|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Cytat:
![]() To czekam na zdjęcie. Cytat:
![]() Cytat:
Ja to jestem zakochana w Twoich włosach, jak je pierwszy raz zobaczyłam. ![]() A ja dzisiaj kupiłam: * fioletową w literki. ( w załączniku zdjęcie), * róż do policzków z Miss Sporty, * pędzel do różu, * 2 maseczki z Daxa. Dzisiaj dwa razy usłyszałam komplement na temat moich włosów od mamy. Raz, że są grubsze, niż kiedyś, a za drugim razem, że mam piękne włosy.
|
|
|
#1622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zamiast adaptacyjnego i nie wiem, zmarszczek nie mam i nie moge nic o nim powiedzieć wiecej
|
|
|
#1623 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś olej lniany dodawałam do mieszanki olejowej na wlosy, ale nie mam na to ostatnio czasu
![]() A teraz, tak gdzieś od 2-3 tygodni (dokładnej daty nie pamiętam, ale to chyba był 2 marca ) popijam olej![]() Wcześniej po 1 łyżeczce, a teraz po dwie. Przy okazji śniadania, najczęsciej zaraz przed posiłkiem Naprawdę teraz jak macam swoją skórę to... widze różnice w tym jak było i a jak jest teraz. Teraz sobie zdałam z tego sprawę
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Czuję się okropnie, bo dostałam @ dzisiaj i strasznie boli mnie brzuch
![]() Tak się zastanawiam, bo w czwartek miałam znowu iść na solarium, ale nie wiem, czy to dobry pomysł, mając okres... |
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Oj piękny dzisiaj dzionek był tak wiosennie angelinmyheart bardzo ładna apaszka ja też dziś sobie kupiłam nową w kwiatuszki ![]() Cytat:
ale ponoć takie ciapki znaczą o jakiejś chorobie, kiedyś czytałam w gazecie... i tutaj czekm na opinie Talullah ![]() marta 85 gratulacje ![]() Elvii oo to będziemy po wypłacie pierwszej pić xhankax czekam na foto ![]() OlaWawa, Smerfetkaa witajcie Smerfetkaa jakie włosy No i spadam bo Tż się ze mnie nabija :P Głupol jeden
|
|
|
#1627 | ||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
i czekam na foto Cytat:
masz przecudowne, idealne włosy..... Cytat:
jestem mega zła, miałam mieć wczoraj wpisaną ocenę do systemu , babka napisała mi maila że ocena jest już w dziekanacie, dziś tam byłam i okazało się że nie ma nadal....
|
|
|
#1628 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Kurcze co sie wykurowalam z tej jelitowki to mnie cos oskrzelowego dopadlo, kaszle i kaszle jakbym miala pluca wypluc ![]() Kalpana - duzo zdrowie dla dziadka ![]() Marlienkaa2 - duzo zdrowia dla babci ![]() Tillavanilla - mama nadzieje ze z synkiem lepiej ![]() No i witam wszystkie nowe dziewczyny W ogole jaki wypadek byl u nas wczoraj, ciezarowka zmiazdzyla 2 samochody osobowe doslownie w harmonijke. Niestety ze skutkiem smiertelnym ![]() Az strach jezdzic ta droga a to niestety moja dosc czesta trasa. To nie pierwszy wypadek tam. Moje spa jest dosc okrojone ale za to moje autko mialo super SPA w swietnej myjni, bylo pucowane przez milego pana 1,5 godziny wewnatrz i zewnatrz ![]() W ogole goraco chcialabym Wam polecic maseczki Avy, ja przetestowalam z pomidora, karotenowa i greipfrutowa i jestem zachwycona, moj nr 1 Cytat:
Kazdy kowalem wlasnego losu i jezeli Ci sie nie podoba praca w sklepie to poszukaj innej. Cytat:
Czasami trzeba, wiadomo ![]() Cytat:
Ja tego nie rozumiem, moim zdaniem bardzo dobrze chyba loluska napisala (przepraszam jezeli sie myle) - niech zmienia godziny otwarcia sklepu, skroca np o te 30 minut. Wtedy beda miec czas na posprzatanie i wszyscy beda zadowoleni. Bo jezeli sklep jest do 21 to ja mam prawo wejsc do niego o 20.50 i cos kupic. Cytat:
Cytat:
![]() Loluska patrz jak trafilam ![]() Ale naprawde duzo osob ma takie ciapeczki na teczowce, super to widac pod mikroskopem dopiero, na zywo u niektorych osob w ogole ![]() Wiadomo ciapka ciapce nie jest rowna i ostatnio byl pan z takim ciapkiem ktory sie okazal czerniakiem (pan z tym chodzil 20 lat tak swoja droga, myslal ze tak po prostu ma, znamie na oczku). Wiec zeby ocenic co jest w porzadku a co nie trzeba obejrzec
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-03-22 o 18:34 |
|||||
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Co do oczu, to ja mam taki dziwny kolor- coś między niebieskim, zielonym i szarym, ale nie umiem tego dokładnie określić
i w prawym oku mam dwie brązowe plamy Zawsze jak ktoś to zauważy, to się dziwi i pyta "czemu mam takie dziwne oko"
|
|
|
|
#1630 |
|
Wtajemniczenie
|
OlaWawa, Smerfetkaa cześć
![]() marta 85- gratulacje haniu czekamy na zdjęcie
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cały czas Was czytam i dbam o siebie najlepiej jak potrafię Teraz mam okres, także trochę mniej, ale jutro mam wolne to będę spamować i duuużo ćwiczyć![]() Jak pracowałam jako barmanka to irytowało mnie strasznie, kiedy ktoś kupował piwo 3 minuty przed północą, a ja potem siedziałam z nim aż wypije i odda kufel. Czasami szef mnie zawoził, a oni siedzieli i mieli kufle zostawić na stoliku na zewnątrz. Najgorzej było wtedy jak kolejnego dnia miałam na rano, a wróciłam w środku nocy Ale przeżyłam Teraz to ja sobie sama ustalam dni i godziny pracy i jest super
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my zawsze dostajemy tak samo i tez sie zastanawiam nad solarium moja kolezanka nie chodzi jak ma okres bo mowi ze ma skrzepy pozniej jakies...smerfetka witaj
|
|
|
#1633 |
|
Wtajemniczenie
|
Talullah mieszkasz w bydgoszczy? na toruńskim był wczoraj wypadek, podobny jak opisałaś, a ja też w bydgoszczy mieszkam
a co do ciapek na oku to u mnie chyba nie znaczą nic groźnego, często chodzę do okulisty, to chyba by mi coś powiedział, co? mam nadzieje
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
|
|
#1635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Robię dzisiaj SPA twarzy
|
|
#1636 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym nigdy nie poszła na solarium podczas okresu, nie ważne który dzień, dla mnie to niekomfortowe i niehigieniczne
fuj ![]()
|
#1637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do tej trasy to swego czasu czesto kursowalam z biziela na bartodzieje, na szczescie coraz rzadziej, nie lubie tej drogi bo czesto sie tam spotyka rozpedzone tiry. Powinni im zablokowac przejazd przez miasto w godzinach od 6 do 22 jak w innych wiekszych miastach. |
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
OlaWawa Smerfetkaa hej
![]() Ja już was nadrobiłam Kurczę wciągnęłam się w książkę. Paulo Coelho Weronika postanawia umrzeć . Ciekawa, nawet bardzo Książka jest o tym, że jest pewna dziewczyna, która postanawia umrzeć [ ] i bierze tabletki. Ratują ją, jest w ekskluzywnym szpitalu psychiatrycznym, ale okazało się że te tabletki nieodwracalnie uszkodziły komorę serca która obumarła. No a dalej nie opowiadam, książka warta przeczytania |
|
|
|
#1639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dalej oglądam kosmetyki i to wypatrzyłam http://allegro.pl/matujacy-puder-roz...511540566.html
|
|
#1640 |
|
Wtajemniczenie
|
w ramach spamowania, idę męczyć depilatorem moje nogi
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i mogliby zrobić ograniczenia dla tirów!Czekoladowa, też dziś użyłam depilatora! :P
|
|
#1643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest bardzo sympatyczna przychodnia rodzinna, tak jakby naprzeciwko posterunku policji
|
|
|
|
|
#1644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale chyba mówi się błoniu, po mału zaczynam doceniać duże miasto. Kiedyś w każdy weekend jeździłam do rodzinnego domu, a teraz to zupełnie inaczej!
|
|
#1645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1646 |
|
zawsze mam racje
|
Tylko jest tego taki minus, że ludzie nie potrafią czasami zrozumieć, że się chce popracować w danym dniu i nie ma się czasu i ochoty wyjść. Bo jak ktoś siedzi na etacie od 8 do 16 to się go nie rusza, a jak ma się zmienne godziny pracy to niektórzy myślą, że się jest na każde zawołanie i potem się będzie siedzieć nad papierami do 3 w nocy
|
#1647 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja już niedługo się wyprowadzam do przyszłego męża, więc w bydgoszczy będę okazjonalnie
albo i na zjazdach w wekendy, bo magisterkę robię zaocznie ![]() Cytat:
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Razem zawsze raźniej
|
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam nowe dziewczyny marta85 gratuluuje tillavanilla tak, wiem ze primark ma gorsza jakosc, ale mi chodzi o jakies buty, bo z tego co pamietam taniutkie maja czy torebki,szaliki jakies bokserki, limitowanki z sukienek, tez czasami mozna cos trafic, jak ogladam na wizazu watek o primarku, to zakochac sie mozna z RI, wiem ze sa drozsze rzeczy, ale to dobra firma i do dzisiaj zaluje ze nie kupilam jak bylam w Londynie czapki i portfela, ktory byl przepiekny! a w PL nigdy ta seria sie nie pojawila
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-22 o 19:51 |
|
|
|
|
#1650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie robię dziś spa bo coś źle się czuję
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

)

zamiast adaptacyjnego 

ale nie bede pisała tu o moherowych paniach bo sie zdenerwuję tylko
troche kultury nikomu by nie zaszkodzilo, a wtedy ja bym poszanowala czas pracy tej pani. 

fuj