|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Trudny orgazm
Taki mam problem, w sumie jednym już sie z wami dzieliłam i w jakiś tam sposób to sie ze sobą wiążę, ale do rzeczy
![]() No więc trudny orgazm, bo w moim przypadku on ma miejsce za każdym stosunkiem. Musze się nieźle namęczyć i w odpowiedni sposób spinać mięśnie pochwy żeby dojsc, i zajmuje mi to dość sporo czasu. Nie jest to przyjemne ponieważ to zbyt długo trwa, po drugie mój partner wiadomo z dwa razy musi skończyć żeby tyle czasu wytrzymać i dać mi też tą możliwość. Jak widzicie nie jest to zbyt romantyczne, bo nie odczuwam prawie zadnej przyjemnosci dopóki przez jakies 20min nie skupie się porządnie na tym spinaniu mięsni. Wiec po kazdym razie ogarnia mnie jakby smutek, bo co to za przyjemnośc..... do tego mam otarte miesca intymne bo za długo to trwa i obwiniam siebie ze on musi sie tak poswiecac a ja wcale nie dochodze z przyjemnosci tylko z zmuszania sie, inaczej nie potrafie chyba ze lechtaczkowy. Jakieś rady i doświadczenia ? pomóżcie
|
|
|
|
|
#2 | |
|
.
|
Dot.: Trudny orgazm
Cytat:
wazne, zeby bylo przyjemnie-> pomyslcie o dluzszej grze wstepnej -> nie mysl tyle o tym orgazmie, nie skupiaj sie na nim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Tak ale inaczej było jak nie wiedziałam ze moge miec ten drugi, a inaczej jest jak okazało sie ze moge. Ale dlaczego musze sie tak nameczyc zeby go miec, powinno chyba byc inaczej
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
A jak to się okazało, że możesz? Bo raczej przez przypadek nie wykonywałaś tego 20minutowego rytuału
Z ciekawości pytam.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Pomóż sobie sama ręką podczas stosunku
ja odkąd odkryłam ten sposób nie mam już żadnych problemów, za każdym razem orgazm, czasem nawet za szybko dlatego muszę się spowalniać
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko tyle ze mi jest osiągnąć trudno nawet orgazm łechtaczkowy, przez co tez mój partner sie zamartwia, pozniej z tego wychodzi kłótnia no i to cała przyjemnosć jaką mam z seksu, nie wiem co robic, jest zle przez to ze nie moge dojsc, moj partner glowi sie i troi ale i tak orgazm nadchodzi raz kiedys, co robic ?
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oprócz łechtaczkowego nawet nie mam pojęcia jak to jest przy innym U nas to ja się dwoję i troję. Jak sobie pomagam i jestem już prawie przed końcem, coś się dzieje (np wbijam mu za bardzo kolano gdzieś, czy za bardzo go naciskam, czy go boli coś tam, czy ja już po prostu nie mam siły do "walki" dalej ) i mi się odechciewa Wtedy się wściekam, jestem sfrustrowana, on kończy i po ptokach ;] Zaraz nieprzyjemna cisza, ja-złość, on-bezradność i czasem przeze mnie też już złość. Bywa, że jakaś wymiana zdań "kłótliwa". I tak ;] Mnie też kosztuje to dużo wysiłku i skupienia :| Z tym skupieniem nejgorzej bo wiem że muszę np konkretne strefy uciskac, dotykac etc a nie da rady się na jednym skupić będąc z nim, co innego sama. Ja już chyba do tego podchodzę "na zimno" i staram się czerpać przyjemność mimo tego, że prawie w ogóle z tym partnerem nie dochodzę
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nie brzmi to zbyt optymistycznie heh
![]() Ja o tym myślę trochę z przymrużeniem oka bo mój właśnie aktuany partner, jest tym z miłości, tym z którym rozumiem się bez słów etc więc może pomniejszam rolę łóżka w tym związku. Kiedyś patrzyłam na to inaczej i może stąd mam czasem obawy czy wszystko tu gra :| |
|
|
|
|
#10 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
To może parę porad technicznych - po pierwsze, Twój partner może maksymalnie przedłużać grę wstępną, pieścić Cię najpierw oralnie albo ręką, to drugie najlepiej z użyciem lubrykantów. Po drugie - może spróbujecie czegoś nowego i nie spróbujesz nakłonić go do zaspokojenia Cię wibratorem? Przetestujesz przynajmniej, ile zajmie Ci dojście tym sposobem
Bardzo przyjemne wibratory znalazłam tutaj - zakup jednego jest w planach urozmaicenia naszego łóżkowego życie, stąd moje zainteresowanie tematem ![]() A po trzecie - tak jak mówiły dziewczyny w postach powyżej - możesz zacząć sama pieścić łechtaczkę już w trakcie stosunku. Większość w ten sposób dochodzi błyskawicznie (czasami zdecydowanie za szybko :/) |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
O ja, dziewczyny, to trochę przerażające, że tak usilnie dążycie do orgazmu, przez co seks zamiast kończyć się uśmiechem (nawet, gdy nie doszłyście), kończy się frustracją i złością u obu partnerów. Tym bym się martwiła, nie brakiem szczytowania.
