Wrześniówki - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-17, 16:13   #4171
emillia006
Zadomowienie

Dot.: Wrześniówki

Cytat:
Napisane przez paulucha3333 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!!!!
17 Marzec i pol roku do Slubu juuuhuuu
Dawnooo mnie nie bylo tak jakos zapomnialo mi sieale dzis wszystko nadrobilam
Witam Nowe Kobietki
Sluchajcie a moze kazda z Nas zrobi takie swoje zestawienie przygotawcze czyli co macie juz zalatwione fotki mile widziane
Restauracja,Suknia,Zespol ,Fotograf,Kamerzysta,Obra czki,Zaproszenia Slubne itd... i np: kolor lub motyw przewodni wesela???? macie w planach cos takiego???
Sciskam

No dobra to ja zaczne... wrocilam wczesniej z pracy to niech strace

Mamy:
- date i godzine w kosciele
- sale i ustalone menu (alkohole, soki, ciasta, owoce w menu)
- noclegi dla gosci
- kamerzyste
- fotografa
-zespol
-dekoratorke
-limuzyne+ dekoracja limuzyny
-fryzjerka i kosmetyczka
-zaproszenia
-obraczki
-suknia slubna
-biustonosz i podwiazka do sukni
-buty slubne dla mnie
-ksiega gosci
-poduszka na obraczki
-woreczek ozdobny na kartki z zyczeniami
-nauki przedmalzenskie
-kurs tanca

Zostalo:
-formalnosci w urzedzie i kosciele (czerwiec)
-ubior pana mlodego (czerwiec)
-dodatki do sukni, bizuteria (czerwiec)
-stroj na poprawiny ( w trakcie szukania)
-tort slubny (czerwiec)
-wiazanka slubna dla mnie i swiadkowej+butonierki (czerwiec)
-kosze dla rodzicow (2 tyg przed slubem)
-winetki i zawieszki (lipiec)
-platki roz (4 race) zamiast ryzu
-alkohol dla gosci na pozegnanie

Nie wiem czy nie pominelam czegos Dopisujcie kochane
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 00:23   #4172
Alfa147
Przyczajenie

Tanitka o której macie ślub? My ustaliliśmy na 16, teraz tak trochę zastanawiam się czy nie za późno, ale sesji nie chcemy mieć w dzień wesela, więc nigdzie się nie spieszę Jeśli chodzi o sprawy załatwione to:
data w kościele
sala weselna
moja suknia
garnitur TŻ
zespół
auto
kamerzysta
mamy też zaświdczenia o przebyciu kursu
i to by było na tyle więc jak widać ilościowo nie powala Obydwoje jesteśmy w trakcie pisania pracy mgr, TŻ pracuje, ja też pracowałam do niedawna i właściwie odwlekaliśmy wszystko z dnia na dzień,a czasu robi się coraz mniej. Te obrączki nie dają mi jednak spokoju.
Stary 2011-03-18, 08:04   #4173
Niesforna_88
Wtajemniczenie

My amy:
- date i godzine w kosciele
- sale
- kamerzyste
- fotografa
- zespol
- wybrany bukiet
- samochód
- fryzjerke
- zaproszenia
- suknia slubna

Zostalo:
pewnie jeszcze wiele

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 10:21   #4174
Tanitka
Rozeznanie

my mamy na 15. Sala jest oddalona ok. 20 km, więc dlatego zdecydowaliśmy się wczesniej, bo troche czasu trzeba na dojechanie. Myślę, że 16 też ok, zresztą wiem, że w większych miastach np. Lublinie, od 16-17 dopiero zaczynają się śluby, także nie masz się co przejmować
Stary 2011-03-18, 11:54   #4175
izabla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
my mamy na 15. Sala jest oddalona ok. 20 km, więc dlatego zdecydowaliśmy się wczesniej, bo troche czasu trzeba na dojechanie. Myślę, że 16 też ok, zresztą wiem, że w większych miastach np. Lublinie, od 16-17 dopiero zaczynają się śluby, także nie masz się co przejmować

Też uważam że nie ma się co zastanawiać. To jest moim zdaniem dobra pora ( sama też ślub będę miała o 16)

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

A moja lista rzeczy załatwionych przedstawia się tak:
- ustalona godzina ślubu
- zamówiony lokal na wesele
- zarezerwowany hotel dla gości
- kamerzysta
- fotograf
- dj
- oprawa muzyczna liturgii
- samochód
- kwiaciarnia
- fryzjerka i makijażystka
- alkohol
- biżuteria do sukienki
- znaleziona krawcowa i wybrany mniej więcej krój sukienki
- zrobione zaproszenia
- nauki (jesteśmy w trakcie)

A zostało jeszcze przede wszystkim znalezienie cukierni, zakupy TŻ, znalezienie obuwia i bielizny, zamówienie obrączek...i nie wiem co jeszcze
Stary 2011-03-18, 13:44   #4176
agniesia007
Raczkowanie

My mamy załatwione na obecna chwile:
-zarezerwowaną sale
-ustalona godzina w kościele
-zespół
-foto(kamerzysty nie bierzemy)
-zamowiona sukienka,stanik
-zaproszenia powinny przyjść w przyszłym tygodniu
-zrobiłam winietki,zawieszki na alkohol
-buty pana młodego
Do załatwienia w najbliższym czasie :jutro jedziemy do Apartu wybrać obrączki,musimy alkohol kupić żeby nie podrożał,moje buty(nie mam pojęcia jak to zrobić bo nic mi się nie podoba),garnitur,no i nauki przedmałżeńskie..na razie tyle najważniejszych spraw przychodzi mi do głowy.
agniesia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 17:54   #4177
paulucha3333
Raczkowanie

Dziewczyny czyli dobrze Nam idzie a macie jakis kolor lub motyw przewodni ktory zamierzacie wplesc w wystroj kosciola,restauracji,zapr oszen i Nas samychPochwalcie sie sukienkami,obraczkami i zaproszeniamiJa wieczorkie zrobie swoje zestawienie.Teraz w pracy jestem:/
paulucha3333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 19:24   #4178
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny czyli dobrze Nam idzie a macie jakis kolor lub motyw przewodni ktory zamierzacie wplesc w wystroj kosciola,restauracji,zapr oszen i Nas samychPochwalcie sie sukienkami,obraczkami i zaproszeniamiJa wieczorkie zrobie swoje zestawienie.Teraz w pracy jestem:/

fiolet
na poprawiny czerwień
Stary 2011-03-18, 20:07   #4179
Alfa147
Przyczajenie

To dzięki dziewczyny, że mnie uspokoiłyście Właściwie nie miałam żadnych wątpliwości dopóki przyszła teściowa nie wyraziła swoich Różnimy się w wielu kwestiach i w zasadzie nie wiem jak ja się z Nią dogadam Ja od kościoła mam salę oddaloną o 7 km, więc nie tak daleko.
Tanitka ja też myślę o fiolecie zastanawiam się tylko czy do ecru pasuje (chodzi mi o makijaż, bukiet)?
Stary 2011-03-18, 21:07   #4180
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alfa147 Pokaż wiadomość
To dzięki dziewczyny, że mnie uspokoiłyście Właściwie nie miałam żadnych wątpliwości dopóki przyszła teściowa nie wyraziła swoich Różnimy się w wielu kwestiach i w zasadzie nie wiem jak ja się z Nią dogadam Ja od kościoła mam salę oddaloną o 7 km, więc nie tak daleko.
Tanitka ja też myślę o fiolecie zastanawiam się tylko czy do ecru pasuje (chodzi mi o makijaż, bukiet)?
chwala za to mojej teściowej, że jest złotą kobietą nie zapeszam, bo nigdy nie wiadomo, jak będzie po ślubie, ale jak narazie to my sobie wszystko organizujemy tak jak chcemy, a zarówno moi jak i TŻ rodzice nic się nie wtrącają, choć to oni finansują nam wesele.

to zalezy jaki ecru. najlepiej pokaz suknie i dodatki jakie chcesz mieć fioletowe. Ja bede miala fioletowy bukiet i kwiat we wlosach, makijaz i być może mały element fioletu na butach, zobaczymy jeszcze jak tz wygląda w fioletowym krawacie
Stary 2011-03-18, 21:11   #4181
szprotka_mada
Wtajemniczenie

No to i ja dołączę do wizażowej-wrzesniowej-PM'kowej grupy wsparcia

Jak czytam Wasze posty, to normalnie czuję się jak jakiś zacofaniec. Tyle rzeczy macie załatwionych, wielkie brawa się Wam należą .

U nas póki co załatwione są:
- sala (wesele + poprawiny; w cenie jest apartament dla nas, więc już odpada szukanie jakiegoś przytulnego lokum na noc posśubną)
- orkiestra (ale tylko wesele, nie wiem jak z poprawinami)
- fotograf (kamerkę będziemy mieli swoją- będziemy mieli nieprofesjonalny filmik, którego autorami będą wszyscy goście- ot tak sobie wymyśliłam)
- zamówiona suknia ślubna (welonik, podwiązka, bolerko, ozdobę we włosy mam mieć w cenie sukni, więc będę wybierała troszkę później)
- wstępnie ustalona godzina w Kościele
- fryzjer dla mnie
- wstępna lista gości

I w zasadzie to by było na tyle...

Przeglądam masę zaproszeń, bukietów, dekoracji, obrączek itp, ale na nic konkretnego nie mogę się zdecydować. W dodatku mój TŻ ciągle powtarza, że jeszcze dużo czasu, że ze wszystkim zdążymy... Muszę Go chyba posadzić przed tym watkiem, żeby sobie poczytał i zobaczył jak bardzo w lesie jesteśmy

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 22:24   #4182
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
my mamy fiolet a zestawienie zdjęć damjak będę miała wkońcu zdjęcie sukni.

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 01:10   #4183
paulucha3333
Raczkowanie

No dalej dziewczeta bo Nam watek umiera

Daje Swoje Zestawienie zeby nie bylo ze Was namowilam a sama nie dodalam nic Wiecie co slub zaczelismy planowac we wrzesniu,i jakos tak na spokojnie wszystko bez stresu bylo,az tu nagle dzis mnie dopadl ze juz tylko pol roku zostalo!a nawet nie kiedy zlecialo te od Wrzesnia:/
Generalnie wszystko na odleglosc planujemy,wiec tym bardziej boje sie ze cos pojdzie nie tak :/

Kosciol godzina 16:00 Sanktuarium Sw.Jozefa
Oprawa Muzyczna w Kosciele ( piosenki wybrane moje ulubione) jesli ktos ma ochote posluchac wklejam linki do youtube mam nadzieje ze nie lamie regulaminu
Restauracja - Zdrojowa
Zespol - The Quest
Fotograf - wed.com.pl
Kamerzysta- dab.studio
Hotel a raczej Dom Pielgrzyma
Wodka- Finlandia
Szampan- Dorato
Suknia slubna- Valdemar teraz podoba mi sie zupelnia inna i pojawia sie problem
Ukochany klasyczny czarny garnitur,Buty
Sukienki dla druchen i tu tez pojawia sie problem bo odwidzial mi sie ich kolor ze mna tak zawsze dobrze ze narzeczony mi sie nie odwidzial
Kwiaciarnia zarezerwony termin

a teraz jeszcze zostalo!
Zaproszenia i pozostala poligrafia
Prezenciki dla Gosci
Autokar
Tort i ciasto
Napoje
Alkochole kolorowe plus wina
Nauki przedmalzenskie termin w maju dwa dni Sobota i Niedziela
Urzad Stanu Cywilnego w czerwcu
Kurs Tanca zaczynamy od Maja olaboga dwie lewe nogi mamy
Obraczki Dalismy wlasne zloto i poki co juz trzy razy zmienialsmy zdanie:/ czytajcie(JA!) tym razem boje sie dzwonic do Kobietki bo mnie udusi przez telefon!
Piosenka na pierwszy nie myslalam ze z tym bedzie najwiekszy problem poki co stanelo ze nie tanczymy pierwszego tanca
Buty dla mnie w kolorze Ciemnego Rozu inaczej Fuksja,krawat sledzik dla narzeczonego plus koszula i skarpetki w kolorze FUKSJI nigdzie tak owych nie ma!

I to by bylo na tyle,jesli o czyms zapomnialam prosze o przypomnienie

Kolorem przewodnim Naszego wesela na dzien dzisiejszy jest Fuksja& Ecri
a byl juz fiolet,braz i pudrowy roz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bukiet-kantadeski-roze-frezje-dalie.jpg (29,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg french-wedding-decoration.jpg (105,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Purple-plum-modern-wedding.jpg (79,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images (3).jpg (12,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pink_flowers_039_10_m.jpg (36,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecia slubne_iwaszko_chorz01.jpg (68,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image01246.jpg (70,7 KB, 9 załadowań)
Stary 2011-03-20, 10:16   #4184
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
No dalej dziewczeta bo Nam watek umiera

Daje Swoje Zestawienie zeby nie bylo ze Was namowilam a sama nie dodalam nic Wiecie co slub zaczelismy planowac we wrzesniu,i jakos tak na spokojnie wszystko bez stresu bylo,az tu nagle dzis mnie dopadl ze juz tylko pol roku zostalo!a nawet nie kiedy zlecialo te od Wrzesnia:/
Generalnie wszystko na odleglosc planujemy,wiec tym bardziej boje sie ze cos pojdzie nie tak :/

Kosciol godzina 16:00 Sanktuarium Sw.Jozefa
Oprawa Muzyczna w Kosciele ( piosenki wybrane moje ulubione) jesli ktos ma ochote posluchac wklejam linki do youtube mam nadzieje ze nie lamie regulaminu
Restauracja - Zdrojowa
Zespol - The Quest
Fotograf - wed.com.pl
Kamerzysta- dab.studio
Hotel a raczej Dom Pielgrzyma
Wodka- Finlandia
Szampan- Dorato
Ukochany klasyczny czarny garnitur,Buty
Sukienki dla druchen i tu tez pojawia sie problem bo odwidzial mi sie ich kolor ze mna tak zawsze dobrze ze narzeczony mi sie nie odwidzial
Kwiaciarnia zarezerwony termin

a teraz jeszcze zostalo!
Zaproszenia i pozostala poligrafia
Prezenciki dla Gosci
Autokar
Tort i ciasto
Napoje
Alkochole kolorowe plus wina
Nauki przedmalzenskie termin w maju dwa dni Sobota i Niedziela
Urzad Stanu Cywilnego w czerwcu
Kurs Tanca zaczynamy od Maja olaboga dwie lewe nogi mamy
Obraczki Dalismy wlasne zloto i poki co juz trzy razy zmienialsmy zdanie:/ czytajcie(JA!) tym razem boje sie dzwonic do Kobietki bo mnie udusi przez telefon!
Piosenka na pierwszy nie myslalam ze z tym bedzie najwiekszy problem poki co stanelo ze nie tanczymy pierwszego tanca
Buty dla mnie w kolorze Ciemnego Rozu inaczej Fuksja,krawat sledzik dla narzeczonego plus koszula i skarpetki w kolorze FUKSJI nigdzie tak owych nie ma!

I to by bylo na tyle,jesli o czyms zapomnialam prosze o przypomnienie

Kolorem przewodnim Naszego wesela na dzien dzisiejszy jest Fuksja& Ecri
a byl juz fiolet,braz i pudrowy roz

sporo macie zalatwione u nas narazie podstawy podstaw ale nadrobimy. Piękne masz butki, gdzie je kupilas?
Stary 2011-03-20, 15:56   #4185
paulucha3333
Raczkowanie

Tanitka butki nie moje takie zamierzam zakupic poki co w fazie poszukiwan!
W sumie faktycznie sporo zalatwilismy,ale tylko naprawde internetowo i telefonicznie bo w sumie w Polsce bylismy tylko w lutym jeszcze teraz czerwiec na dwa tygodnie i pozniej dopiero przed slubem bedziemy,tak wiec latwo nie jest ale dajemy rade
Stary 2011-03-20, 16:24   #4186
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
W sumie faktycznie sporo zalatwilismy,ale tylko naprawde internetowo i telefonicznie bo w sumie w Polsce bylismy tylko w lutym jeszcze teraz czerwiec na dwa tygodnie i pozniej dopiero przed slubem bedziemy,tak wiec latwo nie jest ale dajemy rade

ja chce takie w kol. śmietankowej bieli
Stary 2011-03-20, 18:52   #4187
paulucha3333
Raczkowanie

Tanitka powiem Ci ze u mnie takich pod dostakiem podeslji mi zdjecia jakie konkretnie Ci sie podobaja a jak bede w miescie rozejrze sie! bo naprawde do koloru do wyboru ja mieszkam w Dublinie i mamy taki sklep primark naprawde mozna fajne buty kupic a najdrozsze takie o jakich mowisz to 21 euro
Stary 2011-03-20, 19:16   #4188
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
To zupelnie jak ja z TZtem. tylko z ta roznica, ze ostatnio bylismy w Polsce we wrzesniu a nastepnie bedziemy w czerwcu tylko na jeden tydzien a potem juz tylko na sam slub.
Wszystko zalatwiamy przez internet i telefon. Nikt nam nie pomaga i tym bardziej jestesmy dumni, ze mamy juz tyle zalatwione
Stary 2011-03-20, 19:35   #4189
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Tanitka powiem Ci ze u mnie takich pod dostakiem podeslji mi zdjecia jakie konkretnie Ci sie podobaja a jak bede w miescie rozejrze sie! bo naprawde do koloru do wyboru ja mieszkam w Dublinie i mamy taki sklep primark naprawde mozna fajne buty kupic a najdrozsze takie o jakich mowisz to 21 euro

primark = atmosphere ?? jeśli tak to kocham ten sklep, szkoda, że u nas większość ciuchów można dostać z drugiej ręki

dziękuję
Stary 2011-03-20, 19:54   #4190
paulucha3333
Raczkowanie

emillia006
dokladnie moja mama jest w Szkocji z bratem,narzeczonego rodzice 500 km od mojego Kalisza wiec tez nie mozemy liczyc na pomoc!ale tez dumni jestesmy ze tak nam fajnie idzie jeszcze troszke my w czerwcu na dwa tygodnie lecimy!ale tydzien u mnie w domku tydzien u narzeczonego bo mieszka nad morzem wiec chcemy skorzystac z pogodyyy

Tanitka
tak to to samo inaczej w uk sklep nazywa sie primark a ciuch i te wszystkie po✂✂✂✂✂✂✂ki atmosfere u Nas nazywa sie UWAGA pennys hahaha ale to jest to samo a metki sa atmosfere najtanszy sklepppp,ale naprawde mozna swietne rzeczy kupic za male pieniadze.Ja np: kupilam fajne butki w brudnym rozu za 3 e i drugie fioletowe za 5 e na platformie obcas okolo 10 cm jedne bez palcy z kokarda zaraz poszukam zdjec drugie pelne czolenka z okraglym czubkim takie slodkiiie
A ostanio byly wlasnie takie jasne ecri wpadajace w zloto a drugie w srebro ale takie jasniutkie jak biel tyl caly w krysztalkach no boskie za 5 e!!! nie kupilam bo juz nie mam miejsca na buty!
Stary 2011-03-20, 20:26   #4191
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
tak to to samo inaczej w uk sklep nazywa sie primark a ciuch i te wszystkie po✂✂✂✂✂✂✂ki atmosfere u Nas nazywa sie UWAGA pennys hahaha ale to jest to samo a metki sa atmosfere najtanszy sklepppp,ale naprawde mozna swietne rzeczy kupic za male pieniadze.Ja np: kupilam fajne butki w brudnym rozu za 3 e i drugie fioletowe za 5 e na platformie obcas okolo 10 cm jedne bez palcy z kokarda zaraz poszukam zdjec drugie pelne czolenka z okraglym czubkim takie slodkiiie
A ostanio byly wlasnie takie jasne ecri wpadajace w zloto a drugie w srebro ale takie jasniutkie jak biel tyl caly w krysztalkach no boskie za 5 e!!! nie kupilam bo juz nie mam miejsca na buty!

prosze cie, bo ja zaraz zwariuje, kocham wszystko co jest z kokardką moja fobia, moj TŻ aby coś znajdzie to kupuje, albo mi pokazuje.
u nas w Polsce nie ma zadnych fajnych butów
Stary 2011-03-21, 08:06   #4192
agniesia007
Raczkowanie

oj chętnie wybrałabym sie do primarka na zakupy,za kazdym razem jakieś buty kupuje i pełno ubrań za grosze.Szkoda że u nas nie ma sklepów z takimi cenami..
kolor przewodni jeszcze nie do konca wybrany.mam te zawieszki na alko i winietki w delikatnie złotym kolorze do tego będą białe obrusy na stole .Nad kwiatami zastanawiam się albo jakies delikatne ecru albo tez własnie fuksja,taki ciemny zdecydowany róz.jeśli opcja fuksja to do tego w tym samym kolorze wiząnka i kwiatek we włosy no i buty wtedy na pewno je założę jeszcze nie raz.tylko mam dylemat.czy jesli buty w kolorze fuksji to czy delikatne ecru pończochy będą pasować?bo jakos nie bardzo mi sie to widzi,chyba lepsze by były naturalne ale Ł. już zapowiedział że nie może się doczekać kiedy zobaczy mnie w białych (ecru)pończochach wiec nie mogę go zawieść.
agniesia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 11:16   #4193
izabla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agniesia007 Pokaż wiadomość
oj chętnie wybrałabym sie do primarka na zakupy,za kazdym razem jakieś buty kupuje i pełno ubrań za grosze.Szkoda że u nas nie ma sklepów z takimi cenami..
kolor przewodni jeszcze nie do konca wybrany.mam te zawieszki na alko i winietki w delikatnie złotym kolorze do tego będą białe obrusy na stole .Nad kwiatami zastanawiam się albo jakies delikatne ecru albo tez własnie fuksja,taki ciemny zdecydowany róz.jeśli opcja fuksja to do tego w tym samym kolorze wiząnka i kwiatek we włosy no i buty wtedy na pewno je założę jeszcze nie raz.tylko mam dylemat.czy jesli buty w kolorze fuksji to czy delikatne ecru pończochy będą pasować?bo jakos nie bardzo mi sie to widzi,chyba lepsze by były naturalne ale Ł. już zapowiedział że nie może się doczekać kiedy zobaczy mnie w białych (ecru)pończochach wiec nie mogę go zawieść.
Myślę, że jeśli chcesz butki kolorowe, to białe/ecru pończochy będą średnio wyglądały.
Stary 2011-03-22, 21:55   #4194
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
tak przypadkiem luknelam
swoj slub planujemy tez na wrzesien, ale 2012

Bardzo podoba mi sie ta sukienka Valdemar! Mozesz powiedziec ile za nia zaplacilas? Bo pisalam meila do salonu i nie odpisali. A dzwonic nie dzwonilam bo jeszcze 1.5 roku mam

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 22:37   #4195
Buziunia89
Raczkowanie

Witam drogie wizażanki! Przepraszam z góry za moje pytanie...ale może któraś z Was mi powiedzieć, dlaczego akurat wybrała wrzesień na miesiąc własnego ślubu?
Jestem w trakcie wyboru miesiąca...waham się pomiędzy czerwcem a wrześniem i tak pomyślałam, że wpadnę na Wasze forum i spytam jakie macie zdanie na ten temat...

Dziękuję za odpowiedzi:cm ok:

05.02.2011 r. - Zaręczyny

2013 r. - ...Ślubuję Ci
Buziunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 22:42   #4196
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Buziunia89 Pokaż wiadomość
Witam drogie wizażanki! Przepraszam z góry za moje pytanie...ale może któraś z Was mi powiedzieć, dlaczego akurat wybrała wrzesień na miesiąc własnego ślubu?
Jestem w trakcie wyboru miesiąca...waham się pomiędzy czerwcem a wrześniem i tak pomyślałam, że wpadnę na Wasze forum i spytam jakie macie zdanie na ten temat...

Dlatego, że nasza sala była już zajęta na wszystkie wcześniejsze weekendy, a dłużej już nie chcieliśmy czekać i ostał się 10.09 .

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 22:47   #4197
Buziunia89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Dlatego, że nasza sala była już zajęta na wszystkie wcześniejsze weekendy, a dłużej już nie chcieliśmy czekać i ostał się 10.09 .
Hmm... mi ostatnio koleżanka zwróciła uwagę, że to dobry czas bo rodzinka wróci z wakacji, dużo kwiatów do wyboru, owoców... i opalenizna naturalna po lecie No ja mam cały wachlarz do wyboru, każdy miesiąc wolny, ale chciałabym taki najbardziej odpowiedni...

2013 r. - ...Ślubuję Ci
Stary 2011-03-23, 07:25   #4198
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Buziunia89 Pokaż wiadomość

Ja wybralam 10go wrzesnia, bo to 8ma rocznica mojego poznania z TZtem
Stary 2011-03-23, 07:49   #4199
geko
Przyczajenie

A my ze względu na pogode zwlaszcza ze chcemy wesele takie jak kiedys, obydwoje mimo ze teraz mieszczuchy ale wywodzimy sie z rodzin wiejskich wiec i wesele chcielismy wiejskie w typowej sali na wsi ze spokojem z fura jedzienia wlasna kucharka orkiestra przyspiewkami weselnymi zawieszkami n alkohol i wszystkim tym co kiedys na weselach bylo a teraz zostalo wyparte przez pałace i księżniczki bez urazy rzecz jasna bo kazda z nas jest inna i kazdej cos innego odpowiada....ale wracajac do tematu, skoro sala na wsi to bez klimatyzacji dlatego data 17 wrzesien zeby za goraco nie bylo, do jedzenia jest chlodnia ogromna wiec bez problemu ale o ludzi chodzi, we wrzesniu juz wieczory chlodniejsze wiec okno sie otworzy na sali i bedzie git

a ŚLUB będzie 17.09.2011
geko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 07:56   #4200
Buziunia89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez geko Pokaż wiadomość
A my ze względu na pogode zwlaszcza ze chcemy wesele takie jak kiedys, obydwoje mimo ze teraz mieszczuchy ale wywodzimy sie z rodzin wiejskich wiec i wesele chcielismy wiejskie w typowej sali na wsi ze spokojem z fura jedzienia wlasna kucharka orkiestra przyspiewkami weselnymi zawieszkami n alkohol i wszystkim tym co kiedys na weselach bylo a teraz zostalo wyparte przez pałace i księżniczki bez urazy rzecz jasna bo kazda z nas jest inna i kazdej cos innego odpowiada....ale wracajac do tematu, skoro sala na wsi to bez klimatyzacji dlatego data 17 wrzesien zeby za goraco nie bylo, do jedzenia jest chlodnia ogromna wiec bez problemu ale o ludzi chodzi, we wrzesniu juz wieczory chlodniejsze wiec okno sie otworzy na sali i bedzie git
Cieszę się, że spytałam o Wasze opinie... Macie racje kwestie rocznic itd są super, ale właśnie o pogodę i o te inne sprawy chodzi
"geko" ja też chcę mieć takie "prawdziwe" wiejskie wesele...z bryczką, wiejską salą i innymi pierdułkami Dziękuję za odpowiedzi, coraz bardziej podoba mi się Wrzesień Juhuu....

2013 r. - ...Ślubuję Ci
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości