|
|
#2461 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXV
Huh, współczuję.
A co, narzekasz na swój zadek, niewdzięcznico?
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly, przyznaje sie to nie moja babcia, nie wiem kto tak na prawde wynalazł chłodnik ![]() zaczłam nadrabiać ale nie moge dalej - musze spadac - łopczytywac bzdury pod kontem ewentualnej pracy - nie ma poczeby kciuków bo to si-fi ( szanse prawdopodobieństwa równe zeru, ale kazali przyjsc w czw to łyso mi będzie nic nie odpowiedzieć) zatem dobranoc all
|
|
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie!!!!!! leź atomki przylazły
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2465 | |||
|
Zakorzenienie
|
No na pewno
![]() Cytat:
Cytat:
A później tym samym wózkiem.... Cię wywiozą Jeszcze go masz? To nawet ja już go nie mam Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2466 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A jeśli nie chcesz mnie poznać, to napisz to wprost Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A z Pewexu miałem krowę-przypinkę, na firanę np. (trza było tylko grzbiet ścisnąć, a jej się nogi na boki rozkładały) Cytat:
To chciałbym zobaczyć taką niezwyczajną, świąteczną np. ![]() T'jest, psze Pani! Ostatnio przypomniałem sobie o szuszwolu i tabaczniku, hihi ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- O! ![]() Biedna Rejcz ![]() A i tak będą, nie zmusisz nas --- Twarogu z cebulą kceeeee!
|
||||||
|
|
|
#2467 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() No i po wczorajszym mi odbiwszy. Postanowiłam stosować OMO i poczytać forum dla zakręconych. I kupić se jakiś ziołowy szampon bez silikonów, bez niczego i może w ogóle bez szamponu, ha ha, muszę tylko wyczaić taki coby dodatkowo przyspieszał porost owłosienia. Co to Wizaż robi z ludźmi. Na punkcie makijażu jeszcze dzielnie się trzymam starych przyzwyczajeń. Za to odkryłam, że oliwka Hipp jest boska do demakijażu. |
|
|
|
|
#2468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
gupoty
![]() prawie aleja inne niż Winter robiłam kiedyś tak w kozie, o mały włos 400 ojro nie wylądowało ![]() a fajki to już ze dwa razy ucz się człeku na błędach Cytat:
![]() to tak nie działa , zawsze robię to co dostanę we wiejskim sklepie ![]() a z planowanych zazwyczaj nic nie wychodzi, bo produktów brak i zamrażarki nie mam np. na niedzielny, wystawny obiad miałam ostatnio kotlety z mortadeli
|
|
|
#2470 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
O słit mader of dżizas... chyba cały tydzień bym przeryczał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A zamrażarkę trza zanabyć Cytat:
|
||||
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
jesu zrób se wreszcie ten twaróg, ja już ze trzy razy żarłam, od kiedy poprzedni raz Ci się chciało
![]() Cytat:
na porost dobry a jak ziołowy to polecam z Barwy
|
|
|
#2472 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
A ja se jutro truskawki rozmrożę
W czwartek znów do Łodzi... Ech... |
|
|
|
#2474 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja nigdy ![]() Cytat:
Tylko ze szczyprem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
dwa dni mnie telepało, no Ci mówię w ostatniej chwili
![]() szukaj i nie myśl o pająkach skup się na krowie ale trza mieć gdzie wstawić , po remoncie miejsce będzie, na razie bez szans Cytat:
![]() dobsz palę i mykam na pięterko, a jutro szfy mi bendom wyciągać ![]() albo pifo wypiję jeszcze tak się do mnie uśmiechaa Rejcz se poszła i też za czwartek
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-23 o 00:13 |
|
|
|
|
#2476 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
To takie, hmmm... prozaiczne i bez polotu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Może nie trzymaj kasy z papierami-do-spalenia? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Idę się namaścić
|
|||||||
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kaszką manną ![]() do lekarza? zdało by się ![]() dobre som, ale nie na diecie ![]() nononono ino jeszcze cebuli trza wkroić Cytat:
![]() ok. jusz ![]() kolorowych
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczę, zobaczę
Zobaczę ![]() Dobrej nocy
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do zobaczenia jutro ![]() kolorowych jest tam kto jeszcze , czy tylko ja i uśmiechnięte pifo ![]() patrząc na grzędę jestem sama
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-23 o 01:06 |
|
|
|
|
#2482 | |
|
BAN stały
|
Ale już za chwilę będziecie mieli tak pięknie, że cały remontowo-budowlany fqrf minie
No Ci mówię, zobacz koniecznie Albo faktycznie te sześcioraczki (mnie boli brzuch od patrzenia) Cytat:
Nieee jeeesteś saaamaaa, nieee jeeesteś saaamaaa!
|
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to rączki w górę i do wyrka ![]() kolorowych polazłam na minerały
|
|
|
#2484 | |
|
BAN stały
|
I tyle Flo widzieli...
![]() Cytat:
Podobnie, jak i na dietetykę ![]() --- Topsz, dobrej nocy (a ja lecę zobaczyć do kibla, bo go zamoczyłem w kwasie i trza szczotą pogmerać) Btw - widzieliśta nowego Ogródka?
|
|
|
|
|
#2485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wszystko dlatego,że mi się bananowy z TBS-u skończył A najbliższy TBS jest w Bydgoszczy ![]() Cytat:
Nie ma to jak dach na kibelek przerobić
|
|
#2486 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Kafy! Kaaaffffy!! KAFY!!!
Hell Yeahh! Zaśpiewajmy z Marylą pieść ową rzewną ( ):"Nieeee dbaaać o baaagaaaż, nieee dbaaać o bilet, Ściskaaająąc w ręęęku myyyydłooo zieloooneeeee.......... (...)" Cytat:
I Ferreomony też.... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Stanowi niezłą bazę myjącą (bez SLS) i można dorzucić do niego różne fajne dodatki (np. l-cysteinę) Obiło mi się o oczy, że TEN szampon jest genialny, ale też drogi jak chooj Chciałam kiedyś kliknąć na All, ale przytomnie stwierdziłam, że 50 zł z hakiem za durny szampon, to już przesadyzm ![]() ![]() Cytat:
Zbok! ![]() Cytat:
![]() Już ją miałam w łapie i już miałam wrzucać do koszyka... ![]() Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-03-23 o 08:44 |
||||||
|
|
|
#2487 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Za tatusia co by szok mu minął i dobrym ojcem był
Cytat:
Cytat:
ze fszystkich. Tudzież mieli by przyjemność z paczenia jak inni jedzom gdyż sami sobie tego żarła zabraniają.![]() Cytat:
Cytat:
i w tej chwili proszę zmienić nastawienie , na rozmowę o pracę trzeba iść z nastawieniem dostanę ją bo to widać i czuć że kosoba jest pewna że ją dostanie a jak jest pewna znaczy że musi być dobra i o! Cytat:
Z cyklu remonty itp: po 1. Znalazłam wczoraj narożnik moich marzeń jedyny jaki mi się kiedykolwiek podobał po 2. Czy meble z BRW i VOX są ok jakościowo? Nie ukrywam że wolałabym BRW bo te mi się bardziej podobają i są tańsze ale boję się że cena niższa jest przez gorszą jakość ![]() A z cyklu pozaremontowego woda nam się skończyła do dystrybutora więc nie mam jak sobie kawy w pracy zrobić
|
|
|
#2488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to jakiś pierwowzór Sparrowa? Dziwne sny dzisiaj miałam byłam w nowootwartej wielkiej bibliotece, potem wracałam w nocy do domu i mnie jakieś zbiry zaatakowały. Uciekałam, ale mnie dogonili i się okazało, że same ładne metaluchy polazł za mną do domu, wchodzimy, a tu... zonk - zjazd rodzinny za stołem Cytat:
się nie podoba, to se mogę przestać odzywać na wizażu ![]() albo gdzie indziej se pójdeu marudzić ![]() Czytaliście? Bo to zła kobieta była... http://www.charaktery.eu/artykuly/Mi...-dobra-jest/1/ Rejcz ![]() i cus dla Rejcz ![]() http://demotywatory.pl/2875828/Bywaja-takie-momenty
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-23 o 09:45 |
||
|
|
|
#2489 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ja też, wieki temu, jeszcze w liceum
![]() Cytat:
Cytat:
w marketach i sklepach coraz częściej pod ceną widzę taki dopisek. a tam gdzie nie ma można spróbować docisnąć ekspedientkę o szczegóły. ja jestem upierdliwy klient ![]() Cytat:
![]() Maju, kiedy komuś jest naprawdę źle i ciężko, to się cieszy każdym dniem w miarę spokojnie przeżytym, a nie wyszukuje problemów... Twoja postawa to chyba z nudów, frustracji i myślenia "jak sama siebie nie pożałuję, to nikt mnie nie pożałuje"... Skoro samej Ci się nie chce popracować nad sobą żeby było lepiej, to nikt nie jest w stanie Tobie pomóc, chociaż wiele osób próbuje. Niestety nie szanujesz tego wcale, a tylko szukasz kolejnych wymówek, by nie zrobić nic i móc dalej narzekać. Najwidoczniej lubisz to i jest Ci z tym dobrze. a u mnie karioke czwartkowe się skończyło - lasce termin się zbliża Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
żalowałam, że nie kupiłam podobnych (może nawet i zerżniętych z brw wzorów) mniej znanych firm za sporo niższą cenę. wczorajszy wieczór mną wstrząsnął - mąż dobrej koleżanki się powiesił w weekend... w sumie od dłuższego czasu nie żyli już ze sobą razem, mają dorosłego syna, on mieszkał z nową kobietą, ona ma stałego faceta, niedawno wyprowadziła się od teściów... a w tych okolicznościach zjechała się cała rodzina i niestety nie obejdzie się bez obwiniania jej, zwłaszcza przez najdalszą rodzinę, która gówno wiedziała o ich relacjach... bardzo jej współczuję tego co przechodzi....i tak od ponad 10 lat co rok-dwa ktoś w moim otoczeniu odbiera sobie życie - rozwala mnie to psychicznie, ale rozumiem takie decyzje, najgorsze są reakcje niektórych ludzi....
|
|||||||
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś jaka jesteś, ok. Ale to nie znaczy,że Twoje wieczne zrzędzenie musi mi się podobać. A nie podoba mi się. A jak mi się coś nie podoba to o tym jasno mówię.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

( szanse prawdopodobieństwa równe zeru, ale kazali przyjsc w czw to łyso mi będzie nic nie odpowiedzieć)

czy monsz wie 

Zbok!