|
|
#1471 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
Mam takie cosik przed chwilą zrobione, aparat padł, więc na szybko cyknęłam telefonem
|
|
|
|
#1473 |
|
Konto usunięte
|
Na tej zasadzie, co tu http://lakieroholiczka.blogspot.com/...-manicure.html
Takimi wzorkowymi nożyczkami pocięłam paseczki, nakleiłam na część paznokcia, pomalowałam, odkleiłam
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nawet takie paski gotowe do frencha z taką falą
i różnymi innymi zygzakami
|
#1475 |
|
Konto usunięte
|
Ooo, super, nie widziałam takich nigdzie! Tylko zwykłe uśmiechy i takie kanciaste w kształcie ">" ^^
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;25910941]Na tej zasadzie, co tu http://lakieroholiczka.blogspot.com/...-manicure.html
Takimi wzorkowymi nożyczkami pocięłam paseczki, nakleiłam na część paznokcia, pomalowałam, odkleiłam [/QUOTE]Niezły pomysł! Muszę wypróbować. |
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Spam
![]() Weźcie mnie dobijcie. Jak mi się nie chce tej pracy magisterskiej pisać ![]() Masakra. Zawsze byłam leniem ale to co się teraz ze mną dzieje przekracza wszelkie granice xD Ale muszę trochę nadrobić bo sobie przez ostatni miesiąc odpuściłam
|
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Orli super pomysł!!
![]() Karolku trzymam kciuki przyjdzie pora do oddania to Ci sie zachce zapewne
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
pomalowalam moim nowym nabytkiem
To taki jasniutki róż Chetnie zobaczyłabym go na bardziej opalonych dłoniach Ale nie poddaje się troche go wypolerowalam i odżywkujęKocham wiosne! u wasz dziewczyny tez jest tak pieknie? |
|
|
|
#1480 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha! Właśnie tak miałam z licencjatem Cytat:
Co robiliście? Albo nieważne Taaaak!!!! A tam! Lubię i wiosnę i lato
|
||
|
|
|
#1482 |
|
Rozeznanie
|
orlica fajny pomysl musze paseczkow poszukac, ewalucja śliczny delikatny roz, a jak wam sie moje zakupy podobaja??
|
|
|
|
#1483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mi sie podoba A wlaśnie że nic nie robilismy tylko w mieszkaniu ma dosztukowana płytke krota wystaje ponad inne i się o nia zaczepilam![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;25911625]Śliczny, co to za lakier? [/QUOTE]Dziekuję wibo extreme nails 148 tak mi wpadl w oko że wzięłam obtuczoną buleleczke![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
Podoba mi się najbardziej ten fiolecik i zieleń. Muszisz na pazurkach zaprezentować
|
||
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zza oknem wygląda ładnie. Ale o 16 dopiero wychodzę.A lakier śliczny, taki dziewczęcy.
|
|
|
|
|
#1485 |
|
Rozeznanie
|
JESTEŚCIE OKROPNE !! Ja tu wytężam moje szare komórki , kuje tylko , a wy co? Kolejne 15 stron do nadrobienia, a jeszcze poprzednich nie ogarnęłam . ;(
I wgl chyba moje spiłuję na okrągło bo nie moge ich wyrównać , a jak już wyrównam to za 2-3 dni podrosną i sie zaokrąglają , a poza tym rogi mi sie kruszą (pomijając to ze całe sie rozdwajają ale luzik ) Widziałam dziś fajny kolorek - taka pomarańcz "kameleon " genialna , ale stwierdziłam , że nie mam nic pomarańczowego (chyba) , więc nie kupiłam... PS.dostałam dziś 6 z polskiego i kolejną 5 z ang. (szczęśliwa) i miałam zamiar iść do fryzjera , ale dopiero w przyszłym tygodniu , bo wszystkie miejsca pozajmowane |
|
|
|
#1486 |
|
Rozeznanie
|
Jeeeeeny.. mimo, że jestem tu praktycznie codziennie, to nie ma szans na ogarnięcie Waszej radosnej twórczości..
Obłęd dziewczyny! ![]() Przy okazji wiosennego spacerku wstąpiłam do Rossa i psigarnęłam Wibo EG 231 - fajny wiosenny kolorek, półkryjący róż złamany liliowym z drobinkami - ciężko uchwycić kolor..
Prawdziwa kobieta powinna być damą na salonach, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni. ![]() ![]() Edytowane przez Aguu Czas edycji: 2011-03-23 o 16:45 |
|
|
|
#1487 |
|
Zadomowienie
|
Alexandraa fajnie to wyglada
![]() meeedzik ![]() MgielkaM ale slodziaki I wcale nie widac, ze nierowno![]() elunia u mnie wyglada jak limonka, ale i tak fajne zakupki ![]() Wrzucam tez moje Jestem ogromnie zaskoczona lakierem (Depend nr 14)! Jest to firma raczej slabych lakierow, takich za grosze (a raczej korony ) i kupilam po promocji, 2 za 1 No i wyobrazcie sobie, ze to jest jedna warstwa i wysechl w ciagu 3 min. W dodatku po calym dniu ani jednego odprysniecia, szok! Mialam juz ze 3 lakiery stamtad i wszystkie byly tak smao beznadziejne![]() To teraz Wy ogladajcie, a ja ide na obiad
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico na allegro gdzies znalazłam pod " paski do french" czy coś takiego.
