Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-23, 17:00   #1771
Talullah
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Hej
A ja dzis kupilam antybiotyk Czuje sie coraz gorzej a mialam w planach super impreze jutro, no ale nic, wezme zaraz goraca kapiel, TZ mnie wygrzeje w lozeczku i moze sie pozbieram Nie chce isc na L4.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Ja szanuje Twoje zdanie i nie zamierzam w żaden sposób na nie wpływać. Co do zakupów wieczorem - nigdzie nie napisałam, że nie można ich robić zresztą jest wczesny wieczór, późny wieczór więc tu też jest kwestia problematyczna który wieczór masz na myśli A co do CV to nie musisz mi mówić, bo tyle co ja się nawysylałam w tamtym roku to moje
A co za roznica jaki wieczor???
Jak jest sklep czynny do np 21 to jak bede potrzebowac chociazny kostki masla to pojde po nia o 20.50 i tyle w temacie. Nie interesuje mnie to ze pani kasjerka by wolala zebym przyszla wczesnym wieczorem o np 19.

Jak Ci takie godziny pracy nie odpowiadaja to ja zmien. Chyba Cie tam sila nie trzymaja??

Wyobraz sobie ze ja jak bede niedlugo podpisywac umowe na dyzury to swiadomie zgadzam sie na to zeby kazdy mogl przyjsc do mnie o ktorej mu sie cos stanie, czy o 19 czy o 23 czy o 4 nad ranem. A nie ze ja wole zeby przychodzili do 23 max bo potem chce sie zamknac w gabinecie i isc spac.

Albo powiedz kierownikowi zeby zmienil godziny otwarcia sklepu bo Tobie nie pasuje ze klient przychodzi jak jest jeszcze 15 minut do zamkniecia. 15 minut to wbrew pozorom duzo czasu. Albo skoro masz podpisana umowe ze pracujesz tyle i tyle godzin to tez idz do kierownika i powiedz ze wiecej pracowac nie bedziesz a nie jestes taka twarda tylko tu na forum. Trzeba umiec walczyc o swoje jak Ci cos nie pasuje.

Cytat:
Hmmm..... ja akurat należę do tego typu osób, które gdy widzą że coś im się skończy kupują to wcześniej by nie zostać z niczym, żeby nie brakło, szczególnie gdy chodzi o lodówkę i jedzenie.... i dlatego do szału nieraz doprowadza mnie mama i jej polityka
Poza tym kiedyś mieszkałam z pewnym facetem i pracowałam a mimo to jakoś radziłam sobie i lodówki pustej rano nie miałam po tyg. pracy.... akurat na śniadanie składniki były

Weszłam na chwilę bo chciałam powiedzieć jeszcze taką rzecz, że to że narzekam czasem na pracę nie oznacza, że jej nie lubię bo tak nie jest, lubię ją, mimo tego, że czasem jest nie za wesoło...
No super ze Ty taka jestes ale nie wszyscy sa widocznie tak zorganizowani jak Ty.
Jak mi sie zachce ciastek i bede miec ochote po nie pojsc to pojde nawet poznym wieczorem.

Cytat:
Dobra, ja juz nic nie pisze bo widzę, że i tak nie zostanę zrozumiana Caate gratuluję, że pracujesz tam gdzie chcesz i że miałaś taką możliwość szukania.
No to skoro tak uwazasz, ze nie zostaniesz zrozumiana to nie pisz. Oszczedzisz sobie i nam czasu skoro nie potrafisz dyskutowac i podac racjonalnych argumentow.

Kazdy zawod ma swoje plusy i minusy.

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
E.J ale nie mozna tak generalizowac, skad wiesz ze ten czlowiek obudzil sie o tej h, nie mogl wczesniej, mial swoja prace lub zle sie czul... po to jest tyle zmian, zeby kazdy mogl zrobic zakupy. gdyby bylo inaczej to nie istnialyby sklepy 24h. tak samo moga oburzac sie lekarze, pielegniarki, czy pracowniki na stacji. to co jak zlamie reke, to mam rano pojechac do szpitala, bo lekarz moze zmeczony jest na nocce? albo jestem w trasie i po drodze konczy mi sie benzyna, tez zatankuje i to jeszcze dodam gazu, zeby mi stacji przed nosem nie zakmneli, zebym nie musiala spac w aucie. po to sa wyznaczane h pracy, zeby wg nich pracowac. i nie rozumiem, prosisz o zrozumienie kasjerek, ale w czym? w tym, ze siedza caly dzien na kasie i przewijaja zakupy z tasmy? to pomysl o budowlancach, ktorzy w upale pracuja i pot im cieknie z czola. Owwszem, szkoda mi takich ludzi, ze musze ciezka prace fizyczna wykonywac nie patrzac na pogode. ale nie bede sie nad nimi uzalac, bo skoro podjeli taka prace to ich wola. I nie zrozumiem Ciebie, ze Ty musialas isc do pracy, ja tez musialam, ale mialam dosc sklepow, wiec wolalam zajac sie dzieckiem, teraz sprzatam domy i jest mi dobrze, to ja sobie wybieram i szukam to co mi pasuje, bo najgorsze co moze byc to pracowac tam gdzie sie nie chce i nienawidzic swojej pracy.

Brawo brawo Zgadzam sie w 100%.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:01   #1772
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
i kupilam jeszcze podklad z lirene ten matujacy, za 16,49
mnie podkłady z lirene nie służą.

Kurcze, niedawno robiłam regulacje brwi, co mi tak szybko wszystko ostatnio rośnie?
Stary 2011-03-23, 17:12   #1773
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
mnie podkłady z lirene nie służą.

Kurcze, niedawno robiłam regulacje brwi, co mi tak szybko wszystko ostatnio rośnie?
a co sie dzieje, ze Ci nie pasuja?

zkaupilam o mieszania i rozjasniania innych, a te sa najtansze... a ja ostatnio sie przekonuje do tanszych odpowiednikow ale lirene mam pierwszy raz, licze ze mi podpasuje

Talullah dokladnie ja to tak rozumiem. Ty jako lekarz przekonujesz sie o tym codziennie, tylko wlasnie chyba jest taka roznica, ze Ty wykonujesz swoj zawod z pasja i lubisz ja, nawet jak teraz jestes przeziebiona nie pojdziesz na L4 (za co Ci sie baciki naleza, pracoholiku)
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:18   #1774
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Wow, podziwiam. Od tej pory zaczynam tylko wtedy jak szybko muszę gdzieś wyjść. O 7 to ja nie myślę. Ja tak od 10 średnio. Najpierw się wolę wykąpać, zjeść, zobaczyć z odcinek serialu, przejrzeć parę stron i dopiero wtedy działam
Każdy ma inne priorytety. Ja wolę wstać z rana, zrobić co mam zrobić i mieć wolne popłudnie. Zaraz jak skoncze koło 13 gotuję obiad itp. W weekendy lubię dłużej pospać to czasami pracę zaczynam dużo później, ale potem ciągnie mi się w nieskonczoność. Aa śniadanie też zjadam, nadrabiam wizaż, czytam i odpisuje na maile, a seriale to po pracy

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

Jejku, dziewczyny, jak mi się marzy kupić baleriny, ale kasy teraz nie mam Fajne widziałam za 49zł u mnie w sklepie...
Cytat:
Na szczęście TŻ już niedługo pójdzie do pracy, to będziemy mieli pieniążki na bieżąco, bo tak to trzeba było z kupki brać No i ja też zacznę coś szukać, to w końcu pokupuję sobie ciuchy i kosmetyki
Ja w auchan kupiłam baleriny za 14,99

Mogę wiedzieć gdzie mieszkacie po ślubie?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:25   #1775
Smerfetkaa
Zakorzenienie

heja

Elvi dodaj opis do filmiku, co używasz itp i będzie super

Caate
Ja też kupiłam sobie kiedyś podkłąd z Lirene ten matujący, ma cudowny zapach
Ale nie używam... bo jest za ciemny
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:28   #1776
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

wczesniej pisalam ze jestem zla z efektu ale mialam chyba jakies chwilowe zalamanie no moze nie wyszedl kolor idealnie ale nie jest wcale taki mocno rudy trzymalam 50 minut na odrostach i 25 na calosci i kolor wyszedl nawt taki ladny, ta czerwona londa rzeczywiscie jest ciemniejsza bo wcale nie wyszedl taki platynowy kolor ale bardziej taki zolty taki cieply, podoba mi sie, na odrostach jest taki efekt rudosci lekki ale tragedi nie ma ogolnie jestem zadowolona myskakam ze wyjdzie bardziej rudy zrobilam zdjecia ale na szybko bo tz sie spieszyl do pracy i takie sa nijakie ale chociaz cos takiego Wam pokaze, szkoda ze nie ma Snow buahhot
zawsze panikuje na poczatku a po wysuszeniu wlosow okazuje sie ze nie jest tak zle ale jednak troche rudosci jest na odrostachniby te odrosty nei sa mega rude ale jednak troche sa wrrrr......
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0603.jpg (136,4 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0602.jpg (112,4 KB, 56 załadowań)

Edytowane przez _blondyneczka_
Czas edycji: 2011-03-23 o 17:51
_blondyneczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:28   #1777
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:

zkaupilam o mieszania i rozjasniania innych, a te sa najtansze... a ja ostatnio sie przekonuje do tanszych odpowiednikow ale lirene mam pierwszy raz, licze ze mi podpasuje

Talullah dokladnie ja to tak rozumiem. Ty jako lekarz przekonujesz sie o tym codziennie, tylko wlasnie chyba jest taka roznica, ze Ty wykonujesz swoj zawod z pasja i lubisz ja, nawet jak teraz jestes przeziebiona nie pojdziesz na L4 (za co Ci sie baciki naleza, pracoholiku)
bardzo mnie wysuszają. Ale ja mam dosyć problematyczną cerę, mam nadzieję, że dla ciebie będzie ok.

Talullah, marsz na L4!!! Żeby lekarzowi to mówić..
Stary 2011-03-23, 17:29   #1778
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

zdjecia jak widac robilam na dworzu.....i na tych zdjeciach widac moje piegi mam straszne piegi latem
I ta Londa wogole nie zniszczyla moich wlosow, bo po syoss mialam takie matowe siano!!

Edytowane przez _blondyneczka_
Czas edycji: 2011-03-23 o 17:31
_blondyneczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:31   #1779
91moniaa161
Zadomowienie

Witam Nareszcie wysprzątałam dzisiaj autko ale niestety tylko w środku, w sobotę pojedzie na myjnie
Siedzę właśnie z olejem na włosach i z maseczką na twarzy Zabieram się za nadrabianie

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:32   #1780
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja w auchan kupiłam baleriny za 14,99

Mogę wiedzieć gdzie mieszkacie po ślubie?
Wow. Jak możesz, to wklej zdjęcie butków
Mieszkamy w domu TŻta w tej samej miejscowości, w której mieszkałam, tylko ok. 3,5 km od mojego domu

Talullah zachwalałaś ostatnio te maseczki. Mogłabyś zdać relację z karotenowej? Przymierzałam się do jej kupna i do kremu, ale recenzje mają nie za fajne na KWC. W ogóle chciałam jakieś fajne maseczki karotenowe, ale większość jest w saszetkach, a ja bym wolała w tubce

Caate ja mam ten podkład z Lirene i jest fajny Ma cudowny zapach i konsystencję. Jednak po kilku godzinach znika mi z twarzy Szukam czegoś dobrze kryjącego, ale chcąc taki podkład, trzeba wyłożyć większe pieniądze, a u mnie fluidy szybko się kończą

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:35   #1781
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:

Wiem wiem ze mi sie naleza Ale nie lubie opuszczac dni w pracy i nie byc na biezaco, poza tym kazde L4 wydluza mi specjalizacje a nie ukrywam ze chce skonczyc ja w terminie (ale zrobie wtedy impreze, czujcie sie kobietki zaproszone ).
No i recepte sobie wypisuje sama, to tez mi pomaga bo nie trace czasu na przychodnie

A co do lirene to ja bardzo ale to bardzo lubie ten matujacy city matt chyba sie nazywa, w srebrym opakowniau z pompka
Moim zdaniem nie ustepuje wcale tym drozszym matujacym tylko minus jest taki ze najjasniejszy odcien jest dla mnie odrobinke zbyt ciemny. Ale jak go mialam to mieszalam z kremem nawilzajacym i bylo ok
Chyba go kupie jak tylko wykoncze BB cream (swoja droga cudowny ).

A kosmetyki Avy ja widuje czesto w rosmannie - bo bylo o to pytanie Tylko trzeba szukac na najnizszych polkach bo sa chyba malo znane i tam je zawsze upychaja

Cytat:
bardzo mnie wysuszają. Ale ja mam dosyć problematyczną cerę, mam nadzieję, że dla ciebie będzie ok.

Talullah, marsz na L4!!! Żeby lekarzowi to mówić..
Haniu nie moge z powodow ktore wyzej napisalam plus obiecalam dzis pacjentowi ze jutro na 100% bede

Kalpana - karotenowa ladnie odswieza koloryt i nawilza. Aczkolwiek moim nr jeden jest greipfrutowa - ma cudowny zapach i wspaniale energetyzuje Uwielbiam tez z pomidora - jest do cery wrazliwej, spowalnia procesy starzenia, ma dosc specyficzny zapach ale ja go lubie. Karotenowa jest na 3 miejscu.

Wszystkie sie zostawia do wchloniecia, nie zmywa sie ich. Czasem nakladam wieczorem zamiast kremu na noc Mam po zimie bardzo przesuszona skore i mi te maseczki bardzo pomogly doprowadzic ja do porzadku, szczerze mowiac to podoba mi sie teraz moja cera bez podkladu

Buahhot - przepraszam ze nie odpisalam wczesniej jezeli chodzi o Twoja mame - ta maseczka moze niestety podraznic oczy. Mi wiekszosc podraznia jak je zle naloze wiec teraz robie tak ze delikatnie opuszkiem palca wyczuwam obrysy oczodolu i nakladam maseczke do tak 1 - 1,5 cm od lini oczodolu, nie dalej. Wtedy ona nie migruje do oczu i moje w kazdym badz razie nie sa podraznione a naprawde mam bardzo wrazliwe plus soczewki

Dodaja - mam Misshe Perfect Cover, taka w rozowej tubce (bo nie wiem czy dobrze napisalam a leze i nie mam sily wstac isc sprawdzic, przepraszam), z faktorem 42 i PA +++ na czym mi najbardziej zalezalo.
Cere mam mieszana ale bardziej w kierunku suchej - bardzo suche policzki, normalne czolo i czasem swiecacy sie nos i broda, ale rzadko. I nieco rozszerzone pory na nosie.

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-03-23 o 17:49
Stary 2011-03-23, 17:36   #1782
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Wow. Jak możesz, to wklej zdjęcie butków
Mieszkamy w domu TŻta w tej samej miejscowości, w której mieszkałam, tylko ok. 3,5 km od mojego domu
Klasyczne balerinki z małą kokardką. Mam białe, czarne i srebrne Jutro postaram się cyknąc forkę

Co co mieszkania, to z teściami mieszkacie? Dogadujesz się z nimi?

Tallulah jaki masz BB cream? Masz mieszaną cerę? Myślę nad nim, ale tyle ich jest, że ciężko coś wybrać!

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-03-23 o 17:39
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:39   #1783
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
heja

Elvi dodaj opis do filmiku, co używasz itp i będzie super

Caate
Ja też kupiłam sobie kiedyś podkłąd z Lirene ten matujący, ma cudowny zapach
Ale nie używam... bo jest za ciemny
ojjj tak, zapach ma obledny
pomalowalam na buzce, wybralam 207 bezowy i jest okej zmylam juz i zaraz czas na maseczki

Cytat:

Talullah, marsz na L4!!! Żeby lekarzowi to mówić.. :-)
chcialam to samo napisac

wybralam matujacy i 2w1, mam nadzieje, ze bedzie okej, jak nie to nie wiem co zrobie z 2opakowaniami

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
zdjecia jak widac robilam na dworzu.....i na tych zdjeciach widac moje piegi mam straszne piegi latem
I ta Londa wogole nie zniszczyla moich wlosow, bo po syoss mialam takie matowe siano!!
chyba przez solarium

ja nie lubie piegow, dlatego caly rok stosuje filtry i podklad, wiadomo ze gdy +30 to daruje sobie moze pomysl o jakims korektorze i podkladzie, bo wg mnie uroku nie dodaja Ci te piegi

kazda farba niszczy wlosy, ta moze po prostu mniej i miala lepsza odzywke po, dlatego efekt po farbowaniu jest wizualnie dla Ciebie lepszy
jednak chcialas miec chlodno, wyszlo cieplo, wiec ja bym nie byla zadowolona. odrost jest wg mnie bardzo cieply, a reszta chlodna, chyba nie trafilas z odcieniem farby, bo mimo, ze jest jasno, jak dla mnie to 2kolory i po syoss'ie bardziej mi sie podobaly Twoje wloski

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-23 o 17:40
Stary 2011-03-23, 17:41   #1784
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Kalpana albo masz depilator do dupy, albo tak jak mówisz, włoski są już tak słabe że je urywa, a nie wyrywa z cebulką
W sumie to mam czerwone kropki na nogach zaraz po depilacji, czyli wygląda na to, że wyrywa mi włoski z cebulkami
Ale kiedyś TŻ chciał wiedzieć czy to boli i mu przejechałam po nodze i ze 2-3 tygodnie miał łysy placek Dobrze że zima była i nie chodził w spodenkach

K

Sz
Stary 2011-03-23, 17:44   #1785
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Wiem wiem ze mi sie naleza Ale nie lubie opuszczac dni w pracy i nie byc na biezaco, poza tym kazde L4 wydluza mi specjalizacje a nie ukrywam ze chce skonczyc ja w terminie (ale zrobie wtedy impreze, czujcie sie kobietki zaproszone ).
No i recepte sobie wypisuje sama, to tez mi pomaga bo nie trace czasu na przychodnie

A co do lirene to ja bardzo ale to bardzo lubie ten matujacy city matt chyba sie nazywa, w srebrym opakowniau z pompka
Moim zdaniem nie ustepuje wcale tym drozszym matujacym tylko minus jest taki ze najjasniejszy odcien jest dla mnie odrobinke zbyt ciemny. Ale jak go mialam to mieszalam z kremem nawilzajacym i bylo ok
Chyba go kupie jak tylko wykoncze BB cream (swoja droga cudowny ).

A kosmetyki Avy ja widuje czesto w rosmannie - bo bylo o to pytanie Tylko trzeba szukac na najnizszych polkach bo sa chyba malo znane i tam je zawsze upychaja

to ja wlasnie ten kupilam
oby i mi podpasowal ogladalam 204 i 207, wzielam 207 bo dla mnei byl chlodniejszy, przez co lepiej wtapia sie w skore, mialam wrazenie ze 204 ciemnieje

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
W sumie to mam czerwone kropki na nogach zaraz po depilacji, czyli wygląda na to, że wyrywa mi włoski z cebulkami
Ale kiedyś TŻ chciał wiedzieć czy to boli i mu przejechałam po nodze i ze 2-3 tygodnie miał łysy placek Dobrze że zima była i nie chodził w spodenkach
sam chcial!
Stary 2011-03-23, 17:54   #1786
Kalpana
Zakorzenienie

Dodaja mieszkamy z teściami, bratem mojego TŻta, jego żoną i córką. Ale oni się budują- znaczy dopiero działkę kupili , więc się wyprowadzą za ok. 3 lata. Z teściami się dogaduję, teściową mam bardzo fajną, teścia też, tyle że on razem z bratem TŻta są za granicą i przyjeżdżają kilka razy w roku. Jest jeszcze drugi mały dom (pokój, kuchnia i łazienka), w którym mieszka babcia TŻta. Teściowa mówiła, że na starość się tam przeniosą, a my będziemy mieć cały ten dom tylko dla siebie.

Blondyneczka ja lubię farby z Londy i Wellatonu, bo nie niszczą tak włosów. Ostatnio nie było ani jednej ani drugiej, więc kupiłam Loreala i to był największy błąd, bo po pierwsze nie mogłam zmyć jej ze skóry, po drugie poparzyła mi trochę czoło i zrobiły się małe ranki, ale na szczęście po kilku dniach zniknęły, a po trzecie masakrycznie zaczęły mi wychodzić włosy, a przestały mi trochę po piciu pokrzywy i znowu się muszę męczyć. No i minus za to, że nie było odżywki do nałożenia po farbowaniu. Za to Londę bardzo sobie chwalę. Koniecznie nałóż tą maseczkę, bo włosy są po niej mięciutkie i lśniące. Bardzo żałuję, że nie można tych maseczek dostać bez farby

Talullah nie wiem kiedy używałaś tego podkładu, bo wcześniej były chyba tylko 3 odcienie. Najjaśniejszy był "beż", który dla mnie też był za ciemny, ale wprowadzili "jasny"- czy jakoś tak.

Caate później się gładził po tej nodze i mówił, żebym mu całe ogoliła

K

Sz
Stary 2011-03-23, 17:55   #1787
sylllvia89
Wtajemniczenie

a ja zaczynam diete
bylam juz dzisiaj na spacerze
koniec ze slodyczami i opychaniem sie

POMÓŻ http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=7683eef
sylllvia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 17:55   #1788
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Też mam ten beżowy Lirene... ale chyba poczeka na lato... jak sie opalę, chyba że się nie opalę to dam go siostrze

A co do BB creamów to ja używam Elemonga, ale zamierzam jakis inny wypróbować.
A Wy jaki polecacie?

Na kropki po depilacji ja stosuję Sudocrem bo też mam problem z podrażneiniami
Stary 2011-03-23, 17:56   #1789
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

caate moze masz racje, teraz musze upolowac inna farbe bo po tej mi wyszly rudawe odrosty ale jak to mowilas kiedys, dojde metoda prob i bledow do swojej farbki mi sie jednak takie jasniutkie wlosy nie podobaja takie mocno platynowe az wrecz biale wole takie cieplejsze odcienie a po syossie mialam mega jasne i wole takie jak teraz tylko musze zrobic cos z tymi odrostami nastepnym razem jak bede farbowac ale to juz podpytam sie Snow i buahhot
Stary 2011-03-23, 17:59   #1790
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Talullah nie wiem kiedy używałaś tego podkładu, bo wcześniej były chyba tylko 3 odcienie. Najjaśniejszy był "beż", który dla mnie też był za ciemny, ale wprowadzili "jasny"- czy jakoś tak.
Byly 4 odcienie jak sie nim zainteresowalam. Wzielam najjasniejszy, nr 204 - naturalny.
Niestety jest dla mnie odrobinke za ciemny ale da sie z niego zrobic fajny krem koloryzujacy po wymieszaniu i na plus jest to ze nadal wtedy swietnie matuje.

Mnie nie uczulil ani mnie nie wysypalo po nim wiec moge polecic

Zmykam, milego wieczoru
Stary 2011-03-23, 18:06   #1791
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Byly 4 odcienie jak sie nim zainteresowalam. Wzielam najjasniejszy, nr 204 - naturalny.
Niestety jest dla mnie odrobinke za ciemny ale da sie z niego zrobic fajny krem koloryzujacy po wymieszaniu i na plus jest to ze nadal wtedy swietnie matuje.

Mnie nie uczulil ani mnie nie wysypalo po nim wiec moge polecic

Zmykam, milego wieczoru
Mi sie wydaje ze odrobinkę jaśniejszy jest beżowy. Miałam i naturalny i beżowy i myślę że ten drugi ciut jaśniejszy jest ale dla mni i tak za ciemny. Szkoda ze taki mały wybór
Stary 2011-03-23, 18:10   #1792
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Kalpana no masz racje ta odzywka od farby londy byla swietna, a jakie mam wloski mieciutkie i sypkie lsniace cudo
Stary 2011-03-23, 18:14   #1793
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate moze masz racje, teraz musze upolowac inna farbe bo po tej mi wyszly rudawe odrosty ale jak to mowilas kiedys, dojde metoda prob i bledow do swojej farbki mi sie jednak takie jasniutkie wlosy nie podobaja takie mocno platynowe az wrecz biale wole takie cieplejsze odcienie a po syossie mialam mega jasne i wole takie jak teraz tylko musze zrobic cos z tymi odrostami nastepnym razem jak bede farbowac ale to juz podpytam sie Snow i buahhot
popielaty blond, zawsze bedzie ciemniejszy od perlowego czy zlotego, bo on z natury jest chlodny
nie namawiam Cie na platynke, bron boze! mi sie wydaje, ze ten poziom co masz to jest okej, ale do Twojej karnacji, moim zdaniem pasuja cieple odcienie, bo na rozowo sie opalasz, prawda? ale pisalas, ze chcialas chlodno, to Ci pisze, ze na moje oko to tu nic nie ma chlodnego

Snow i buahhot, nie sadze, ze napisza Ci cos nowego, bo one maja calkiem inne wlosy i nie farbuja na cieple odcienie, takie jak Ty teraz piszesz, ze wolisz. uwazam, ze drogeryjnymi farbami to tu ciezko (tak mi sie wydaje) doprowadzic u Ciebie do jakiegos blondu, potrzeba Ci mixow. Poczytaj watek o blond wlosach, dziewczyny tam wklejaja zdjecia przed farbowanie i po, opisuja swoje doswiadczenia, moze to Ci pomoze, musisz sama poszukac, tak zeby Tobie sie podobalo, bo jak na razie to mowisz co innego, a robisz co innego. nie pisze tego z ironia, jezeli Cie uraze to przepraszam, ale odnosze takie wrazenie z Twoich postow, ze sama nie wiesz czego chcesz i najlepiej niech ktos za Ciebie zadecyduje, problem robi sie wtedy gdy Ty nie mozesz dostac tej farby, dziewczyny polecaly Ci inna londe z tego co pamietam...

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Mi sie wydaje ze odrobinkę jaśniejszy jest beżowy. Miałam i naturalny i beżowy i myślę że ten drugi ciut jaśniejszy jest ale dla mni i tak za ciemny. Szkoda ze taki mały wybór
takie samo odnioslam wrazenie dlatego wzielam bezowy

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-23 o 18:21
Stary 2011-03-23, 18:16   #1794
Kalpana
Zakorzenienie

Talullah wg mnie beż jest jaśniejszy od naturalnego, bo sprawdzałąm na sobie Ten który teraz mam to "203 jasny"

K

Sz
Stary 2011-03-23, 18:17   #1795
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Caate, poczułam wiosnę

W ogóle to u Elvi na filmiku zobaczyłam pędzel, zdaje mi się że z Rossmana, Elite czy coś takiego... dobry on jest?
Czekam na promocje i nie wiem czy sie doczekam i czy warto czekać
A nawet jeśli dobry to czy warto czekać na promocje bo czasem w Rossmannie są one nieodczuwalne
Stary 2011-03-23, 18:22   #1796
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

caate nie wiem jak sie opalam bo na sloncu nigdy tego nie robie
A kazdy ma inne wlosy i jednym ladnie wychodzi farba a drugim nie. Moje wlosy sa odporne dosyc na farbowanie i za kazdym razem mi wychodza lekko rudawe. A stosowalam juz wiele farb...jak tak dalej bedzie to bede zmuszona rozjasniac i tyle.
Stary 2011-03-23, 18:23   #1797
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate, poczułam wiosnę

W ogóle to u Elvi na filmiku zobaczyłam pędzel, zdaje mi się że z Rossmana, Elite czy coś takiego... dobry on jest?
Czekam na promocje i nie wiem czy sie doczekam i czy warto czekać
A nawet jeśli dobry to czy warto czekać na promocje bo czasem w Rossmannie są one nieodczuwalne
nie mialam nigdy tej serii, wiec nie pomoge
z tego co pamietam to sa po 13zl z czym, a promocji zazwyczaj jest tylko do ust i spirala, a do cienie nie spotkalam sie w ostatnim czasie, pamietam ze keidys byly, ale to po 10,99, ale wtedy jeszcze nie interesowalam sie pedzlami

ja chwale sobie pedzle z pierre rene, inglota, nimi sie maluje
Stary 2011-03-23, 18:25   #1798
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne Jetem tak dzisiaj padnięta... a muszę jeszcze się pouczyć Na razie siedzę z waxem na głowie

Talullah
zdrowiej

W planach mam jeszcze:

ciało:
peeling kawowy
masaż syrenką
balsam
serum eveline na piersi
pomalowanie paznokci

twarz

peeling
maseczka nawilżająca
krem z perfecty na przebarwienia
regulacja brwi

włosy
serum biovax z witaminą a+e
mgiełka Radical na skalp
zmycie waxa :p

Zabieram się za oglądanie filmiku

Elvi jestem po oglądnięciu. Tak jak dziewczyny pisały, ja się powtórzę, fajnie byłoby gdybyś mówiła, co nakładasz, dla jakiego efektu, czego używasz milej by się oglądało. Ogólnie makijaż całkiem fajny I tak jak Hania zauważyła, zadziwiająca kolejność najpierw oczy a później cała buzia Ale jak komu wygodniej Czekam na kolejne z każdym razie, ale z mówieniem

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2011-03-23 o 18:40
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 18:26   #1799
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate nie wiem jak sie opalam bo na sloncu nigdy tego nie robie
A kazdy ma inne wlosy i jednym ladnie wychodzi farba a drugim nie. Moje wlosy sa odporne dosyc na farbowanie i za kazdym razem mi wychodza lekko rudawe. A stosowalam juz wiele farb...jak tak dalej bedzie to bede zmuszona rozjasniac i tyle.
mozliwe, ze to przez rozjasnianie teraz masz takie problemy, ze farba nie chce sie trzymac. jednak ja bym sprobowala z mixami, to napewno lepsze niz rozjasnianie, ktore sama wiesz jak niszczy wlosy, szkoda ich...

tylko korzystasz z solarium?
Stary 2011-03-23, 18:28   #1800
Talullah
Wtajemniczenie

Dziekuje dziewczyny za rade, to nastepnym razem przyjrze sie bardziej temu bezowi

Co prawda sprawdzalam testery ale nie ukrywam ze tak na szybko no i w bardzo sztucznym sklepowym swietle i mi sie wydawalo ze ten naturalny bedzie nooo, najbardziej jasny i "naturalny"

Ja wlasnie po kapieli, dzis tylko zel z kwasem mlekowym na twarz, prysznic i krem babydream na twarz. Nawet nie mam sily ciala balsamem posmarowac

Jeszcze raz milego wieczoru
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości