![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Twoja randka z wymarzonym facetem...
Wsiadłam do samochodu i zrobiło mi się smutno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
"Wygladal swietnie. Mial na sobie różową koszule i czarne kremplinowe spodnie. W reku trzymal bukiet przepieknych kwiatów bananowca, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w udo, potem powiedzial, ze wygladasz morowo."....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
co to znaczy wygladasz ,,morowo" ??
![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Natina- a oglądałaś skecz KabaretuMoralnegoNiepokoj u pt "Lachony"?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
nie ogladałam
![]() ![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
A mi nie działa..
![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
spróbuj może jeszcze raz... dziwne bo chyba wszystkim dzialało
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
eh cały czas próbuje i nie działa..
![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
cudowne randki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Nagle uslyszalas za soba znajomy glos mowiacy... 'Te owoce wygladaja wspaniale!' Odwrociłas sie i zobaczylas, ze to Waldek ! Stal przed Toba i usmiechal sie. Przez glowe przemknela ci tylko jedna mysl: ' o żesz kurde !!!
Dlugo nie moglas się zdecydowac, az w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona czarną sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie za***iście. Waldek przyjechal punktualnie. Gdy go zobaczylas, nie mogłas uwierzyc, ze to on. Wygladal swietnie. Mial na sobie białą koszule i czarne dżinsowe spodnie. Podeszlas do jego samochodu, czarnego kabrioleta, a Waldek otworzyl Ci drzwi. Wsiadlas do srodka i bylas ogromnie zajarana. Usiedliscie przy stoliku w zacisznym kacie, a Waldek poprosil o butelke coli. Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic kebaba i pieczonego pawia. Waldek poprosil o sałatke. Ok. 23:00 Waldek wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi isc do toalety . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,macie genialne pomysły...siedze tu sobie samamw pokoju i już dwa razy był mój tata i pytał co sie dzieej,bo śmiałam sie na głos sama do siebie czytając te wasze randki.Moja tez jest neizwykle...hm...ciekawa
![]() Zatrzymalas sie wlasnie przy dziale z owocami.' guanabana ... mmm ' pomyslalas, nic dziwnego, przeciez je uwielbiasz. 'Jasne, prosiaczku' powiedzialas i podalas mu swoj adres, a on powiedzial, ze wpadnie po Ciebie o 19:00. w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona żółtą sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie szybko. Gdy go zobaczylas, nie mogłas uwierzyc, ze to on. Wygladal swietnie. Mial na sobie zieloną koszule i czarne silikonowe spodnie Ty zdecydowalas sie zamowic pierogi i pieczonego wróbla. Elo melo poprosil o masło opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku koteczce o imieniu Radek i uwaga mój faworyt ![]() Elo melo wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi robić kupe odpowiedzialas: 'oczywiscie kukurydzko powiedzial 'Dobranoc cielęcinko, wpadne do Ciebie jutro.' Wklejajcie dziewczyny swoje randki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
omg leze i kwicze ze smiechu
![]() ![]() ![]() a oto moje wypociny : ![]() Nagle uslyszalas za soba znajomy glos mowiacy... 'Te owoce wygladaja wspaniale!' Odwrociłas sie i zobaczylas, ze to Mścisław ! Mścisław spojrzal i powiedzial 'uwielbiam granaty ' Dlugo nie moglas się zdecydowac, az w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona białą sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie niedbale . Wygladal swietnie. Mial na sobie rózową koszule i czarne wełniane spodnie. ![]() podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w biust Mścisław zawiozl Cie do restauracji Kupka Gdy weszliscie wszyscy ogladali sie i usmiechali do niego mowiac 'Siemano Mścisław!' ![]() Mścisław poprosil o butelke syropu . Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic sałatkę i pieczonego wróbla . Mścisław poprosil o pizze. Mścisław opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku hienie o imieniu Ciapek . ![]() ![]() ![]() Wtedy Mścisław przysunal się blizej, delikatnie polozyl swa reke na Twoim pupie i namietnie pocalowal. dawno sie tak nie usmialam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
spectre!! no nieźle! niezła randka
![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Hehehe widzę że mój pieczony bocian, to nic w porównaniu z tym co Wam powychodziło
![]() Autentycznie płaczę jak to czytam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
wklejam w takim razie moją randkę
![]() Zatrzymalas sie wlasnie przy dziale z owocami.' arbuzy ... mmm ' pomyslalas, nic dziwnego, przeciez je uwielbiasz. Nagle uslyszalas za soba znajomy glos mowiacy... 'Te owoce wygladaja wspaniale!' Odwrociłas sie i zobaczylas, ze to Tomasz ! Stal przed Toba i usmiechal sie. Przez glowe przemknela ci tylko jedna mysl: ' a maj gad '!!!! Tomasz spojrzal i powiedzial 'uwielbiam arbuzy ' 'Ja tez!'- odpowiedzialas. Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie piszczeć! 'Jasne, Groszku' powiedzialas i podalas mu swoj adres, a on powiedzial, ze wpadnie po Ciebie o 19:00. Pozegnaliscie sie, szybko popedzilas do domu by wymyslic jakis olsniewajacy stroj na wasza randke. Dlugo nie moglas się zdecydowac, az w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona niebieską sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie ciepło. Tomasz przyjechal punktualnie. Gdy go zobaczylas, nie mogłas uwierzyc, ze to on. Wygladal swietnie. Mial na sobie różową koszule i czarne śliskie spodnie. W reku trzymal bukiet przepieknych orchidei, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w pierś, potem powiedzial, ze wygladasz bosko. Zapytalas go dokad pojedziecie na kolacje, ale on z tajemniczym usmiechem powiedzial, ze to niespodzianka. Podeszlas do jego samochodu, czarnego BMW, a Tomasz otworzyl Ci drzwi. Wsiadlas do srodka i bylas ogromnie śmieszna. Tomasz zawiozl Cie do restauracji siwy dym i krzyknal 'Niespodzianka!' Powiedzial Ci, że to jego ulubiony lokal. Gdy weszliscie wszyscy ogladali sie i usmiechali do niego mowiac 'Hi Babe Tomasz!' Domyslilas sie, ze często tu bywa. Usiedliscie przy stoliku w zacisznym kacie, a Tomasz poprosil o butelke wina. Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic pieczeń i pieczonego bażanta. Tomasz poprosil o zapiekanke. Bylas ogromnie szczesliwa i sluchalas z wielkim zainteresowaniem jak Tomasz opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku kotce o imieniu Natalka. Ok. 23:00 Tomasz wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi prać . Odwiozl Cie do domu i odprowadzil pod drzwi. Spojrzal na Ciebie bardzo tajemniczo i wyznal, ze spedzil z Toba bardzo milo czas. Zapytal, czy bedziesz chciala kiedys to powtorzyc, a Ty nie kryjac radosci odpowiedzialas: 'oczywiscie skarbeńku! Wtedy Tomasz przysunal się blizej, delikatnie polozyl swa reke na Twoim posladku i namietnie pocalowal. Kiedy odchodzil, powiedzial 'Dobranoc Tygrysie, wpadne do Ciebie jutro.' Pomachalas mu i weszlas do domu. W nocy dlugo nie moglas zasnac. Wiedzialas, ze nigdy nie zapomnisz tego wieczoru...! ![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
o zgrozo! gdyby to była prawda to by dostał z liścia za ten pośladek
![]()
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Natina2 znowu poplakalam sie ze smiechu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Ty!!??
![]() ![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
powiedział, że wyglądasz suczaśnie
opowiadał o swojej wiewióreczce imieniu Zdzich ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
wiewórka o imieniu Zdzich
![]() ![]()
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
a ja zamowilam pieczonego koliberka a facet na dzien obry pocalowal mnie w ...brzusio hi hi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
dubel
![]()
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
leze i kwicze !!!
![]() ![]() a jeszcze te wasze opisy heheh drewniane spodnie heheeh! a ja myslalam, ze trzeba wybrac jednego delikwenta z obrazka powyzej (z Wladcy Pierscieni ![]() ![]() Ja poszlam z Legolasem heh ![]() ![]() wypadlo niezle ![]() przyjechal po mnie jaguarem pilismy wode w karczmie ubrany byl w jedwabna czarna koszule i spodnie Legolas ma tygrysa o imieniu Agata ![]() i mowilismy do siebie "killerku" - moje ulubione zdrobnienie slodkie ![]() hyhy ![]() Niestety musial wrocic wczesniej bo czekal go ciezki dzien : lezenie ![]() Brawo dla zalozycielki watku! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
z Legolasem .... hmmm
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Wspaniałe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
jednym słowem sweet
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
"Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie sączyć! "
"Byłas w szoku, mialas ochotę krzyczec ze szczescia, ale staralas sie zachowac spokoj. 'Jasne, paskudo' powiedzialas i podalas mu swoj adres" "Mial na sobie białą koszule i czarne moherowe spodnie. W reku trzymal bukiet przepieknych sasanków," "potem powiedzial, ze wygladasz kozacko" "Victor (Tak, o Valdesa mi chodziło ![]() "Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic pierogi i pieczonego gila. victor poprosil o szynka." teraz najlepsze ;p "Ok. 23:00 victor wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi jeść" "Kiedy odchodzil, powiedzial 'Dobranoc cipku, wpadne do Ciebie jutro.'" "" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
cipku ??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
gila w sumie nie poczułam bo to niesezonowa potrawa :P a sączyło się fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.