|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Nie, ja ze stolicy Górnego Śląska...
|
#572 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#573 |
|
Rozeznanie
|
No i jeszcze zaliczyłam spacerek z moją ukochaną bestyjeczką...
|
#574 |
|
Raczkowanie
|
Pędzicie!!!
popolka masz super figurę, szkoda,że nie mam zdjęcia by porównać z przed diety,ale naprawdę szałowo wyglądasz!! pati, a gdzie jest Wasz salon, może kiedyś się wybiorę... i informuj jak będzie ta oferta na gruponie! Ja cały dzień się cieszę spadkiem;];], teraz wcinam sernik. Teściówka przyszła przed chwilą pożyczyć książkę dukanową, ciekawe czy przejdzie na dietę, trochę wątpię, bo jest strasznie niezdyscyplinowana:brzyda l: Dziewczyny nie piszcie,że nie jesteście nie widzialne, nie da się każdemu odpisywać na posty, każda jest zalatana i ma masę rzeczy na głowie,więc proszę nie narzekać, tylko ładnie dukać i się udzielać. |
|
|
|
#575 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje dziękuje tak ślicznie dziękuję
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#576 |
|
Rozeznanie
|
Zmywam się, jestem jakoś zmęczona, jeszcze pranie z automatu muszę wyciągnąć i troszkę poprasować... Dzisiejsze Vacu dało mi wycisk, dałam sobie na większe obciązenie stepper, oby tylko moje skrzepy w nodze się nie poodrywały, bo skończę jak Skolimowska, u św Piotra... Bynajmniej nie Dukana... Dobranoc...
|
#577 |
|
Rozeznanie
|
To i ja porobię brzuszki jakieś. Byłam dziś na rolkach, o masakra, pierwszy raz od lata i myślałam że się zabiję jak zaczęłam z górki pędzić, ale na szczęście nikt drogi mi nie zatarasował niczym. Po 30 min wymiękłam, ale wprawię się po jakimś czasie
skoro wszystkie jesteście daleko ode mnie to chyba będę musiała urządzić spotkanie sama ze sobą
|
#578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Boję się,że jak kupię-a tanie nie są-to szybko mi się znudzą
|
|
|
|
|
#579 |
|
Rozeznanie
|
a ja nie miałam rolek
![]() ![]() u mnie nigdy nie było warunków - utwardzonej drogi, chodników blisko itp. bo generalnie mieszkam na końcu świata ale jeździłam kilka razy na łyżwach i było całkiem nieźle ![]()
|
|
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
ja kupilam rolki jakies 2 lata temu...nie potrafie sie na nich nauczyc jezdzic
![]() jak mowie o rolkach to TŻ juz nie chce isc ze mna ;p ani czekolada i jej TŻ :P bo chyba maja dosc mojej proby nauki ;] kolo mojego domu tez nie mam zbytnio gdzie probowac,bo nie rowno itp mykam spac, dobrej nocki zycze
|
#581 |
|
Zadomowienie
|
W lecie za to z roweru nie można mnie zdjąć
Mam piekną drogę rowerową nad zalew,więc fajne wycieczki sobie robię Najpierw prosta droga ścieżką (ok.30 min się jedzie),a potem lasem okrążam zalew... Teraz już gorzej,bo i w lesie zrobili dróżkę,a kiedyś to trzeba było po korzeniach i stromych górkach,a to jest to,co mroziq lubi najbardziej ! A teraz spadam na You Can Dance,bo koleżanka będzie tańczyć ![]() Ewa z Lublina,jakby ktoś oglądał Papunie Jeszcze potem napiszę![]() .......Obejrzałam i aż mi się przykro zrobiło... Tak ją ten Egurolla(nie wiem,jak się pisze) zbeształ Szkoda dziewczyny,ale dostała się,wystąpiła,sprawdziła się i to najważniejsze
Edytowane przez mroziq Czas edycji: 2011-03-23 o 21:44 |
|
|
|
#582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To była ta pierwsza dziewczyna od tańca towarzyskiego ?
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraaaszam Ja właśnie dotarłam do domku. Umyłam włoski Coś głodna nie jestem aż dziwne
|
|
#584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ej, ja byłam z Tobą aż raz na rolkach, grzecznie spacerowałam obok wiesz nic nie stoi na przeszkodzie byś przywdziała swoje rolsony i pomykała jak na spacer wyjdziemy
|
|
#585 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to niedlugo pewnie Cie wykorzystam do swoich niecnych celów ![]() dobranoc i spaaaaadeczkoooooooow dla wszystkich
|
|
#587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dukan motywuje do ruchu bo przecież ruszać się trzeba, a ja nie znoszę typowych ćwiczeń, więc rolki jak dla mnie są świetnym rozwiązaniem - przyjemne z pożytecznym. Pracuje wiele mięśni, zatem polecam jak najbardziej
|
|
#588 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny nie pedzcie tak
![]() ojoj nie nadarzam niestety jak ja nie lubie nie miec czasu ale tiramisu znow musialam zrobic dzisiaj mialam taki zly dzien ze masakraaa! myslalam ze wszystkich pozabijam :P pogoda nawet nic mi nie dala a tak ladnie sloneczko dawalo ![]() ![]() ja nigdy nie nadarze wszystkiego naczytac sie i odpowiedziec na wiadomosci kurde paka !
|
|
|
|
#589 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Choć ja muszę przyznać, że tej zimy wybrałam się na łyżwy(choć jeździć nie potrafiłam), owszem, nie wyrżnęłam się ani razu, ale nie czułam się wcale na nich pewnie:/---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
|
|
#590 |
|
Rozeznanie
|
zła się zrobiłam...
chciałam spaghetti jutro wszamać ![]() upichciłam mięsko i znalazłam przepis na naleśniki z których chciałam zrobić "makaron" i co ? omlet typowy... nienawidzę omletów jutro może coś skombinuję do tego, ale co ? |
|
|
|
#591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#592 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
PIEKNA TY MOJA ![]() ![]() ALE EFEKTY NORMALNIE AZ trudno uwierzyc ze tak pieknie sie zmienilas ![]() ![]() ze tak szybkooo woooowwww Pandzia biegnij mi tu natychmiast i zbieraj moja szczeke z podlogi bo z podziwu wyjsc nie MOGE PIEKNOOOSC ! Cytat:
wszystko bedzie wporzasiu przeciez musi byc z okresem na dukanie to rozne cyrki wychodza wiec pewnie przez to;*Cytat:
![]() a z cwiczeniami hmmm... organizm roznie reaguje na rozne cwiczenia Twoj moze sie nie meczy! ![]()
|
|||
|
|
|
#593 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() Czasami zdarzają sie takie chamidła W domu nie mają nic do powiedzenia to jeżdza na innych ludziach ![]() ![]() Cytat:
Uuuu... wątpie, że kogoś złapią. Mojemu bratu w firmie ktoś drapał jeden z samochodów. Zainstalowali kamerki wewnątrz samochodu i złapali jakichś gówniarzy. ![]() U mnie spadeczek 0.6 kg
|
||
|
|
|
#594 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- ![]() Cytat:
|
|
#595 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też wiele sie nauczyłam i wiele zawdzieczam Dukanowi za to że tyle moglam sie dzieki niemu nauczyc nawyki jakies zawsze pozostanaCytat:
kochana tak nie robimy to najgorsze co byc moze bo wobec siebie jestes nie dobra! i wiem ze na serduszku to Ci teraz lezy wiec prosze mi wiecej tak nie robic ![]() Cytat:
zdrowiej zlotko witaminki jakies i lap energie w garsci Cytat:
![]() przejdz na faze III bede wspierala Cie ile moge by chec wrocila na powrot na II i zrzucenie kilogramow bedzie juz tylko lepiej nosek do gory lepiej przemyslec sprawe zanim zgrzeszysz bo to byloby bez sensu ! wiec bardzo dobrze postepujesz !Cytat:
Cytat:
ladnie dukac nadszedl czas
|
||||||
|
|
|
#596 |
|
Zadomowienie
|
AAAAAA! spaliłam jutrzejszy obiad
Od ponad godziny dusiłam mięsko z cebulką,cały czas chodziłam,mieszałam,spraw dzałam,nagle wyleciało mi z głowy i usłyszałam skwierczenie...Jak się zerwałam z łóżka ![]() Mięsko na szczęście tylko troszkę przypalone,ale cebula się czarna zrobiła i w całym domu śmierdzi... Gdzie ja mam głowe?
|
|
|
|
#597 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyneczki ja już zmykam lulu. Trzeba wreszcie odespać te bezsenne noce przez pełnię księżyca. Powitam Was jutro z rana
no może nie z tak samego ranka, ale z pewnością jeszcze przed południem. No to niech kg znikają w nocy, w trakcie snu dobranoc Aniołki
|
#598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętam pamiętam o Tobie
|
|
|
|
|
#599 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Nie ma sprawy, podaj prosze adres wyślę gołębiem pocztowym( miejmy nadzieje, że nie będzie na dukanie bo zje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#600 |
|
Rozeznanie
|
EXTRRAVAGANCE86 NADIIA24 I MYRMYRKU Prosze mi takich brzydkich rzeczy nie mowic
niestety nie moge byc zawsze kiedy jestescie wy wszystkie i nie nadarzam oJ ALE MUSICIE MI TO WYBACZYC i usmiech wrzucic na fejs i jadymy dalej z dukanem jak nie jak TAK!POPOLKAŁOOO MAAAAJ GAD ALE Figurka fiuuu fiu oszlamiajacooo :P ale chcialabym buzke zobaczyc tez nooo! hihi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

Mam piekną drogę rowerową nad zalew,więc fajne wycieczki sobie robię
Teraz już gorzej,bo i w lesie zrobili dróżkę,a kiedyś to trzeba było po korzeniach i stromych górkach,a to jest to,co mroziq lubi najbardziej !