|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1533 | |||
|
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, wróciłam dopiero z uczelni.
Pięty mnie bolą- chyba od stania przy sztaludze , gadałam z moim profesorem od malarstwa i okazało się, że to wredny dziad. Mało się nie poryczałam tak mnie wkurzył A jak tam , mamy jakiś nowych chłopców albo babeczki na wątku? Bo nie mam sił nadrabiać
|
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
ja po cichu liczę,że może już jutro się dowiem czy chłopczyk czy dziewczynka
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Elo elo
przespałam sie trochę mąż mi pozazdrościł i teraz on śpiale mam dziś fazę na takie w słoiku "mięsko po staropolsku" jeszcze z pomidorem już z 5 kromek zjadłam i dalej chce ....
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1538 |
|
Zadomowienie
|
cześć..podczytuje Was.. jak na razie nie będe się udzielać, nie mam do tego głowy
![]()
|
#1539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z mężusiem![]() ide se zrobić bułe z pomidorem -zrobiłas mi smaka ![]() a w ogóle to chleb ze smalcem bym wciągneła ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam ochotę na warzywa na patelnie, ale już mnie wkurzyły. Ziemniaki przypalone a fasolka surowa
i co ja teraz zjem
|
|
|
|
#1541 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() doczytałam wszystko ![]() Ja też mam w domu kicię - kastratkę i jest dokłądnie to co u Was! Jak dostaje szwunga to masakra Macie jakieś zdjęcia zwierzaków? Co do pasów ja w pierwszej ciaży zapinałam do końca. Jakoś tak pod brzychem starałam się upchnać. Jako kierowca nie jeździłam wtedy, ale teraz raczej będe jeździć dokad się da ![]() Zafundowaliśmy sobie dziś z Kuba dwugodzinny spacer z przedszkola. Tak się dotleniliśmy, że potem spaliśmy oboje
|
|
|
|
#1542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() :przytu l:i nie mówcie że spicie z mężami mój teraz gdzieś w opolu, za półtorej godziny dojedzie na miejsce już za nim tęsknię ogromnie bo ja go bardzo bardzo kocham mimo tego co ostatnio mi zrobił i co wygadywał ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
no mój meżus mówi że mu kiedys powiedziałam ze w ciąży jesteśmy razem no to ze mna spi he he
![]() cotynato warzywa na patelnie to tez niezły pomysł i chyba nawet mam chyba wszamam je jutro
|
|
|
|
#1544 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jestem znowu załamana
wróciłam właśnie z przychodni pojechałam wkurzona że nie zadzwonił nikt do mnie wkurzona wygarnęłam im że jak mnie nie przyjmą zmienię lekarza i że mam czekać aż stracę następne dziecko od razu znalazło się miejsce na wizytę u lekarza za dwadzieścia minut![]() Powiedziałam lekarzowi co mi jest kazał mi nasikać do probówki i się okazało: dostałam jedną bardzo złą wiadomość i dwie dobre bardzo zła to że mam krew w moczu jestem przerażona pierwsze co pomyślałam że to coś z dzieckiem ale lekarz powiedział że to nie od niego nawet mi sprawdził czy bije serce i jakim tętnem biło 190 około to było dobre a i dostałam od razu tydzień zwolnienia. Próbki moczu od razu mają wysłać do szpitala a ja mam iść na badanie krwi mam skierowanie. Dziewczyny jestem przerażona czytałam na internecie że to nawet może być nowotwór |
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to mojego ostatnio bym najchętniej udusiła. Poza tym dalej nie wróciła do mnie ochota na przytulanki. Jak będzie tak do końca ciąży to się załamię |
|
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi ochota wróciła ze zdwojoną siłą też miałam niskie libido przez 3 mc, a teraz sny erotyczne miewam takie że się spocona budzę i muszę dopaść męża
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
ania 21 nic na razie sie nie martw tylko poczekaj na wyniki , musisz troszkę sie uspokoić bo cały czas sie biedna denerwujesz a dzidzia na pewno to czuje , wiec spokojnie moze zrobiło ci sie jakies zapalenie albo co, powiedz kiedy bedziesz miała wynik?
|
|
|
|
#1548 | |
|
KWC
|
Cytat:
Po co czytasz te bzdury z netu? Krew w moczu może być objawem jakiegoś zapalenia pęcherza i najpewniej tak jest. Jako dziecko też miałam krwiomocz i proszę, żyję ![]() Pytałyście jak się czuję - całkiem nieźle Przytyłam kilogram ![]() Dziecko ma 8,5cm i jest to 15tc, ale lekarka nie podjęła się ustalenia płci. Niestety nie dostaliśmy zdjęcia, tylko sam opis. |
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to za tydzień No wkońcu tyjesz
|
|
|
#1550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurczę ale chaotycznie piszę przepraszam za to Edytowane przez ania21_21 Czas edycji: 2011-03-23 o 20:19 |
|
|
|
|
#1551 | |
|
kosmitka
|
Ania21_21 - nie przejmuj się tą krwią w moczu, moja siostra ma często zapalenie pęcherza i problemy z nerkami i ma krew w moczu - przyjmuje leki i to znika. Na pewno dopasują leki i będzie wszystko dobrze
Cytat:
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie jak to w kobitach sie zmienia , kiedys gratulowałysmy sobie jak udało nam sie cos zrzucić z kilogramów a teraz gratulujemy sobie jak uda nam sie cos zyskac he he
|
|
|
|
#1553 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jak usłyszałam że mam krew w moczu od razu pomyślałam że to dziecko że znowu poroniłam
ale to był tylko mój strach dzięki Bogu od razu były nerwy, płacz kurczę ten tydzień to dla mnie jest jakiś sądny od poniedziałku Wiem że nie mogę się denerwować i próbuję uspokoić się ale jest ciężko
|
|
|
|
#1554 |
|
kosmitka
|
Dziewczyny ale tu dzisiaj cisza jakaś. Przesilenie wiosenne, czy co?
Mnie głowa boli, właśnie wrocilam ze spacerku z mężem, ale niezbyt to pomogło, a małż musiał jeszcze do pracy jechać, ehhh. Dzisiaj miałam dziwne zdarzenie, trochę się spracowałam, podnosiłam kartony, przekładałam i tak mi lekko chlupnęła dziwna maź, jakby ciemnożółta. W sumie chlapnęła raz i niezbyt dużo, od razu się położyłam i więcej się to nie powtórzyło. Nie wiem, czy to upławy jakieś czy to od dźwigania. Ale chyba nie będę głowy zawracać lekarzowi, skoro to już się nie powtórzyło i dobrze się czuję, jak myślicie?
|
|
#1555 | |
|
Wtajemniczenie
|
ancia ja tam wolę dmuchać na zimne i zadzwonilabym na pewno do mojego gina... Nie wiem jaki masz kontakt z lekarzem - ja swojego znam dośc dobrze, w końcu chodzę do niego co miesiąc prawie od dwóch lat
Mam jego prywatną komórkę i mam dzwonić kiedy tylko czuję taką potrzebę. Jeżeli masz dobrego lekarza i jego telefon to radzę zadzwoń. Będziesz spokojniejsza---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
W ogole jesteś mega dzielna że się nie dałaś - obcy kraj, obcy język, trzeba mieć naprawdę siłę żeby walczyc o swoje Na pewno będzie dobrze!! No i wiesz że krew nie jest od dzidziusia, to byłoby największe zmartwienie.
|
|
|
|
|
#1556 |
|
kosmitka
|
Lausanne to już połowa 16 tc, więc chyba nic złego nie mogło się stać, zwłaszcza że to jednorazowe. Jak mi każe jechać do siebie to mam 100 km w jedną stronę i dlatego tak myślę, czy nie poczekać, poobserwować.
|
|
#1557 |
|
Zadomowienie
|
[/COLOR]
Kochana najważniejsze że się Tobą wreszcie zajęli! Teraz juz nie ma co się denerwować i martwić, badania wszystko wykażą, dostaniesz jakieś leki i zalecenia i szybko dojdziesz do siebie W ogole jesteś mega dzielna że się nie dałaś - obcy kraj, obcy język, trzeba mieć naprawdę siłę żeby walczyc o swoje Na pewno będzie dobrze!! No i wiesz że krew nie jest od dzidziusia, to byłoby największe zmartwienie.[/QUOTE]Gdybym nie zrobiła awantury prawie na nich krzyczałam myślałam że za chwilę wyjdę za siebie i stanę obok byłam o 15 a nagle wizyta znalazła się o 15.20 jakimś cudem choć wczoraj twierdzili że do końca tygodnia nie mają wolnych miejsc ![]() Zapomniałam że od razu mi ciśnienie skoczyło prawie 150/90 Edytowane przez ania21_21 Czas edycji: 2011-03-23 o 20:56 |
|
|
|
#1558 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie czytać Krew w moczu niczego nie musi oznaczać. Postaraj się teraz dużo odpoczywać i jak najmniej stresowaćCytat:
Cytat:
U mnie nadal wielkie Z E R O, już mnie to dołuje Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też zero. Tż smutny, obrażony co chwilę. Nie dziwię mu się bo to duża zmiana w tej sferze
Kurde mam pytanie z serii głupich. Czy gdyby załózmy coś się stało z dzieciaczkiem, pfu pfu. To myślicie że jest możliwośc że organizm by nie zareagował i można by nosić martwy płód? Kurde powiem wam, że nie wiem czemu sobie wkręcam, że coś może być nie tak. Z drugiej strony myślę że gdyby coś się działo to byłyby jakieś bóle, krwawienie itp. prawda? U mnie 4 miesiąc a brzucha dalej nie widać. Już nawet kolezankom pokazywałam to żadna się ciążowego brzuszka nie umie dopatrzeć więc zdjęcia nawet nie wrzucam. I martwię się. Jezzuuu niech już będzie ta wizyta. |
|
|
|
#1560 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
ja mam ochotę ogromną ale przez to odklejajace się łożysko mam zakaz do końca ciąży![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

.

, gadałam z moim profesorem od malarstwa i okazało się, że to wredny dziad. Mało się nie poryczałam tak mnie wkurzył

mąż mi pozazdrościł i teraz on śpi
jeszcze z pomidorem
już z 5 kromek zjadłam i dalej chce .... 

Macie jakieś zdjęcia zwierzaków? 

mój teraz gdzieś w opolu, za półtorej godziny dojedzie na miejsce
od razu znalazło się miejsce na wizytę u lekarza za dwadzieścia minut