|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
czyli za dużo w szczegóły nie wchodziłaś, ja też nie zamierzam podawać zbyt dużo informacji. Dla swojego bezpieczeństwa
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma bata, nie oddam Rarki! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam komu ale miałam dla kogoś się dowiedzieć od mojej klientki o wrażenia po używaniu podkładu Anew ale niestety kobitka ta ma dłuższe wolne i nie mam z nią kontaktu, a nikt nie ma do niej telefonu, bo ona u nas dorywczo pracuje tylko w okresie jesienno-zimowym
![]() Podliczyłam przed chwilką swoje zamówienie do k 7/2011 i makabra Bez mojego zamówienia, które i tak zmniejszyłam o jakieś 50 zł, bo stwierdziłam, że nie wyrobię mam zamówień na 300 zł Cienizna... Wiem, że jeszcze trzy osoby maja mi dać zamówienie ale u tych osób wyjdzie może łącznie 100 zł, bo one na małe kwoty zamawiają. Wychodzi na to, że na obecna chwilę nie przekroczę nawet 500 zł. Dawno tak źle nie było |
|
|
|
#2946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale podkald juz mam i czekan na opinie mamy
|
|
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Ahhh i zapomniałam się pochwalić moim wczorajszym avonowym nabytkiem. Wypróbowałam wczoraj Emulsję na noc z Anew Rejuvenate - luksus
Wspaniale się wchłania i nawilża. Mimo, że to żel to skóra się bardzo nie świeci. Jest taka naturalna. Gorszą miałam po kremie na noc z Solutions "Ochrona młodości" Nie narzekam na niego ale po Solutions nie było tak natychmiastowych efektów. Z tej serii wzięłam też krem na dzień ale on jeszcze poczeka kilka dni, bo chcę wykończyć ten na dzień co mam z Solution.Dostałam też samoopalacz do jasnej karnacji. Zrobiłam próbę na przedramieniu i skóra pociemniała tak delikatnie, na lekko dojrzałą brzoskwinkę. Żadnych plam, żółtych przebarwień, czy "marchewki", śliczny kolor i piękny zapach samego kosmetyku. Niestety po wczorajszej próbie na ręku już nie ma śladu więc trzyma się marnie. Ale gdy na gwałt na jakąś okazję potrzebujecie szybkiej delikatnej opalenizny to polecam
|
|
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio dziewczyny pisały, że maja problem z plamkami po wypryskach. Ja miałam ten sam problem, ale jakiś czas temu kupiłam sobie próbkę tego serum rozjaśniającego z Anew i używam już kilka dni i muszę pochwalić, bo widać efekty. Najwięcej plamek miałam na brodzie i kilka na czole i widzę już poprawę, dodatkowo fajnie napiętą mam skórę po nim. Stosuję go punktowo na noc. Próbki, przy takim stosowaniu, została mi połowa. Także dziewczyny, mogę śmiało polecić, kupcie sobie próbki, może i u Was będą rezultaty.
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba że wycofają jak matoweCytat:
|
||
|
|
|
#2951 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak zakupiłam lakiery do paznokci w ofercie 2 za 20zł a jeden z nich mi nei pasuje to moge go oddac??
|
|
|
|
#2952 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam do was pytanko, jakiś czas temu gdzieś mi przeleciało tutaj że któryś charm już ma zakończoną produkcję, ale nie wiem który. Klientka chciała serduszko i żabkę macie może pewność czy są ?
|
#2954 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2957 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba je przywiozę i porozdaję |
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie moze czy te pozlacane charmy to tylko limitowana edycja czy jeszcze pozniej sie pojawia w innych katalogach? w 6 nie widze chyba, ze slabo szukam...
|
#2960 |
|
patrysina
|
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Z charmów jak dobrze pamiętam, to zakończona jest produkcja żółwika, a ja mam na niego zamówienie
![]() Cytat:
![]() W katalogu 5/2011 jest na str. 141 z tym samym kodem ale jest o 1 zł droższy ![]() wow gratulacje
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2011-03-22 o 23:37 |
|
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2963 |
|
Zadomowienie
|
a ten gorset to nie ma z tyłu tego wiązania? a okulary mają z tyłu te...nauszniki czy jak to się nazywa
|
#2964 |
|
Wtajemniczenie
|
brakuje mi około 30 zł na produkty Anew/Solutions by otrzymać błyszczyk, kuferek i balsam
i tak już wzięłam sobie trochę rzeczy na zapas i się teraz zastanawiam czy dobijać jeszcze coś za te 30 zł w katalogu 4 ![]() a Wy jak myślicie? opłaca się? |
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale skoro go chwalisz to może go zamówię bo tak trochę się nad nim zastanawiałam ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- tylko co by tu jeszcze zamówić z tych stron hmm zrobiłam zapas pianek zielonych z Solutions i myślę , co jeszcze zamówić ![]() tylko mam pytanie : bo ten kuferek z programem lift. okolice oczu na str 5 z kat 4 też się wlicza tylko czy cała kwota 19,90 czy cena za sam program lift.??
|
|
|
|
|
#2967 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli chcesz dostać to pewnie, że dobijać ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
![]() Dałaś zadanie ![]() Qrcze wg mnie chyba 19,90, ale czort ich wie
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
||
|
|
|
#2968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szybciutko się wchłania więc na odzieży nie powinien zostawiać przebarwień![]() Po spełnieniu warunków, czyli tego zamówienia z anew na konkretną kwotę chyba 35 zł, możesz do zamówienia dopisać kod na zestaw kuferek+to coś pod oczy ale za ten zestaw płacisz dodatkowo 19,90
|
||
|
|
|
#2969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Do mojej listy z k.7 dorzuciłam szminkę Uwodzicielskie Nawilżenia Nude Perfection, bo bardzo spodobał mi się jej opis w linku, który Hexanna wstawiła na wątku katalogowym. Przeszukałam jeszcze wątek, aby sprawdzić, czy ktoś miał ją na fotkach na ustach i znalazłam zdjęcie Sarunieczki - cudowna jest ta szminka - taka bardzo naturalna (przynajmniej ja tak widzę)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

Nie ma bata, nie oddam Rarki!

Bez mojego zamówienia, które i tak zmniejszyłam o jakieś 50 zł, bo stwierdziłam, że nie wyrobię mam zamówień na 300 zł
Wspaniale się wchłania i nawilża. Mimo, że to żel to skóra się bardzo nie świeci. Jest taka naturalna. Gorszą miałam po kremie na noc z Solutions "Ochrona młodości"

Ja staram się załapać na 1, ale nie wiem czy podołam