Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-22, 10:52   #691
Rvda88
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
proszę:
co ja jestem dzisiaj od bacików? :P:P

dziewczyno, pomyśl, że nie warto zaprzepaszczać tego co już schudłaś. zamiast grzeszyć spróbuje przejść wcześniej na III fazę, ustabilizuj a potem najwyżej wrócisz do drugiej.
Nie można się poddawać, dieta nie ma męczyć! właśnie to miało być piękne w dukanie - różnorodność, ilość jedzenia, możliwość urozmaicania i motywacja z szybkiego spadku - musisz się pozbyć tego ciśnienia adekwatnie 5tki. Jak 5tka ma być to będzie, w swoim czasie!

cierpliwości i wytrwałości [dla wszystkich!]

btw, chcesz motywacji? pooglądaj zdjęcia dziewcząt. wieczorem może Ci przesle moje, bo podobno są dobre do motywowania :P
Ech, dzięki za baciki Już mi trochę lepiej Próbuję się otrząsnąć z ciśnienia na piątkę, do piątku nie wchodzę już na wagę! I do wyjazdu trzymam II fazę, a potem co ma być, to będzie i przechodzę na III, żeby się w nią wdrożyć i już na święta i weekend majowy mieć "spokój" (tzn. żebym się już przyzwyczaiła do III F i nie rzucała się na wszystko, co mi ładnie zapachnie :P ). Taki jest plan i będę się go trzymać! Dziś na śniadanie zjadłam kawałek sernika, a teraz robię placuszki owsiane, które zjem z cieniutką warstwą "mackowego" keczupu, serkiem wiejskim i oregano, wcześniej lekko zapieczone w mikrofali Przecież na Dukanie jest smacznie, muszę sobie o tym przypomnieć

Cytat:
Napisane przez pocokomunazwa Pokaż wiadomość
Ja dziś pierwszy dzień drugiej fazy. 7 dniowa uderzeniówka dała -2,2 kg. I zmieniła się cyferka z przodu. a dziś pełne szaleństwo. do jajecznicy pomidorek, zupa kalafiorowa hmmm do kotleta (mam zrobione mielone z indyka) zrobię sobie mizerię z wielkiego ogóra i jogurtu
Witamy i trzymamy kciuki Z jakiej wagi startujesz i do jakiej dążyć? Co Ci wyszło z testu Dukana (który, mam nadzieję, zrobiłaś )? Dłuuuga ta uderzeniówka...

Rvda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 10:58   #692
pocokomunazwa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rvda88 Pokaż wiadomość

Witamy i trzymamy kciuki Z jakiej wagi startujesz i do jakiej dążyć? Co Ci wyszło z testu Dukana (który, mam nadzieję, zrobiłaś )? Dłuuuga ta uderzeniówka...
Już dodałam podpis więc z wagą wszystko jasne. Robiłam test Dukana (po angielsku) i właśnie wyszło mi 7 dni. Powinnam stracić w nie 2,5 kg, wiec w sumie nie ma wielkiej różnicy między 2,5 a 2,2. A potem druga faza do początku lipca. Test podał, że idealną wagą będzie 66,3 kg. Sama założyłam wcześniej, ze chcę schudnąć 15 kg, więc wyszło mi wręcz idealnie. Cel jest równe 66 Trzecia faza powinna się jakoś w połowie grudnia zakończyć. Mam to zapisane, ale dokładnie nie pamiętam

http://www.klubkosmetyczny.pl/
pocokomunazwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 10:59   #693
Guniella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miphuhiz Pokaż wiadomość
zobacz jak duzo dziewczyn plynie na III i IV fazie.
Niestety nie ma tak, ze na IV fazie mozesz sie objadac ale wystarczy, ze zrobisz proto czwartek i bedzie ok.
Ale rob jak chcesz
Nie planuję się objadać, planuję zmienić nawyki. Planuję grzecznie Dukać Za pierwszym razem faktycznie trochę sobie odpuściłam za szybko po diecie, za drugim razem pilnowałam się bardzo, ćwiczyłam, ale i tak przytyłam. Podejrzewam, że tabletki anty mi w tym "pomogły". Teraz chcę w końcu osiągnąć sukces i ta dieta wydaje mi się najodpowiedniejsza... Bo nie wiem, czego innego mogłabym jeszcze spróbować.
Stary 2011-03-22, 11:17   #694
d666666
Wtajemniczenie

