Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-23, 12:52   #3031
angie_910108
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Podobno zamówienia z zaległą płatnością do 20,00 zł puszczają. Ale piszę to co inne dziewczyny pisały, bo sama nie miałam tego typu problemów. a jeśli masz dzwonić to lepiej dzwoń dzisiaj i wyjaśnij wcześniej, bo jutro może być za późno.
spróbuje zobacze czy zatrzymają,jeśli tak to zadzwonie i zapytam. To przecież tylko 3,19 no ale...
angie_910108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 12:54   #3032
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
oj tam, oj tam, siedź spokojnie i się przyglądaj paznokciom, nie zmywaj, nie sprzątaj, nie dotykaj to płatami nie będzie schodził
mi dokladnie tak samo schodzi płatami po tyle warstwach;(
nawet jak nic nie robie...
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 12:58   #3033
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Zamawiałam w kat.4 charmy z oferty urodzinowej - perełkę i gwiazdkę a przysłali mi perełkę i perfumki . Na fakturze mam perełkę i coś takiego Charm President Club

Piszą w AM ,że charmy urodzinowe dostępne tylko w danym katalogu to znaczy, że gwiazdki juz nie będzie można zamówić.
Chyba sie pomylili i wrzucili mi do paczki co innego . Jak myślicie dzwonic do nich z pretensjami
dzwoń dzwoń - doślą Ci gwiazdkę a perfumiki zatrzymasz

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 13:00   #3034
melisska
Rozeznanie

No to lecę dzwonić
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 13:01   #3035
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
jak zostałam konsultantką to pierwsze co zrobiłam, to zamówiłam wizytówki - 500szt. na all na poczatku podczepiałam wszystkim; mąż trochę rozdał w pracy (ale już tam nie pracuje, więc zamówienia z tego źródła się urwały ); teraz nowym klientkom daję 2-3 sztuki jakby ewentualnie chciały komuś dać
i tak leżą w avonowej szufladzie i czasami po nie sięgnę ...

moje klientki to: mama ona czasami też jakieś zamówienie od kogoś z pracy przyniesie, ale to żadko, bo tam, gdzie ona pracuje, to 80% kobiet, więc konsultantek też w bród poza tym kobietki ode mnie z pracy, ale też tak nieregularnie zamawiają potem moja szwagierka i jej koleżanka (one w sumie co katalog na ponad 100zł zamawiają), koleżanki i klientka, która mnie znalazła w necie i co katalog zamawia - czasami na 30zł a czasami na 130zł teraz kolejna mnie znalazła w necie i na dzien dobry zamówienie na 90zł no i jakoś się kręci ... raz lepiej raz gorzej
no i ja - moja najlepsza klientka
kiedys byly w avonie do zamowienia wizytowki tak?to prawda?bo teraz tego nie widze, a szkoda bo przydałyby sie
Stary 2011-03-23, 13:05   #3036
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
kiedys byly w avonie do zamowienia wizytowki tak?to prawda?bo teraz tego nie widze, a szkoda bo przydałyby sie
nie wiem
ja zamówiłam na allegro zaprojektowali mi wg moich sugestii

Stary 2011-03-23, 13:36   #3037
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Ale mnie zatrzepało ze złości.

Pisałam kiedyś,że mam klientkę ,która kochała zapach TTA Gold. Wzięła teraz inne wody, ale ciągle wraca wspomnieniami do tamtej wody. Powiedziałam jej,że tej wody już nie ma i próbek tez nie.Widocznie nie do końca mi uwierzyła, bo poszła do krakowskiego COK-u i spytała czy woda Gold jest tam dostępna. A tam przemiła Pani udzieliła jej odpowiedzi,że owszem jest dostępna i do tego konsultantka może jej tą wodę sprzedać za 5,90, bo teraz jest na to taki program dla konsultantek. No i mam telefon ,że ta woda jest dostępna i ona za 5,90 ją chce. Słuchajcie, ręce mi opadły.
po pierwsze nie chodziło o wodę Rare Gold tylko Gold ,ale w COK_u im "wsio rawno" jak mówią nasi sąsiedzi zza wschodniej granicy, a po drugie po co takie informacje wyciekają do klientów.

