![]() |
#541 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jeszcze tylko 5-10 kg! Wiosennie od 14 marca :)
Cytat:
jak stosowałam te kremy regularnie (codziennie) to widziałam fajne efekty - gładsza, napięta skóra itp. aha, czasami się smarowałam jednym albo drugim balsamem i zawijałam uda w folię spożywczą i tak zawinięta szłam oglądać jakiś film albo serial ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o moj dzisiejszy jadłospis to wyglądał następująco: Śniadanie: kilka kromek (ok 5) Wasa z dżemem niskosłodzonym+czerwona herbata Śnaidanie II: sałątka jarzynowa z kromką chleba ciemnego i wędliną potem kawa z mlekiem Obiad: 2 parówki... ;/ z 2 kromkami ciemnego chleba + czerwona herbata Kolacja: owsianka z truskawkami ![]() Pozdrawiam i życze powodzenia ![]()
![]() |
#543 |
Przyczajenie
|
a ja zamowilam masazer na allegro, jak przyjdzie to zdam relacje
![]() kupilam dzis duzo jogurtow greckich bez tluszczu i czekoladowych majacych tylko 140kcal w 200g,pyszne sa kupilam tez nieszczesne platki ![]() moja zmora jest czeste podjadanie, malo godz w pracy poki co i zle sie to konczy ale staram sie nie przekraczac limitu kcal plus rowerek co najmniej -250kcal i cwiczenia i bedzie ok najwazniejsze to spalic ten tluszcz bo waga to nie wszystko damy rade dziewczyny
![]() |
#544 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jedynie udało mi się smarować biust przez kilka tygodni, co zresztą uważam za sukces. ale super, czuję, że po wczorajszym poście na dukanie dziś ruszyłam z dietą pełną gębą ![]() śn. owsianka- 4łyżki płatków, 3łyżki otrebów+100ml mleka IIśn. dwie kromeczki pełnoziarnistego+ twaróg 0%+ ogórek kiszony o: bigos (mała porcja) k: 100g makreli+pól cebulki+pół kiszonego ogórka do tego 20min skakanki i 40min biegów ![]() właśnie kończę zieloną i idę zrobić sobie peeling z kawy z cynamonem. poza tym dostałam @, ciesze sie strasznie- nic mnie nie boli i nie mam już napadów obżarstwa. teraz to będzie tylko lepiej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Przyczajenie
|
co do posiłków to lubie jogurty gr z platkami lub z musem z kiwi i kawalka banana z miodem, lub musem jablkowym, owsianke lubie ale zbyt kaloryczna i jakos nie hamuje glodu w moim przypadku
czesto robie rybe po grecku, makaron razowy z puszka pomidorow, feta i tunczykiem, szpinak z ziemniakami i feta(bez tez jest pycha), omlety na wiele sposobow (ze szpinakiem, pieczarkami, musem jablkowym) w ogole szpinak ma strasznie malo kcal, np te krazki mrozone to kazdy ma okolo 12kcal czytalam o tych dobrych tluszczach i orzechy, awokado i tybki sa potrzebne tylko ja na garsci orzechow nie koncze wiec kupuje na wage male ilosci az sprzedawca sie dziwi albo wpycham mojemu ![]() staram sie nie uzywac maki, ryzu, za miesem nie przepadam, najadam sie bedac w pl wystarczajaco ![]() a wam jak idzie omijanie pokus, moze macie jakies lzejsze ulubione przepisy? a i nie dalam sie skusic dzis na batona ani na chipsy ![]()
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
:< wiem że to źle wygląda. Coś czuje że nigdy sie mi nie polepszy ;o
![]() |
#547 |
Wtajemniczenie
|
no aj na kolacje zjadłam miseczkę sere białego z cynamonem
![]()
![]() |
#548 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 3 ugotowane jajka, łyżka jogurtu, szczypiorek, przyprawy (czasami daję też cebulkę czerwoną). całość mieszam w takim mikserze z nożami (nie wiem jak się to nazywa ![]() ![]() a z tymi balsamami to mi też się nie chce ostatnio... =/ jedynie tyłek regularnie doświadcza jakiegoś balsamu, bo tż się chętnie garnie do pomocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Wtajemniczenie
|
co do balsamów to ja czasami uzyje... ale w lecie, jestem za leniwa,zeby robić to regularnie :P
![]() |
#550 |
Przyczajenie
|
loloo - dziękuję za przepis - nigdy czegoś takiego nie próbowałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#551 |
Raczkowanie
|
Jestem po trenignu i padam na twarz ,ale i tak uwielbiam to zmęczenie, ide dziewczynki oglądac serial i wszamac jakis owoc .
![]() ![]() smiech_przez_lzy - próbowałas może kaszek albo ryżu na mleku o smaku np: z toffi , z wiśniami itd .. firma Belriso czy jakoś tak ![]() ![]() loloo - bardzo ciekawy przepis, wypróbuje przy okazji i zdam relacje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#552 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ja dziś zjadłam: I s: musli + otręby + mleko 0,5% kawa bezkofeinowa + słodzik II s: kromka razowca + 2 jajka na twardo o: kurczak z warzywami duszone na wodzie p: jogurt kawowy k: serek wiejski 3% przed kolacją było jeszcze trochę orzechów i winogron Ja generalnie dietę opieram na płatkach z mlekiem, chudych twarożkach, rybach (śledzie płuczę z oleju pod wodą i odsączam na sitku- pycha, tuńczyk w sosie własnym mieszam z twarożkiem, wędzone ryby, surowe możne usmażyć bez tłuszczu: przyprawiam, zawijam szczelnie w folię i na rozgrzaną patelnię wrzucam) chuda wędlina drobiowa, czasami ciemny razowy chleb, kurczak z warzywami, warzywa typu pomidor, ogórek, oliwki praktycznie bez ograniczeń. No i orzechy i trochę owoców. Jak mi się chce słodkiego, to jem jakiś jogurt albo serek homogenizowany, nie częściej jak 1x dzień. ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
Ale za to bardzo smakowała. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
kochane, uzupelniam pierwszy post, grzesze bo popijam sobie zubroweczke, ale tak troszku nie zaszkodzi :P
tyle tu postow, ze za Wami nie nadazam ![]() ps. chyba wydrukuje sobie fotkie billiego idola, zeby miec jakas mobilizacje :P
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
Mam jeszcze pytanie do tych ćwiczących: czy któraś z Was kręci hula hop?? Podobno daje niezłe efekty na brzuch, zastanawiam się nad zakupem... Fitness fitnessem, ale takie kręcenie na zdrowy rozum rzeczywiście powinno pomóc... Co o tym myślicie?
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- To i ja się dołączę : ) Waga początkowa była 69, jest 65,5 cel -> 59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
kochane, aktualizowalam liste, gratuluje dziewczynom, ktore zrzucily co nieco!!
![]() jesli kogos ominelam to prosze dac znac, tyle tu postow i tak spora aktywnosc, ze ciezko mi wszystko doczytac jesli kogos jeszcze nie ma na liscie to prosze o pm! ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny, ja już po śniadanku, spacerku z psem i właśnie pije ranną kawkę
![]() ![]() Na śniadanie zjadłam owsiankę z jabłkiem i cynamonem, chyba nigdy mi się nie znudzi ![]() Plan na dziś następujący: I. Wyżej wspomniana owsianka + kawa; (260) II. 1x razowiec, makrela w sosie pomidorowym; (200) III. 2 krokiety z kapustą i grzybami (300), fasola szparagowa z bułką tarką(100); IV. Jogurt owocowy (170); Waga spadła, widocznie ten skok (+0,8kg) to było zalegające w jelitach jedzenie.. Cieszę się, chociaż wiem, że przede mną długa droga! Wiele pokus, chwil zwątpienia, ale czuję gdzieś tam w środku, że tym razem się uda. Kiedyś już wam pisałam, że u mnie SUKCES to nie jedzenie słodyczy i innych "śmieci". A bez tego da się żyć! Nie dość, że się da, to widzę tylko same korzyści: + ładniejsza cera; + zdrowsze zęby; + ubywające kilogramy; + zaoszczędzone pieniądze (takie żarcie jest drogie); + lepsze samopoczucie, więcej energii witalnej, itp.; Można tak w nieskończoność ![]() ![]() Jeżeli nie zacznę jeść w/w to jestem na dobrej drodze do szczupłej sylwetki ![]() W poniedziałek wydrukowałam kartkę, gdzie napisałam, że obiecuję do 22.06.2011. (100 dni) nie jeść słodyczy, chipsów i fast - foodów. Pokazałam TŻowi, dla wzmocnienia motywacji, tak więc to sprawa honoru ![]() ![]() ![]()
![]() |
#557 |
Przyczajenie
|
anna205 <robi oczka kotka ze Shreka> :P No co poradzę, że tak lubię i parowki i dzem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim.
![]() |
#558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co się nie nadajesz, oczywiście że się nadajesz! Ja mam ten plus że mieszkam sama, i niktmi lodówki nie napełnia przysmakami, no może oprócz TŻ, ale on się pilnuje raczej, sam schudł kiedyś ładnie i wyrzeźbił się, niezłe ciacho się zrobił z okrągłego pączusia, i wie że to ciężka i konsekwentna praca : ) Co do tych dżemów to w sumie mogą być, jak niskosłodzone, coś słodkiego w końcu musi być... A parówki też lubię, i jak już muszę zjeść to kupuję cielęce kiełbaski albo paróweczki cielaczki, one mają najwięcej mięsa w mięsie i są chude, tzw. mniesze zło. Poczytaj sobie etykiety od tych drobiowych, tam pewnie ze 20% mięsa drobiowego w nich, reszta to wieprzowe i tłuszcz... p.s. nie chcę więcej słyszeć że nie nadajesz się do diety!! jasne? :-> pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Trzymam się całkiem dobrze... wczoraj ładnie dietkowo jadłam i do tego godzina ćwiczeń ![]() Moje dietkowanie trwa ponad 2 tygodnie i przez ten czas zrzuciłam 1 kg ![]() Dlatego dzisiaj zrobiłam sobie od rana mierzenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ktoś się pytał o te pasy, taśmy zakładane na fitness, i akurat wyczytałam coś w książce "Sekrety skutecznej diety" to jest książka która była dodatkiem do Wyborczej rok temu. Zacytuję, str. 89 "To zawracanie głowy. (...) Może pomaga psychicznie, ale z fizjologicznego punktu widzenia nie ma sensu. Wręcz przeciwnie, prowadzi do przegrzania ogranizmu i zmniejsza wydolność. Nie ma drogi na skróty. Tylko dlugi i spokojny trening pozwoli spalić tłuszcz." Piękny dzien się zapowiada ![]()
![]() |
#560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja dziś znów wlazłam na wagę i miałam miłą niespodziankę, bo stała w miejscu ze 2 tygodnie, a teraz ładnie drgnęło, więc chyba tłuszczyk się ruszył ![]() Ale nic nie powiem, żeby nie zapeszać, podam wagę w poniedziałek tak jak się umawiałyśmy ![]() ś: płatki + otręby + mleko 0,5% II ś: grejfrut + jabłko o: kurczak z warzywami na ostro p: serek homogenizowany k: twarożek + tuńczyk + 2 jajka na twardo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie też piękny tylko wieje jak cholera ![]() Cytat:
ja też zważę się w poniedziałek jak należy, narazie 3 dzień diety, więc cudów nie oczekuję. poza tym mam @ i fatalnie się czuję. właśnie wróciłam z zajęc- gotuje mi się kasza gryczana, ale chyba mielone będzie do tego, bo taaaką mam ochotę ![]() ostatnio zaczęłam pić dużo kawy- rano naturalna sypana, a póżniej 1-2 filiżanki rozpuszczalnej z mlekiem. ale chyba diecie to specjalnie nie przeszkadza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() dzis na sniadanko 3 razy Wasa z bialym serkiem i twarozkiem, pozniej pewnie zjem jogurt i jablko, nie mam jednak pomyslu na obiad, moze jakas zupka warzywna piekna pogoda, od razu inaczej sie wstaje!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
Miłego dnia dziewczyny
![]() Wchodzę dzisiaj na wagę i + 0,3 a wczoraj było 1100 kcal i prawie 3 godzinny trening.. ehh , mam nadzieję ,że to tylko jakiż dziwny skutek uboczny treningu i waga zleci ; ) Dzisiaj na śniadanko owsianka <3 z musli ![]() Muszę obmyślic co by tu sobie przygotowac na obiad, może jakas jajecznica. Na deserek galaretka z jogurtem naturalnym, rozgotowanymi bananami i pokruszonymi herbatnikami ![]() Kolacja pozostaje narazie zagadką. Wątek nam się rozkręca, Witam nowe, gotowe i mam nadzieje ,że zmotywowane wizazanki ![]()
![]() |
#564 |
Raczkowanie
|
JakKazdaInna,
kawa chyba nie przeszkadza, ja też pije dużo, tylko z chudym mlekiem i słodzikiem ![]() do trzymania jadłospisu motywuje mnie wskazanie wagi i to, że spodnie zaczynają ze mnie lecieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Raczkowanie
|
Co do bananów ... to one nie mają za dużo kalorii?
Zawsze wszyscy mówią ze są strasznie kaloryczne ![]() Dzisiaj też zjadłam na śniadanie parówkę drobiową ( 120kcal) i malutka kromka białego chleba bo tamtego zabrakło ;o Na obiad nie wiem co będzie ... pewnie spaghetti .. -.-'
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
banany sa dosc kaloryczne jak na owoc, 200 kcal jedna sztuka, gdzie np jablko sredniej wielkosci, to klo 40 kcal, roznica jest dosc znaczna ja wczoraj rowniez zjadlam drobiowa paróweczke, uwielbiam je!!! na obiadek zrobie salatke z wloskim sosem z oliwa z oliwek, kurczaczek z grilla, salata, pomidorki koktaijlowe, ogoreczek, mniam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
dzień dobry ;D
dzisiaj jak na razie ładnie, dietkowo... wczoraj poćwiczyłam, dzisiaj 40 minutowy spacer i trochę zybkiego chodzenia. największy pluss jednak w tym ze piję samą wode ;D
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
Z wodą mam zawsze problem , jak już pije to strasznie mi niedobrze od niej. Najgorsza jest mineralna gazowana fu. :/
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj znowu zamuliłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kurcze, zjadłam prawie pół paczki prażynek bekonowych (ok.200kcal), no nie mogłam ![]() mam trochę zakwasy po wczorajszych biegach, ale spróbuję poskakać jeszcze na skakance. za te chipsy ![]() śn. owsianka (3łyżki płatków+łyżka otrębów+1/2szkl. mleka 1,5%) IIśn: mały kefir ob: pół paczki kaszy gryczanej(50g), pulpet, buraczki (sos sobie darowałam) p: pół bułeczki z twarogiem0%+łyżeczka powideł śliwkowych k: jajko gotowane+1/2cebulki+ogórek kiszony dziewczyny co myślicie o tej tunice?: http://allegro.pl/636-wyprzedaz-tuni...501420954.html Edytowane przez JakKazdaInna Czas edycji: 2011-03-23 o 16:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.