Melduje sie i ja, po przerwie, ale w trakcie nieobecnosci dukalam jak najbardziej. Pozdrawiam. czy ktos za mna tesknil?:ni e:
No bo mi sie laptop popsul i nie pisalam:roz a:witam wiosennie

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez pauledda Pokaż wiadomość
dzieki

serio serio sama nie wierze.... tyle czasu na to czekalam...
ale czuje sie koszmarnie przy pierwszej dzidzi nie czulam sie tak zle
Gratulacje z opoznionym zaplonem:cmok :
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 11:19   #695
esperaanzaa
Przyczajenie

Hej kobietki słuchajcie mam przepis na pastę jajeczną ale nie mam twarogu jak myslicie czym mogę to zastapic?

wymarzona waga: 74kg
esperaanzaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 11:20   #696
Agatka999
Raczkowanie

Czesc dukanki,
ja tez zdecydowalam sie przejsc na ta popularna dietke, a impulsem do tego byly 2 niewybredne komentarze co do mojej figurki, ktore ostatnio uslyszalam (w tym od TZ : Na prawde przytylas, ale i tak Cie kocham)... Jakbym ja sama tego nie wiedziala, a winne sa lody mövenpick, ktore jadlam w ilosciach nieograniczonych, pyszne ciastka z cukierni i jedzenie po nocy, no i odlozyly mi sie t weglowodany na udach i brzuchu, a tu wiosna idzie, coraz ciezsze ciuszki bedzie sie zakladac, wiec w koncu postanowilam sie zmobilizowac.
Pisze tutaj, bo potrzebuje wsparcia i chce innym w razie takiej potrzeby wsparcia udzielac.
Startowalam z wagi 59 kg (moze to nie duzo, ale na mnie za duzo, bo jestem niska i kazdy nadprogramowy kg widac niestety) i po 2 dniach fazy 1 spadl 1 kg na razie, ale mysle, ze wina jest nadmiar nabialu, teraz dopiero doczytalam, ze nie mozna z tym przesadzac.
Przez 2 dni mialam wieczorami zawroty glowy i jedzenie mi nie smakowalo. Teraz po woli sie przyzwyczajam, ale nie jest latwo. W dodatku moje jedzenie jest monotonne, bo nie jem miesa, wiec zostaja mi ryby, jajka, no i ten nabial w ograniczonych ilosciach.
Nie wiem, ile jeszcze pociagne faze I, bo nie jest mi na niej latwo, bo brakuje mi warzyw, waham sie miedzy 3-5 dniami.
Proteinowe pozdrowionka dla wszystkich dietkujacych
Agatka999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 11:20   #697
pocokomunazwa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez esperaanzaa Pokaż wiadomość
Hej kobietki słuchajcie mam przepis na pastę jajeczną ale nie mam twarogu jak myslicie czym mogę to zastapic?
jogurtem lub serkiem homo?

http://www.klubkosmetyczny.pl/
pocokomunazwa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-22, 11:25   #698
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
Melduje sie i ja, po przerwie, ale w trakcie nieobecnosci dukalam jak najbardziej. Pozdrawiam. czy ktos za mna tesknil?:ni e:

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------
Gratulacje z opoznionym zaplonem:cmok :
Masz szczęście, że grzecznie było.
Stary 2011-03-22, 11:28   #699
Rvda88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatka999 Pokaż wiadomość
C
Nie wiem, ile jeszcze pociagne faze I, bo nie jest mi na niej latwo, bo brakuje mi warzyw, waham sie miedzy 3-5 dniami.
To nie Ty sobie sama ustalasz, ile zrobisz uderzeniówki, tylko robi to za Ciebie Dukan w teście Pierwsza strona tego wątku, najlepiej zrób test francuski, jest do niego tłumaczenie. Bez testu ani rusz

Ile ważyłaś przed dietą, do jakiej wagi zmierzasz, ile masz wzrostu? Książka przeczytana?

