|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wgłębienie poniżej talii po obu stronach- czy da się to zmienić :(
Chyba faktycznie na marne się wypowiadam.
![]() Dobra, to spadam pobiegać coby kości mi się odchudziły.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
...Tu nie chodzi o to, że ktoś ma schudnąć - . -'... chodzi o to, że po środku bioder, w tym miejscu gdzie biodra powinny być najbardziej okrągłe są wklęsłe. Nawet u szczupłych kobiet, które to mają to to widać. A Wy mówicie o boczkach, które tu nie mają znaczenia praktycznie...
|
|
|
#33 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a problem zwany "violin deformity" mam bardzo nasilony. Kości biodrowe mi z przodu wystają na tyle, że można się uderzyć o nie A mimo to ciągle wyglądam jakbym miała mega boczki, bo poniżej tych bioder jest właśnie taka "dziura".
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Minęło trochę czasu, a ja nadal nie pozbyłam się tego problemu. Chudnąć nie mam zamiaru, gdyż jestem i tak za chuda. Tylko i tak za małe cycki zmaleją.
Dziura w biodrach. Kupiłam sobie niedawno taki pas wyszczuplający: http://images40.fotosik.pl/1751/af629c197824a8de.jpg Najtańszy na allegro. Niestety, pomimo 3-stopniowej regulacji, i tak nie ściska mnie tak mocno, jak powinien. Noszę go kiedy jestem w domu. Na noc nie, bo się przesuwa i wywija. Jak będą jakieś efekty, to o tym napiszę. Radzono mi także spodnie z wysokim stanem, ale wyglądam w takich na tyle pokracznie i mam tak zdeformowany tyłek (płaski w naturze i tak), że nadal noszę biodrówki... Dla zainteresowanych: wada taka nazywa się violin deformity |
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
po przeczytaniu tego wątku zdjęłam spodnie i poszłam do lustra
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Heh
Ja np źle wyglądam w normalnych majtkach i jak kupuję strój kąpielowy bikni, to zawsze takie majtkobokserki biorę, bo one nieco tą dziurę ukrywają. A w stringach wyglądam koszmarnie! I tak jak ktoś napisał powyżej, to nie jest problem ludzi otyłych http://www.sanramonderm.com/images/l...re_after_9.jpg W linku szczupła kobieta poddała się operacji plastycznej |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu nie masz bioder :-D też tak mam, tzn zauważyłam, że trochę mi sie zaokraglily i mam nadzieję ze ten proces jeszcze się nie zatrzymał
Sent from my SK17i using Tapatalk |
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam już sił
Albo mi się zdaje, albo sama dzieciarnia tutaj jest. Mam wcięcie w talii, czyli jak mogę nie mieć bioder Przejrzałam ostatnio innych forów w googlach na ten temat, wszyscy wiedzą o co chodzi i wypowiadają się sensownie, a tutaj tekst że nie mam bioder O.o Albo że to żaden problem. Żaden problem, a ma nawet swoją nazwę w angielskim, w dodatku drugi człon to ,,deformacja".
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Hej, ja też mam taką "dziurę"
Całe życie byłam i jestem chuda, kości biodrowe mam od zawsze wystające, kiedyś ludzie myśleli, że mam coś poupychane w kieszeniach, a to te moje kości... Biodra równiez mam okrągłe, wcięcie w talii widać dobrze a mimo to pod tymi wystającymi kośćmi jest wcięcie. Jednak jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza, wydaje mi się, że to już taka budowa ciała i wątpię, że mogłabym coś z tym zrobić. Moja koleżanka natomiast, jest szeroka w barkach, za to nie ma zupełnie talii i bioder i ona ma ogromne wcięcie właśnie poniżej kości biodrowych, nie powinna nosić obcisłych sukienek, bo wygląda jakby miała mega boczki. I tez na pewno nic z tym nie zrobi bo ma już taką budowę ciała.
|
|
|
#40 |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
a może Wy po prostu jesteście za szczupłe?
![]() piękny rysunek, btw
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
tez to mam, moja kolezanka ktora strasznie jest chuda tez
![]() ona to wrecz ma takie wglebienie ze mozna by tam pileczke pinpongowa wlozyc ![]() zabardzo sie martwisz nie potzrebnymi rzeczami, to jest normalne. Wiadomo nie kazdy musi tak miec, w koncu nie jestesmy identyczni. |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
To nie zależy od wagi bo ja np mam bmi 17 i to mam a moja koleżanka ze sporą nadwagą też to ma :-o taka budowa
Sent from my SK17i using Tapatalk |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie weszlam na ten wątek i dowiedziałam się, że jestem zdeformowana xD
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

))
a problem zwany "violin deformity" mam bardzo nasilony. Kości biodrowe mi z przodu wystają na tyle, że można się uderzyć o nie