|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
chyba jedna Z bardziej ulubionych ksiazek. Moich. Lekturowych.
Nie bêdê nic pisaæ bo nie mam si³y. JAki¶ ciêzki ten tydzieñ.
|
#272 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 249
|
Hej kochane ;*
oj kurcze przykro mi z powodu misislipy ;/ trzyma³am za ni± mocno kciuki az mi paluchy popuch³y ;/ mam nadzieje ¿e siê nie za³amuje i bêdzie walczyæ! ale tutaj smakowite herbatki popijacie hmm czerwonej jeszcze nie pi³am dobre to ?![]() a co u mnie.. oj dzisiaj ciê¿ko ;/ walczê miêdzy do³em a zwiekszeniem mobilizacji ;/ mia³am godzinkê jazdy dzisiaj.. plac .. ³uk ;/ masakra po prostu w ogóle nie radze sobie z ³ukiem ;/ nie wiem nie mogê za nic w ¶wiecie daæ sobie z nim rady .. mia³am ochotê tam krzyczeæ i wrzeszczeæ
".Bo s± dwa rodzaje bólu (...). Cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. Cierpienie fizyczne siê znosi. Cierpienie duchowe siê wybiera." Éric-Emmanuel Schmitt — Oskar i pani Ró¿a Wygralam walkê o marzenia
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!![]() |
|
|
|
#273 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
dziewczyny
jestem dumna ¿e chocia¿ sobie dzisiaj poje¼dzi³am po mie¶cie nie ma co siê za³amywaæ z reszt± od poczatku mam wizjê ¿e zdam za 4 wiêc mo¿e siê uda ![]() jak dzwoni³am do I. to poprawi³ mi humor i jest ok. ![]() ale za to ³uk zlalomem robi³am ![]() foxy a Ty sk±d jeste¶? ja mam z domu bli¿ej do Gdañska ni¿ S³upska, z reszt± chcê w 3-mie¶cie studiowaæ ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- karolciab93 czerwona jest pycha ![]() i nie smutania! trzeba wierzyæ w swoje mo¿liwo¶ci
Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-03-22 o 17:02 |
|
|
|
#274 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 240
|
Cytat:
Hej karolcia ,nie martw siê.....mi na pocz±tku te¿ kompletnie nie wychodzi³ ³uk ......ci±gle uderza³am w te s³upki albo str±ci³am 2 pacho³ki wje¿d¿aj±c do przodu i ale z ka¿d± godzin± wychodzi³ mi coraz lepiej tak¿e g³owa do góry a I co¶ Ci mówi³ jakie¶ wskazówki ,jak masz wykonywaæ ³uk? no ¿eby siê ³uku nauczyæ potrzeba duu¿o cierpliwo¶ci ale da siê ogarn±æ.Misislipy , szkoda ,¿e siê nie uda³o ,jak nie teraz to nastêpnym razem a na czym Ciê obla³ E..., jaki¶ powa¿ny b³±d by³?
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
misislipy kurde szkoda
oklaski za ³uk slalomem ci instruktorzy s± kochani![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- karolcia wa¿ne,¿eby siê nie za³amywaæ i nie poddawaæ nie tylko Ty mia³a¶ problem z ³ukiem, jest to kwestia wyæwiczenia. I je¶li masz tak± mo¿liwo¶æ to wsi±d¼ z tat± do samochodu i sprawd¼ jak samochód reaguje na ruchy kierownic± jad±c do ty³u..my¶lê, ¿e to powinno Ci w jakim¶ stopniu pomóc![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- gracika jeszcze mi nie oddali ![]() dzwoni³ do mnie brat i jutro mam z nim po niego jechaæ tyle, ¿e ja wrócê gracikiem a on bêdzie jecha³ za mn± swoj± Reni± (zapyta³ czym chcê wracaæ Reni± czy gracikiem, odwa¿ny jest |
|
|
|
#276 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
No i piêknie
Cytat:
Jak siê nazywacie?Cytat:
![]() Misislipy, kocham Twoje podej¶cie! ![]() Tak siê dzisiaj zapatrzy³am na piêkn± toyotê rav, która mia³a przyklejon± karteczkê "na sprzeda¿", ¿e a¿ mi samochód zgas³. Chyba za du¿o siê o tych Waszych kryzysach naczyta³am Cholera, piszê bibliografiê na polski, obesz³am wszystkie biblioteki w moim mie¶cie i nie mam ¿adnej pozycji w literaturze przedmiotu :/ |
||
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj odda³am moj± prezentacje z bibliografi± do sprawdzenia