Rvda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 11:29   #700
esperaanzaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez pocokomunazwa Pokaż wiadomość
jogurtem lub serkiem homo?
ok Dziękuje

wymarzona waga: 74kg
esperaanzaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 11:42   #701
zonawymarzona
Rozeznanie

a ja wlasnie zjadlam mieso z indyka w sosie plus fasolka szparagowa
mniaaam
zonawymarzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 11:54   #702
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
Ja tęskniłam
Stary 2011-03-22, 11:55   #703
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pauledda Pokaż wiadomość
ja rowniez melduje sie na nowym watku chcialam jeszcze oznajmic ze zostaje na III
d666666 mialas racje jestem taka happy ale czuje sie koszmarnie
pauledda dopiero doczytalam gartulacje i wpadaj do nas informowac na bierzaco trzymam kciuki za dzidzie mam nadzieję, że sie lepiej poczujesz wkrótce..
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 11:58   #704
zabunia3001
Raczkowanie

Witam wszystkie dukanki zazdroszczę wam już tych utraconych kg ja zacznę dukac od 28 wiec trzymajcie za mnie kciuki zeby szlo mi rownie dobrze w gubieniu zbednych kg jak wam

zabunia3001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 12:02   #705
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
ja tesknilam dobrze, że wracaja "stare" twarze

Cytat:
Czesc dukanki,
ja tez zdecydowalam sie przejsc na ta popularna dietke, a impulsem do tego byly 2 niewybredne komentarze co do mojej figurki, ktore ostatnio uslyszalam (w tym od TZ : Na prawde przytylas, ale i tak Cie kocham)... Jakbym ja sama tego nie wiedziala, a winne sa lody mövenpick, ktore jadlam w ilosciach nieograniczonych, pyszne ciastka z cukierni i jedzenie po nocy, no i odlozyly mi sie t weglowodany na udach i brzuchu, a tu wiosna idzie, coraz ciezsze ciuszki bedzie sie zakladac, wiec w koncu postanowilam sie zmobilizowac.
Pisze tutaj, bo potrzebuje wsparcia i chce innym w razie takiej potrzeby wsparcia udzielac.
Startowalam z wagi 59 kg (moze to nie duzo, ale na mnie za duzo, bo jestem niska i kazdy nadprogramowy kg widac niestety) i po 2 dniach fazy 1 spadl 1 kg na razie, ale mysle, ze wina jest nadmiar nabialu, teraz dopiero doczytalam, ze nie mozna z tym przesadzac.
Przez 2 dni mialam wieczorami zawroty glowy i jedzenie mi nie smakowalo. Teraz po woli sie przyzwyczajam, ale nie jest latwo. W dodatku moje jedzenie jest monotonne, bo nie jem miesa, wiec zostaja mi ryby, jajka, no i ten nabial w ograniczonych ilosciach.
ile chcesz schudnąć? ile masz wzrostu? i test to podstawa a nie ile wytrzymasz na U narobisz sobie bigosu takim postepowaniem...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-22, 12:04   #706
karmeelek
Zadomowienie

Pauledda póki co zniknęła na trochę z forum, gdyż ta fasolka zatrzymała się w jajowodzie.... Teraz pewnie powoli dochodzi do siebie. Jeśli nas czytasz - trzymaj się kochana

d666666 - witaj ponownie

zabunia3001 powiedz nam coś więcej o sobie
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 12:11   #707
zabunia3001
Raczkowanie

Dzięki za przyjęcie do grona Jestem studentka III roku, studiuje kosmetologię co bardzo kocham Mam do zrzucenia jakieś 6-7kg ćwiczę ale ciężko mi zgubić zbędne kg bo potrzeba duzo czasu, a slyszalam rozne opinie na temat tej diety ale mimo wszytko chce sprobowac

Stary 2011-03-22, 12:29   #708
Agatka999
Raczkowanie

Dzieki za wskazowki,
przed dieta wazylam 59 kg i mam 157 cm wzrostu...
Posluchalam sie was i zrobilam test ducana i wyszlo, ze moj idealna waga to 53,3 kg, a faza I powinna trwac 3 dni.
Ja teraz wlasnie robie 3 dzien i po dwoch dniach spadl mi 1 kg, ale diete rozpoczelam dzien przed okresem, wiec to mogla byc rownie dobrze, tylko zatrzymana woda, a nie rezultat diety.
Ksiazke przeczytalam jakies pol roku temu, bo wtedy mialam 1. podejscie do tej diety i wytrzymalam wtedy tylko 1 dzien. Dlatego, ze niektore rzeczy od tego czasu zapomnialam, popelnilam taki blad, ze troche przegielam z nabialem, dopiero teraz odswierzylam sobie wiedze.
Dlatego mam watpliwosci, czy te 2 pierwsze dni przeprowadzilam prawidlowo, bo jesli nie- to moze nalezaloby przedluzyc te 3 dni. Mam nadzieje, ze mi ktos cos doradzi, co zrobic w tej sytuacji. W tym celu pisze, co jadlam przez te 2 dni.
Niedziela : 400 ml mleka 0%,
jajecznica z 2 jaj,
1 i 1/2 makreli wedzonej
1 i 1/2 kostki chudego twarogu
500 ml jogurtu 1,5 %
Poniedzialek : 400 ml mleka O%
0.5 makreli wedzonej
1 sledz
1 i 3/4 serka homo nat (razem 900g)
jajecznica z 2 jajek
2 jaja na twardo
plaster lososia
500 g jogurtu nat
No i tam takie rzeczy typu : aromaty, slodziki, cebula, szczypiorek, ogorek konserwowy. Miesa niestety nie jem juz lata, wiec to dla mnie odpada.
Teraz juz doczytalam wszystko i od dzisiaj ograniczam ten nabial.
Odpowie ktos, czy w tej sytuacji mam poprzestac na 3 dniach, czy przedluzyc ze wzgledu na nieprawidlowosc??? Z gory dzieki....

Edytowane przez Agatka999
Czas edycji: 2011-03-22 o 12:32
Stary 2011-03-22, 12:30   #709
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabunia3001 Pokaż wiadomość
Dzięki za przyjęcie do grona Jestem studentka III roku, studiuje kosmetologię co bardzo kocham Mam do zrzucenia jakieś 6-7kg ćwiczę ale ciężko mi zgubić zbędne kg bo potrzeba duzo czasu, a slyszalam rozne opinie na temat tej diety ale mimo wszytko chce sprobowac
A jaki masz wzrost i ile ważysz teraz?
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 12:36   #710
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Pauledda póki co zniknęła na trochę z forum, gdyż ta fasolka zatrzymała się w jajowodzie....
och przykro mi strasznie....trzymaj sie pauledda

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Dzieki za wskazowki,
przed dieta wazylam 59 kg i mam 157 cm wzrostu...
Posluchalam sie was i zrobilam test ducana i wyszlo, ze moj idealna waga to 53,3 kg, a faza I powinna trwac 3 dni.
Ja teraz wlasnie robie 3 dzien i po dwoch dniach spadl mi 1 kg, ale diete rozpoczelam dzien przed okresem, wiec to mogla byc rownie dobrze, tylko zatrzymana woda, a nie rezultat diety.
Ksiazke przeczytalam jakies pol roku temu, bo wtedy mialam 1. podejscie do tej diety i wytrzymalam wtedy tylko 1 dzien. Dlatego, ze niektore rzeczy od tego czasu zapomnialam, popelnilam taki blad, ze troche przegielam z nabialem, dopiero teraz odswierzylam sobie wiedze.
Dlatego mam watpliwosci, czy te 2 pierwsze dni przeprowadzilam prawidlowo, bo jesli nie- to moze nalezaloby przedluzyc te 3 dni. Mam nadzieje, ze mi ktos cos doradzi, co zrobic w tej sytuacji. W tym celu pisze, co jadlam przez te 2 dni.
Niedziela : 400 ml mleka 0%,
jajecznica z 2 jaj,
1 i 1/2 makreli wedzonej
1 i 1/2 kostki chudego twarogu
500 ml jogurtu 1,5 %
Poniedzialek : 400 ml mleka O%
0.5 makreli wedzonej
1 sledz
1 i 3/4 serka homo nat (razem 900g)
jajecznica z 2 jajek
2 jaja na twardo
plaster lososia
500 g jogurtu nat
No i tam takie rzeczy typu : aromaty, slodziki, cebula, szczypiorek, ogorek konserwowy. Miesa niestety nie jem juz lata, wiec to dla mnie odpada.
Teraz juz doczytalam wszystko i od dzisiaj ograniczam ten nabial.
Odpowie ktos, czy w tej sytuacji mam poprzestac na 3 dniach, czy przedluzyc ze wzgledu na nieprawidlowosc??? Z gory dzieki....
według mnie jesz bardzo malutko...szczegolnie dlatego, ze nie jesz mięsa musisz jesc bardzo duzo ryb, sledzi, w roznych postaciach..pieczona, parowana, duszona, wędzona w galarecie, w sosie musztardowym itp...co to jest plaster łososia
i nie przedłużaj fazy I na niej i tak tracimy TYLKO wodę, przejdz na rownomierny tryb odchudzania czyli II fazę i zacznij jeść i to różnorodnie bo szybko ci sie znudzi dieta..

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2011-03-22 o 12:37
Stary 2011-03-22, 12:38   #711
zabunia3001
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
A jaki masz wzrost i ile ważysz teraz?
Mam 172cm i ważę 65kg

Stary 2011-03-22, 13:02   #712
Agatka999
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
według mnie jesz bardzo malutko...szczegolnie dlatego, ze nie jesz mięsa musisz jesc bardzo duzo ryb, sledzi, w roznych postaciach..pieczona, parowana, duszona, wędzona w galarecie, w sosie musztardowym itp...co to jest plaster łososia
i nie przedłużaj fazy I na niej i tak tracimy TYLKO wodę, przejdz na rownomierny tryb odchudzania czyli II fazę i zacznij jeść i to różnorodnie bo szybko ci sie znudzi dieta..
Masz racje, koncze uderzeniowke na 3 dniach, bo nie ma sensu tego dluzej ciagnac, tym bardziej, ze w tescie wyszlo, ze po 3 dniach powinnach schudnac 1,1 kg, a ja juz po 2 dniach mam 1 kg mniej.
Wiem, ze 1 plaster lososia, to jest bardzo malo, wczesniej potrafilam zjesc nawet cale opakowanie przez caly dzien- ale na kanapkach, chyba organizm mi sie buntuje przez jedzeniem samych protein, bo nic mi nie wchodzi, modle sie nawet nad malymi ilosciami jedzenia i musze w siebie wpychac troche. Drugi problem to, ze niezbyt dobrze umiem gotowac, piec, jak wczoraj zrobilam salatke ze sledzi, to mi w ogole nie smakowala, chyba te sledzie zbyt krotko wymoczylam.
Dlatego sa fajne przepisy na to jedzonko dukanskie, typu te serniki, bulki, chleb, ja jednak nie pale sie, zeby to wyprobowywac, bo juz czesto jak probowalam cos zrobic, to nie wychodzilo mi to i ladowalo w koszu i obawiam sie, ze tym razem mogloby byc podobnie.
No ale jak jutro przejde na p/w to bedzie na pewno lepiej, bo z warzywami ciezko cos sknocic.
Stary 2011-03-22, 14:00   #713
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
Czesc dukanki,
jaki masz wzrost? czy zapoznalas sie z ksiazka i pierwsza strona tego watku? Bo mam pewne watpliwosci

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Agatko sorry dopiero doczytalam. Po pierwsze zajrzyj prosze na pierwsza strone watku. Po drugie niestety ale ilosc mleka i jogortu jaka spozywasz jest znacznie za duza. Mleka powinno sie pic jedna szklanke bo ma duzo wegli a jogorty stosujemy jako dodatek np do sosow, a nie jako posilek

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 14:12   #714
Brauerka
Raczkowanie

