|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VII
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;25891370]a w jaki spoób dodać załącznik do wiadomości prywatnej? Bo kurcze nie widzę tam takiej opcji
[/QUOTE]wstaw fotke do swojego albumu na chwile ja obejrze i napisze a ty usuniesz. inaczej sie nie da. ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
a c12 samo nie przyciemni bo jest superrozjasniajace. [1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;25891785]Bunny, pozwoliłam sobie zaprosić Cię do moich kontaktów I zrobiłam na profilu prywatny album z fotką dla Ciebie.[/QUOTE]juz ide popatrzec na fotke.
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2493 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
hehe edytowalysmy w tym samym czasie. Dziewczyny, Wy tez zaglądnijcie w takim razie, może będziecie miały jakiś pomysł
Edytowane przez 0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e Czas edycji: 2011-03-22 o 18:34 |
|
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2495 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie ma innych sposobów na tą Twoją przypadłość ?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i przepadła Następna na Goldwella ![]() Zaraz to i ja zacznę się za nim rozglądać |
||||
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale racja może kupa wyjść ja też się boję kombinować z przyciemnianiem że mi coś nie wyjdzie
|
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Mgielka masz buzie pociagla wiec wiele fryzurek ci pasuje.
grzywka moze byc taka na bok jak masz, a moze byc na rowno scieta i gesta, albo asymetryczna na bok i pocieniowana w pazurki. w kazdej bedzie ładnie. wloski mozesz zapuszczac, a mozesz podciac do boba z wydluzonymi bokami i rowna grzywka cos jak kate holmes. albo porobic pazurki takie niegrzeczne po bokach twarzy...
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;25894112]Jak wolisz - zrobiłam album publicznym także powinno się wyświetlić na moim profilu. Przepraszam tylko, że fotka jest odwrócona, ale za chiny sie nie chciala przekręcić (tzn. u mnie na kompie jest jak trzeba a jak chce wstawic na wizaż to robi odwrotnie).
hehe edytowalysmy w tym samym czasie. Dziewczyny, Wy tez zaglądnijcie w takim razie, może będziecie miały jakiś pomysł [/QUOTE]Masz photoshopa? Zrób sobie symulację jakbyś wyglądała w innych fryzurkach.. A jak nie to ja Ci zrobię
|
|
|
|
#2500 | ||
|
Zakorzenienie
|
no ale bierzmy pod uwagę te normalne bajki
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, kropelka, Princeska
dziekuje Wam za opinie ![]() Zobaczę jak jest jutro i zastanowię sie czy bede robiła tym Goldwellem. kitkulka zapłacilam 138zł ![]() jestem zadowolona ale jutro zobacze w świetle dziennym jak bedzie slonce ![]() caskada nie kus ![]() ![]() Dziewczyny wstawię jutro zdjęcie do albumu z twarzą, bedzie widać dobrze kolor bo zrobię w dzień i zobaczymy jak on wygląda i jak wlosy wyglądają, w jakim są stanie ![]() Także jutro jak wstawię dam znać
|
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak ja chodziłam na balejaż rozjaśniaczowy to płaciłam za sam odrost właśnie 170 zł :/ i też głównie dlatego był tak rzadko, raz na 3 miesiące, bo szkoda mi było kasy wcześniej, a teraz jak płac dychę za farbę to sobie mogę farbować nawet i codziennie
|
|
|
|
|
#2503 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cały czas myślałam, że mam okrągłą twarz, jak księżyc w pełni A tu tyle możliwości![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
kitkulka
ja robiłam sam odrost w sumie dlatego zapłacilam 138zł. I tyle za odrost się placi. Jutro pokaże Ci jeszcze zdjęcia całości w albumie to sobie pomyslisz, to jest jednak rozjaśniacz, niszczy bardziej niz farba, zreszta blond bunny o tym pisała. |
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Widze temat retinoidów
Julisari jakie dokładnie retinoidy masz brać? Retinoidy nie są wcale takie straszne. Fakt że są przeciwskazania i powikłania, największe z tą ciąża chyba - po niektórych lekach to do paru lat po leczeniu nawet. Ale to głównie tych które sie np przy łuszczycy stosuje.Po retinoidach są naprawde świetne efekty. A te wszystkie papiery które sie podpisuje. To jest dla bezpieczeństwa i twojego i lekarza. Jeśli coś takiego podpisywałaś to brawo dla lekarza, tzn, że trafiłaś na dobrego. Chodzi o to że w razie powikłań nie możesz lekarza pozwać że to jego wina, że czegoś ci nie powiedział. Tak samo jest z kosmetyczkami. Dobra kosmetyczka, profesjonalna, ma karte każdej klientki, ma spisane zabiegi. Informuje każdą klientke o ewentualnych powikłaniach, zapoznaje ją z efektami zabiegu, informuje też o wskazaniach po zabiegu. Klientka musi coś takiego podpisać że została poinformowana. Bo zdarzają sie i takie przypadki że pójdzie baba do innej kosmetyczki, ona jej cos spieprzy, a wraca do tej pierwszej że to jej wina Albo i sama coś źle zrobi. Także lekarz też sam sie zabezpiecza, ciebie o wszystkim poinformował. A co do skutków ubocznych. A co ich nie ma? Spójrzcie na ulotke tabletek anty, na ulotke nawet głupich tabletek przeciwbólowych ![]() Co do tych podkładów to myśle że z mineralnymi nie bedzie problemu. Ale przygotuj sie na to że bedzie ci ciężko tak naprawde rozprowadzic podkład, zrobić dobry make up. Skóra na pewno bedzie sie łuszczyć, bedzie przesuszona. Nawet na ustach. Także przygotuj sie na to Yatta Ale jakie to są blizny? Wypukłe, wklęsłe, płaskie? Te czerwone od jakiego czasu masz? Pamiętaj że świeżych blizn - poniżej 1 roku się nie tyka. Można stosować maści które przyspieszają proces gojenia i to wszystko. A czy czerwone znikają... hmm one bledną z czasem. Ale bez kremów czy bez zabiegów same raczej nie znikną. Czerwone płaskie ślady na twarzy to są typowe potrądzikowe blizny przy których mikrodermabrazja daje bardzo dobre efekty. A one samoistnie staja sie mniej widocznie ale do końca nie znikną. A co sama u siebie zauważyłam. Jeśli skóra jest spokojna, np po wstaniu rano itd. Mało co widać, ale jakiekolwiek podrażnienie - czerwien od razu sie wybija
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;25894112]Jak wolisz - zrobiłam album publicznym także powinno się wyświetlić na moim profilu. Przepraszam tylko, że fotka jest odwrócona, ale za chiny sie nie chciala przekręcić (tzn. u mnie na kompie jest jak trzeba a jak chce wstawic na wizaż to robi odwrotnie).
hehe edytowalysmy w tym samym czasie. Dziewczyny, Wy tez zaglądnijcie w takim razie, może będziecie miały jakiś pomysł [/QUOTE]weszłam zobaczyć Twoją buzię i jedno co mogę Ci zaproponować to grzywka i to nawet bym obstawiała prostą, bo masz troche wysokie czoło .Twarz raczej owalna, więc większość fryzurek będzie Ci pasować tu masz stronke z fryzurkami gwiazd o podobnej do twojwj buzi http://www.idealnefryzury.pl/fryzury...warzy-owalnej/
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#2508 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej ale Was nadrabiałam
![]() ale mam swoją skórkę ![]() ![]() Oprócz tego mam tydzień wolnego niestety przeprowadzka w toku i nie ma warunków do pracy![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;25894603]
Mogłabyś? Gdzie mam to wrzucić ?
|
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Snow pokazuj kurtałkę!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2511 |
|
Konto usunięte
|
Mogłabyś mi wysłać na maila? Podam Ci na PRIV. Żeby nie zaśmiecać wątku.
Asia, dziękuję Jak ja bym chiała mieć takie policzki jak pani od cieniowanej grzywki http://www.idealnefryzury.pl/rodzaje-i-dobor-grzywek/
Edytowane przez 0f0603ed06f411a5d3d78a7f01b50240947bf49a_602474279be1e Czas edycji: 2011-03-22 o 19:28 |
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko bardzo ładnie kolor wyszedł
Bunny tobie też po tym c12 ładnie wychodzi. Stopniowo dojdziesz do takiego kolorku Mniej razi ciemniejsza góra niż jasniejsza ![]() Kurde, a to ja nie wiedziałam, że Stockholm jest rozjasniajacy Myślałam że tylko te kolorki 01 itd.
|
|
|
|
#2513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
pokazuj skórkę
|
||
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() EDIT: Mgiełka wysłałam. Zrobiłam tak na szybko więc się nie śmiej Zawsze będzie jakaś różnica to modelki ze zdjęć z netu to mają inny odcień skóry - ale mam nadzieję, że coś Ci to pomogło
Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-03-22 o 19:35 |
||
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mówie o typowych bliznach, wyraźnych, wypukłych. A takie po wypryskach płaskie czerwone to w większosci są przebarwienia a nie blizny Blizna jest wtedy kiedy jej struktura różni sie od normalnej skóry. I nie rusza jej sie z tego względu że są szanse że sama zniknie a takie podrażnianie pogarsza sytuacje. Ale z takimi zwykłymi zaczerwieniami po trądziku to nie ma problemu. To jest raczej nieuniknione u osob ktore maja problemy ze skórą i ciągle im coś wyskakuje Ja sama w przyszłym tygodniu ide A z tymi bliznami to tak ogólnie jest. Czy na ciele, czy na twarzy. Po roku dopiero można działać z nimi. Ale po trądziku naprawde rzadko kiedy powstają takie blizny mocne. To juz przy poważnych postaciach. Takie tam czerwone ślady to spokojnie
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-03-22 o 19:39 |
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe co to by było ale fakt że wydatek bez porównania ja chodziłam co jakieś 6 max.8 tygodni robić balejaż bo nie znosiłam odrostu ale to dawno dawno temu a pamiętacie ten program o fryzjerach co jeden się wypowiadał że jak kogoś nie stać na comiesięczne farbowanie odrostu to niech nie farbuję włosów wcale i ja się akurat z tym zgadzam |
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to były baje przed Bożym Narodzeniem chyba na Disney Chanel oglądałam Królewnę Śnieżkę i 7 krasnoludków ORYGINALNĄ wersję z 1937 roku! Oglądałam z tatą i mamą i normalnie się podniecałam ja nie wiem ![]() Smerfy, Gumisie, Troskliwe Misie, Myszka Miki, Pluto i ta cała zgraja no kurde, ale bym sobie pooglądała a Muminki to już w ogóle, niech mi ktoś znajdzie osobę, która nie bała się Buki no właśnie :/ pokemony fajne były, ale też się tłukły
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

[/QUOTE]
bardzo ładny kolorek

z tv to samo 

A tu tyle możliwości