Karola juz ci dziewczyny powiedziały, zechce ci się... ja swoją będę zaczynać czycha też... a dopiero się obroniłam :/ Ewolucjo ja też uwielbiam wiosnę... teraz co prawda siedzę w domu bo się kuruję... dalej. Ale juz się nie mogę doczekać spacerków w płaszczyku a nie w kurtce i wiosennych butów itp ![]() dodi, Aguu radosna twórczość tutaj faktycznie kwitnie jak zacznę na zajęcia chodzić to nie wyrobię....framebasic dzięki, dobrze, że nie widać suuuper pazurki u ciebie
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-03-23 o 16:48 |
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Karola widzisz, widzisz obiecałaś
![]() Elunia super zakupy, podobają mi się ![]() Orlica super to wygląda ![]() Ewalucja śliczne pazurki Aguu ładny kolorek, chyba się na niego przyczaję ![]() Framebasics i nie marudź, bo tez masz długie ![]() A lakier faktycznie fajny, do tego kryje po jednej warstwie ![]() A teraz spadam ćwiczyć
|
#1490 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;25910833]Mam takie cosik przed chwilą zrobione, aparat padł, więc na szybko cyknęłam telefonem
[/QUOTE]wow Cytat:
![]() dzisiaj kupilam maseczke SPA na dlonie, z peelingiem i serum, zaraz ide testowac odpoczywam 2dni od lakierowania, bo naprawde cuda mi sie dzieja na pazurkach... bede Was tylko ogladac i szukac znowu odzywki, ktora wzmocni moje paznokcie![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
podobaja mi sie, nawet w takiej jakosci ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1491 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem pasuje czasem nie u stóp rzadziej więc czasem się nie da dopasować ![]() nie ma za co ![]() do poprawek używam wykałaczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Caate
Ale tu cisza jak nigdy ![]() Ja właśnie próbowałam zrobić taką zeberkę na dwóch pazurkach jak Caate ostatnio miała, ale sierota ze mnie i nie potrafię namalować tak prostej rzeczy bo moja to bardziej przypomina jakieś krzaki czy chabazie a nie zebrę zrobiłam na jednym pazurku i nie wiem co dalej
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
no fakt... zebra to to trochę nie bardzo jest... ale i tak mi by sie podobało
nigdy nie malowałam zebry odręcznie więc dziewczyny ci musza pomóc...
|
#1494 |
|
Konto usunięte
|
Może grubsze paski, albo gęściej i powinno być OK
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz pogrubic w niektorych miejscach te paski, zebra nie jest taka cienka ![]() zrobilam spa dla dloni, ta domowa maseczke klik cudowne mam dlonie i paznokcie po niej, takie nawilzone, blyszczace
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-23 o 20:26 |
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm ciekawe... muszę poszukać kiedyś takiej
to tam w środku jest i peeling i maska? czy to takie 2 w 1??
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-03-23 o 20:44 |
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, dziewczyny ja Was nie ogarne _-_
Tak wróciłam, nie jade do Częstochowy, poonieważ nabawiłam sie kolejnej grypy.. wrr, wiec tak jestem wczesniej niz zamierzalam ale co tam
|
#1498 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniam![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja najczęściej mam na stopach pasujący do wszystkiego french[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;25910833]Mam takie cosik przed chwilą zrobione, aparat padł, więc na szybko cyknęłam telefonem [/QUOTE]fajny efekt Cytat:
Ślicznyyyyy Co robiliście? Albo nieważne Taaaak!!!! A tam! Lubię i wiosnę i lato [/QUOTE]Oj Karola Karola na Ciebie to ta wiosna działa ![]() ewalucja piękny [QUOTE=framebasics;2591360 2] Wrzucam tez moje Jestem ogromnie zaskoczona lakierem (Depend nr 14)! pazurki ładniutkie i kolor też ![]() Cytat:
no nie co się uporałam z wami , ale co raz mniej czasu mam na zaglądanie tu, bo już do ogródka zaczęłam wychodzić z mamą popracować
|
||||||
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się chce śmiać jak patrzę na tego pazurka, bo przypomina mi jakieś wodorosty
Ale TŻ mnie wspiera i pociesza słowami, że zawsze jest pięknie Postaram się następnym razem, albo lepiej nie, bo pewnie i tak mi nie wyjdzie
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj Nikki zdrowiej dziewczyno... szkoda, że z wycieczki nici...
Dzięki Agateczka fajnie, że się podobająMeedziku ty to nie "lepiej nie" tylko tworzyć, bo maszzzz takie śliczne pazurki, że ja chcę na nich cuda oglądać :P (ahhh ten TŻ dobrze, że tam wspiera )
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

ale rewelacyjne! Jak Ty to zrobiłaś? 

i różnymi innymi zygzakami

przyjdzie pora do oddania to Ci sie zachce

Ale nie poddaje się