|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Cytat:
dla koleżenki![]() nie dziwię się, że Ci się śni i przeżywasz, bo u Ciebie to już w ogóle jest kocioł i trudne logistyczne zadanie![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Od kilku dni nie widzę T'ai czy przeoczyłam?
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Monitka mi tez się śnił jakiś głupi sen, ale teraz już go nie pamiętam
![]() Humorek już znacznie lepszy, TŻ obiecał poszukać byle czego byle by w kwietniu popracować przez miesiąc i mieć trochę kasy na maj ![]() Poza tym nie chcę nic zapeszać, ale możliwe że będę miała pierwszą klientkę na księgę gości/ album |
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya ooo będzie znowu co oglądać
No i proszę proszę Zamówienie A ile bierzesz za taką księgę jak mogę zapytać?![]() Dark my mamy sesję dopiero po świętach Więc zdążycie i Wy!Monitko to super ![]() Amcizia no zobaczymy co to będzie. Jutro pogrzeb-może się co dowiemy ![]() Passion no niestety... Co zrobić... Ja się śmiałam do psiapsióły,żeby przyszli pod wesele chociaż sobie fotkę z nami strzelić
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
siemanelllooo Lachoneczki,
![]() alez wczoraj miałam szybki dzień...i padłam juz o 21:30 ![]() a dziś już środa. Środa minie tydzień zginie Takaya, fajosko, że już masz wszystkie zdjątka z sesji! cieszą ogronie, co? pytam bo my też już dostawliśmy i ogromną radochę mieliśmy z ich oglądania Monita, łojjjjjj jak ja nie lubie takich męczących snów.. człowiek się budzi i zmęczony jak po jakiś maratonie Dark, a co tam z Waszą sesją nie tak?? Edytowane przez DELL Czas edycji: 2011-03-23 o 10:33 |
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Dzisiaj będzie ciężki dzień dla mnie
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
No T'ai nie bylo wczoraj, moze sobie robi odwyk od Wizazu? Passion, no ja tez sie ciesze, ze kolezanka bedzie i nawet lubie szperac w tych lotach, samolotach, pociagach itp
Chyba jak Kuleczka otworze biuro podrozy Takaya, ciesze sie, ze masz sie lepiej i ze TZ Twoj obiecal poprawe. Joasiunka, trzymam kciuki za to, aby goscie przyszli.
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Monitko
super że koleżanka przyjedzie, to może będziesz organizować wyjazdy do Hiszpanii ?? a ja muszę jeszcze jedno zaproszenie wydrukować do stanów dla ciotki TŻ bo teściówka do mnie dzwoniła i powiedziała żebym zrobiła i wysłała, ale ona i tak nie przyleci tylko żeby zobaczyła jakie piękne zaproszenia są
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
No moglabym Kuleczko, lubie sie w tym grzebac... poza tym to ja zawsze organizuje wyjazdy dla mnie i TZ, lub zwiedzanie dla przyjaciol z Polski, ktorzy nas odwiedzaja, i nie korzystamy z biur podrozy, wiec siedze, szukam, czytam....
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Monitko trzymaj trzymaj
Kuleczko hihi spoko wysłać tylko,żeby zobaczyć A czemu to ciężki dzień co?![]() My dzisiaj jedziemy do mojego Chrzestnego I do Jego dzieci dać Im zaproszenia. No i prawie będzie koniec!Kurka kupiłam sobie krem do twarzy Soraya-i i mnie uczula
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Monitko właśnie trzeba siedziec i szukać. Ja lubię to robić, moja mama mi mówi że zawsze coś wynajdę z super ceną
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Z sesją jest problem bo ciągle z jakiś przyczyn nie dochodzi do skutku. Teraz dajemy fotografowi ostatnią szansę i tyle.
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szukam 2 chętnych osób na wycieczkę do Rzymu od 26 marca z grupą katolicką nie znacie kogoś kto by chciał pojechać. Amcizia może ty byś znała kogoś chętnego albo Ewka bo wy to najbliżej mnie mieszkacie ??
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2011-03-23 o 10:30 |
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiunia, mnie soraya też uczuliła kiedyś.. i od tamtej pory nic już nie kupuję z tej firmy. Proponuję serię AA. Mi służy, to może i Ty będziesz zadowolona. I droga nie jest!
Dark, nieraz ciężko jest trafić w termin aby pasował i fotografowi i Wam.. A co on taki rozchwytywany jest, czy co?? |
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba tez muszę się w końcu odezwac do fotografa
|
|
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiuniaa to nie używaj już tego kremu.
Brawo za zaproszenia my też już prawie kończymy Co do dnia to ciężki bo muszę grupę załatwić do końca i brakuje mi właśnie 2 osób chętnych
|
#1456 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Trochę mnie nie było ale już jestem ![]() Butów niestety nie mam nic mi nie pasowało, w piątek wybieram się na poszukiwania z moją świadkową... Mam nadzieję, że coś znajdziemy i że kupię ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Propo zaproszeń zostały nam dwa do rozdania ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- 30 osób odmówiło :/ |
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, Betty, to sporo odmowilo. No trudno, przeciez ich nie zmusisz
|
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, az 30 osób!
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Sporo odmowiło
ja już swoicj mam większość rozdanych ale TŻ... ![]() i też sporo os odmowi
|
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Eee, mi tez 20 osob odmowilo, ale z tego takich "niespodziewanych", to tylko 5, reszta wiedzialam, ze nie przyjedzie, no ale zaprosic chcialam
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Betty uuu dużo odmówiło...
![]() DELL no chyba muszę się zaopatrzyć w AA. Choć płyn micelarny mi z AA nie służył dobrze Niby nie uczulał, ale moje oczy były dziwne Najlepiej mi podchodzą kremy z Avonu z tej serii Naturals. Kuleczko muszę inny kupić a ten dam Siostrze
|
|
|
|
#1462 |
|
Wtajemniczenie
|
Aż 30 osób, zresztą narazie wszyscy Ci, którzy dzwonili, odmówili :/
|
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Ojejku, Betty, a dlaczego? I rodzina czy przyjaciele?
|
|
|
|
#1464 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, że reszta przyjdzie..
a propo jaki będziecie mieć bukiet z jakich kawitów? Mi kwiaciarka poleciła cantedeskie pomarańczowe ale ja się jeszcze zastanawiam nad storczykami, w końcu rodzicom też damy duże (mega) storczyki w doniczce i jakoś by to pasowało byłoby fajnie zgrane ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Oj zdziwisz się - rodzinka.... Znajomi wszyscy przyjdą... ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- a wymyśliłyście już co z tymi stołami? Ja tak myślałam nad tym przypisaniem ludzi do stołów ale z drugiej strony drożej mnie to wyjdzie niż winietki....10 winietek chyba 4 zł a taka kartka 8 zł z nr stołu i z nazwiskami... ale z drugiej str lepiej te drugie moim zdaniem, bo nikt mnie nie będzie krytykował "usadziła nas tyłem do sali" i sama nie wiem, chciałabym sama takie coś zrobić ale nie wiem na czym to postawić :/ macie jakieś pomysły? |
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
betty a ile miałaś osób zaproszonych wszystkich ??
|
#1466 |
|
Wtajemniczenie
|
100
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
To dość sporo Ci odmówiło, możesz jeszcze doprosić kogoś jak masz w zanad rzut
|
#1468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Od razu przypomina się ile było radochy przy robieniu zdjęć
|
||
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, jesli chodzi o kwiaty to zdecydowałam sie na róże
ps. z rodzinka to najlepiej na zdjęciu
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, ja chyba wole stroczyki niz te drugie kwiatki, no i jakos pomaranczowy mi sie nie widzi.
Ja natomiast glowie sie nad prezentami dla naszych rodzicow. Chcemy ich po weselu, w ramach podziekowan, zaprosic do resteuracji na obiad lub kolacje (juz w niedziele wieczorem lub w poniedzialek w dzien) i takze wreczyc jakis symboliczny prezent. Kwiaty odpadaja, bo moi rodzice bede w Hiszpanii przejazdem, wiec to dla nich zaden prezent, nawet nie popatrza na nie jak sobie stoja w wazonie, kosze z jedzeniem ... hm.... chyba cieko by to bylo do walizki spakowac, myslalam wiec o ladnym naszym zdjeciu w pieknej ramce. Moglibysmy isc do fotografa i zrobic sobie jakis portrecik, a potem to ladnie oprawic.... ale nie wiem czy to dobry pomysl? Nic innego jednak nie przychodzi mi do glowy...??? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

dla koleżenki
i trudne logistyczne zadanie
czy przeoczyłam?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Co zrobić... Ja się śmiałam do psiapsióły,żeby przyszli pod wesele chociaż sobie fotkę z nami strzelić