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- A Monia, literaturê przedmiotu siê zmy¶la jak nie wiesz co tam dac, ja moj± wziê³am z jakiej¶ ksi±¿ki i z internetu...
|
|
#278 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 249
|
Cytat:
ale jest i tak cierpliwy wed³ug mnie ![]() princeseczka dziêkuje za s³owa otuchy chyba tak zrobie heh tylko nie bêde mêczyæ taty tylko T¿ w koñcu to on mnie namówi³ na to prawko wiêc niech sie teraz os³ucha hehe ale w ramach mojej ma³ej nerwy ¿e siê nie udawa³o robi³am te¶ciki oczywi¶cie hehe misislipy jeste¶ niesamowita , masz ¶wietne podej¶cie za to! skoro czerwon± tak wszyscy chwal± to muszê j± nabyc i spróbowaæ ![]() Dziêki dziewczyny za wszystko ;* humor mi siê poprawi³ od razu
".Bo s± dwa rodzaje bólu (...). Cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. Cierpienie fizyczne siê znosi. Cierpienie duchowe siê wybiera." Éric-Emmanuel Schmitt — Oskar i pani Ró¿a Wygralam walkê o marzenia
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!![]() |
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
karolcia, wszystko przyjdzie z czasem, my jeste¶my na to dowodem
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- i mojemu I te¿ nieraz napsu³am nerwów-ale on by³ cierpliwy, patrzy³ sobie w okienko
|
|
|
|
#280 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
Sylwia, ile masz pozycji w bibliografii? |
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Witam wieczorem wszystkich
Szkoda, ¿e Sylwia nie zda³a. Taki ³adny dzieñ, a taki smutny.. Poczekam jednak na dok³adniejsz± relacjê. Sylwia, Monika, ja te¿ dzisiaj mêczy³am bibliografiê i jutro mam j± oddaæ do sprawdzenia. To jest jaka¶ paranoja co ja tam powypisywa³am .Nosi mnie na sa³atkê z kurczakiem i pekiñsk±. Kto¶ chêtny? Zrobiê wiêcej
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Co¶ mi siê jeszcze prezypomia³o. NA pocz±tku kmpletnie nie wiedzia³am kiedy zmienaæ bieg. Nie s³ysza³am kompletnie (nie umia³am s³uchaæ) pracy silnika. Dopóki instr nie powiedzia³ to mog³am na 2 jechaæ i jechaæ. Dieslem to ju¿ wogóle. Albo on mówi³ masz 5 zamiast trójki a ja
a sk±d ty wiesz. Przysz³o samo, z czasem.
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Robi³am w niedzielê, ale dzi¶ chêtnie zjem. Do³o¿y³am ogórki kiszone, kukurydzê, smietanê (bo majonezu nie mia³am) i kurczaka obsma¿y³am w ostrej papryce. Do tego por i grzanki czosnkowe.
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.To ja lecê zaraz robiæ, a pó¼niej zapraszam z dzbankiem jakiej¶ pysznej herbatki
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i pamiêtam jak nie lubi³am redukowaæ biegów I- trójkaja- nie bo tam jest skrzy¿owanie i bêdê musia³a zaraz redukowaæ I-to skrzy¿owanie jest kilometr dalej ja chêtna na sa³atkê, ja
Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-03-22 o 18:51 |
|
|
|
|
#288 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 240
|
Cytat:
No widzisz to najwyra¼niej dzi¶ nie mog³a¶ siê skupiæ przez ból a to rozprasza...tak¿e to nie twoja wina a mojemu te¿ siê zdarza zdenerwowaæ...normalka.
|
|
|
|
|
#289 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
rzed przej¶ciem, niby ja wyhamowa³am, ale obla³ mnie za to ¿e nie zauwa¿y³am ich ¿e id± i zaczê³am jechaæ...
a ten slalom by³ nieziemski raz wjecha³am na linie i kaza³ mi poprawiæ ale i tak ca³y ³uk do ty³u jecha³am slalomem
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Monia: w literaturze przedmiotu mam 3 pozycje (ale zastanawiam sie jeszcze nad jedna ksi±¿k±) a w podmiotu 4
![]() a co do ³uku to ja a¿ do pierwszego egzaminu nie potrafi³am zrobic, a jakos wyszed³ za ka¿dym razem, ale i tak siê tego najbardziej bojê z ca³ego egzaminu, n o jeszcze o md³o¶ci mnie przyprawia mysl co wylosujê w 2 zadaniach:rooleyes:
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
³uk wydawa³ mi siê rzecz± nie do wykonania prze kursem. Jak to siê zmie¶ciæ miêdzy tymi tyczkami. Ale jak ju¿ siê c¿³woeik mie¶ci to pozwala mu poczuæ "pocz±tek, koniec i boki" samochodu.
|
#292 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 503
|
misislipy buziak kochana, nie poddawaæ siê
Ja ³uku te¿ nie znosi³am..brr..na sam± my¶l o nim mi niedobrze by³o..zmieni³am zdanie jednak jak nauczy³am siê robiæ go inn±, duu¿o ³atwiejsz± metod± ale mi siê nic nie chce dzi¶..a tu jeszcze trzeba prezentacjê zaliczeniow± na jedne æwiczenia jutro dokoñczyæ niech kto¶ we mnie wenê wrzuci
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
mnie rozbroi³ E. Jechali¶my na ³uk i wjechali¶my na niego od ty³u( to znaczy zatrzyma³ siê w tej kopercie co pó¼niej z niej jedzie siê do ty³u)i ustawi³ mi ten samochód chyba w jedn± sekundê, tak szybko przejecha³, ¿e by³am w szoku
|
|
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 133
|
a ja dzis jezdzi³am z innym instruktorem i jakos ³uk mi nie wychodzi³ :| zawsze by³o wszystko ok a dzi¶ jakos tak nie mog³am sie skupiæ. Z³a jestem na siebie .. chyba za wczesnie nabra³am pewnosci siebie w autku .
Dzi¶ 18-naste urodziny a przez te jazdy jakos humor nie taki. :|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja przejecha³am po ³uku to odstawi³ s³upek za mn±, wsiad³ i nawet s³owem. Nic czy dobrze czy ¼le. Nie wiedzia³am, czy przyszed³ kartê z NNNN wypisaæ. Bo niby mia³a "podgl±d" tego co robiê, wiedzia³±m ze nie walnê³am w nic, ze nie wyjecha³am za praw± liniê (na tej siê skupia³am) ale 100%pewno¶ci nie mia³am. Kilka sekund niepewno¶ci. Dopiwro jak kaza³ na wzniesienie jechaæ to wiedzia³±m, ze ok.
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- barefootangel :wink o:szerokiej drogi - i "samochodowej" i ¿yciowej
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jak machnie E. rêka, ¿eby wyjechaæ z ³uku to wtedy wiem, ¿e dobrze ³uk zrobi³am
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 128
|
Misislipy szkoda,ze tym razem nie wyszlo, ale podziwiam Cie za podejscie do calej sprawy.
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak wje¿d¿a³am do koperty to jak szalona do przodu i do ty³u siê ogl±da³am
E wsiad³ i mówi,¿e wyje¿d¿amy bokiem ( sensie, ¿e przez ¶rodek ³uku) na górkê i mój dylemat czy w³±czaæ kierunki czy nie, ale ol¶nienie nast±pi³o i w³±cza³am |
|
|
|
#299 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 133
|
a M. zawsze siedzi razem ze mn± w samochodzie i tylko kiwa g³ow±
jomic serdecznie dziêkujê.
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
barefootangel wszystkiego najlepszego! zdrówka, szczê¶cia i powodzenia w doros³ym ¿yciu
![]() co do tego ¿e nie mog³a¶ siê skupiæ to pewnie sprawa obecno¶ci innego I tak¿e nie ma siê czym przejmowaæ
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

hmm czerwonej jeszcze nie pi³am dobre to ?
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!

trzeba wierzyæ w swoje mo¿liwo¶ci
i ale z ka¿d± godzin± wychodzi³ mi coraz lepiej tak¿e g³owa do góry 

Jak siê nazywacie?
Nie zauwa¿y³a pieszych na przej¶ciu. Tylko tyle wiem. Wiêcej Wam sama opowie, jak siê zjawi

w koñcu to on mnie namówi³ na to prawko wiêc niech sie teraz os³ucha hehe ale w ramach mojej ma³ej nerwy ¿e siê nie udawa³o robi³am te¶ciki oczywi¶cie 

niech kto¶ we mnie wenê wrzuci
:wink o:szerokiej drogi - i "samochodowej" i ¿yciowej