Co mam teraz z nią zrobić, ona nie wie komu wierzyć. W głowie jej się nie mieści,że tam mogli udzielić jej złej informacji.
ja nie moge, !!!coraz wiecej nie kompetentnych osob, ktroe znajduja sie w aovnie
pieknie teraz my jako konsultantki wychodzimy na totalny id...a na dodatek ze chcemy niewiadomo ile zarobic na klientakch;( rany Boskie
wez napisz skarge mozan tak?

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Z wyciekaniem to wiesz...pani w COKu mogła nie wiedzieć, że ona nie jest konsultantką. Ale klientka coś jest dziwna jak Ci nie wierzyła, ale znów oni w COKu mogliby się lepiej orientować, że to dwie różne wody.
dwie rozne wody to fakt, ale zeby udzielac takie info klientka chyba na mozg padła!

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiac89 Pokaż wiadomość
Ostatnio dziewczyny pisały, że maja problem z plamkami po wypryskach. Ja miałam ten sam problem, ale jakiś czas temu kupiłam sobie próbkę tego serum rozjaśniającego z Anew i używam już kilka dni i muszę pochwalić, bo widać efekty. Najwięcej plamek miałam na brodzie i kilka na czole i widzę już poprawę, dodatkowo fajnie napiętą mam skórę po nim. Stosuję go punktowo na noc. Próbki, przy takim stosowaniu, została mi połowa. Także dziewczyny, mogę śmiało polecić, kupcie sobie próbki, może i u Was będą rezultaty.
wow serio!to musze wyprobowac, a trzeba mi czegos takiego na gwałt!!!!!!!!!!!

dzieki za info!

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

[QUOTE=Oja 84;25903164]ale te zdjęcie na katalogowym jakoś mi umknęło, ja je zamawiałam w demo te cienie, już doczytałam, że to z ori to nie cienie ale jak zobaczyłam na tej fotce z tego linku te opakowanie to coś mnie tknęło, że być może ta pacynka której rzekomo nie było- jest ukryta w pudełku tylko trza wysunąć! poleciałam szybko do swojej paletki, patrzę-no i oto jest!

--
/QUOTE]

to duzo ci umknelo bo ja tez dodalam foto
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1300110863
Stary 2011-03-23, 13:43   #3038
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

w brakach mam w internetowej fakturze (katalog jeszcze 4) całą biżuterię Demi, produkcja opóźniona

zamówiłam sobie ten błyszczyk CT Champagne i cienie onyx quartz, zobaczymy w piątek
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 13:47   #3039
angie_910108
Raczkowanie

a dostała któras już charma żabkę ?
Stary 2011-03-23, 13:53   #3040
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
a osoba odpisująca nie ma przypadkiem inicjałów AB? bo ona zawsze tak "wyczerpująco" odpowiada

ale o prezencie przeprosinowym nie wspomnieli
nie, osoba odpisująca to pani D.M
już sie przyzwyczaiłam że oni nie na temat odpisują

Edytowane przez wrrxd
Czas edycji: 2011-03-23 o 13:56
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 13:57   #3041
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez GosienkaC Pokaż wiadomość
Dziewczyny, którą szminkę bardziej polecacie Potęga koloru - never so nude czy Uwodzicielskie nawilżenie nude perfection?
szminki uwodzicielskie nawilżenie bardziej nawilżają to tyle od technicznej strony.
Stary 2011-03-23, 14:01   #3042
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Nieprawidłowa pojemność Balsamów do ciała w Ofercie Netto do Katalogu 05/2011
Droga Konsultantko/ Drogi Konsultancie,
Informujemy, że w Ofertach Netto do Katalogu 05/2011(str 2) podano błędną pojemność Balsamów do ciała: Bond Girl 007 oraz U by Ungaro.
Prawidłowa pojemność każdego z balsamów to 150 ml.
Przepraszamy za pomyłkę.
Pozdrawiamy
Dział Obsługi Konsultantek

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 14:07   #3043
wrrxd
Rozeznanie

Sheryl, musso4, karinka124
dzięki za rady, napisałam jeszcze raz to samo

edit: odpisali po 20 min i ... wywalczyłam swoje , a to wszystko dzięki wam ;*

Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że firma nie przewiduje wprowadzania na konta prezentów
przeprosinowych w związku z opóźnioną dostawą. Mając na uwadze długi czas
oczekiwania postanowiliśmy jednak jednorazowo przychylić się do otrzymanej
prośby. Na Pani koncie został tym samym wprowadzony prezent przeprosinowy dla
Klientki, który zostanie dołączony do kolejnego Pani zamówienia.

Z pozdrowieniami,
XXXXXXXX
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska

Edytowane przez wrrxd
Czas edycji: 2011-03-23 o 14:28 Powód: dopiska
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 14:23   #3044
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
ja tez jestem

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

ale mi poprawilas chumor z rana ja bym nawet nie pomyslala ze ktos moze nie zauwazyc tej otwieranej szufladki
HA! a widzisz? blondynka pozostanie blondynką i nawet zmiana koloru włosów na ciemny brąz mi nie pomogła

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2011-03-23 o 15:14
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 14:30   #3045
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
w brakach mam w internetowej fakturze (katalog jeszcze 4) całą biżuterię Demi, produkcja opóźniona

zamówiłam sobie ten błyszczyk CT Champagne i cienie onyx quartz, zobaczymy w piątek
Ja miałam to samo z pierścionkiem r.8. Ciekawe kiedy "wznowią" sprzedaż.

Cytat:
Napisane przez angie_910108 Pokaż wiadomość
a dostała któras już charma żabkę ?
Oczywiście, że . A zamawiałam je w kat.02!!! To jest kpina i też zamierzam im wysłać maila żeby przysyłali prezenty przeprosinowe.
Stary 2011-03-23, 14:36   #3046
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
Sheryl, musso4, karinka124
dzięki za rady, napisałam jeszcze raz to samo

edit: odpisali po 20 min i ... wywalczyłam swoje , a to wszystko dzięki wam ;*

Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że firma nie przewiduje wprowadzania na konta prezentów
przeprosinowych w związku z opóźnioną dostawą. Mając na uwadze długi czas
oczekiwania postanowiliśmy jednak jednorazowo przychylić się do otrzymanej
prośby. Na Pani koncie został tym samym wprowadzony prezent przeprosinowy dla
Klientki, który zostanie dołączony do kolejnego Pani zamówienia.

Z pozdrowieniami,
XXXXXXXX
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska
ale ściema z ich strony

ale brawo dla Ciebie, że się udało

Stary 2011-03-23, 14:38   #3047
angie_910108
Raczkowanie

ja też zamówiłam w K2 i do tej pory nie otrzymałam;/ wrrr;/

P.S dobrze że się udało, trzeba walczyć o swoje

Edytowane przez angie_910108
Czas edycji: 2011-03-23 o 14:42
Stary 2011-03-23, 14:42   #3048
Dagusiac
Zakorzenienie

Czytam, kombinuję i nijak nie mogę zrozumieć o co chodzi w tym programie "Torba BATYCKI". Niby ma na fakturze sprzedaż z kat.03 i 04 i jest napisane, że min. 1600zł muszę uzbierać, a zaraz potem, że to się wylicza indywidualnie dla każdej konsultantki. Ale jak??? Wiem, że wałkowałyście to 1000razy, ale czy któraś mogłaby mi wytłumaczyć jak krowie na rowie jak mam to wyliczyć żęby się dowiedzieć czy muszę mieć sprzedaż za 1600zł czy może więcej.
Dodam, że w k.03 miałam sprzedaż 755zł, a w 04 345zł.
Będę cholernie wdzięczna za wytłumaczenie
Stary 2011-03-23, 14:50   #3049
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Czy jak jestem w okręgu trend., zamówienie robię teraz z k.7 i spełniłam już warunki na torebkę Batyckiego, to mogę ją już z pierwszym zam. k.7 zamówić???

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
Były 2 programy. Jeden dla klientek: kup za 35 zł z Anew i masz kuferek plus kremik za 19.90.
Drugi był dla konsultantek. Kup z Anew i Solutions z tam wybranych stron za 59, 120 albo 250 i wtedy odpowiednią ilość prezentów dawali, za każdy próg więcej.
Oooo to już jestem w domu i rozumiem

Cytat:
Napisane przez Asiaa90 Pokaż wiadomość
Hej,
Składałam zamówienie telefonicznie u konsultanta.. tylko nie spytał mnie o numer personalny ani adres dostawy nic.. ? teraz do mnie doszło, że jedynie prosił o numery produktów.. mam znów dzwonić podać numer ? bo zgłupiałam
Zapytałby, gdyby mu ten numer nie wyskoczył. Widocznie u nich w systemie wyskoczyła ta informacja. Ale to, że nie zapytał o adres dostawy, to już inna historia. Tylko z drugiej strony on mógł stwierdzić, że skoro nie powiadamiasz ich o zmianie adresu zamieszkania, ani dostawy, to jest on taki sam jak wcześniej.

Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość
witam. Dziewczyny mam pytanie, w ofercie demo jest woda toaletowa Love To The Fullest i tam pisze,że cena w kat 5 to 80zł. Nie widzę tej wody w 5 ... Kiedy będzie ona dostępna w katalogu?

Co do dawania gratisów, też mam zamiar dokładać jakieś próbki lub coś większego przy większym zamówieniu,ale chcę to dopisywać w książce zamówień,żeby klientki nie miały wątpliwości,że to nie była pomyłka
Cytat:

Ta woda jest dostępna w katalogu 06 str.67.
Woda dostępna w k. 6 na str. 87 Na 67 jest krem i mleczko AC

Cytat:
Napisane przez angie_910108 Pokaż wiadomość
mam problem;/ pomyliłam się i wpłaciłam o 3,19zł za mało na avon, ale już wczoraj dopłaciłam, niestety jeszcze nie zaksięgowali mojego przelewu. Dziś jest ostatni termin składania zamówień z K4 myslicie że jak złoże zamówienie dziś i mi go wstrzymają a jutro otrzymają te 3,19zł na konto to jak zadzwonie to wznowią mi zamówienie normalnie czy z racji tej że minął termin K4 już tego nie zrobią?
Zrealizują Ci, bo ja miałam taką sytuację w zeszłym tygodniu

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
zamówiłam sobie ten błyszczyk CT Champagne
Właśnie w poniedziałek go dostałam i jest zadowolona. Z resztą bardzo lubię te błyszczyki, bo są transparentne, delikatne i ładnie przy okazji nawilżają usta. Ale jeżeli Ty oczekujesz na ustach efektu takiego jak jest na zdjęciu w katalogu, to niestety one nie kryją tak mocno ust kolorem Mimo wszystko są ładne i delikatne.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Czytam, kombinuję i nijak nie mogę zrozumieć o co chodzi w tym programie "Torba BATYCKI". Niby ma na fakturze sprzedaż z kat.03 i 04 i jest napisane, że min. 1600zł muszę uzbierać, a zaraz potem, że to się wylicza indywidualnie dla każdej konsultantki. Ale jak??? Wiem, że wałkowałyście to 1000razy, ale czy któraś mogłaby mi wytłumaczyć jak krowie na rowie jak mam to wyliczyć żęby się dowiedzieć czy muszę mieć sprzedaż za 1600zł czy może więcej.
To zależy, czy w trakcie trwania programu polecałaś dla Avonu jakąś osobę na konsultantkę, która podpisała z nimi umowę??
Jak nie polecałaś, to musisz mieć zamówień na łączną kwotę 1600 zł
Stary 2011-03-23, 14:51   #3050
aizduj
Raczkowanie

Cytat:
A ile miałaś sprzedaży w 1 katalogu? bo jeżeli mniej niż 400zł to musisz uzbierac 1600. A jeżeli więcej to musisz pomnożyć tą kwote razy 4 i dodać 400zł i wyjdzie Ci ile masz uzbierać. A poza tym na fakturze ci powinno pisać jaką masz kwote wymagana.
aizduj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 14:52   #3051
angie_910108
Raczkowanie

szkoda że wcześniej nie zapytałam, cóż będę musiała poczekać na paczuszkę do piątku,już nie mogę się doczekać dziewczyny a gdy zamawiam kurierską to może ją odebrać mój chłopak? Bo nie wiem czy akurat będę w domu..
Stary 2011-03-23, 15:03   #3052
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez aizduj Pokaż wiadomość
A ile miałaś sprzedaży w 1 katalogu? bo jeżeli mniej niż 400zł to musisz uzbierac 1600. A jeżeli więcej to musisz pomnożyć tą kwote razy 4 i dodać 400zł i wyjdzie Ci ile masz uzbierać. A poza tym na fakturze ci powinno pisać jaką masz kwote wymagana.
Jak komuś nie wychodzi wyższa kwota tylko ten wymagany próg musi spełnić, to nie podają konkretnie. Dlatego napisali jej 1000 lub 1600 zł. Ja też tak mam, a że nikogo nie polecałam wuięc wiem, że muszę mieć łącznie 1600 zł
Stary 2011-03-23, 15:06   #3053
Immenseness
Zadomowienie

do posiadaczek trójkolorowego błyszczyka do ust, odcień peach sparkle: dziewczyny, czy ten błyszczyk na ustach wygląda tak jak na modelce na str. 44 w katalogu 5? jeśli nie to jak? byłaby możliwość o wrzucenia zdjęcia błyszczyka na ustach?
Bizarre has hardly any...'

Immenseness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 15:10   #3054
aizduj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Jak komuś nie wychodzi wyższa kwota tylko ten wymagany próg musi spełnić, to nie podają konkretnie. Dlatego napisali jej 1000 lub 1600 zł. Ja też tak mam, a że nikogo nie polecałam wuięc wiem, że muszę mieć łącznie 1600 zł
Aaa chyba że tak. Ja niestety mam więcej więc mi napisali dokładnie ile Czyli Dagusiac musisz uzbierać 1600zł chyba że kogoś polecałaś.
aizduj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 15:11   #3055
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

ale te zdjęcie na katalogowym jakoś mi umknęło, ja je zamawiałam w demo te cienie, już doczytałam, że to z ori to nie cienie ale jak zobaczyłam na tej fotce z tego linku te opakowanie to coś mnie tknęło, że być może ta pacynka której rzekomo nie było- jest ukryta w pudełku tylko trza wysunąć! poleciałam szybko do swojej paletki, patrzę-no i oto jest!

--
/QUOTE]

to duzo ci umknelo bo ja tez dodalam foto
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1300110863
tak, ale już po moim zakupie-więc jak już te cienie miałam w domu to nie byłam zainteresowana oglądaniem kolejnych ich zdjęć ani na katalogowym ani w samym katalogu a w momencie zamawiania ich z demo zdjęć było niewiele i właśnie bez zaprezentowanej szufladki. No i tak sobie żyłam nieuświadomiona

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2011-03-23 o 15:12
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 15:16   #3056
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość
do posiadaczek trójkolorowego błyszczyka do ust, odcień peach sparkle: dziewczyny, czy ten błyszczyk na ustach wygląda tak jak na modelce na str. 44 w katalogu 5? jeśli nie to jak? byłaby możliwość o wrzucenia zdjęcia błyszczyka na ustach?
podpinam się pod to pytanie, bo mam zamiar go sobie zamówić w tym tygodniu jeszcze

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Ma któraś z was w domu Incandessence tą która jest o pojemności 30 ml??? Moja klientka ją zamówiła z k.6 i uwierzcie mi że w środku to na pewno nie jest zapach Incandessence Znam ten zapach, wiem jak pachnie i klientka też tak stwierdziła, że to nie jest to. Sprawdzaliśmy i na opakowaniu jest nazwa tej wody więc nie ma mowy o pomyłce przy pakowaniu paczki. Na szczęście nie ma zamiaru jej zwracać, bo osatecznie zapach nie jest zły. Ale on bardziej mi pachnie jak LBD który też jest w tej ofercie w katalogu. Chyba nie ma możliwości podmiany wód w kartonikach?? Nie pamiętam już, czy w paczce przyszły zafoliowane...
Stary 2011-03-23, 15:18   #3057
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez GosienkaC Pokaż wiadomość
Dziewczyny, którą szminkę bardziej polecacie Potęga koloru - never so nude czy Uwodzicielskie nawilżenie nude perfection?
Zdecydowanie Uwodzicielskie Nawilżenie Nude Perfection Jest bardziej gęsta,przyjemniejsza na ustach,i kolorek też ładniejszy od Never So Nude

Jutro i w piątek nie idę do pracy i będę Was pewnie męczyć na forum i kombinować z Wish List
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 15:19   #3058
Agnieszka987
Zakorzenienie

hej Muszę Wam powiedzieć że zamówiłam sobie temperówkę i to jest zwykły bubel Górna część jest zdejmowana jest plastikowa z takimi gumowatymi podpinkami które wciąż wypadają. Przeglądałam zdjęcia avonowe i widziałam że kiedyś była inna a to to po prostu jest masakra I chciałam się Was jeszcze zapytac o maseczki z planet spa ale tylko te pell of. Chcę sobie jakąś kupić i nie wiem która najlepsze ma działanie oczyszczające-czy ta nowa lawendowa może?

I jeszcze coś czy ta maseczka Lawenda i Jaśmin pachnie jak krem do stóp lawendowy czy inaczej?

Edytowane przez Agnieszka987
Czas edycji: 2011-03-23 o 15:26
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 15:21   #3059
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aizduj Pokaż wiadomość
Akurat w tym katalogu miałam niecałe 300zł więc będę musiała uzbierać 1600zł. Ale chcesz mi powiedzieć, ze im wyższe zamówienia tym wyższa kwota kwalifikująca do zakupu torby? Przypuśćmy, że w kat.01 miałabym zamówienie za 500złx4=2000zł+400zł=2400 zł - kwota do uzbierania? Czyli co kara za wysokie zamówienia? Czy ja coś opacznie zrozumiałam No i dziękuję za wyjaśnienia.
Stary 2011-03-23, 15:25   #3060
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Akurat w tym katalogu miałam niecałe 300zł więc będę musiała uzbierać 1600zł. Ale chcesz mi powiedzieć, ze im wyższe zamówienia tym wyższa kwota kwalifikująca do zakupu torby? Przypuśćmy, że w kat.01 miałabym zamówienie za 500złx4=2000zł+400zł=2400 zł - kwota do uzbierania? Czyli co kara za wysokie zamówienia? Czy ja coś opacznie zrozumiałam No i dziękuję za wyjaśnienia.
Tak dokładnie Nieuczciwe to ale co zrobić....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości