|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4
Cytat:
Cytat:
Też miałam ze dwa razy problem z logowaniem (przejściem do płatności ) ale uważam że Opera to najlepsza przeglądarka Nie wiem co bym zrobiła z moimi dwudziestoma otwieranymi stornami gdyby nie grupowanie okien Apple nie używałam a Chrome jest dla mnie bardzo wkurzająca
|
||
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, czy jeszcze ktoś nie otrzymał przesyłki z lutego? Zaczynam się poważnie martwić...
|
|
|
|
#2853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kazali mi czekać do 23 marca i potem coś zaradzą ![]() nie mam też z 11 marca oj chyba ktoś w drodze na moją pocztę albo na samej poczcie się łasi na paczki z asos |
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2855 |
|
Raczkowanie
|
Nie orientujecie się może jak pakowane są torebki Paul's Boutique? Też w tę asosową folię?
Btw. Moja koleżanka opowiadała mi, że jakiś tam znajomy ojca jej chłopaka pracuje na poczcie, mniej więcej na takim stanowisku, iż ma bezpośredni kontakt z przesyłkami i listami zagranicznymi. Ciekawe jest to, że w każdym tygodniu przytrafia mu się nowy iPod czy iPad oraz inne ciekawe rzeczy
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie ma ktoś kodziku , bo wszędzie szukam i nic
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam 4 rzeczy:
ASOS Aztec Print Tribal Mini Skirt -8f klik Vero Moda Embellished One Shoulder Dress - 4f klik ASOS Mesh Sleeve Drape Front Top -8f klik Iska Layered Bandeau Dress -9f klik 29f total.. TZ mnie zabije, nie wiem jak mu powiem ze zamowilam kilka rzeczy Nie mam linkow do tych rzeczy, myslalam ze beda zapisane w koszyku czy cos..
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2011-03-21 o 21:17 Powód: linki :) dzieki marti |
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w swoich zamówieniach możesz wchodzić w te rzeczy i masz linki
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Raczkowanie
|
pochwalę się bo dumna jestem z siebie, dorwałam dwie w moim rozmiarze, więc nie mogę się przekonać by ich nie zamówić:p
http://www.asos.com/Asos/Asos-Mesh-W...clr=BlackCream http://www.asos.com/Asos/Asos-Contra...clr=IvoryBlack a nie jestem też w stanie stwierdzić która fajniejsza;p brać 1, 2 czy obydwie;p? |
|
|
|
#2860 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi się marzy druga.
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
mi się podoba góra od pierwszej bo nie lubię cienkich ramiączek - a dół z drugiej - bo pierwsza poszerza
chyba nie ułatwiłam Ci wyboru co?.... no dobra ....wybieram bramkę numer 1...wg obrazków (a nie linków) |
|
|
|
#2862 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, jestem nowa na stronie wizaż.pl i nie wiem czy piszę w odpowiednim miejscu, ale chciałabym Was prosić o radę. Wygrałam "voucher" o wartości 20 funtów do asosa (może i niedużo, ale zawsze to coś
i chciałam sobie kupić jakąś wiosenną sukienkę. Od dawna miałam upatrzoną jedną, jedyną, która teraz już mieściłaby się w granicach 20 funtów, bo została przeceniona. Były niestety same duże rozmiary, po czym była "out of stock", a w związku z tym, że to outlet, to nie sądziłam, że dodadzą jeszcze rozmiary. Zamówiłam więc inną sukienkę i już mi ją wysłali, a dzisiaj zobaczyłam na ich stronie, że ta moja upragniona kiecka jest w moim rozmiarze.. I tu pojawiają się moje pytania. Mianowicie czy można teraz jeszcze jakoś anulować zamówienie, czy muszę czekać aż mi ją przyślą i dopiero będę mogła zwrócić? I czy po zwrocie mój voucher z powrotem będzie aktualny? I czy będę musiała płacić za wysyłkę, jak zwrócę kieckę i zamówię tę upragnioną? (zważając na fakt, że teraz miałam wysyłkę darmową) Wiem, że niepotrzebnie zamawiałam sukienkę, do której nie byłam przekonana, że mogłam się nie spieszyć, ale nie przyszło mi do głowy nawet, że mogą jeszcze dodać mój rozmiar. Będę wdzięczna jeśli odpowiecie
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
masz na myśli voucher z groupona? - jeśli tak to on nie działał na przecenione (bynajmniej u mnie) - jeśli nie o to chodziło to ja już nie wiem
może zapytaj u źródła-napisz e-mail: na care@asos.com Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2011-03-22 o 00:03 |
|
|
|
#2864 |
|
Przyczajenie
|
Nie nie, to jest "Gift Voucher", działał na przecenione rzeczy
|
|
|
|
#2865 |
|
Raczkowanie
|
chyba po prostu wezmę 2;p akurat dół może mi troszkę poszerzyć bo doł mam mniejszy niż górę(głównie chodzi o biust;p) o rozmiar;p
|
|
|
|
#2866 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Też poluję na ten płaszczyk, dostępny jest tylko rozmiar 14, a mi z tabelki wychodzi idealne 16 i nie wiem co robic..... Znalazłam także w petit w moim rozmiarze ale boję się, że będzie za krótki. Możecie coś doradzic ?
|
|
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- napisz meila do asos - zobaczysz co ci odpiszą Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2011-03-22 o 00:11 |
|
|
|
|
#2869 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Miała może któraś z dziewczyn kontakt z tą sukienką? http://www.asos.com/Asos/Asos-Soft-F...clr=Dusty+Rose
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
jakis kod na przecenione by się przydał
|
#2871 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy będzie, któraś Was orgaznizowała zamówienie i kiedy? jeśli tak to przygarnijcie i mnie, bardzo proszę bo ostatnio nie zdążyłam
|
|
|
|
#2872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam tą sukienkę tylko w kolorze NAVY/granatową i polecam jest bardzo delikatna i zwiewna tylko ten duży dekolt na plecach mógłby być trochę mniejszy i mogłaby być ciut dłuższa ale jest naprawdę bardzo fajna i jest dokładnie taka sama jak na zdjęciach .
|
|
#2873 |
|
BAN stały
|
po ile dniach napisac do asosa ze nadal nie mam paczki? Czy robili kiedys komus problemy ze zwrotem pieniedzy?
|
|
|
|
#2874 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny co mam zrobic jak dostalam za małą sukienke jak sie robi zwrot, mozna wymienic lub prosic o oddanie kasy??
|
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można również zaznaczyć wymianę na kartce ale jak dla mnie to nieopłacalne - chyba że to jakaś droga sukienka Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2011-03-22 o 16:17 |
|
|
|
|
#2876 |
|
Raczkowanie
|
maloonie bardzo dziękuje
|
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obydwie fajne! bierz je ![]() Zauwazylam ze po zlozeniu przeze mnie zamowienia, pojawily sie nowe sukienki i inne rzeczy w clearance.. kurde no specjalnie mi to robia
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym bardzo chciała to, ale nie ma mojego rozmiaru
Musiałam się pożalić - szukam teraz jakiejś nagrody pocieszenia...
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Ale w Asosie sa szybcy
wczoraj wieczorem zrobilam zamowienie a rano juz mialam maila ze wyslali ![]() Swoja droga to moje pierwsze zamowienie z ubraniami.. ciekawe czy trafie w rozmiar. Bo robilam tak ze dawalam do koszyka, sprawdzalam na allegro czy jest dana rzecz a tam wiekszosc podaje wymiary mierzone wlasnorecznie ![]() Niestety spodni i topu nie znalazlam, wiec wzielam w ciemno ![]() Nie moge sie doczekac gdy dostane paczke oczywiscie jeszcze TZtowi nie powiedzialam o zamowieniu OFF: Jakis miesiac temu kupilam sobie tunike, nie powiedzialam TZZtowi ![]() wlasnie.. co too jest ASOS PETITE? dla niskich osob czy jak?
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2011-03-22 o 22:16 |
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

. Miał ktoś tak ?
Nie wiem co bym zrobiła z moimi dwudziestoma otwieranymi stornami gdyby nie grupowanie okien 

mi się marzy druga.

Miała może któraś z dziewczyn kontakt z tą sukienką?