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już od dawna się nie "napinam" i nie próbuję na siłę bo wiem jaki temperament i upodobania ma mój Partner i wiem, że było by ciężko Akceptuję go jaki jest i akceptuję też naszą sferę łóżkową, zresztą nie raz sami z tego żartujemy że mamy odmiennie Fakt- czasem się może frustruję tym, że ja mam za sobą takie miłe, wariackie, fajne i otwarte doświadczenia a z nim jest inaczej... On ma hmmm, powiedzmy - mniej fantazji ![]() Ale to jaki jest poza tym mi to rekompensuje. Po prostu czasem chciałabym kończyć tak jak On, we dwoje, i tyle
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
a powiedzcie mi jaka pozycja będzie najlepsza żeby sobie samej pomóc ręką oprócz od tyłu?
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przez 20 min tak po prostu zaciskasz miesien kegla?
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
super! jutro wypróbuję :P
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie myślę o tym w kategoriach "problemu" Po prostu tak mam Może dlatego że zaczęłam stosunkowo niedawno i dopiero uczę się czerpać coraz większą przyjemność ze zbliżenia, bo nawet jeśli nie dostanę to i tak mam satysfakcję
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
tylko moj problem polega jeszcze na tym ze w moim lozku wieje nuda, a jak powiem partnerowi zeby wprowadzil cos nowego to ten sie zaraz obraza etc etc nie da sie z nim rozmawiac
|
|
#20 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mniej gadania wiecej dzialania i ciezko zeby sie nie udalo
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam taki problem ,że nie mogę dojść wcale obok faceta , sama(łechtaczkowy) tak ale gdy jest obok to nawet sama nie potrafię.Kocham go nic mnie przed nim nie blokuje w łózko jest mi cudownie mimo to nie dojdę choć jestem bardzo blisko
|
|
|
|
|
#23 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
- dłuższa gra wstępna, niech on cię piesci przed seksem ustami - niech dotyka cię w miejscach erogennych podczas seksu - nie skupiaj się na osiąganiu orgazmu, a na tym, ze jest ci przyjemnie, nie spinaj się i nie wyczekuj go, bo tylko sobie tym szkodzisz i właśnie przez to nie dochodzisz. w seksie nie zawsze chodzi o to zeby miec orgazm, ja tez go za kazdym razem nie mam |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Pomaga świadome rozluźnianie pochwy! Wg mnie problem "nie możności z chiny ludowe dojścia przy facecie" polega na tak dużym podnieceniu, że mięśnie są po prostu bardzo mocno spięte. Orgazm to anatomicznie rzecz biorąc skurcze mięśni znajdujących się w pochwie - jeśli są one na maksa zaciśnięte to po prostu nie mogą się już bardziej skurczyć
trzeba starać się świadomie utrzymać rozluźnienie mięśni (jest to trudne bo one przy podnieceniu same się zaciskają a zresztą to ich zaciskanie sprawia przyjemność ) jeśli opanuje się sztukę trzymania rozluźnionej pochwy mimo wszystko, orgazm przyjdzie. Można też powoli świadomie ściskać mięśnie i rozluźniać na zmianę aż "wpadną w rytm"
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#26 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Mam trochę inny problem z osiąganiem orgazmu... W sumie go nie miałam nigdy - a sama ze sobą nie wiem czy to orgazm (wiem, że to śmiesznie brzmi) po prostu jakiegoś rodzaju spełnienie, przyjemnie ale bez mega odlotu.
Przy pieszczotach, kiedy jest już bardzo blisko i nieziemsko się czuję, mam strasznie spięte mięśnie ud, aż mnie bolą i staje się to nieprzyjemne.. i wtedy zabawa skończona... Czuję się zmęczona i sfrustrowana tym... :/ |
|
|
|
|
#29 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ma, ze odmowi, sam laknie jak chce zmienic pozycje to raczej mu nie mowie: 'wez nozke ta w prawo, ta podnies, poluz ta dlon tutaj tak zebym mogla... o ... tu.. dobra to jedziemy' - to nie twister! biore za chabety i jade kiedys mu bylo ciezko sie przy mnie przelamac - teraz nie ma zadnego lenistwa czy oporu ![]() swoja aktywnoscia zmuszaj jego do aktywnosci a nie sil sie i mecz oczekujac od niego, ze zechce to samo. Masz i bierz a jego to tylko zachwyci. ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Jak czytam takie posty to się zaczynam bać że nie będę miał dziewczyny bo będę beznadziejny w łóżku. Przez takie problemy większe czy mniejsze często nawet małużeństwa się rozpadają bo jedno chce dużo a drugie mało i co wtedy zrobić.
Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2011-03-23 o 21:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

wazne, zeby bylo przyjemnie
Z ciekawości pytam.
tylko tyle ze mi jest osiągnąć trudno nawet orgazm łechtaczkowy, przez co tez mój partner sie zamartwia, pozniej z tego wychodzi kłótnia no i to cała przyjemnosć jaką mam z seksu, nie wiem co robic, jest zle przez to ze nie moge dojsc, moj partner glowi sie i troi ale i tak orgazm nadchodzi raz kiedys, co robic ?

Przez 20 min tak po prostu zaciskasz miesien kegla?