|
|
#1291 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Cytat:
Żaden żołnierz nie pozwoli sobie na to, żeby wrócić na ziemie jak cała ekipa wyskoczy - to policzek. Poza tym nie spotkałam się z taką sytuacją żeby w moim wylocie ktoś się zawahał ale z tego co wiem, to wyrzucają niezdecydowanych ( z samolotu na górze, of course Cytat:
A jeśli chodzi o cienie to mam jedno takie opakowanie, wprawdzie innej firmy ale jeżeli chodzi o samo pudełeczko to jest bardzo niepraktyczne, cięzko wydobyć cień tą szpatułką. |
||
|
|
|
#1292 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mistrzyni - a propos naszej wymiany PW... możliwe, że załatwi sobie robotę w branży... na drugim końcu Polski
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, szłam tą Karmelicką i szukałam Oli w okularach, a Ola bez okularów znalazła mnie. Śliczny płaszczyk masz
![]() Dotarłam do domu. Pociąg stał dziś 2,5 godziny w polu, bo zerwała się trakcja
|
#1294 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chętnie bym wypełniła, bo się spłukałam Btw, podeślij dane do przelewu za Wonderka ![]() Cytat:
jak coś, to co drugi piątek mam wolny ![]() Cytat:
Myślałaś o reklamach w stylu boksów AdTaily? Cytat:
![]() A co do tego drugiego to zastanawiam się, jak przeżyję anatomię za rok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Śliczne fotki! Cytat:
Teraz chodzą na allegro po jakieś 4-5 dych, więc w sumie po oryginalnej cenie i ok, ale w lecie sprzedawali je nawet powyżej 100 zł a cena w Primarki to było 9 funtów Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]() Ja za to nie poznałam Ecrulo i dopiero jak zobaczyłam, że wyciąga telefon, jak do niej dzwoniłam, to podeszłam
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Co studiujesz? Bo chyba nie załapałam. Wiesz, różnie jest z tą anatomią, R. ma po prostu naukę ciała człowieka, a te preparaty chyba w trakcie innego przedmiotu.
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Ola http://www.promocja.pizzadominium.pl/
Już wysyłam A nie ma gdzieś ze zwrotu?
|
#1297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za rok mam anatomię na Collegium Medicum ![]() Cytat:
będę mieć na jutrzejszy obiad Właśnie Ci wysłałam PW z prośbą o te dane
|
|
#1298 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
Ten bic i tak dalej... Z Lenką dzisiaj ćwiczyłyśmy razem na siłowni. Strasznie szybko z nią czas płynie
|
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Inżynierię biomedyczną? Ciekawe na czym tam polega anatomia.
|
|
|
#1300 | ||
|
Copyraptor
|
Są preparaty różnego rodzaju - zachowane w formalinie i innych płynach (chyba), ususzone, kości, i wypreparowane takim usztywniającym-odwadniającym kitem jakby...nie wiem jak to się fachowo nazywa, może Malla wie
![]() Cytat:
![]() To mój przyjaciel z Katowic po prostu www.sareph.deviantart.pl <- tu jego strona. Człowiek renesansu, zresztą, bo w sumie to jest programistą - użycza nam serwera na piekarzynka, i jest autorem komunikatora WTW (sto razy lepszego od gg...)Na nic, dla zabawy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1301 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Lenkapuma, kiedy chcesz odebrać maseczki?
Cytat:
|
|
|
#1302 |
|
Copyraptor
|
Czy ktoś ma dla mnie jakiś pomysł/radę co mam zrobić w związku z sytuacją z Mju?
|
|
|
|
#1303 | ||
|
Pani Buka
|
ok, muszę ogarnąć co dla kogo mam wziąć w tę i z powrotem
![]() Cytat:
ewentualnie Mju ma kuchenną, to mogę wziąć jutro i spróbować u niej odsypać (tylko nie wiem do czego). mogę odstąpić trochę goździków, mielonego kminu rzymskiego i którejś z papryk, hm? oj niestety dużo ![]() Cytat:
dziewczyny, mam dwa pytania komunikacyjne: 1) orientuje się któraś jak wygląda remont tego ronda koło Ikei? nadal wszystko rozwalone, straszne korki, czy autobus jadący od Bronowic normalnie przejedzie? 2) na Nowohuckiej nadal masakra?
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Iść do niej i poprosić o natychmiastowy zwrot pieniędzy?
|
|
|
#1305 |
|
Copyraptor
|
Nie chcę zwrotu pieniędzy, chcę moje produkty, które podobno są już w Polsce. Blacha na pewno, a proszki od 7 marca są w kosmicznym limbo, po tym, jak "wyszły z urzędu celnego i teraz wszystko w rękach poczty polskiej"
|
|
|
|
#1306 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No normalnie, prosektorium itd. Z wykładowcami z UJ mamy, na pewno mniej cisną niż studentów medycyny, ale nas nie lubią, bo jesteśmy z AGH Cytat:
Cytat:
Cytat:
więc chyba i tak będziesz prędzej autobusem niż jadąc np. 50 na Grzegórzeckie i przesiadając się tam w inny tramwaj Wzięłabyś jutro u Mju moje maski do włosów od Mmmmmm?
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiencja masz już majtasy i spódnice? Jak tak, to proszę weź jutro
|
#1308 |
|
Pani Buka
|
ja już nie wiem co mam dla kogo brać i komu co przekazywać
jak ktoś coś chce ode mnie to napiszcie mi PW, smsy, albo coś, bo nie ogarniam forum, to sobie to zapiszę w kalendarzu albo co. Cholerka, poczekaj do jutra, jeśli nie będzie odzewu, spróbujemy dowiedzieć się o co chodzi.
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiencja - to zależy od pory dnia
Nowohucka jest przejezdna tak od 10 rano do 13-14 mniej więcej, w stronę m1 (wliczając w to korek do świateł na wielickiej). Za to w stronę powrotną to ruch się kończy dopiero koło 19 i lepiej jechać tramwajem do centrum i się przesiąść ![]() Czy któraś bywa/przejeżdża przez Nowy Wiśnicz? Mają bardzo dobrą cenę na 60 tabletek vitapilu na włosy na allegro w aptece (tyle co tutaj za 30), ale wysyłka wyrównuje
|
#1310 | |
|
Copyraptor
|
Ola - byłam tam, bo mnie to ciekawiło
zaproponowała mi znajoma po prostu. A co do sytuacji - uff, postaram się skrótowo. Przed świętami, nie pamiętam dokładnie czy w listopadzie czy październiku, Mju zaproponowała wspólne zamówienie na ebayu piekarzynkowych rzeczy, bo tam taniej, a jej brat mógł zamówić i wysłać. Zdecydowałam się kupić blachę i proszek bezowy, przelałam jej pieniądze. Paczka nie dotarła na święta, na czym bardzo mi zależało, chociaż Mju twierdziła, że będzie szła 3-4 tygodnie. Przełknęłam to jakoś, zdarza się. Co jakiś czas się dopytywałam co z naszą paczką. Mju twierdziła, że idzie, po czym wysłała mi PW, że paczka co prawda przyjechała kurierem, ale kurier był u niej tylko raz i twierdzi, że jej nie było, chociaż ona była, i przesyłka została od razu odesłana do USA. To jest dla mnie dziwne, bo nie znam kuriera który przychodzi tylko raz, po czym od razu odsyła paczkę. Ale ok. Znów czekanie, aż przesyłka dotrze zwrotnie do Stanów, po czym znów zostanie nadana. Jakiś czas temu Mju mi napisała, że paczka doszła, i blacha jest ogromna, a proszków jeszcze nie odebrała. Po jakimś czasie chciałam się umówić na odbiór i okazało się, że jest tylko blacha, a proszków wciąż nie ma. Spytałam czemu, i wtedy się dowiedziałam, że paczki zostały wysłane dwie - w jednej była blacha, w innej były proszki, i tych proszków wciąż nie ma. W wymianie smsowej udało mi się dowiedzieć (7 marca), że paczka z proszkami wyszła już z urzędu celnego, i idzie teraz pocztą polską. Od tego czasu minęły dwa tygodnie, i Mju mnie teraz ignoruje jak o to pytam Proponowała mi też kilka razy zwrot pieniędzy, ale za każdym razem dochodziłam do wniosku, że skoro produkty są już zamówione i w drodze, to wolę poczekać. Ale nie chcę czekać w nieskończoność.---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
I ja mam łatwiej - ja po prostu wiem, że zbieram wszystko dla Ineso |
|
|
|
|
#1311 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie nie chodzi o zaczerwienienie. Ja mam taką żywą rankę skomponowaną przez mnóstwo mniejszych. I teraz strupki się robią, blee Cytat:
Cytat:
![]() Może w sobotę? Na jakimś spotkanku? ![]() Może jakieś spotkanie w sobotę??? Odebrałybyśmy ELF'a i inne rzeczy, bo mam wrażenie, że trochę zamówień spłynęło ostatnio. Chętne?
|
|
|
#1313 |
|
Konto usunięte
|
Ok, ja idę spać bo jutro rano lecę do Londynu. Nie wiem jak Was nadrobię po powrocie
|
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Atecortin. Kosztuje ok. 4-5zł.
Na opakowaniu jest napisane że to zawiesina do oczu i uszu, ale od kiedy pamiętam mama dawała mi to do smarowania bolących płatków nosa w trakcie kataru i świetnie działa Mistrzyni ja też chcę!
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, odebrałam swoje ktpi od kasiencji. Dziękuję Wam
Moja maseczka jeszcze jest gdzieś w świecie, ale to jakoś przy okazji się po nią zgłoszę.
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
kasiencja wez jutro do MJU moje bielizniane i przekaz SdC, nie moge Ci pw wyslac
studentki Uj! W DOMINIUM macie w tygodniu do 11 i od 17 50% znizki na pizze z 1 str menu
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1317 | |||
|
Copyraptor
|
Mju, odpowiadam na Twoje PW publicznie - właśnie dlatego nie napisałam PW, żeby nie pozwolić Ci odwracać kota ogonem. Cytuję:
Cytat:
Cytat:
I chyba po to się zamawia wspólnie rzecz zza granicy, żeby były tańsze, tak? Nie jest to jakaś szczególna łaska z Twojej strony. Nie chciałam zwrotu pieniędzy, bo wtedy już nigdy bym nie zobaczyła tych rzeczy, pewnie byś powiedziała, że pieniądze mi wysłałaś, i masz mnie z głowy - dokładnie tak samo, jak zrobiłaś to teraz. Tak, w styczniu się zgodziłam poczekać, ale końca dobiega MARZEC. O, odnalazłam PW dotyczące przesyłki, proszę: Cytat:
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2011-03-23 o 22:02 |
|||
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą - dla mnie to najgorsza pizza w Krakowie
|
|
#1319 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ot, tak, lecę sobie do Londynu
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też.. Tak zazdroszczę!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

Jak oglądałam skoki na bungee to sporo osób wjeżdżało na górę i rezygnowało ze skoku 
( z samolotu na górze, of course 

Btw, podeślij dane do przelewu za Wonderka
) które trzeba będzie indywidualnie popakować, chętnie przygarnę i opłacę butelką wina pomoc
przewodnik nie mógł uwierzyć własnym oczom (normalnie tam wpuszczają tylko studentów biologii, medycyny, i czasami licealistów z profili medycznych, ale powyżej 18 roku życia).

Ten bic i tak dalej... 

Na szczęście kupiłam dzisiaj mój ukochany Cirrus, jutro powinno być ok
Jak któraś ma numer 37/38 i takich potrzebuje to niech się nie zastanawia