|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat
ja się zakochałam
![]() Ale podkładu takiego żeby mi fotoszopa na gębie robił i nie drenował kieszeni nie mogę znaleźć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Wtajemniczenie
|
ja też mam nawet dwie
![]() veloute a w jakim przedziale cenowym chcesz podkład? ten jest bardzo fajny ![]()
Funny, we're all one, but one also means that we are lonely... Edytowane przez Sephinrot Czas edycji: 2011-03-22 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Malla - bardzo twarzowy moherek
![]() Jak widać wiosna weszła do wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Nie depcze krokusów
|
Ale ja nie chciałam zmieniać, zmuszono mnie
![]()
![]() |
![]() |
#935 |
Marudziara
|
Matko padnięta jestem , dopiero teraz doszłapałam się do domu całe popołudnie w rozjazdach , korepetycje dla maturzystki i dla uczennicy klasy III. Do tego spotkanie z koleżanką i później spotkanie z Tż zakręcony dzień
![]()
![]() |
#936 |
Zadomowienie
|
Malla ładny berecik - z wiosną się kojarzy Twój nowy av (jak już Gani zauważyła)
![]()
![]() |
#937 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawiam się nad http://allegro.pl/revlon-colorstay-s...393714670.html - w kwc piszą że kosztuje 69, na alle 30 czyli no szukam coś dobrego a w promocyjnej cenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Colorstaya dla tego typu cery używam już drugą flaszkę - obie z all ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Nie depcze krokusów
|
Colorstaya się kocha lub nienawidzi :P
![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
To już wiesz, w której frakcji ja grzeję ławę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gosh jest moim zdaniem lżejszy (25 zł na all). Używam w sumie zamiennie 4 podkładów,Gosha,Revlona,A stor Anti Stress & Lift i Max Factor LP. ![]()
![]() |
![]() |
#942 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki - no to muszę jakąś próbkę wyczaić - mają w rossmanie albo w naturze? Cytat:
![]() Jak lżejszy Gosh, to może na lato będzie lepszy jednak... Hmmm.. i na alle 25... to poszukam może też próbek? ![]() O Anti Stress - that's the best for me ![]() Czyli poszukać polecanych przez Was próbek. I spróbować. I tak będzie najlepiej. Sorrki że długo nie odpisywałam, ale robię pewien projekt i musiałam piosenkę żeglarską napisać, no nie jest to takie hop siup ojjj... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Raczkowanie
|
witajcie, starowinki..
mam dzisiaj urwanie głowy.. qrcze, wczoraj.. widzę, że fluidy na tapecie.. ja od zawsze mxfactora lp, ale teraz małe przypadkowe odkrycie: dla mnie bomba na lato jest megalekki, kryje, jest jak pianka w użyciu, świetnie nawilża.. jak krem koloryzujący z wyższych półek, ale lepiej kryje i zdecydowanie zdrowszy dla cery.. używałam go po peelingu migdałowym.. nawilżenie super.. acha.. po dwóch dniach kupiłam mamie.. wersja lifting.. ponieważ pół tonu jaśniejszy, użyłam go raz na okolice oczu (panda pokomputerowa).. sprawdził się super.. za tę cene warto spróbować.. śliczne jasne odcienie, które niełatwoznaleźć.. a teraz idę spaciuchać.. znowu się umówiłam z TKJWMM.. wpadł na genialny pomysł, żeby mi wysłać bilet lotniczy.. żebym do niego pofruneła.. ![]() i to jest to.. myślę.. że mam blokadę, bo ogólnie staram się unikać facetów, którym się wydaje, że blokada to coś, co można opłacić, żeby sobie poszło.. ech.. faceci.. z jednej strony rozumiem, że kasa pozwala im czuć władzę i "nieśmiertelność", a z drugiej mnie to wkurza.. więc chyba się z nim spotkam; najwyżej będę miała namacalny powód, żeby go skreślić, jak się nadzianym dupkiem okaże ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |||
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurczak, ile ta Twoja pociecha ma lat? Genialna jest. ![]() Jiuna, muszę trochę przyhamować z wyobraźnią, bo ja już widziałam Cię z tymi dwoma tamponami w nosie... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Malla, niemożliwe, KTO Cię zmusił?! ![]() Cytat:
Wczoraj w ramach dopieszczania samej siebie kupiłam sobie dwie nowe sukienki w M&S ![]() Miłego stania nad grobem wszystkim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Nie depcze krokusów
|
Eva - krakowianki mnie przycisnęły
![]() |
![]() |
#946 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze...trzeba było mi wejśc w tą dyskusję ![]() dziś jest radosny dzień... teściowa idzie do pracy po 2tyg urlopu i 1tyg chorobowego nie to żebym jej nie lubiła...ale wiecie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Wtajemniczenie
|
Kocham Was ale jak nie zwolnicie tempa pisania to Wam balkoniki i laski poprzetrącam
![]() ![]() Nadrabiam od 20którejś strony i jeszcze na początku zachciało mi się cytowania, ale skapitulowałam. Witam wszystkie nowe wapienka, których nie witałam ![]() ![]() Deja vu zapodaj coś po czym będziemy miały deja vu ![]() Malla pięknie wyglądasz, tak wiosennie ![]() Ellachris pięknego macie pieska, ale bałabym się z nim mieszkać, ja się boję dużych psów. A jak już opisałaś jego usposobienie to całkiem odpadłam... Mogłabym się czasem wpaść do niego poprzytulać, ale też nie często bo psy czują strach, a ja bym chciała jeszcze mieć uszy i nos i wszystko inne. Gotowaniem się nie przejmuj, przywykną i przestaną doceniać. Ja też chcę do Krakowa... mogę zmywać ![]() A teraz nastąpi etap "wypieniania" się. Nie wiem od czego zacząć. W tamtym tygodniu byłam w bibliotece 3 dni bo umówiłyśmy się, że zrobię pani Ali prezentację do Lublina. Robiłam milion innych rzeczy ale nie to. Ostatniego dnia - w czwartek - wybrałam jej kilka folderów zdjęć, opisałam, a Ona miała to przebrać i dopisać tekst bo chciała slajdy z tekstem. Ja miałam przyjechać w poniedziałek i to tylko w prezentację ułożyć. Przyjechałam i dowlokłam się bo mnie noga bolała, ale skoro obiecałam to nie będę z gęby cholewy robić. Okazało się, że od czwartku nawet tego nie tknęła, nie zajrzała ani nie przemyślała koncepcji. Prezentacja na sobotę. Wnerwiłam się nie wąsko, ale wdech wydech i do przodu. Znowu robiłam co innego tylko nie to. W końcu się poddałam i sama przebrałam zdjęcia. No ale samymi zdjęciami to ja tego nie zrobię. Wiedziała, że będę tylko do wtorku i to też do 14 bo mam wizytę u ortopedy, ale nadal do tego nie siadła. Z tego co chaotycznie mówiła zrobiłam plan prezentacji. Ma dopisać tylko teksty i przesłać mi je na pocztę, ja zrobię prezentacje i jej odeśle. Jeśli nie przyśle mi tego do czwartku wieczór to ja to p*erdole, niech robi co chce. Jak będzie miała prezentacje to gloria i oklaski dla Niej, jak nie będzie miała, to będzie że ja nawaliłam. Tak to jest jak chcesz być dla kogoś dobry.. może właśnie pora przestać. Drugi powód zapienienia ? Byłam w poniedziałek z rana w PUPku. Powiedzieli mi już co wiedziałam. Staże na warunkach 3msc stażu + 4 zatrudnienie, 6 msc stażu + 9 zatrudnienia. To mnie nie zdenerwowało. Dzwonie do kolegi który chciał na staż w urzędzie Gminy, żeby Mu powiedzieć że są wnioski. Ok, fajne, są ale wiemy jak będzie. Spotykam Go wczoraj rano, a On mi mówi że rozmawiał z wójtem i wójt, czy tam ktoś z biura wójta, dzwonił do PUPka i im powiedzieli że jak do gminy na 3 msc to nie muszą potem zatrudniać. Noż kqwa są równi i równiejsi?? ![]() ![]() ![]() Byłam u ortopedy. Powiedział mi co już sama wiem, nadciągnięcie wszystkich ścięgien w prawej nodze od pachwiny po staw skokowy. Dał skierowanie na rehabilitacje i ... kazał kupić sobie buty na 5 cm obcasie ![]() A tak ogólnie to fajny facet. Rozwalił mnie tekstem "No co tam dziewczynko kruszynko?" A potem spojrzał na mój pesel.. Jego zmieszana mina - bezcenne. Rehabilitacja od 4 kwietnia, akurat z jedną turą wyrobię się przed świętami. Masaż wodny, klasyczny, ćwiczenia indywidualne z rehabilitantem i coś tam magnetycznego ![]() Lecę napychać jajka, dziś faszerowane na obiad ![]() Nie rozpisywać mi się tu bo ![]() Buziaki ![]()
Edytowane przez badymka Czas edycji: 2011-03-23 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Stworzyłam potwora... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#949 | ||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Zadomowienie
|
Dobre... dobre...
![]() I też nie wiem, dlaczego tak przejmujesz się czyjąś prezentacją ![]()
![]() |
#951 | ||
Wtajemniczenie
|
Wygonili mnie z kuchni.. nie to nie ...
Cytat:
Myślałam o wyprowadzce do Poznania bo tam mam rodzinę i rynek pracy jest jeszcze jako tako chłonny. Nawet jak mi się gdzieś łapa powinie to siostra przygarnie i nakarmi. Ale to dopiero od maja możliwe. Cytat:
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Dobrze rozumiecie. Tylko, że ja nie lubię nie dotrzymywać słowa. Obiecałam, że zrobię to zrobię.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
|
Oj, no tak się dałaś?
![]() Mnie się jakoś tak nie bardzo widzisz w tym szarym czymś na głowie, no cholera, no... ![]() Kurczak, czyli stuknięta 7 ![]() ![]() Jiuna, wszystkiego Najlepszego z Okazji Radosnego Dnia ![]() Badymka.... Cytat:
... jak nie chcesz, to ja to biorę w ciemno ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Posłuchałam Was (a szczególnie Evy) i do końca tygodnia mam urlop i siedze w domku hu hu ![]() ![]() teraz pędzę nadrabiac zaległości w czytaniu... a odebrałam perfum z Rossmana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Piękny dzień się zapowiada,robię się na bóstwo i wybywam dziś z domku na ploteczki i coś mocniejszego ![]()
![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
badymka - jeśli przeprowadzisz się do Pozka to będziesz miała blisko do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 | |
Zadomowienie
|
...ja tam już dawno miałabym torbę spakowaną...
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#959 | |
|
Oj, nie, to ja mam za daleko
![]() ![]() Ha.... połaskotałaś moją próżność ![]() ![]() Ja to mam chyba jakieś Déja vu.... ![]() Seph, udanego wyjścia ![]() Kurczak udanego wyjścia ![]() Cytat:
Jakoś tak jest, że jedna odległość a potrafi być daleko i blisko jednocześnie ![]()
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2011-03-23 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
ło matuchno, Eva - wybacz
![]() pochwal się jakie sukienki kupiłaś... wczoraj widziałam ładną marynarkę (3/4 rękaw), różowa w szarą kratkę - ależ była ładna ![]() plastikowa - gdybym wypłukała spirytusem to z bólu poleciałabym chyba pod sam sufit... gani- pozostało mi niestety wtulanie się w kołderkę, bo ja singielka jestem...( nie z wyboru, tak jakoś facetom nie po drodze do mnie) kurczak - gardło już nie boli (dzięki tabsom).. moja mama zawsze dawała mi taką solną płukankę, ale jak byłam przedostatnio u mojej doc. dr i powiedziałam czym płucze gardło to zrobiła wielkie oczy i głupkowato podsumowała:" a na co ta sól?"... powiedz mi Ty też miałaś takie okresowe szaleństwo? bo jak tak dalej pójdzie to większość wypłaty będę przeznaczała na tampony ![]() Malla - no no kobietko... fajny berecik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.