|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Million , ja też nienawidze eksa, ale podświadomie wciąż coś do niego czuję
Domyslam się, jak się teraz czujesz, ale staraj się skupić na nauce, koleżankach, na czymkolwiek, ale przede wszystkim na... SOBIE! Wiesz, byleby o nim nie myśleć. Ja tak robie. Olewam totalnie jego prowokacje i żałosne teksty. Mi to na przykład bardzo pomaga! Dobranoc
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-24 o 00:17 |
|
|
|
#482 |
|
Wtajemniczenie
|
Spadam spać
![]() Wypłodziłam 3 strony własnych przemyśleń na temat "indoktrynacji" ![]() jutro pozostaje dopłodzenie kolejnych na temat naturalnego wychowania i biorę się za moje jakże ukochane ![]() ![]() Dobranoc
|
#483 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ekonomicznie ![]() Jesteś z Lbn? On nie ma tego za nic, tylko tchórzy, boi się Twojej reakcji, boi się okazać uczucia. Może spotkacie się za parę lat i wtedy Ci wszystko wyjaśni.
|
|
|
#484 |
|
Rozeznanie
|
boje sie tego. boje sie, ze o nim nie zapomne. Ty wszystkich swoich bylych pamietasz?
|
#485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To sie nazywa zmęczenie materiału...Od ubiegłego poniedziałku czyli jak wróciłam z GW do domu nie wysypiam się bo jakoś czasu barkuje i tak ciągnę już 10 dzień z rzędu bo jak nie nadgodziny w pracy to zajecia na uczelni...Stres i cała reszta więc padam normalnie na twarz a mój mózg sie wyłącza chociaż jak widać pisanie pracy poszło mi całkiem szybko mimo,że mój optymizm z okazji jej pisania wyniósł -100
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
w lbn studia koncze :P
wlasnie we wtorek dowiedzialem sie ze zdalem poprawke z bardzooooo ciezkiego przedmiotu ufffff mgr coraz blizej ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
ale hmmm z kazdej sytuacji nawet tej najgorszej jest zawsze ten 1 % pozytywu DOSWIADCZENIE w koncu czlowiek sie uodparnia na niewypały.....
|
|
|
|
|
#487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To ja jestem jakimś debilem w takim razie Bo ja mam świadomość,że gdyby ex chciał wrócić to ja jak idiotka bym rzuciła wszystko i poleciała mimo,ze wiem,że to nie jest facet dla mnie i nie odpowiada mi jego charakter bo jest za spokojny jak dla mnie...Ale mimo tej świadomości i logicznego podejścia nadal mam nadzieję,że on się opamięta I weź tu logicznie podejdź do sprawy jak wiem jedno i z tego nie było by normalnego związku ale z drugiej strony te 3 lata gdzieś tam nadal siedzą w mojej głowie razem z wyidealizowanym obrazem eksa
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie ciagnie Cie do niego bo jest...spokojny, w przeciwienstwie do Ciebie....z jednej strony chcesz szalec a z drugiej on charakterem ograniczal i czulas sie rozdarta tak?---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- dzieki
|
|
|
|
|
#489 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
o ich urodzinach, świętach, ślubach. Adresy, numery telefonów, kolory oczu - to też się zapomina, czas robi swoje ![]() Zgadzam się, nadzieja jest straszna.
|
|
|
#490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To on pomógł mi wyjść z bagna po wcześniejszej klapie związkowej...On pomógł mi się ustatkować i uwierzyć w to,że można facetom ufać bo po pierwszym facecie miałam dosyć dużą traumę... Więc wiele mu zawdzięczam... No ale cóż...Było minęło... Spadam spać dobrej nocy kochani
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-03-24 o 00:56 |
|
|
|
|
#491 |
|
Nie depcze krokusów
|
A czemu ta sielanka się skończyła?
|
|
#492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kolor oczu Kocham do tej pory nienaganne niebieskie oczęta eksa i właśnie chyba to najbardziej boli...Te złudne nadzieje... ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Przez moją głupotę...Odległość między nami zaczęła mnie przerastać...Że wspieranie przez telefon przestało wystarczać...Chciałam żeby był obok,zeby przytulił bo jednak słowa nie zastąpią bliskości...Wiele razy poruszaliśmy temat czy to ma sens skoro jesteśmy tak daleko od siebie ale w pewnym momencie coś we mnie pękło...On był w wojsku więc "my" ograniczyło się już tylko i wyłącznie do listów,smsów i telefonów.... Do tej pory żałuję tego jak to się skończyło i wiem,ze tłumaczenie "byłam młoda i głupia" nie jest żadnym tłumaczeniem...Przeprasza łam go milion razy,że postąpiłam tak jak postąpiłam...Powiedział,z e wybaczył...Ale kto go tam wie... Więc odbił sobie w tym roku z nawiązką moje zachowanie tak,ze zabolało mnie chyba jeszcze bardziej niz jego nasze rozstanie...
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale widzisz juniorka kolejne rozstania juz tak potem nie bola z czasem w ogole bolu sie nie czuje tylko i wylacznie rozczarowanie
|
|
|
|
|
#494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja swoich wszystkich pamiętam, za żadnym nie tęsknię, żadnego nie mam ochoty spotykać, ale też nie mam ochoty "niespotykać", po prostu mi to wisi. Jak widzę zdjęcia z inną dziewczyną, to jedyne co czuję to ciekawość. A kochałam tak, że chciałam się zabić, jak nam się nie układało. Jak on chciał, żebym wróciła, to jedyne co czułam, to przykrość, że mu wciąż zależy i że cierpi. Tak to zazwyczaj jest, jak się człowiek na siłę nie nakręca, ale też da sobie czas na odchorowanie rozstania (wbrew temu co niektórzy radzą, żeby iść i udawać, że jest za✂✂✂iście).I to nieprawda, że kolejne rozstania bolą mniej. Kolejny raz udowadniasz kompletny brak doświadczenia życiowego. |
||
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko inaczej to przezywam w porownaniu do Ciebie postawilem teze a tym "brakiem doswiadczenia" wg Ciebie, udowadniam i nie zarzucaj mi brakow bo ja o Tobie tak nie pisze...to ze ja tak mam nie znaczy ze Ty musisz badz na odwrot...nie wytykam Ci nic to Ty tez mi nie wytykaj... wg Ciebie kolejne rozstania nie musza mniej bolec a wg mnie bola mniej i nie widze sensu dalszej dyskusji o TYM
Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-03-24 o 02:28 |
|
|
|
|
#496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj poszłąm po pracy na jogę i to był zły pomysł. Ciężko się człowikowi skupić, jak kest głodny i zmęczony. Cytat:
Cytat:
![]() Chciałabym mieć waszą mądrość życiową.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|||
|
|
|
#497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nf- ja uważam, że kolejne rozstanie może boleć bardziej, moze boleć mniej to zależy od tego jaki był ten związek i były partner, nie powiedziałabym, że kolejne rozstanie jest mniej bolesne.
|
|
#498 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie bede mowic, ze mu sie z ta ruda nie uda, ale skoro ludzie mowia, ze nie widac, to mozliwe ze nie. no i co- zamiast byc zadowolona, ze byc moze go nie chce, mi jest tylko przykro... wychylac sie po raz kolejny pod koniec roku po jakas rozmowe czy dac sobie spokoj juz na zawsze... ?
|
|
#499 |
|
Raczkowanie
|
dzień doberek! a Wy spać nie możecie?
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
No ja chodze spac z kurami -22.30 a wstaje 7 rano
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ze mam inne zdanie nie oznacza "braku doswiadczenia" no ok faktycznie moze zalezec...
|
|
|
|
|
#503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#504 | |
|
Nie depcze krokusów
|
MagdaM - zasnęłam po 2, po ostatnim smsie od poprzedniego faceta.
Nie :P co mniej więcej 2 lata dopadały mnie wątpliwości, ale potrafiliśmy radzić sobie z kryzysami i odnajdywać w sobie na nowo iskrę. Cytat:
Ostatnią fazą wychodzenia z traumy porozstaniowej jest życzenie byłemu partnerowi wszystkiego, co najlepsze - także udanego związku z inną.Nie wychylaj się z rozmową. Teraz on powinien wyjść z inicjatywą, to on tu jest mężczyzną i osobą, która nabroiła.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-24 o 09:29 |
|
|
|
|
#505 |
|
Raczkowanie
|
Jak jeszcze cierpicie z powodu faceta, to polecam naprawdę spotkanie się i powiedzenie mu to, co wy czujecie, jak was zranił i jak miał w dupie to, co wam zrobił!
Ja zrobiłam tak wczoraj i po jego zachowaniu i słowach wnioskuję, że nie był mnie wart. Pomaga to jak nic. Pozostaje tylko żal nad 4 straconymi latami w życiu. No i nad tym, że można się tak co do człowieka mylić...
|
#506 |
|
Nie depcze krokusów
|
lallcia - nie preferuję spotkań, bo zwykle źle się kończą, ale mam nadzieję, że dzięki temu ruszysz do przodu
|
|
#507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale po kilku miesiącach już żyłam sobie normalnie. I tamtego rozstania nie przeżywałam jakoś strasznie. Nie było ono znienacka, wiedziałam, że tak będzie. Potrzebujesz więcej czasu, nie sprawdzaj co chwilę czy już przestało boleć, czy jeszcze nie ![]() Co do odezwania się, nie wiem, z tego co piszesz, to on nie ma ochoty na pokojowe stosunki, więc chyba bym sobie darowała. Cytat:
![]() A mówienie frazesów, że kolejne rozstania bolą mniej, bo akurat Ciebie kolejne mniej bolało, świadczy właśnie o braku doświadczenia życiowego i braku obserwacji swojego otoczenia, bo nie ma wcale takiej reguły, a Ty ją tworzysz i jeszcze wciskasz ludziom, jako prawdę objawioną. Nieuczciwe. |
||
|
|
|
#508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak więc nie tłumcie w sobie swoich emocji, i nie myślcie, że najlepsze jest milczenie. Bo jeśli nie wyrzucicie tego z siebie, to wcale wam się lepiej nie zrobi. A potem dopiero możecie milczeć
|
|
#509 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja sie uczę na każdym kroku ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Myślicie, że człowiek z natury może po prostu się nie nadawać do tego, żeby być z drugim człowiekiem?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

Kocham do tej pory nienaganne niebieskie oczęta eksa