej oferty, ale czułam sie taka zarzenowana, normalnie mi koparka opadła. Do tej pory czuje niesmak....

Mam jeszcze pytanie do trenujących, chce zamówić nowy podkład mineralny z demo 05, czy któraś z Was go ma? I jak się sprawuje?
to ciekawa jestem czy zamawia na 250zł zapytaj niech na tyle zamowi wtedy zobaczymy co powie!tez mi sie to nie podoba, ale kazdy ma wglad na net;(

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

dlatego na takich forach nie powinno się pisać o wysokościach upustu i wrzucać naszego formularza zamówień, bo potem klientka powie "ale Pani ma aż 40% upustu, to może sprzeda mi Pani trochę taniej" szczególnie, że klientki w swoim miemaniu myślą, że my mamy masę zamówień i przekraczamy ten najwyższy próg bez problemu zapewne na nic zda się tłumaczenie - trzeba zachęcać, żeby sama się zapisała i zobaczyła, jak to "łatwo"

wogóle to na wielu innych portalach fora typowe dla konsultantek sa forami zamkniętymi moderator weryfikuje nr personalny itp. i wówczas ma się dostęp do tego forum
a to nasze jest ogólnie dostępne, bo również z myślą o klientkach, które chcą si podpytać o produkty

popieram takie cos by sie przyadło!
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:03   #2767
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Co Ty tak kusisz wszystkich na te torebki :p
akurat jest temat torebek ja jak bardzo nie mogę się zdecydować to biorę obie rzeczy, ostatnio zastanawiałam się czy brać torebkę czy biżuterię, żeby nie przekroczyć pewnej kwoty, a skończyło się że wzięłam to i to, każdy i tak sam decyduje co kupić, na siłę nie wciskam
Stary 2011-03-22, 15:03   #2768
angie_910108
Raczkowanie

niektóre klientki myślą że dostajemy tony darmowych kosemtyków.... żenada. Swoją drogą to bezczelna ...
angie_910108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:03   #2769
domisia1944
Zadomowienie

GG do domisia1944

Dziewczyny jesli juz zamowilam z kat. 05 w ubieglym tyg. kurierem to kiedy moze przyjsc paczka Jutro pewnie dopiero zafakturują wiec pewnie w czwartek ?

domisia1944 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:04   #2770
angie_910108
Raczkowanie

a myślicie że jak nie zdążą zafakturowac wpłaty to uwzglądnią mojego maila z potwierdzeniem zapłaty z banku?
angie_910108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:04   #2771
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domisia1944 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jesli juz zamowilam z kat. 05 w ubieglym tyg. kurierem to kiedy moze przyjsc paczka Jutro pewnie dopiero zafakturują wiec pewnie w czwartek ?
28 marca
Stary 2011-03-22, 15:04   #2772
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Szanowna Konsultantko,

W nawiązaniu do Pana e-maila informujemy, że pierścionek Beatrice rozmiar 8
będzie dostępny od 06.03.2011 roku. Po tym czasie będzie dołączany do zamówień
Konsultantów. Wcześniej jest niedostępny.
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:05   #2773
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
Kairra ta temperówka z katalogowego to jest Avonowa? chyba jakas dawniejsza wersja?
bo ja zamawiałam jakiś czas temu ( w tym roku) i mam inną
Tak, temperówka z katalogowego jest Avonowa
Ale ja też ją kupiłam jakiś czas temu, tzn.ponad 2 lata temu

I się pewnie wyjaśniło, dlaczego Sheryl tu pisała, że jej temperówka nie ostrzy kredek Big Colour - widocznie mamy inne temperówki, a nie kredki
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:07   #2774
domisia1944
Zadomowienie

GG do domisia1944

Uuuu dopiero 28

domisia1944 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:11   #2775
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość

Powiem, Wam też, że czasami ten nasz kochany Wizaż, nie wychodzi nam konsultantkom na dobre, chodzi mi o wątek katalogowy. Do czego pije? Otóż, właśnie przed chwila dzwoniłam do klientki powiedzieć jej właśnie, ze nie ma próbek Golda, a ona na to, że nie szkodzi... To ona będzie chciała całą wode za 4,90zł, którą bede miała w ofercie. Ja jej tłumacze, że to oferta tylko dla konsultantek i to po spełnieniu kilku wymogów (o czym dobrze wiedziała), a ona mi na to, że wie, ale przecież ja mam tyle wód, ze po co mi jeszcze jedna?! A poza tym, bedzie jeszcze przecież biżu... Bo ona własnie sprawdzała na necie . Ja jej na to, że oczywiscie, i że JA skorzystam z tej oferty, ale czułam sie taka zarzenowana, normalnie mi koparka opadła. Do tej pory czuje niesmak....

ale bezczelna..! powiedz jej że jak taka mądra niech sama zostanie KK.. i zobaczy czy to tak łatwo ja już bym nie chciała mieć takiej klientki , podziękowałabym jej za współpracę i niech szuka innej KK Tobie może trochę wartość zamówień spadnie czy coś ale będziesz miała problem z głowy

powiem Wam że od dawna , zanim nie byłam KK czytałam poprzednie części forum i dużo rzeczy wiedziałam więc nasze klientki owszem czytają to co piszemy i mają wgląd niestety do wszystkiego oprócz strefy
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:12   #2776
patrysina
patrysina

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
ja póki co studiuję więc jedynie rozprowadzam wśród koleżanek z mojej wsi i na uczelni ale wiadomo tam tez konsultantki no i jeszcze w rodzinie chłopaka, a że ma siostrę, szwagierkę, mamę, mame szwagierki... to też coś z tego jest :p
ostatnio porozdawałam kilka tych minikatalogów z 5, zobaczymy co z tego wyjdzie i mam jeszcze jakieś ulotki to też zamierzam rozdać w okolicy.

ja zawsze składam zamówienie na 1 termin i na dostawę regularną więc też katalogi mam wcześniej niż obowiązują ale nie tak szybko jak Ty xD
to mini katalogi są do katalogu 5 czy dopiero przychodzą z zamówieniem z katalogu 5 pytam bo ja nie dostałam na razie żadnych minikatalogów, a teraz będę składać za moment zam z katalogu 5?
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:13   #2777
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
udało mi się zredukować moje zamówienie z prawie tysiaka do niecałych 2 stówek wykreśliłam z listy rzeczy, które mogę zamówić później lub wcale

to gratuluję ja nadal nie mam swojej ostatecznej wersji zamówienia hehe
Stary 2011-03-22, 15:29   #2778
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
to gratuluję ja nadal nie mam swojej ostatecznej wersji zamówienia hehe
Ja już mam
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:29   #2779
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
no tak jesli bylaby kasa;(
Stary 2011-03-22, 15:31   #2780
katniewojt
Zakorzenienie

Pan Paczkowy jeszcze do mnie nie zawitał
Stary 2011-03-22, 15:41   #2781
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
co do torebke to chce sobie jakkas kupic ale niewiem jaka;( najpierw chcialam abigail, pozniej carmina, niewiem bo jeszcze nigdy zadnje nie mialam z avonu;( i decyzja trudna
a ja mam prawie kazda z avonu
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:46   #2782
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Powiedz jej, ze to sa twoje wzorniki i jak chce dla siebie to moze je zamowic za (tu podaj cene). odechce jej sie :p.
Lub np za kazde wydane 30zl dasz jej probke czy cos takiego.
Powiedziałam jej, że nie ma w ogóle takiej możliwości, ponieważ to są moje testery więcej nie zamawiam, bo nie mam takiej potrzeby, wyjechała na mnie, że ona chce dwie, ale nie zamówi dwóch bo wg niej za drogo. Nie będę jej zamawiać, bo jak raz się zgodzę to będę musiała zawsze, a zamówienia to ona zazwyczaj ma na jakieś 20-30 zł

A za to inna klientka zawsze mi przy zamówieniu mówiła, że na all jest taniej, ale bierze u mnie, co właściwie oznaczało, że chce jakiś gratis, z których zawsze była niezadowolona, więc jej podziekowałam

A co do klientki od wody za 4,90 to ja bym jej sprzedała tą wodę tylko za cenę katalogową, bez przesady, że ciągle, któraś tylko żąda.
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:46   #2783
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez L i l a q Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Mam problem
Wczoraj wieczorem złożyłam sobie zamówienie z 5, dzisiaj wchodzę sprawdzić czy mi już zafakturowali i na którego mam dostawę, a tu moje zamówienie "zniknęło" ponieważ kasa za poprzednią fakturę nie doszły jeszcze na konto Avonu.
Przed chwilą weszłam jeszcze raz na stronkę, moja wymagana płatność jest już 0 zł, a więc chcę jeszcze raz złożyć tamto zamówienie... Czy oni mi go nie zdublują?
oj kobietko a nie jest przypadkiem tak ze to zamowienie nigdzie ci nie zginelo tylko dokladnie poszukaj daj zakladke historia zamowien i tam trzeba przedzial katalogow zmienic bo jest on automatycznie nastawiony jeszcze na kat 4 wiec jak dasz przedzial od k4 do k5 to tam powinno widniec twoje zamowienie SPRAWDZ SOBIE
Stary 2011-03-22, 15:47   #2784
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja podpisuje swoim, a na stronie ups zupełnie inne, chyba żle przeczytali owszem piszę niewyraźnie ale bez przesady
he ja mam w nazwisku literkę Ł a na naklejce jest zawsze L i podpisuję się z Ł a na mailu od UPS i tak jest L albo w ogóle inne nazwisko nie wiem jak oni to wpisują
Stary 2011-03-22, 15:53   #2785
katniewojt
Zakorzenienie

Przyjechał Pan Paczkowy
Uwaga, uwaga! Mój prezent przeprosinowy to miniszampon do włosów farbowanych Mamuśka takiego używa, więc jest zadowolona
Wreszcie mam Beatrice Mógłby być ciut mniejszy, bo chciałam, żeby udawał obrączkę, ale boję się, że jak bardzo będę machać ręką to zleci... Ale za to na środkowy palec lewej ręki pasuje idealnie
Stary 2011-03-22, 15:54   #2786
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
a ja mam prawie kazda z avonu
wow niezle ja tam wszystkich nie chce ale mnie nie stac;(
szkoda ze nie ma wiekszych przecen
Stary 2011-03-22, 15:58   #2787
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ja już mam
heh, spoko ja jeszcze dziś się zastanowię i ostateczną swoją listę będę mieć raczej jutro no chyba że jednak w IOS będzie coś ciekawego więc lista może się zmienić do czwartku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-22, 16:03   #2788
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Powiedziałam jej, że nie ma w ogóle takiej możliwości, ponieważ to są moje testery więcej nie zamawiam, bo nie mam takiej potrzeby, wyjechała na mnie, że ona chce dwie, ale nie zamówi dwóch bo wg niej za drogo. Nie będę jej zamawiać, bo jak raz się zgodzę to będę musiała zawsze, a zamówienia to ona zazwyczaj ma na jakieś 20-30 zł

A za to inna klientka zawsze mi przy zamówieniu mówiła, że na all jest taniej, ale bierze u mnie, co właściwie oznaczało, że chce jakiś gratis, z których zawsze była niezadowolona, więc jej podziekowałam

A co do klientki od wody za 4,90 to ja bym jej sprzedała tą wodę tylko za cenę katalogową, bez przesady, że ciągle, któraś tylko żąda.
zwariować można z takimi klientkami
ja to takiej jednej mojej, -która nie zamawia tylko przygląda się zamówieniom i gratisom koleżanek, -i która ciągle docina z boku "ale Ty na nich zarabiasz" mówię - "sama zostań konsultantką i sprawdź sama ile zarobisz jako konsultantka" .. drażni mnie ona bo nie mówi mi tego wprost, tylko własnie przy klientkach .. a to już jej taki podły charakter - tego sie nie zmieni, ale pocieszające w tym jest to że nie tylko ja to widzę, tzn że ona jest podła, ale też koleżanki moje, a w dodatku nawet mąż ja zostawił... No to taki charakter człowieka że nie do wytrzymania wprost
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 16:11   #2789
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

hmmm przyszły mi te perfumy po wstępnym zapoznaniu się mogę stwierdzić iż Secret fantasy może jest i ładny ale dopiero po pewnym czasie , zapach zaczął mi się podobać dopiero po jakiś 2 godzinach od psiknięcia . dodając daremna "zakrętka " jak to w ogóle można nakrętką nazwać . nie wiem co to ma być .

Jet femme holiday pachnie mi jak świeczka na komary nie wiem czy kojarzycie zazwyczaj jest taka żółta i pachnie ohydnie cytrynowo
Tyle w nim wyczuwam , jak dla mnie jest za świezy zapachowo . I pachnie tandetnie . czekam na resse i HL .
Ogólnie jestem zawiedziona .

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-03-22 o 16:12
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 16:16   #2790
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Jet femme holiday pachnie mi jak świeczka na komary nie wiem czy kojarzycie zazwyczaj jest taka żółta i pachnie ohydnie cytrynowo
Tyle w nim wyczuwam , jak dla mnie jest za świezy zapachowo . I pachnie tandetnie . czekam na resse i HL .
Ogólnie jestem zawiedziona .
Moja Mamuśka i ja ich nie lubimy
Przetestowałam właśnie próbkę Treselle. Ładne, ale nie dla mnie Za bardzo kwiatowe, nie lubię takich, bo mnie cały czas drażni mnie zapach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości