|
|
#571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jeszcze tylko 5-10 kg! Wiosennie od 14 marca :)
Ja już nie wiem co mam jeść ..
![]() I nie mam siły na żadne ćwiczenia. ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Co do tuniki ładna chociaż ja wole ciemne kolory ![]() Troche dziwne są świecące elementy ale w rzeczywistości na pewno lepiej wygląda
|
|
#572 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja nareszcie w domku
![]() śniadanie owsianka( 6 łyżek +1/2szklanki wody +1/2 szklanki mleka 0,5%) do tego cynamon IIśniadanie kromka grahama z masłem do tego jogurt truskawkowy light IIIśniadanie kanapka(2 kromki grahama posmarowane serkiem wiejskim) obiad: 1/3 woreczka kaszy gryczanej z 4 pulpecikami z indyka do tego trochę papryki i cebuli do tego mizeria z 2/3 ogórasa z odrobiną jogurtu naturalnego ![]() princ kochana, nie łam się!!! )JakKazdaInna tunika mi się nie podoba, ale to może dlatego, ze inny styl preferuje ) dosyc tania, więc jak Ci się podoba to kupuj
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajny ten Twój jadłospis
|
|
|
|
|
|
#574 |
|
Zadomowienie
|
Co zamuliłam ja się pytam... ! Jakie zamuliłam? Chcesz być laseczka czy nie
?Princ- ojalika to przecież mój guru jadłospisowy Zazwyczaj ma takie rewelacyjne jadłospisy, już dawno to zauważyłam ![]() Melduję 60minut na rowerku Przejechane 27 kilometrow ![]() Dobrej nocy!
|
|
#575 |
|
Raczkowanie
|
uchhhh jestem i ja
![]() ej wiecie co, nawet nie było dzisiaj tak źle ale to chyba przez moje niestrawności żołądkowe po dniu wczorajszymśniadanie: 4 łyż. płatków owsianych + 4 łyż. kaszy manny + sos malinowy II śniadanie: jabłko obiad: pita z kurczakiem i warzywami podwieczorek: pół jabłka kolacja: serek wiejski + sos malinowy pół grejpfruta ten grejpfrut wieczorem niepotrzebny wieem ![]() nie ćwiczę bo jestem podziębiona ![]() JakKazdaInna - tuniczka spoko, nie w moim stylu ale też wolałabym zobaczyć zdjęcie jak się układa na ciele przed zakupem
|
|
|
|
|
#576 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny zabijcie mnie zjadłam tyle, że to był jadła 4 dni.... idę w przyszłym tyg do dietetyka... a od jutra będę wam po kolei pisała co i jak po każdym posiłku bo inaczej nic z tego;/
|
|
|
|
|
#577 |
|
Raczkowanie
|
Ja zaczynam moja dietę od poczatku. Tyle razy ja przerywałam, że juz trudno powiedzieć, że byłam na diecie. Tak więc mówie: od dzis jestem na diecie i nie jem zbednych rzeczy! Dziś jadłospis okej.
|
|
#578 |
|
Konto usunięte
|
wcinam właśnie makrelę wędzoną z kromką razowca. wiem, ze ten chleb zbędny jak na kolację, ale nie mogłam się powstrzymać. tak czy siak, lepszy razowiec niż paczka czipsów
![]() a jutro tż przyjdzie do mnie na obiad więc muszę zrobić coś ambitniejszego niż warzywa mrożone z kurczakiem
|
|
|
|
|
#579 |
|
Przyczajenie
|
anna205 -
![]() Mój dzisiejszy jadłospis był dość... dziwny. :P Możecie mnie znów zbesztać Ś: owsianka z ananasami O: 2 małe krokiety i potem jeszcze jeden. Za jakieś półtorej godziny. a potem(niedawno) dwa wafle ryżowe. Ciężko mi nawet podzielić to na konkretne posiłki. Pokręcony dzień. ![]() Pozdrawiam Was. =)
|
|
#580 |
|
Regulator reniferów
|
Jak na razie, podzieliłam śniadanie (6 małych kromek żytniego z dodatkiem) na dwie porcje (4+2), dzięki czemu staram się nie zapychać na obiad. Wychodzi na to, że jem 5-6 małych posiłków dziennie
![]() Bo obiad też jem tak jakby na dwie tury, z 3godzinną przerwą. Dziś najadłam się niepotrzebnie na kolację, bo byłoby idealnie. Ale jestem zadowolona, że w ciągu dnia nawet mnie nie ciągnie do słodkiego
|
|
|
#581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tunika ładna, fajny kolor, szkoda że nie ma pokazanej jej na modelce, bo taka bufiasta to nie wiadomo jak się będzie układać... ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- p.s. udam, że nie widziałam tych chipsów... proszę się w orzechy zaopatrzyć! W biedronce są fajne i niedrogie, ziemne prażone bez tłuszczu i soli, i jak już musisz podjadać to orzechy a nie chipsy ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- śmiech przez łzy: wszystko fajnie, tylko po co Ci te krokiety, hę?? Ja też je uwielbiam i kapustę kiszoną, ale krokiety to nie najlepszy sposób na odchudzanie! Sorry że Was tak opitalam za to żarcie, ale macie się pilnować dziewczynki! Chociaż każdy musi znaleźć swój złoty środek na dietę... Ja się cieszę że nie podjadam w ogóle słodyczy ani nic smażonego, bo uwielbiam schabowe i czekoladki ![]() Ktoś mnie wcześniej pytał o Therm Line II, biorę od tygodnia, i mogę powiedzieć że: - zmniejszają apetyt, jem zdecydowanie mniej, ale w ogóle nie chodzę głodna, nie liczę dokładnie ale mieszczę się w granicach 1000-1200 kcal na dobę, i nie ciągnie mnie do słodkiego ani nie mam zachcianek - chyba faktycznie pomagają spalić tłuszcz, oczywiście przy diecie i ćwiczeniach, moja waga stała w miejscu od 2 tygodni, a teraz zaczyna lecieć w dół!! Dodam tylko, że na dukanie schudłam 3,5 kg, więc teraz chyba już spalam tłuszcz, a nie tracę wodę. Także reasumując: polecam, całkiem nieźle działają. Jakby ktoś pytał: kupiłam na allegro, 44 zł (przesyłka gratis) za 120 szt., czyli na 1 miesiąc kuracji (bierze się 2 rano 30 min. przed śniadaniem i 2 30 min. przed obiadem). |
|
|
|
|
|
#582 |
|
Przyczajenie
|
anna205 jak czytam po raz pierwszy Twój komentarz odnośnie mojego jadłospisu to mam ochotę trzasnąć laptopem ;D jak czytam drugi - przyznaję Ci rację
jak czytam trzeci - jestem Ci wdzięczna. :P Choć sama nie wiem czy mnie to motywuje czy odwrotnie Ale dzięki A krokiety.. no ktoś pisał wczesniej że zjadł dwa na obiad to pomyślałam, że moożna...
|
|
#583 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oczywiście są takie momenty, że zassa na coś i wtedy nie ma zmiłuj się, trzeba sobie dogodzić i już... Ale nie może się to zdarzać codziennie ![]() Wydaje mi się, że oprócz tego że ograniczamy ilość spożywanych posiłków i liczymy kalorie, to równie ważna jest jakość tego jedzenia... i żeby pozbyć się złych/niezdrowych nawyków, a nabrać dobrych/zdrowych... |
|
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis w miare ok, moim grzeszkiem byla kawa z lodami, ale lody nie maja, az tyluuuu kalorii
![]() zjadlam dzis: sniadanko: 3 wasy z bialym serkiem i rzodkiewki obiadek: pomidorek, papryka, salata, kurczak z grilla kolacyjka: garstka orzechow no i podgryzlam kawalek bulki czosnkowej ;/
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#585 |
|
Przyczajenie
|
anna205 masz rację
ja to w i e m tylko bardzo trudno wcielić w życie ![]() Ech... czyli krokietom mówimy niet, parówkom niet... ale, ale... dżemikowi? biednemu, kochanemu, słodkiemu... jak powiedzieć... "niet dzemiku?"
|
|
#586 |
|
Zadomowienie
|
ojjejj widzę, że też nie trawisz wody. A wszyscy się ze mnie zawsze śmiali, że od wody mi niedobrze. Oprócz tego strasznie szybko robi mi się sucho w ustach.
U mnie niby z dietą dobrze, kalorii już nie liczę, bo mniej więcej po tych wszystkich latach odchudzania już wiem co, ile, jak i kiedy jeść. Ćwiczę nawet sporo jak na siebie, ale waga ciągle stoi, a nawet skacze lekko w górę. Raczej sobie nie pozwalam na orzechy, kotlety, krokiety, ziemniaczki, dżem i inne takie. Wam waga spada, a ja gdybym tak jadła ważyłabym jutro 72 kg :/ Mój organizm chyba ma dość diet i broni się rękami i nogami. Ale cóż, obżerałam się przez tyle lat, więc tylko do siebie mogę mieć pretensje. Teraz pora na pokutę ;P
|
|
|
#587 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mamy się zdrowo odżywiać, a nie głodzić! |
|
|
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ja sie absolutnie nie glodze, moj tryb zycia nie jest typowy z uwagi na prace nie moge sobie pozwolic na 5 posilkow dziennie o tej samej porze, regularne cwiczenia itp itd poszlam spac po 4, wstalam o 12, dla niektorych to pora obiadowa, dla mnie poranna kawa ![]() nie jem drugiego sniadania, czy podwieczorka, jak czuje glod jem owoc, warzywo, czy jogurt, akurat tak dzis wyszlo, ze wypilam sporo herbatek, mialam mnostwo zajec i brak czasu by poczuc glod, czy pomyslec o jedzeniu
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
|
#589 |
|
Wtajemniczenie
|
milvunia, nie masz z czego być dumna :P
wieczorem troche zaszalałam.. i dodałam dość dziwną kolacje :P ale od czasu do czasu muszę sobie pozwolić na coś słodkiego..bo inaczej łapie kompulsa kolacja: jogurt naturalny z kakao kromka chleba z masłem 3 czekoladki (uh... jutro mam dwie godziny fitnessu...to może spale )
|
|
#590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też potrzebuję coś słodkiego, raz na dobę jem serek homogenizowany waniliowy, albo taki deser puding zbitą śmietaną, jako podwieczorek na przykład
|
|
|
|
|
|
#591 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żadnycch orzechów, więcej nie kupuję żadnych kuszących rzeczy choćby nie wiem jaka promocja była, bo leżą i się uśmiechają ![]() czyli nie zauważasz żadnych trzęsawek ani innych złych rzeczy? super, zapłaciłam w piątek za swój (ja kupilam 60 tl II i 60 tl forte), więc mam nadzieję, że lada moment będą ![]() Cytat:
![]() wczoraj jednak nie skakałam, nie dałam rady. nawet nie wiem czy dzisiaj pójdę biegać, jeszcze czuję zakwasy- jednak 50min na pierwszy raz za duzo. ale wyszlam na spacer ps. jutro jade do domu na weekend, jezeli nic się nie zmieni. boje sieeeeeee
Edytowane przez JakKazdaInna Czas edycji: 2011-03-24 o 06:30 |
||
|
|
|
|
#592 |
|
Raczkowanie
|
Ja teraz zjadłam jogurt naturalny z 3 łyżeczkami dżemu żeby miało lepszy smak ( ok 250 kcal)
wypije miętowo-jabłkową herbatkę a o 16-17 obiad. -.-' Na kolacje jak zawsze brak pomysłu .
|
|
#593 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#594 |
|
Raczkowanie
|
zaczynam dziś od początku... ale od dziś też biorę się porządnie z ćwiczeniami za siebie.
przypilnujecie mnie , żeby było codziennie około godziny ćwiczeń?? ![]() śniadanko: 2 kromki chleba wieloziarnistego z sałatą plasetrkami ogórka pomidora2 oliwki posmarowane czosnkowym bieluchm+ kawa zbożowa z odrobiną mleka. |
|
|
|
|
#595 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Potrzebuję chyba porządne lanie, bo mój wczorajszy dzień wcale nie był dietetyczny
Akurat siedziałam cały dzień w domu i się uczyłam, a zwykle w takich sytuacjach podjadam... szczególnie jeszcze jak napisanie czy rozwiązanie czegoś nie bardzo mi wychodzi. Chyba jem wtedy po to, aby się uspokoić ;/Jednak dziś nastał nowy dzień i postaram się aby akurat dziś było jak najbardziej dietetycznie i spacerowo
|
|
|
|
|
#596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#597 |
|
Raczkowanie
|
Kluseczko Kuleczko - damy radę!
w końcu jeden gorszy dzień nie może popsuć całej diety!
|
|
|
|
|
#598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
będzie bardziej motywować
|
|
|
|
|
|
#599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do TLII, to nie, nie zauważyłam żadnych trzesawek ani nic z tych rzeczy, ale na początku piłam kawę bezkofeinową, po prostu lubię smak kawy, rzeczywiście czułam że nie potrzebuję zwykłej, jednak te tabletki mają sporo kofeiny. Poza tym żadnych skutków ubocznych. Miłego dnia dziewczyny!! |
|
|
|
|
|
#600 |
|
Raczkowanie
|
a ja się rozłożyłam i totalnie nie mam apetytu
![]() miłego dnia dziewczynki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

?
Przejechane 27 kilometrow