|
|
#421 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
![]() W ostateczności możesz powiedzieć jakiemuś natrętowi, że to Twój synalek... Cytat:
![]() Mnie to nie dziwi. Sam mi włożył i sępił o moje, ale nie dałam.
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co znowu po głowie chodzi, białogłowa?
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, cale czas radze sie kolegi co do mojej sytuacji i X. Bardzo mi na nim zalezy, mimo wszystko.. i za rada kolegi napisalam do niego wczoraj zwykle "jak mija wieczor" odpisal, zapytal co u mnie, kilka smsow... dzis odezwalam sie na gg by zapytac o nasza wspolna kolezanke odpowiedzial mi i zaraz dodal ze wlasnie wychodzi... Wczoraj pojawil sie cien nadziei, nie odzywal sie do mnie prawie 7 dni a wczoraj odpisywal, dzis tez.. teraz sobie odpuszcze.. ale mysle zeby w niedziele zagadac na gg i tak po kolezensku wyciganac go na kawe.. jestem w stanie zrobic wszystko byle by sie z nim spotkac
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę się tym poniżasz, daruj sobie proszę.. na świecie jeszcze tysiąc innych, lepszych panów.
|
|
#426 |
|
Rozeznanie
|
Mocniej!
![]() Nie co tylko kto a może i tego kimś nazwać nie można
|
|
#427 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ilona - Zakalec długo mnie przekonywał, aby wrzucić wspólne zdjęcie na NK i w ogóle się "ujawnić". Nigdy tego nie lubiłam.
N4TI - nadzieja matką głupich. Mam z Zakalcem kontakt praktycznie codziennie. Pisze do mnie w środku nocy, prosi o radę, dzieli się ciekawymi linkami. Powinnam skakać ze szczęścia, nie? Ale jestem świadoma, że nie kocha mnie i nie chce ze mną być, więc zastanów się, po co masz się tym kontaktem niepotrzebnie łudzić, "że coś, skoro nic"...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-23 o 21:19 |
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcesz być z kimś na siłę. Ta osoba ma się nad Tobą litować? Zobaczysz, że spotkanie nie będzie takie jakiego oczekujesz. Nie rzuci Ci się na szyję, nie będziecie paradować za rączkę.. wyśmieje Cię albo każe spadać na drzewo.
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Co takiego? wspólne spacerki się przypomniały? chwile spędzone razem?
Na pocieszenie masz zdjęcie kamieni żółciowych http://pl.wikipedia.org/w/index.php?...20060328185057
|
#431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mnie wszyscy znajomi pytają o eksa itp. I znajomi znajomych, znajomi mojej mamy itp. :/ Hehehe, niestety, też to zauwazyłam Ja dałam. Pewnie dalej tam jest... Bo nie widziałam u eska portfela od pół roku w łapie, więc pewnie dalej lezy gdzieś na półce wraz z moim zdjęciem :P Cytat:
Kontakt z eksem mam codziennie, a im mniej go, tym szczęśliwsza jestem |
||
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malla a ten kontakt Cie nie boli? Ja wiem ze po rozstaniu najlepsze dla mnie bylo i jest-BRAK KONTAKTU..dzieki czemu zapominam.. I wlasnie moge zyc nowym zyciem.. zapominajac o starym..
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
A może po prostu zażenowało go to pytanie i chciał zostawić je bez komentarza.
|
#434 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie. Będzie gorzej. Będzie obojętny, będzie uważał na słowa, a ona i tak będzie w każdym szukać podtekstów. Przechodziłam przez to nie jeden raz...
|
|
#435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A kamienie boskie
|
|
|
#436 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Trochę spiłować i można grać w RPG ![]() Ale nie wiem, jak mają pocieszyć ![]() Cytat:
Już nie lecę do telefonu na dźwięk smsa. Już nie wali mi serce, gdy pisze. Już nie czekam z niecierpliwością, co odpisze. Wiem, że przestałoby boleć prędzej, gdybym nie miała z nim kontaktu, ale musiałam zatrzeć złe wrażenie, jakie wywołałam zachowując się jak idiotka po rozstaniu. Dojrzewam coraz bardziej do tego, by urwać kontakt ze swojej strony na zawsze ![]() Cytat:
Gdyby mu zależało, coś by napisał
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-23 o 21:26 |
|||
|
|
|
#437 |
|
Rozeznanie
|
Malla te kamienie to może jest wzór, żebym wiedziała jakie u siebie "wychodować"
|
|
#438 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
wypalona - Nie wiem jak miały Ci te kamienie pomóc, ale właśnie się uczę i postanowiłam że może poprawią Ci humor
Jak chcesz mogę posłać coś weselszego ![]() a teraz powiedz co Cię trapi.
|
#440 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#441 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Malla, ale naprawdę kontakt z Zakalcem tak Ci przeszkadza? Dalej go kochasz, czy już Ci przeszło? Bo... mi nie przeszkadza kontakt z moim byłym. Zazwyczaj nawet mnie cieszy, chociaż już wiem, że nie chciałabym z nim być. Zazwyczaj mnie cieszy, bo dzisiaj tak mnie wkurzył, że stwierdziłam że się do niego nie odzywam. Poszedł do pracy, zamiast znormalnieć zaczął wymyślać, że teraz będzie bogaty, będzie mógł sobie kupić to, tamto i jeszcze inne rzeczy, że nie ma czasu na pierdoły, bo teraz jest poważnym człowiekiem itp. itd. Jak spytałam, czy robi sobie ze mnie jaja (no bo przepraszam, ale to byłaby zmiana o 180 stopni) i stwierdziłam, że mam nadzieję że tak, to się zdziwił i powiedział, że przecież zawsze chciałam, żeby taki był. No JASNE. Co za debil, nie mogę momentami z nim wytrzymać, jak słowo honoru... |
||
|
|
|
#442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakoś mi smutno. poza tym zadanie z rownia pochyla mi nie wychodzi ;/
|
|
#443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale możesz posłać coś jeszcze, byle nie jakieś wnętrzności![]() Chyba wiadomo co mnie trapi na wątku rozstaniowym po 10 miesiącach nawet doły można złapać, cholera ile jeszcze![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Dziękować ![]()
|
|
|
#444 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie przeszkadza mi kontakt z nim wcale a wcale. Wiem tylko, że skoro już się pozbyłam głębszych uczuć od niego, zdrowiej by było o nim zapomnieć, żeby przypadkiem nie przegapić czegoś nowego, pięknego... z innym.
|
|
#445 |
|
Zadomowienie
|
ver_million, jeśli on uważa że mnie na takie coś weźmie, to chyba naprawdę zgłupiał
A wiesz co... to jest dokładnie to, czego ja też się boję. Jest wokół tylu fajnych facetów, a co jeśli "coś" przegapię? Tylko że na razie w dalszym ciągu nie wyobrażam sobie stworzyć cokolwiek nowego, stałego z kimś innym. Szkoda. |
|
|
|
#446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Toś mnie załamała ![]() A ja dopiero miesiąc... Jeden!! Ale z Wami jakoś szybciej minął i oby tak dalej![]() Oj, nie ma sprawy kochana ![]() A tak poważnie... Nie smucimy się!!! Nie ma tak dobrze
|
|
#448 |
|
Rozeznanie
|
taaa, ja katowalam mojego exia przez 2 tygodnie, dawalam mu w ten sposob mozliwosc wycofania sie z tego co wczesniej powiedzial, ale mialam pewne zatrzezenia, pytalam codziennie, czy jest tego pewien, w koncu powiedzial, ze jest pewien, ze to koniec, a dla mnie to byl dopiero poczatek cierpien. myslalam kiedys, ze faceci sa bardziej domyslni... ;p
|
#449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cały dzień na wariackich papierach więc siadam na sekundę i spadam pisać pracę bo mam już 2 tematy a stan kartkowy=0 Zjedzmnie Gratulacje Moja mama dopiła mnie dziś definitywnie o ile to w ogóle możliwe...Od rana zaczęła mi robić jazdy o kase,że jej 50 zł mam oddać i chciała kartę moją do bankomatu...Patrze jak na oszołoma i przypomniało mi się,ze niedawno pożyczałam jej 50 zł i zapomniałam o tym więc mi nie oddała... Wytknęłam jej to mi pow.że na pewno mi oddała ale jak pow.że nie bo kase za mieszkanie oddałam jej całą i nic nie odliczyłam to się przymknęła i rzuciła coś odnośnie tego,że nie może się doczekać kiedy w końcu sie wyprowadzę to równie szybko wrócę do domu jak poczuję co to znaczy się utrzymywać ![]() Oczywiście w drodze do domu nie omieszkałam skoczyć do mojego ginekologa po wyniki cytologii więc wykupiłam sobie w aptece globulki i kolejną paczkę tabletek anty,wróciłam do domu,mówię mamie,że byłam u gin.że z cytologią ok tylko stan zapalny i że na usg idę juz do ginekologa mojej siostry bo na miejscu będę miała wszystkie badania a facet jest sprawdzony...A ona patrzy na mnie jak wół w malowane wrota i pow,ze coś za często do tego ginekologa chodzę i co nagle zaczęło mi się tak palić z wizytami,że co miesiąc chodzę...Myślałam,że się zadławię zupą więc jakże ironicznie jej pow."tak mamo jestem w ciąży,zostaniesz babcią" ![]() A ona do mnie,że szkoda,ze mnie nie było bo leciał jakiś program i ze po mnie to się mozna wszystkiego spodziewać Wróciłam przed chwilą z kina bo byłam na "Rango" z kolegą...Zapytała na czym byłam to jej odp."a z kim??" to jej mówię,że z J...... "a kto to?".... grrrrrr.....Kolega z pracy.... A ona mina zabójcy,patrzy na mnie i juz oczywiście musiała dowalić,ze na bank się spotykam z żonatym WTF??!!
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-03-23 o 22:02 |
|
|
|
|
#450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja po prostu za często go ostatnio "przypadkowo" spotykam, chociaż nie wiem czy to rzeczywiście są przypadki, ale niech spada![]() Już nie smucimy, poprawiłyście mi humora
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

a może i tego kimś nazwać nie można

po 10 miesiącach nawet doły można złapać, cholera ile jeszcze
Toś mnie załamała
Nie ma tak dobrze