|
|
#2491 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- już mówieu: na skalpie olejem z łopianu, poniżej mieszanką oleju jeżynowego z mazideł (dobry do tego, skurkowaniec, ino drogo wychodzi) i amli trzymania 2 h |
|
|
|
|
#2492 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i mimo wszystko trzymam Cytat:
![]() gdzie Ty kasę trzymasz? ![]() Cytat:
Cytat:
Heloł |
||||
|
|
|
#2493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak potrzebuję rady czy wsparcia, to mówić wprost, czego mi trzeba. A jak nie, to po prostu przychodzę czasem stwierdzić fakty albo się wygadać ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Betty ![]() Jaka ładna pogoda...
|
|
|
|
#2495 | ||||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
Zainspirowana Majowym sposobem na kiwiołka zrobiłam sobie śniadanko w postaci: 3 kiwiołki w półplasterkach, posypane słonecznikiem i skropione miodem (gryczanym )![]() do tej pory jak prymityw tylko łyżeczką wydziobywałam kiwiołki, ale z miodem i słonecznikiem rewelka I dopadło mnie rano podczas mycia paszczy straszliwe podejrzenie, że chyba całe życie źle śpiewałam sobie reklamę Exclamation - bo śpiewałam "Pachnij krzykiem z wykrzyknikiem" i z tym krzykiem brzmiało mi to bez sensu, ale może tam było "Pachnij z szykiem..."? ![]() brzmi o tak --> zdarza sięja bym chyba wyła Cytat:
deal! ![]() Cytat:
Cytat:
ziołowych np. Barwy mi się nie chce szukać po sklepach bo średnio dostępne są Cytat:
ciekawe czy już jest u nas? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||||
|
|
|
#2496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w jakim celu Cytat:
ad 1. nawet mi się śniły , musiałam się przed gronem barowym tłumaczyć dlaczego zrezygnowałam z używania minerałów ![]() ad2. Cytat:
![]() no w kieszeni, wtedy pamiętam, klient przywiózł zaliczkę, to ja hyc do kieszeni i prawie hyc do kozy ![]() zaraz do miasta jadę
|
|
|
#2498 | ||
|
Wtajemniczenie
|
nie dziwie się że jesteś wstrząśnięta Cytat:
![]() 2. ![]() 3. Ja też nie wiem ale fstydziłam sie przyznać ![]() Cytat:
...a poważnie zrezygnowałaś ![]() 2. Nooo a nawet w tagach jej nie ma i nikt nie wypowiada "wiadomo jakich" słów a działa 3. fiuu fiuu a po so?
|
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serio to ja używam tylko dermablendu i teraz dermacolu do którego wróciłam po wielu, wielu latach i jestem zadowolona ad2. widać moc ma wielką ![]() ad3. na zdjęcie szwów we paszczy ![]() właśnie sesemesuje z Łinterką, jej też pasi sobota, a mi jest bez różnicy
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-23 o 12:14 |
|
|
|
|
#2501 | |||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję, dziękuję, poczytam A jak z Barwy to jaki? A zresztą też poczytam. Jeszcze muszę odnaleźć z poprzednich stron jakiś polecany.Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
York jest spoko, porządnie się skręca, ładnie zrobiony, oczywiście jak zrzucisz na półkę coś ciężkiego to będzie rysa ale przy normalnym użytkowaniu ok. Acha, szuflad nie można mocno obciążać bo się odkształcają. Natomiast tamta tańsza seria g... warta, wszystko jest na takie drewniane zatyczki i klej, który nic nie trzyma więc szuflady się rozpadają, blat biurka można se podnieść etc. TŻ czymś zahaczył wysuwaną półkę pod kalwiaturę i mu odprysnęła ta krawędź. W sumie i tak bym kupiła to g... z BRW bo tanie i nie musi starczyć na wieki wieków enter ale miej świadomość, że szału nie ma. Natomiast fajną i niedrogą komodę i tani narożnik zanabyliśmy w Hicie http://www.hitmeble.pl/ Komoda przyjechała już złożona, ma solidny wygląd, ło ta ło http://www.hitmeble.pl/szafki-barki-i-komody/monika-ii/ a kosztowała wtenczas chyba 350. Narożnik 1300, wielki jak stodoła i też nie mogę narzekać. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-03-23 o 12:27 |
|||||||
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
to po naszemu niepotrzebne nam rzeczy, drobiazgi, graty, rupiecie
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-03-23 o 12:29 |
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do klunkrów, to mam dużo w pokoju. Za dużo, mogę Ci trochę odstąpić po znajomości
|
|
|
|
|
#2504 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2505 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zapomniałam się pochwalić że trafiłam wczoraj trójkę
po odjęciu kosztów zakładu zostanie mi 5 zeta, akurat starczy na Ciechana ![]() Cytat:
![]() co się fstydasz, kto pyta nie błądzi poza tym w barze nie gryzom i naprawdę można się duuuuzo naumieć ![]() w tym językowo, np ło:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2507 | |||||
|
BAN stały
|
Nie ma nie ma kaaafyyy w caaałyyym biuuurzeee!!! ![]() Cytat:
dwa razy w jednym poście mnie zelżyć i od czci i wiary odsądzić? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Jakie ja sny mam chore! Dzisiaj chodziłem po lesie, a w nim było pełno bezpańskich zwierząt, jakieś krowy sfilcowane jak bizony, żółte opieńki o głowach ratlerków ), a ja udaję martwego, a później jakiś jego przełożony go zabija, a ja ściągam mu taką sznurkową bransoletkę i mi się ryczeć chce ze wzruszenia ![]() Ale pogoda |
|||||
|
|
|
#2508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2509 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. a co masz fajnego? ![]() Cytat:
Cytat:
bo wiesz, ja od piąteczku się urlopuję, miałam co prawda malu malu robić ale skoro tak zachęcasz to może w przeciwnym kierunku ruszę ![]() Cytat:
szczególnie ratlo-opieńki ![]() moje sny przy Waszych to nuuuuudy..
|
||||
|
|
|
#2510 | ||
|
BAN stały
|
Mama twierdziła, że to pieczarki
![]() Cytat:
A tego się nie spodziewałem Cytat:
|
||
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym jeszcze do tego dodała fakt, że drzewa nie rosły zbyt blisko siebie
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- 1. ksiązek tu za dużo i starych notatek z wykładów, trochę papierków po jedzeniu w koszu, lampka, która nie działa, zapasowe lusterko i kilka par pończoch z apaszką leży na łóżku...
|
|
|
|
#2512 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. Jakiego zboczeńca ja se wypraszam ja sugerowałam lekkie skrzywienie psychiczne a nie zboczenie ![]() 3. pogrubione hmmmmm..... a po so ona tam leżał ![]() 4. nooo
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2514 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pitów mam już po czubeczek
![]() Tękju, tękju wery macz! ![]() Cytat:
Tulkam ![]() Cytat:
A łopianowy fajny, bo nie miałam (jeszcze)? Do ryjstwa się nadaje? ![]() Cytat:
Cytat:
Dla mnie to ewidentne Ja jej używam też do golenia łydek tylnich (bo na przedzie ni kłaki nie rosną )Cytat:
![]() ![]() Zgnij, przepadnij!!! Teraz będzie mi Beata K. łazić po głowie cały dzień albo i dłużej... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co? Dźgał Cię od tyłu? Zbok! |
||||||||
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2516 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie wiedział jeszcze podówczas, czy ja żyję (chyba, że dobrze udawałem trupa) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A teraz mnie zbij! ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2518 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co Wam tak wesoło?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2519 |
|
Wpisz tu zomzing
|
na łbu placebo, na ryj sam spłynął, ale nic nie pomógł, raczej drugiej szansy nie dostanie (a miał robić babyhair)
|
|
|
|
#2520 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(w każdym razie w ichniejszych maskach nie ma)Albo po jakiś aptecznych typu farmona czy szampony dla dzieci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja jestem ten typ, co wsadzi paluch do wrzątku, choćby wszyscy wokół krzyczeli, żeby nie, bo musi po swojemu i na własnym doświadczeniu się przekonać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-23 o 14:59 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

...

( szanse prawdopodobieństwa równe zeru, ale kazali przyjsc w czw to łyso mi będzie nic nie odpowiedzieć) 

szczególnie ratlo-opieńki 
Teraz będzie mi Beata K. łazić po głowie cały dzień albo i dłużej...