|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
caate ja mam flat topa z sunshade minerals
klik (zmałpowałam to od ciebie bo mi się podoba ten "klik" ![]() )
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-03-23 o 22:57 |
|
|
|
#1952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będę maltretować siostrę żeby mi zamówiła na all
|
|
#1953 |
|
Zadomowienie
|
Matko, ale ostra wymiana zdań była. Aż się to źle czytało. Tyle jadu, tyle negatywnej energii. No i po co?
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam przemilczeć ale nie potrafię
Blondyneczko przeglądanie a czytanie ze zrozumieniem to inna sprawa. Można spytać się o farbowanie, jasne że tak. Ale jeśli temat wałkujesz od paru miesięcy, dziewczyny doradzają, ty robisz inaczej, nie wychodzi i znowu męczysz pytaniami... Co do podpisu, też uważam że skopiowałaś, dziwnym trafem nagle znalazłaś w googlach akurat ten cytat Trochę na bezczelnego Tyle z mojej strony. marlienkaa2 bardzo się cieszę że z babcia lepiej ![]() LetMeBeYourFantasy i ja czekam na zdj włosków ![]() A w temacie :P to wypełniłam wszystkie punkty zamierzone i zaraz spadam spać
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ed.html&next=1
wow.. ale ma recenzje. A właśnie bo do pudru też cos musze ale to inna historia.. Dziękuję dziewczyny za rady ![]() Ja zaraz biore sie za wcieranie seboradina i tez będę się zbierać spać
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego ja sie wciaz zastanawiam, czy lepiej mi w grzywce czy bez, bo mam loki, a co za tym idzie, jak wyprostuje, to deszcz, wilgosc i juz polokowana grzywka
dlatego jestem na etapie zapuszczania i w maju sie zdecyduje, bo nie wiem jak mi ladniej, mowia ze w grzywce, ale ja bym sie chetnie jej pozbyla
|
#1957 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
teraz nadrobiłam całość, ufffff ale się gorąco zrobiło na wątku
marta 85 świetne makijaże caate ile kupiłaś maseczek muszę przy okazji powiedzieć, że maseczka ziaji regenerująca jest świetna ![]() Elvii świetny filmik ![]() Smerfetkaa a możesz powiedzieć czym miałaś pofarbowane włosy ze zdjęcia nr 2 w albumie ![]() Snow ale fajny sposob na grzywkę, nie znałam go Blondyneczka... proponowałyśmy Ci, razem ze Snow inną Londę niż kupiłaś i położyłaś. Widziałaś moje zdj po niej, innej Wizażanki (ktora swoją drogą ma pięękne włosy W sumie to już nie wiem jakie chcesz włosy- raz mówisz, że platynowe, chłodne, a raz że ciepłe. |
|
|
|
#1958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Buahhot to były włosy po 1,5 miesiaca od farbowania Joanną naturalny blond, ale nie ma się co tym sugerowac bo kolor na szczęście zszedł. Miałam zdjecie włosów po farbowaniu ale mi wcięło po awarii, jak chcesz mogę znaleźć, w sumie... dla przestrogi. Choć wiadomo, każdy ma inne włosy i kolory chwytają inaczej
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
Też można nabyć na all chyba ?A jeszcze jak u tego samego sprzedawcy... to byłoby super
|
|
#1960 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() a przed tą joanną czym robiłaś? jeśli można zapytać
|
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
#1962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
lolusko jak film ?
|
|
#1963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam go chyba już pół roku i po wielu myciach nadal zachowuje swój kształt i ani jeden włosek z niego nie wypadł ja kupiłam na all obydwa u tego samego sprzedawcy
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta z ziaji, to jest taka oczyszczajaca czy bardziej nawilzajaca, liftingujaca ?
|
|
#1965 |
|
Wtajemniczenie
|
no i jak caate słusznie zauważyła, flat topa używam do nakładania podkładu- sprawdza się idealnie, a kabuki do pudru
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-03-23 o 23:27 |
|
|
|
#1966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kocham sie nim malowac, jest taki milutki wiec podklad nim nakladam, na to puder wtedy idealnie sie scala i wtapia jakby go nie bylo, no rewelacja
|
|
#1967 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Ja też odkąd odkryłam flat topa, już nie maluję się palcami, czy gąbeczkami, pędzel pięknie rozprowadza podkład, bez smug
jakoś nie pomyślałam o tym ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- caate już Ci mówię ![]() "odzywia, regeneruje, wygładza. *uzupelnia niedobor substancji odzywczych- zawiera glinkę brazowa (a ta: krzem, glin, żelazo, wapno, potas, magnez) *przyspiesza regeneracje skory- ECO-certyfikowany olej Canola, ECO-certyfikowane glicerydy kokosowe, prowitamina b5 *skutecznie wygładza drobne zmarszczki- proteiny ze slodkich migdałow" to tak w skrocie wydaje mi sie ze jest bardziej nawilzajaca i buzia jest taka swieza po niej. Nie byla droga, kosztowala 1,50, kurcze chyba wyprobuje jeszcze inne
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-03-23 o 23:23 |
|
|
|
#1968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
póki co mam swój pędzel z elfa do różu i bronzera i go uwielbiam
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to musze ja zakupic, szczegolnie za to
|
|
#1970 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo ja myslałam o 3 pędzlach: - do podkładu - do sypkiego pudru lub .. prasowanego ![]() - do bronzera, różu - modne sa jakieś skośno cięte czy coś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przed tym blondem miałam rozjaśnione przez taką miksture co mi fryzjerka poleciła, w ogóle z tymi włosami to historia jest ![]() Obrobię fote w paint i wrzucę
|
|
#1971 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze ale się dziś zasiedziałam na wizażu, jutro z rana nie wstanę
![]() idę spać, dobranoc
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiłam 3 fotki
https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=7387 w 1 i 3 od lewej jest po farbowaniu Joanna naturalny blond... 2 od lewej i ostatnie - w bluzce o brzydkim bordowym kolorze - przed farbowaniem, tzn.. przed i po bo z Joanną zgrzeszyłam dwa razy, niby ta mikstura rozjaśniająca miała wg fryzjerki wyrównać koloryt, zmyć z włosów brudny kolor i pozostałości innych ![]() tak więc... tego
|
#1973 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale czy go lubię hmm, używam bo jest, bez niego tez bym sobie pewnie poradziła ![]() ja tez własnie dlatego ją kupiłam bo ostatnio mam strasznie przesuszoną skórę nie wiem co mam robić, żeby ją nawilżyć i zregenerować mam nadzieję, że maseczka z ziaji, krem z olejkiem migdalowym z nivei oraz masc witaminowa dadzą radę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetkaa, tak mozna wszystko nim nakladac, dla mnie rewelacja, jeden pedzel do wszystkiego i nie ma czegos takiego, ze robi Ci placki po ostatnio uzytym kosmetyku, bez obaw
![]() Buahhot mi pomogl krem Olay odzywko-nawilzajacy na dzien z spf15 skora sucha/normalna, wlasnie dzisiaj go zglosilam do kwc ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- ale pozno ![]() dobranoc
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-23 o 23:41 |
|
|
|
#1975 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() też zaraz zmykam spać, jutro pobudka o 5.30... ![]() z pielegnacji była podstawa
|
|
|
#1976 |
|
Raczkowanie
|
O kurcze,ile naskrobalyscie,zabieram sie za nadrabianie
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nie ma czasu na nic... no poprostu porazka nie mam czasu sie uczyc ani pisac prace lic.. na szczescie w przyszlym tyg mam tylko prace wiec moze sie w koncu zabiore.co do pracy kasjerki to tez pracowalam w sklepie, bylo tak ze zawsze ktoras z nas w pojedynke zamykala caly sklep. ja mialam taka sytuacje ze jak nie zdazylam na autobus 20min po spuszczeniu rolet(rowno o 21, moze pol min przed zeby juz nikt nmusialam sie spieszyc, a jednak mimo to nie mialam prawa wyprosic kogos ze sklepu. pamietam ie wchodzil) to nie mialam jak dojechac do domu bo byl to moj ostatni autobus. Wiec byla dziewczyna ktora weszla za 15 i szla przymierzac to jej tylko przypomnialam ze za 15 min zamykamy i to bylo wszystko. Po prostu chocbym nie wiem co sobie myslala kultura nie pozwala wyprosic kogos ze sklepu czy zwrocic niemilo uwage skoro ma gwarancje ze sklepy sa czynne do konkretnej godziny. i dodam tylko ze za te 15 min podczas ktorych zamykalam kase po 21 tez nikt mi nigdy nie placil... to tyle jesli chodzi o obsluge klienta z mojej strony. jesli chodzi o pedzle to mam pixie flat topa stara wersje z bambusowa raczka, i nie zamienilabym go na zaden! ale uzywam do mineralow, nie wiem jak z innymi podkladami. Jeszcze tylko dodam ze ostatnio bylam u kolezanki i widzialam jej kabuki nowa wersje pixie- po prostu mial objetosc 2 x mojego flat topa naprawde, zdziwilam sie, nie wiem czy wszystkie tak maja czy ta nowa wersja czy co.. ale i tak moj flatek jest mega gesty i ostatnio bylam na nocy SPA u kolezanki ale bylo suprer! pilysmy nalewke babuni, robilysmy m.in peelingi dloni, stop, maseczki na twarz z masazami, dermogal, olejowalysmy wlosy, malowalysmy paznokcie, i byla pianka brazujaca z daxa, cukierki z lumiere na rece ... no wstalam jak nowo narodzona, polecam taki wieczorek wszystkim :yes: jeszcze pogadalysmy o sukniach slubnych i fryzurach bo jedna przyjaciolka tez niedlugo za maz wychodzi, a ja musze wam zdradzic ze odkrylam miejsce gdzie sa kiecki na slub za 400, 500, 600zl, nowe i naprawde przyzwoite! ide niedlugo je zmierzyc i gdyby nie bylo jeszcze dosyc sporo czasu do wesela to juz bym ktoras kupowala ))aa i kolezanka ze studiow wlasnieniedawno urodzila coreczke-ideal po prostu!jak laleczka! nie moge sie doczekac zjazdu jak pogadamy swoja droga co jej kupic z okazji narodzin??.. tylko nie ciuszki bo ma ich mase.. nie mam pomyslu ...ok zmykam spac bo padam, dobranoc
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-03-24 o 00:24 |
|
|
|
#1978 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Smerfetka witaj,pewnie slyszalas juz to nie raz,ale masz cudowne wlosy
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja tez Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do tej klutni to mialam sie wypowiedziec,ale nie ma chyba sensu,bo wszystko zostalo juz powiedziane,mam tylko nadziej,ze czarne chmury odejda z naszego watku i znow bedziemy zyly w zgodzie Milej nocy,ja juz od godziny powinnam spac Dobranoc
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2011-03-24 o 00:48 |
|||||||
|
|
|
#1979 |
|
CABIN CREW
|
dzień dobry
ja tylko na chwile przed szkoła wpadłam życzyć wam miłego dnia
|
|
#1980 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() boże z samego rana dostałam @ Cytat:
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-03-24 o 07:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

dlatego jestem na etapie zapuszczania i w maju sie zdecyduje, bo nie wiem jak mi ladniej, mowia ze w grzywce, ale ja bym sie chetnie jej pozbyla

?

nie wiem co mam robić, żeby ją nawilżyć i zregenerować

naprawde, zdziwilam sie, nie wiem czy wszystkie tak maja czy ta nowa wersja czy co.. ale i tak moj flatek jest mega gesty