Pandzia gratuluje różnica fenomenalna Pięknie wyglądasz wielkie brawa klask i:
U mnie dzis wzrost o całe 0,5 ale było PW no i @ wczoraj przyszła (za wcześnie).Mam przez to taka ochotę na słodkie że chyba ukrece sobie nutelkę - tydzień miałam bez słodyczowy więc dzis chyba sobie pozwole na jakieś małe co nieco

a na obiad planuje roladki z kurczaka
21.03 - 66,5

MY
http://www.suwaczki.com/tickers/65vqu6bd7a3fz2n0.png
Wiktoria i Amelka -nasze małe królewny
http://www.suwaczki.com/tickers/syy2jw4zdaly4u9s.png
Brauerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 14:46   #715
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kama-j Pokaż wiadomość
Ja już wczoraj na wadze widziałam 60,7 ale... było i się zmyło bo dziś już był wzrost...
Ile dni wyliczył Ci test 2 fazy?
wyliczył że będą 2 dni uderzeniówki ( a miałam 5) i 54 dni fazy II, a Tobie? Kurcze już 60,7 - zazdroszczę, teraz też będę miała możliwość zważenia, a po 5 dniach białka mam nadzieję, że będzie chociaż kg mniej[/QUOTE]

Ja uderzeniówki miałam 3 dni i tyle zrobiłam A 2 faza wyszła mi do 6.05 i powinnam wtedy ważyć 56,9 kg,z tym że chciałam dociągnąć do 55 więc zobaczymy jak to będzie.

A tak w ogóle to u mnie dziś spadek i na wadze 60,6 kg

Zauważyłam,że dużo nowych dziewczyn przedłuża 1 fazę, a jak byk na 1 tronie wątku jest napisane,ze I FAZY NIE MOŻNA PRZEDŁUŻAĆ. (!!!)
Ten temat pojawia się chyba na każdej stronie tego wątku...

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2011-03-22 o 14:50
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 14:48   #716
Agucha 79
Raczkowanie

Dziołszki! Mam pytanie odnośnie dozwolonej łyżeczki kakao dziennie, mam w domu kakao o "obniżonej zawartości tłuszczu" , ale na odwrocie 10-12 % . To jest to dozwolone?

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6
Bez papieroska już 3 lata

Agucha 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 14:55   #717
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agucha 79 Pokaż wiadomość
Dziołszki! Mam pytanie odnośnie dozwolonej łyżeczki kakao dziennie, mam w domu kakao o "obniżonej zawartości tłuszczu" , ale na odwrocie 10-12 % . To jest to dozwolone?

Ja też mam kakao na którym piszę,że obniżona zawartość tłuszczu( szczerze to nawet nie sprawdziłam ile ma % )i użyłam do ptasinki, nie miałam skutków ubocznych.

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:05   #718
anaiss86
Zadomowienie

dokladnie takie kakao mozemy stosowac

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:10   #719
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agucha 79 Pokaż wiadomość
To JEST obnizona zawartosc tluszczu
Sprawdz sobie, ile ma normalne kakao
Ja uzywam Deco Moreno - najlepsze - ale jesli oisz sie zastoju albo wolniutko lecisz z wagi, zastap kakao kawa rozpuszczalna w granulkach tyz pysznie wychodzi.
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:12   #720
Agatka999
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
Agatko sorry dopiero doczytalam. Po pierwsze zajrzyj prosze na pierwsza strone watku. Po drugie niestety ale ilosc mleka i jogortu jaka spozywasz jest znacznie za duza. Mleka powinno sie pic jedna szklanke bo ma duzo wegli a jogorty stosujemy jako dodatek np do sosow, a nie jako posilek
Eh... tez sie wlasnie dzisiaj zorientowalam. Szkoda, ze tak pozno.
Dzisiaj jem juz zgodnie z zaleceniami.
No ale 2 pierwsze dni to tragedia, bo nabialu jadlam o duzo za duzo.
Wiec juz sama skolowana jestem, czy przejsc jutro na faze II, czy przeciagnac jeszcze ta uderzeniowke o 1 albo 2 dni. Co byscie zrobily na moim miejscu?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości