DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-23, 07:15   #481
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość
Wybitnie się chyba nikomu nie chce wynurzać z łóżeczka

w ogóle w moim lidlu nie mogę znaleźć mleka w puszcze odtłuszczonego niesłodzonego... i lipa z moich krówek

dziewuszki, można zamówić na allegro makaron ponoć dla dukanowców, macie jakieś doświadczenia z nim ? spaghetti mi się marzy i zupka pomidorowa
ano ba jakbym nie musiała to też bym pospała a tu od godziny na nogach
co do makaronu, to ja nie próbowałam, ale jestem sceptycznie nastawiona do takich wynalazków:P przyzwyczaiłam się już do braku makaronu w sumie a kiedyś min.2-3 razy w tygodniu:P
Stary 2011-03-23, 07:21   #482
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Dzień dobry
U mnie w sumie taki średni bo.... kryzys małżeński się wkradł ale tak na maxa... Pół nocy płaczu, pobudka po 5 - oczy mam tak spuchnięte, że szkoda gadać i jakoś skupić się na niczym nie mogę. Przeczytałam co tam wczoraj naskrobałyście i... wyleciało mi wszystko z głowy To będzie ciężki dzień. Nawet śniadanie zjadłam na siłę.... Tyle dobrego, że po wczorajszym wzroście o 400 dziś spadek o 500 i to po PW czyli jeszcze 2,8 i zobaczę 5 z przodu choć już czuję ile to potrwa....
kochana buziaczki

zrób piękny makijaż, uśmiechnij się do siebie w lustrze, powiedz sobie dość płaczu i zarzegnaj kryzys z mężem, szkoda czasu na kłótnie i ciche dni tym bardziej na kryzysy. Głowa do góry wszystko będzie dobrze my trzymamy kciuki a na pewno się wszystko ułoży, to zależy tylko od Was.

a ja życzę wszystkim miłego dnia i dużo słoneczka
no i oczywiście spadków
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 07:42   #483
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

dzień dobry chudziunki!!

mam nadzieję, że dzisiaj będę mogła już odebrać moje prawo jazdy

gratuluję spadków.
ja na 10 do pracy idę, ale muszę się wykąpać, zjeść i zawsze myślę, że się nie wyrobię.

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:31   #484
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
U mnie w sumie taki średni bo.... kryzys małżeński się wkradł ale tak na maxa... Pół nocy płaczu, pobudka po 5 - oczy mam tak spuchnięte, że szkoda gadać i jakoś skupić się na niczym nie mogę. Przeczytałam co tam wczoraj naskrobałyście i... wyleciało mi wszystko z głowy To będzie ciężki dzień. Nawet śniadanie zjadłam na siłę.... Tyle dobrego, że po wczorajszym wzroście o 400 dziś spadek o 500 i to po PW czyli jeszcze 2,8 i zobaczę 5 z przodu choć już czuję ile to potrwa....

karmeelek a jaka jest przyczyna tego kryzysu ?
Mysle , ze zaden facet nie jest wart , tego zeby przez niego plakac Szkoda Twoich oczek a placz w niczym i tak nie pomoze . Warto sie wziac za siebie i stawic czolo problemowi , wtedy na pewno wszystko sie ulozy
Stary 2011-03-23, 08:34   #485
popolka
BAN stały

AAAaaa!!!
przymierzyłam właśnie sukienkę w której byłam na studniowce w 1 klasie Lo !! 36rozmiar i sie dopięłam!!!!

jejjjkuu jak cudownie!!

ale nie pochwale sie tż bo obiecałam mu że jak wejdę w tą sukienkę to przechodzę na III
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:42   #486
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
AAAaaa!!!
przymierzyłam właśnie sukienkę w której byłam na studniowce w 1 klasie Lo !! 36rozmiar i sie dopięłam!!!!

jejjjkuu jak cudownie!!

ale nie pochwale sie tż bo obiecałam mu że jak wejdę w tą sukienkę to przechodzę na III
ale nam się pochwal
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:49   #487
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Hej gwiazdeczki!!
Śniadanko zjedzone, noc nieprzespana, tak jak karmeelek mam problem z TŻ Głupie chłopy!!
Z pozytywnych informacji, to zmieniłam dziś mój podpis, bo zaliczyłam kolejny spadek;]
Dokończę herbatkę i pójdę na uczelnie, chociaż najchętniej to zostałabym w domu,a TŻta wyrzuciła,ale on sobie teraz smacznie śpi;/
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:51   #488
karolinusienka
Zakorzenienie

dzien dobry
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:53   #489
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
kochana buziaczki

zrób piękny makijaż, uśmiechnij się do siebie w lustrze, powiedz sobie dość płaczu i zarzegnaj kryzys z mężem, szkoda czasu na kłótnie i ciche dni tym bardziej na kryzysy. Głowa do góry wszystko będzie dobrze my trzymamy kciuki a na pewno się wszystko ułoży, to zależy tylko od Was.

a ja życzę wszystkim miłego dnia i dużo słoneczka
no i oczywiście spadków
Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
karmeelek a jaka jest przyczyna tego kryzysu ?
Mysle , ze zaden facet nie jest wart , tego zeby przez niego plakac Szkoda Twoich oczek a placz w niczym i tak nie pomoze . Warto sie wziac za siebie i stawic czolo problemowi , wtedy na pewno wszystko sie ulozy
Dzięki kochane To już od dawna tak jest... I Pysia ja nie płakałam przez niego tylko chyba właśnie dlatego, że go krzywdzę.... To wspaniały facet i jak sobie nieraz czytam jakie dziewczyny mają przeboje z nimi to ja mam anioła w domu (sprząta, gotuje, wspiera itd.) tylko gdzieś we mnie ten ogień się wypalił i próbuję go ponownie wzniecić ale jest ciężko.... Najchętniej pomieszkałabym sama...
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:56   #490
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Witam Was Kochane

U mnie dzis 77 dukajacy dzien
I na wadze też same 7 a mianowicie 77,7 kg hehe
Czyli spadł cały wzrost i jeszcze troszke, w sumie 0,7 kg
Niedawno wstałam, zaraz zabiore sie za jakieś sniadanko, pozniej posprzatam co nieco i zabieram sie do pracki, a to bedzie ciezki dzien! strasznie senna jestem, chyba musze sie pokusic o mocna kawuche!
Ma ktos ochote?? hehe

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:58   #491
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
Hej gwiazdeczki!!
Śniadanko zjedzone, noc nieprzespana, tak jak karmeelek mam problem z TŻ Głupie chłopy!!
Z pozytywnych informacji, to zmieniłam dziś mój podpis, bo zaliczyłam kolejny spadek;]
Dokończę herbatkę i pójdę na uczelnie, chociaż najchętniej to zostałabym w domu,a TŻta wyrzuciła,ale on sobie teraz smacznie śpi;/
spadek masz teraz wagę taką jak mi dukan wyliczył - chciałabym już taką

Cytat:
Dzięki kochane To już od dawna tak jest... I Pysia ja nie płakałam przez niego tylko chyba właśnie dlatego, że go krzywdzę.... To wspaniały facet i jak sobie nieraz czytam jakie dziewczyny mają przeboje z nimi to ja mam anioła w domu (sprząta, gotuje, wspiera itd.) tylko gdzieś we mnie ten ogień się wypalił i próbuję go ponownie wzniecić ale jest ciężko.... Najchętniej pomieszkałabym sama...
a myślałaś żeby na parę dni właśnie wyjechać? np. na weekend do rodziców? sama, tak żeby móc to wszystko przemyśleć na spokojnie... wiesz - 'ognia' czy motylków w brzuchu to raczej do końca życia nie będzie ale przecież uczucie zostaje
Stary 2011-03-23, 09:05   #492
popolka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
ale nam się pochwal
pochwale pochwale tylko poproszę kogoś zeby mi foto cyknał

Edytowane przez popolka
Czas edycji: 2011-03-23 o 09:06
Stary 2011-03-23, 09:16   #493
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
a myślałaś żeby na parę dni właśnie wyjechać? np. na weekend do rodziców? sama, tak żeby móc to wszystko przemyśleć na spokojnie... wiesz - 'ognia' czy motylków w brzuchu to raczej do końca życia nie będzie ale przecież uczucie zostaje
Pomysl bardzo fajny metal ma racje warto moze gdzies pojechac i wszystko przemyslec

a czemu motylkow ma nie byc ja mysle , ze moje motylki sa silniejsze niz 14 lat temu i rosna w sile z roku na rok Czym dluzej ze soba jestesmy tym nabieramy do siebie wiecej zaufania ,cierpliwosci lepiej sie poznajemy i jak to pasuje to i motylki sa

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2011-03-23 o 09:18
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 09:17   #494
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

hej hej
ale ładnie słoneczko świeci aż milusio jest wkoncu
ja juz po sniadanku -pomidorek, ogoreczek i papryka no i oczywiscie sie do delicji doczepilam juz :P cala nutelka mi splynela bo za rzadka mi wyszla ale i tak jest pyycha
popoludniu z rodzicami do Kalisza jade (do anestezjologa -mama bedzie miala zabieg na oko, paranoja jakby u mnie w Łodzi nie bylo szpitala,gdzie bez wiekszej kolejki sie dostac i nie placic za zabieg porazka ), wyprawke sobie naszykowalam :P ide cos na kolacje kombinowac
milego dzionka
PS. dziewczyny nie przejmujcie sie chlopami ja ze swoim narzeczonym co troche sie gryziemy,ale za kawalek sie godzimy, tak to juz jest niestety..ale jakby bylo za spokojnie to az nudno trzeba sobie dac po razie i do przodu

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 09:24   #495
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
Napisane przez modliszka87 Pokaż wiadomość
hej hej
ale ładnie słoneczko świeci aż milusio jest wkoncu
ja juz po sniadanku -pomidorek, ogoreczek i papryka no i oczywiscie sie do delicji doczepilam juz :P cala nutelka mi splynela bo za rzadka mi wyszla ale i tak jest pyycha
popoludniu z rodzicami do Kalisza jade (do anestezjologa -mama bedzie miala zabieg na oko, paranoja jakby u mnie w Łodzi nie bylo szpitala,gdzie bez wiekszej kolejki sie dostac i nie placic za zabieg porazka ), wyprawke sobie naszykowalam :P ide cos na kolacje kombinowac
milego dzionka
PS. dziewczyny nie przejmujcie sie chlopami ja ze swoim narzeczonym co troche sie gryziemy,ale za kawalek sie godzimy, tak to juz jest niestety..ale jakby bylo za spokojnie to az nudno trzeba sobie dac po razie i do przodu
Hehehe to prawda hahah

Faza II - trwa...

Stary 2011-03-23, 09:28   #496
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
a czemu motylkow ma nie byc ja mysle , ze moje motylki sa silniejsze niz 14 lat temu i rosna w sile z roku na rok Czym dluzej ze soba jestesmy tym nabieramy do siebie wiecej zaufania ,cierpliwosci lepiej sie poznajemy i jak to pasuje to i motylki sa
tak dużo osób mówi... sama nie mam okazji tego sprawdzić ale wiem że jak zrywałam z chłopakiem po roku, dwóch, uzasadniając że nie ma 'motylków' jak przy zakochaniu to właśnie to słyszałam: "nie myśl że tak będzie wiecznie, po kilkunastu, kilkudziesięciu latach już nie jest się w sobie zakochanym tak jak na początku". ale w takim razie musi być z was świetna para pozazdrościć i poszukać dla siebie takiego TŻa
Stary 2011-03-23, 09:38   #497
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
tak dużo osób mówi... sama nie mam okazji tego sprawdzić ale wiem że jak zrywałam z chłopakiem po roku, dwóch, uzasadniając że nie ma 'motylków' jak przy zakochaniu to właśnie to słyszałam: "nie myśl że tak będzie wiecznie, po kilkunastu, kilkudziesięciu latach już nie jest się w sobie zakochanym tak jak na początku". ale w takim razie musi być z was świetna para pozazdrościć i poszukać dla siebie takiego TŻa

Para jest rewelacyjny oczywiscie , ze raz na jakis czas zdarza sie jakas afera i wtedy mogla bym go , ale uwazam , ze po prawie 14 latach z tym samym Tz mam te same a moze nawet wieksze motylki
Stary 2011-03-23, 10:04   #498
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Dziewczyny ma ktoras moze ta agrafke motylka do cwiczenia ud i ramion? bo chce sie zapytac o skutecznosc i czy to wygodne jest

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 10:23   #499
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez modliszka87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ma ktoras moze ta agrafke motylka do cwiczenia ud i ramion? bo chce sie zapytac o skutecznosc i czy to wygodne jest
ja mam... co do skuteczności to trudno oceniać bo nie ćwiczę systematycznie ale czuć po tym mięśnie a wygoda? czasem troche wyskakuje z między nóg - trzeba wypracować sobie 'chwyt' no a ćwiczenie rąk to mi przeszkadza że nic nie można w tym czasie robić poza oglądaniem filmu (a ja lubię robić 5 rzeczy naraz )
Stary 2011-03-23, 10:28   #500
karmeelek
Zadomowienie

Dzięki kochane za wsparcie Obawiam się, że krótki wyjazd nic nie zmieni - potrzebuję chyba trochę dłuższego czasu i najprawdopodobniej małż przeniesie się na jakiś czas do rodziców ale pewnie będzie 100 pytań do... Dziś jeszcze wieczorem będziemy rozmawiać i zobaczymy na czym stanie - w sumie to teraz też rozmawiamy z tym, że przez neta bo oboje w pracy.
Stary 2011-03-23, 10:28   #501
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Ojj Kobitki chyba jednak potwierdza sie to o czym pisalam wczesniej...
Nie bywam tu z Wami juz tak czesto jak wczesniej i od kilku dni obserwuje ze stalam sie niewidzialna...no ale coz widocznie tak to juz tu wyglada bo nie tylko ja miewam takie odczucia...

wlasnie zjadlam sniadanko, popijam teraz herbatke a za chwilke wybieram sie na zakupy.
aaa i najistotniejsza rzecz w mojej wypowiedzi, przeszlam na system 1/1 Tak mi jest wygodniej ze wzgledu na prace poza tym zaczela mi bardzo brakowac warzyw w dni P dlatego zeby nie grzeszczyc lub nie zaprzestac diety postanowilam zrobic 1/1

Faza II - trwa...

Stary 2011-03-23, 10:36   #502
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
Nie bywam tu z Wami juz tak czesto jak wczesniej i od kilku dni obserwuje ze stalam sie niewidzialna...no ale coz widocznie tak to juz tu wyglada bo nie tylko ja miewam takie odczucia...

wlasnie zjadlam sniadanko, popijam teraz herbatke a za chwilke wybieram sie na zakupy.
aaa i najistotniejsza rzecz w mojej wypowiedzi, przeszlam na system 1/1 Tak mi jest wygodniej ze wzgledu na prace poza tym zaczela mi bardzo brakowac warzyw w dni P dlatego zeby nie grzeszczyc lub nie zaprzestac diety postanowilam zrobic 1/1
a mi sie wydaję że to ogólnie na wątku już tak nie zasuwamy jak na początku. ale wiadomo - wtedy było więcej wątpliwości, rozterek a teraz każda się wdrożyła i duka spokojnie, zostały głównie te ze sporym samozaparciem więc i mało osób pisze żeby motywację sobie zwiększać. dukan stał się naszą codziennością - mniej to przeżywamy

też myślałam o 1/1 bo czasem coś mnie na P już bierze :/ ale to chyba po świętach bo w ich trakcie chiałabym mieć chociaż te 2 dni P żeby w miarę normalnie moje manu świąteczne wyglądało chociaż już się boję o ten czas
Stary 2011-03-23, 10:42   #503
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez agusia_1 Pokaż wiadomość
Na stronie salonu piszą o 20-25 zabiegach w ciągu 4 tygodni

Ale chyba wezmę, za 29zł są 3 wejścia, każde następne po 35zł a jak kupi się karnet to trochę taniej

Może któraś z dziewczyn z Warszawy też się skusi? Nigdy na czymś takim nie byłam i fajnie byłoby z kimś iść

U mnie w sezonie tylko pająki kręcą się po mieszkaniu Sąsiedzi na górze mają ogród a do tego na dole przed blokiem są krzaki, nie wspominając o rozległych łąkach w okolicy, i przyłazi tego do nas sporo Ogólnie pająki lubię, chyba że pojawiają się z zaskoczenia
A i jeszcze much mnóstwo się zlatuje W zeszłe lato wkurzyłam się i powiesiłam lep na środku pokoju Zwisał sobie malowniczo z żyrandola Może nie wygląda zachęcająco, ale wolę to nich chmary much
Cześć, kochana Ja odstąpiłam od wątku na jakiś czas i nawet nie widziałam, że się przyłączyłaś

U mnie włażą pająki z tarasu, brrr...
A co do karaluchów i innych takich, to nie wiem czy one nie mogą wyłazić też np z rur...

Przepraszam za swą nieobecność, ale musiałam chyba trochę odpocząć od skupiania się na diecie

A teraz przybyłam z pytaniem, a właściwie problemem... Pamiętam, że kilka z Was pisało o problemach z jedzeniem, z brakiem chęci na jedzenie... A teraz mnie coś takiego dopadło! To jest jakaś tragedia, w ogóle nie jestem głodna, jak zapomnę wmusić w siebie posiłek to nie zjem, na nic nie mam ochoty, na myśl o jedzeniu robi mi się niedobrze. Mam jakiś zmieniony smak, nawet herbata mi nie smakuje. Dodam, że nie, nie jestem w ciąży Nie wiem co mi jest, ale czuję się psychicznie kiepsko, mam jakiś dołek od paru dni, może to przesilenie wiosenne...? Kilka osób mi to sugerowało, więc nie wiem, może coś w tym jest...

Jeśli macie jakiś pomysł co mam zrobić żeby mi było lepiej, to proszę o radę, bo już dostaję cholery. Przyjaciel mnie chce pilnować żebym ja jadła i pamiętać za mnie o moich posiłkach, a to już jest szczyt wszystkiego, żeby się o mnie tak martwił Co ja mam zrobić, żeby mi się znów chciało jeść???
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 10:47   #504
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość

Co do niewidzialności czasem jest tak (bynajmniej u mnie), że nie mam czasu pisać tylko szybciutko przeczytam co i jak i wracam do pracy a czasem jest tyle stron do przeczytania, że potem człowiek nie wie do czego się cofać i co cytować a na co już były odpowiedzi.
Jeśli zaś chodzi o 1/1 to też teraz idę tym trybem (wcześniej 4/3) bo faktycznie jakoś mi lepiej przygotowywać tak posiłki i jakoś mniej mi brakuje niektórych rzeczy.
Stary 2011-03-23, 10:48   #505
renka1511
Rozeznanie

Cytat:
Pomysl bardzo fajny metal ma racje warto moze gdzies pojechac i wszystko przemyslec

z tymi motylkami zdecydowanie zgadzam sie z Pysia ...one sa ...moze nieco inne niz na poczatku znajomosci...przeciez caly czas sie zmieniamy tak samo nasi Partnerzy ale sa i dobrze
po 21 latach z mezem kocham go bardziej niz wtedy na poczatku, jest moim Przyjacielem i Oparciem na trudne chwile...nawet jak sie klocimy to wiem ze On mnie nie zdradzi i zawsze bedzie wtedy kiedy Go bede najbardziej potrzebowac

a tak wogole to dzien dobry bardzo
dzis mam wolne z przymusu bo niania nie przyszla wiec korzystam z radoscia
maly wlasnie zasnal a ja sie delektuje chwilami ciszy

The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it !
renka1511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 10:51   #506
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Ja tez sie boje o swiateczny czas
ale pociesza mnie fakt ze niedlugo po tym planuje przejsc na III faze...no chyba ze nie osiagne takiej wagi jaka zaplanowalam a na 70-72 kg chcialabym zakonczyc II faze wiec jestem pelna nadzieji ze sie uda
z testu wyszło że 04.05 powinnam osiagnac wage 71,2 kg ! ciekawe...

Faza II - trwa...

Stary 2011-03-23, 10:51   #507
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Jeśli macie jakiś pomysł co mam zrobić żeby mi było lepiej, to proszę o radę, bo już dostaję cholery. Przyjaciel mnie chce pilnować żebym ja jadła i pamiętać za mnie o moich posiłkach, a to już jest szczyt wszystkiego, żeby się o mnie tak martwił Co ja mam zrobić, żeby mi się znów chciało jeść???
Nie do końca to polecam ale.... Ja przez kilka dni miałam kryzys (wizyta mamy, pogrzeb i inne takie - 4 dni) i jadłam w miarę normalnie, tzn. dukanowe rzeczy lub przygotowane wg zasad ale też wkradły się za dnia 3 krówki, trochę pizzy lub spaghetti ale wszystko w granicach rozsądku i powiem Ci, że mi to pomogło. Potem beż problemu wróciłam do grzecznego dukania.
Nie proponuję aż takiego grzeszenia ale może krótka III faza dla odpoczynku?
Stary 2011-03-23, 10:57   #508
selesta00
Przyczajenie

Hej dziewczyny mam pytanie, spóźniała się którejś z Was może miesiączka na tej diecie? Jeżeli tak, to ile? pozdrawiam
selesta00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 11:09   #509
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
A teraz przybyłam z pytaniem, a właściwie problemem... Pamiętam, że kilka z Was pisało o problemach z jedzeniem, z brakiem chęci na jedzenie... A teraz mnie coś takiego dopadło! To jest jakaś tragedia, w ogóle nie jestem głodna, jak zapomnę wmusić w siebie posiłek to nie zjem, na nic nie mam ochoty, na myśl o jedzeniu robi mi się niedobrze. Mam jakiś zmieniony smak, nawet herbata mi nie smakuje. Dodam, że nie, nie jestem w ciąży Nie wiem co mi jest, ale czuję się psychicznie kiepsko, mam jakiś dołek od paru dni, może to przesilenie wiosenne...? Kilka osób mi to sugerowało, więc nie wiem, może coś w tym jest...

przesilenie wiosenne na pewno robi swoje... :/
ale: poszukaj nowych przepisów. dużo przypraw używaj - tak żeby twój posiłek pachniał w całym domu. zadbaj o estetyczne podanie posiłku - układaj, ozdabiaj i takie tam.
można też zwiększyć wysiłek, idź np. na basen - ja mam zawsze po nim tak że bym konia z kopytami zjadła i jeszcze czymś zagryzła korzyść będzie podwójna

Cytat:
Napisane przez selesta00 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mam pytanie, spóźniała się którejś z Was może miesiączka na tej diecie? Jeżeli tak, to ile? pozdrawiam
z tego co wiem to i się spóźnia i za wcześnie przychodzi - bardzo różnie...
mi się spóźniła - niby trudno tak mówić bo mam bardzo nieregularne cykle ale tak jak zwykle miewałam 21-27 dni to teraz było 39
Stary 2011-03-23, 11:10   #510
popolka
BAN stały

nikt nie chce mi fotosa cyknąć to sama zrobiłam, wiec jakość pozostawia wieele do życzenia

Cytat:
Napisane przez selesta00 Pokaż wiadomość
mi sie chyba z ponad tydzien spóżniała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11374.jpg (26,4 KB, 63 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości